-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν γλυτωναμε απο αυτην την αντιπροσωπεια θα ηταν μεγαλο καλο...
Υπομονη λιγο ακομα.......
κάτι ξέρεις εσύ...
Μπα τιποτα το ιδιαιτερο,απλα ερχονται οι Γαλλοι-ειναι γνωστο αρκετο καιρο αυτο βεβαια....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
αν γλυτωναμε απο αυτην την αντιπροσωπεια θα ηταν μεγαλο καλο...
Υπομονη λιγο ακομα.......
κάτι ξέρεις εσύ...
Μπα τιποτα το ιδιαιτερο,απλα ερχονται οι Γαλλοι-ειναι γνωστο αρκετο καιρο αυτο βεβαια....
Στα πρότυπα της Volvo Hellas?
-
Δεν ξερω περισσοτερα,απλα ξερω οτι φευγει απο τον Μανιατοπουλο...
-
Γιατι πεφτουν οι πωλησεις; Ακου ερωτηση.
Γιατι τα σενταν ΤΡΙΖΟΥΟΥΟΥΟΥΝ. -
Αντε να αλλάξει η αντιπροσωπεία γιατι η MAVA είναι απλά απαράδεκτη...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γιατι πεφτουν οι πωλησεις; Ακου ερωτηση.
Γιατι τα σενταν ΤΡΙΖΟΥΟΥΟΥΟΥΝ.ξερεις πολλα που δεν τριζουν?
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Επειδή ακούω πολλά κ διάφορα για τη Renault και τα αυτοκίνητά της, ως πρώην κάτοχος Renault
θα εκθέσω κι εγώ την άποψή μου. Είχα ένα Clio 1.2 16V 5Θ ...
.. Πιστεύω πως αν δημιουργούνταν και στην Ελλάδα Renault Hellas κατά τα πρότυπα της ΒMW, Ford,
Opel, Volvo κλπ, τα πράγματα θα βελτιώνονταν πολύ σε ότι αφορά την απήχηση της εταιρείας στους
Έλληνες οδηγούς-καταναλωτές.Ωραία (πραγματικά) τα είπε ο φίλος lazarefa - πρώην κάτοχος - πάνω.
**
Γιατί η Renault λοιπόν δεν κάνει - όπως π.χ η Citroen που πολλοί την συμπαθούν και
άλλοι την αντιπαθούν - τηλεφωνήματα μέτρησης της ικανοποίησης μετά την επίσκεψη
στα συνεργεία?
**
Το έχω ξαναπεί. ΚΑΘΕ φορά που πηγαίνω στο συνεργείο, ένα-δύο μήνες μετά με παίρνουν από τα
κεντρικά της Citroen και κάνω αξιολόγηση του service.- Μου δίνεται η ευκαιρία να πώ το μακρύ μου και το κοντό μου
- Με ρωτάνε τι έκανα - μήπως διαφέρει από αυτό που βλέπουν στα αποθηκευμένα τιμολόγια
- Δεν χάνω την ευκαιρία να τονίσω ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ στο κόστος της εργασίας αλλά
πάω στο συγκεκριμένο συνεργείο γιατί ξέρουν τι κάνουν - αντίθετα με κάποιους δυτικά...
**
Ειλικρινά, αν δινόταν η ευκαιρία στους κατόχους Renault να αξιολογούν τα συνεργεία και
τις αντιπροσωπίες, η όψη της εταιρίας θα άλλαζε δραμματικά.
**
Ακούει κανείς?
-
Στην Αθήνα τουλάχιστον αυτό γίνεται από τα κεντρικά συνεργεία της ΡΕΛΕΞ στην Ν.Φιλαδέλφεια.
-
Το έχω ξαναγράψει.
Η RENAULT μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας κάνει συνεχείς μετρήσεις ικανοποποίησης πελατών από τα συνεργεία.
Κάθε επίσημος αντιπρόσωπως υποχρεούτε κάθε τέλος του μήνα να στέλενει με δισκέτα ή με email το αρχείο των εντολών επισκευής του μήνα που πέρασε και η εταιρεία από τα τηλέφωνα των πελατών που υπάρχουν μέσα στις εντολές, διενεργεί έρευνα στους πελάτες.
Εμείς κάθε περίπου ένα μήνα λαμβάνουμε αποτελέσματα και του συνεργείου μας και του δικτύου συνολικά. -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Γιατί η Renault λοιπόν δεν κάνει - όπως π.χ η Citroen που πολλοί την συμπαθούν και άλλοι την αντιπαθούν - τηλεφωνήματα μέτρησης της ικανοποίησης μετά την επίσκεψη στα συνεργεία?
**Ειλικρινά, αν δινόταν η ευκαιρία στους κατόχους Renault να αξιολογούν τα συνεργεία και
τις αντιπροσωπίες, η όψη της εταιρίας θα άλλαζε δραμματικά.
**
Ακούει κανείς?Λίγες μέρες μετά την επίσκεψή μου στη Mobility Πειραιά, με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν έμεινα ικανοποιημένος (άρα τηλέφωνο παίρνουν...). Άψογοι και ευγενικοί ήταν στο συνεργείο, αλλά τους διεμήνυσα πως δεν πρόκειται να ξαναπάω για τον απλούστατο λόγο (όπως ξανάγραψα τότε στο φόρουμ), πως έβαλαν αυτοκόλλητα και ένα πλαίσιο στην πίσω πινακίδα, παράνομα και χωρίς (κυρίως) να μ' ενημερώσουν, μ' αποτέλεσμα να χάσω κανένα μισάωρο από τη δουλειά μου μέχρι να επανορθώσουν αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργειά τους ... Λεπτομέρεια για κάποιους, σημαντικό για μένα !!
-
χαχα καλά το αυτοκόλλητο αλλά και πλαίσιο στην πινακίδα?!!!
δεν θα τους ξεχάσεις τώρα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν το (1) που γράφεις υποθεσουμε ότι ισχύει, εγώ με αυτό που έχω , δεν έχει σημασία ποιο και δε με έχει δει ποτέ το συνεργείο ούτε για να ελέγξω την πίεση των ελαστικών (που λέει ο λόγος), πώς ονομάζεται; Πιθανόν 'τύχη' είναι μια πρώτη απάντηση που μου έρχεται. Μπορεί. Αλλά μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι αξιοπιστία, όπως την εννοώ εγώ.Το (2) δεν είναι 'καλή ώρα'. Κακή είναι αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.
Το (3) φαντάζομαι ότι δε με αφορά. Ετσι δεν είναι; Ουτε και ποτέ μου δήλωσα γνωστης για τίποτα. Καταναλώνω αρκετές ώρες εδώ, κυρίως στα 'τεχνικα θέματα' για να μαθαίνω. Οποτε δε γνωρίζω κάτι ρωτάω. Στο συγκεκριμένο θέμα απλώς περιγράφω τι βίωσα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δεν έγραψα ούτε μια λέξη για Clio ή Μegane διότι πολύ απλά δε γνωρίζω και 'δεν έτυχε να έχει κάποιος φίλος μου', κουμπάρος μου, μπατζανάκης, τριτοξαδερφος....
Πρώτα από όλα, ξέρω ποιο αυτοκίνητο έχεις και δεν θα μου ξεφύγεις! Πλάκα κάνουμε, ε;
Έχετε ακούσει την ιστορία με τα ψυγεία των Nissan της ΤΕΟΚΑΡ. E, λοιπόν γνωρίζω 6 περιπτώσεις ελληνικών Nissan (6 στα 6) που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με υπερθερμάνσεις με συνολικά εκατομμύριο χιλιόμετρα! κλπ. Τώρα τι παίζει εδώ; Αξιοπιστία ή τύχη;
Έχετε ακούσει την ιστορία με τους πολλαπλασιαστές των Renault; Ε, λοιπόν φτου φτου κακά, δεν είχα ακόμη πρόβλημα ούτε εγώ ούτε άλλα τέσσερα Renault (όλα τα Renault που γνωρίζω από πρώτο χέρι) με τους νέους κινητήρες με >50.000 έως και 170.000 km στο ενεργητικό τους με πολλαπλασιαστές ούτε ηλεκτρονικά, παρά την (σκληρή και κακούργα) χρήση τους...Αξιοπιστία ή τύχη;
Έχετε ακούσει για τις πωλήσεις της Renault πανευρωπαϊκά...Αν είχαν τόσα εκατομμύρια προβλήματα (εδώ και πολλά χρόνια), χάλια σχεδιασμό, καταστροφική οδική συμπεριφορά και τα λοιπά όπως παρουσιάζονται, νομίζετε οι Έλληνες μόνο δεν θα αγόραζαν; Οι Γερμανοί αγοραστές χάρη ή ψυχικό θα έκαναν στο Megane και στα Clio;
-
Ειμαι περιεργος να δω τι πωλησεις εχουν τα Ρενο ΕΚΤΟΣ Γαλλιας.
Η Γαλλικη αγορα απο μονη της ειναι ικανη να τη διατηρει ψιλα, μιας και μιλαμε για 70,000,000 καταναλωτες.
-
70.000.000 στα 320.000.000 είναι λίγα για να βγάζουν 1η θέση το megane!
Γιατί οι Γάλλοι έχουν και άλλες 2 μεγάλες εταιρείες για να αγοράσουν, συν το γεγονός ότι δεν λείπουν και BMW, Audi, Mercedes...
-
Κλασσικό και εικονογραφημένο:
Το κακό μαθαίνεται τάχυστα ενω το καλό ποτέ !!!
Μάλιστα για του λόγου το αληθές πρόσφατα σε αντίστοιχη διαμάχη για το megane II , κάποιο μέλος από το greekrenaultclub , κατέγραψε τις βλάβες του εν λόγω μοντέλου που είχαν αναφέρει οι ιδιοκτήτες του.
Το αποτέλεσμα ήταν οι κατακριτές του μοντέλου που τους είχε παρουσιάσει κάποιες βλάβες να σιωπήσουν με το ποσοστό βλαβών που ήταν κάτω του 20%Βεβαίως όταν κάποιος έχει 'καεί' είναι φυσικό να κάνει δυσφίμιση και αυτή να ακούγεται
Όμως αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ολόκληρη η αλήθεια -
Παιδιά δε ξέρω τι λέτε για συνεργεία αλλά προσωπικά όσο είχα renault και πήγαινα στη νυν ρελέξ π. ράλλη (δε θυμάμαι πως λεγόταν πριν) ποτέ δε με παίρνανε μετά τηλέφωνο, οι δε τεχνικοί τους, ειδικά οι φανοποιοί ήταν παναγία βόηθα... Δε θα ξεχάσω όταν, πηγαίνοντας κάποια φορά τον πρώτο καιρό το αμάξι στο συνεργείο, ρωτώ τον επικεφαλής τον φανοποιών αν μπορεί να βγάλει με τρίψιμο μια μικρή γρατζουνιά από κλειδί στο φτερό. Ο τύπος παίρνει ύφος καρδιναλίου, χαιδεύει το σημείο με το δάχτυλο και λέει το θεικό: έχει πάρει χρώμα, θέλει βάψιμο το φτερό, θα κοστίσει γύρω στα 90-100 ευρώ (τέλη 2002). Τον κοιτώ απορημένος χωρίς να πω τίποτα... Μετά από δευτερόλεπτα κι ενώ ο καρδινάλιος, συγνώμη φανοποιός εννοούσα, φεύγει από το σημείο, πλησιάζει ένας τεχνίτης φανοπιός κάποιας ηλικίας, σαφώς μεγαλύτερος του προηγούμενου, με ρωτά που είναι το σημείο. Του δείχνω, φέρνει αλοιφή κι ένα πανί, τρίβει 5-10 δευτ. κι ω του θαύματος, η γρατζουνιά εξαφανίζεται εντελώς. Τώρα εγώ έχω σαλτάρει, μου ρχεται να πάω να βρω τον άλλο και να τον φτύσω, αλλά σκέφτομαι ότι ίσως την πληρώσει το φιλότιμο μαστοράκι, τον ευχαριστώ θερμά και φεύγω... Τι να σκεφτεί τώρα κάποιος; Μεμονωμένο περιστατικό ίσως, πέτυχα στην περίπτωση κλπ. Πάντως ο τύπος ήταν επικεφαλής φανοποιείου παιδιά, προφανώς οι ιθύνοντες ξέρανε τι κουμάσι ήταν και τον ανέχονταν...για να τσεπώνουν από τα κορόιδα. Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν κι αλλού πολλοί τέτοιοι ή κ χειρότεροι, αλλά κάπου το πράγμα ήταν πολύ χοντρό για να το παραβλέψω...
-
ετσι έτσι
κάθε αντιπροσωπεία και εκκλησία
πάντως μην ανησυχείς και σε άλλη μάρκα να πας πάλι τα ίδια θα συναντήσειςκάθε συνεργείο έχει και τον ιερωμένο του
κάνε τη προσευχή σου να μην τον πετύχεις και αν τον πετύχεις παίξτο θεός -
γιαυτο βρισκεις ανθρωπους εκτος αντιπροσωπειων...οχι οτι αλλες εταιρειες-αντιπροσωπειες που χρησιμοποιουν κινητηρες που τους φοραει η μιση ευρωπη κανουν καλη δουλεια..
-
Το ιδανικό είναι να έχεις μακρά εγγύηση ΚΑΙ να βρίσκεις καλούς μηχανικούς μέσα στις αντιπροσωπείες ΚΑΙ να είναι η συντήρηση στις αντιπροσωπείες σχετικά οικονομική. Αν λείπει ένα από τα τρία, βράστα.
-
manosk
Επίσης, θέλουμε παγκόσμιο αφοπλισμό...αλλιώς θα κρατήσουμε την αναπνοή μας!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?