-
Βάλε και μια επιλογή ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
thvarveris : Μισό λεπτό. Εμένα μου είπε ξεκάθαρα ο μηχανικός ότι τις εγγυήσεις τις βγάζει η Φιλαδέλφεια η οποία και δεν δέχτηκε να το καλύψει. Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο, πραγματικά κουράστηκα να προσπαθώ να ανακαλύψω τί καλύπτει και τί δεν καλύπτει η Ρενώ. Ο ένας λέει έτσι, ο άλλος αλλιώς. Όταν αποφασίσει η Ρενώ να σεβαστεί τους πελάτες και να ανακοινώσει επισήμως τί ισχύει, ας το πει και σ' εμάς.Aυτά που σου λέω δεν μου τα έχει πει κανένας, τα έχω ζήσει εγώ ο ίδιος.
Στην Φιλαδέλφεια υπάρχουν οι άνθρωποι που χειρίζονται τήν επικοινωνία με την Γαλλία και εν τέλει προσθέτουν και ακόμα κάτι αν κρίνουν ότι το σύστημα της Γαλλίας αδικεί.
Τώρα στην περίπτωση που και η Φιλαδέλφεια δεν δέχτηκε να καλύψει το πράγμα δεν είναι και τόσο απλό.Κάτι άλλο συνέβαινε με τα αμορτισέρ αυτά.Μπορεί κάποιο χτυπημα.Δεν ξέρω τι άλλο.
Να ξέρεις ότι τα ανταλλακτικά που αλλάζουμε τα φυλάμε μέχρι να περάει ο έλεγχος της RENAULT και να τα δει δειγματοληπτικά.Ο έλεγχος μπορεί να είναι από ένα υπάλληλο της Φιλαδέλφειας, μέχρι και έναν Γάλλο που έχει δικαίωμα να ψάξει την όλη διαδικάσία μέχρι και δύο χρόνια πριν. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Βάλε και μια επιλογή ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩΦίλε interland.gr,
αν μπορούσαμε να βάλουμε την, κατά τα άλλα πολύ σωστή και γενικά χρήσιμη, επιλογή ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, σε αυτή τουλάχιστον τη φάση που ήδη έχουν ψηφίσει 114 μέλη, τότε θα 'χάλαγα' τη ψηφοφορία εγώ ο ίδιος αφού μια τέτοια επιλογή εκ των υστέρων θα αλλοίωνε το αποτέλεσμα, για ευνόητους λόγους!
Απο την άλλη, η επιλογή ***ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ***πιθανώς να έβγαζε ένα θολό συμπέρασμα όπου δεν θα καταλάβαινες ποιο εν πάσει περιπτώσει από ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 'μετράει' περισσότερο για το κοινό.
Αυτά από εμένα!
-
Κάποιος γυρεύει... τον Krusenstern και το modάρισμα!
-
thvarveris : Thanks για τις πληροφορίες, το θέμα όπως ξαναείπα είναι, εφόσον η Ρενώ δε δεσμεύεται για τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις, (ασχέτως αν αποτελούν άτυπη πολιτική), δεν είμαι κατοχυρωμένος και άρα είναι δώρον άδωρον. Ο πελάτης θέλει σιγουριά και όχι 'ευέλικτες' πολιτικές.
Εφόσον είσαι μέσα στην εταιρεία, θα προσφέρεις ύψιστο κοινωνικό έργο αν μπορέσεις και μεταφέρεις μέρος έστω των παραπόνων που αναφέρονται εδώ μέσα. Ότι μπορεί να κάνει κανείς, καλό είναι.
-
Προσωπικά ως (Πρώην) κάτοχος Ρενώ αλλά φίλος της εταιρείας, πιστεύω οτι φταίει η περιορισμένη σχετικά γκάμα (SUV και κουπέ δεν έχει ενώ στα μεγάλα δεν πουλάει) και η μέχρι πρότινος απουσία ολοκληρωμένη γκάμα σε ντίζελ κινητήρες
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Οταν πήγα στην Citroen για να δω το C4 φορούσα φόρμες, ήμουν αξύριστος 1 εβδομάδα [κοινώς μούσι] και γενικώς δεν γέμιζα το μάτι για αγοραστής που ενδιαφέρεται πραγματικά.
Και όμως ο πωλητής με εξυπηρέτησε κανονικά, δεν μου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες [ότι είχε έλεγε] και μάλιστα με αυτόν το άνθρωπο μείναμε και φίλοι και μετά την αγορά.Είναι που θα πέσεις...
Συμφωνω.
Ειναι θεμα ατομου κυριως. Εχω τυχει τελειως διαφορετικης αντιμετωπισης σε διαφορετικους dealers της ιδιας εταιρειας.
Βεβαια σε καποιες 'premium' αντιπροσωπειες το στυλ και το υφακι περισσευει ακομα και αν ενδιαφερεσαι για τα 'φτηνα' μοντελα τους.Αυτο ελειπε να εφαρμοζουν οι αντιπροσωπειες dress code και face control στους δυνητικους πελατες τους. Δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.
Ειχα παει στην αντιπροσωπεια της Chrysler για να δω το PT cruiser, πετυχα εναν πωλητη ο οποιος αδιαφορησε, και εγω αφησα τα κοριτσακια μου να κανουν την αντιπροσωπεια παιδικη χαρα με main attraction το cabrio PT Cruiser, ευτυχως βρεθηκε ενας αλλος ευγενεστατος πωλητης ο οποιος με καθοδηγησε καταλληλα.
-
Πρώτη φορά είδα το θέμα,δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις αλλά θα ήθελα να γράψω και την προσωπική μου μαρτυρία.
Αποφασίσαμε με το έτερο ήμισυ να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο και καταλήξαμε στο renault clio III 1.4 16v και Grande punto 1.4 16v.Πήγαμε λοιπον σε αντιπροσωπειες renault,fiat και αναζητήσαμε την καλύτερη λύση.
Συμπεριφορα πωλητων μετρια σε ολες με εξαιρεση σε μια της φιατ.Γενικως οι πωλητες γνωριζαν τα παρα πολυ βασικα,λιγοτερα απο οσα ηδη γνωριζαμε εμεις απο το internet.Στις τιμες τωρα με ιδιο εξοπλισμο(περιπου) η διαφορα ηταν αρκετα μεγαλη η οποια γινοταν ακομα μεγαλυτερη λογω εκπτωσης στην αγορα μετροιτης υπερ της φιατ.Επισης ενω στη Fiat οι τιμες ηταν οι ιδιες απο εκθεση σε εκθεση (με εξαιρεση στα δωρα που σου εκαναν),στη Renault οι τιμες ηταν διαφορετικες αρκετα.
Επισης επειδη ετυχε να εχω στην κατοχη μου αρκετα μικρα-μικρομεσαια αυτοκινητα (Fiat Tempra,Mazda 323 1.6,VW Golf 1.4 IV,Renault Clio I 1.4,Seat Ibiza 1.4 '01) κατεληξα στο οτι ολα ειναι θεμα χρησης και συντηρησης.Συγκεκριμενα κανενα απο τα παραπανω αυτοκινητα δεν αντιμετωπισε σοβαρο προβλημα παντα με σωστη χρηση και συντηρηση.
Απλα οπως εγραψε καποιος φιλος παραπανω η αγορα αυτοκινητου ειναι συνδυασμος πραγματων(οικονομικο,συμπεριφορα αντιπροσωπειας-πωλητη,ενημερωση σχετικα με το προιον απο φιλους-internet-πωλητη,γουστο,αναγκες κτλ).
Ειδικοτερα για την Renault λοιπον πιστευω οτι στην Ελλαδα η αντιπροσωπεια κινειται σε λαθος πορεια τιμολογιακα και στην αγορα και στην συντηρηση και γενικα στο After Sales service της.Δεν ειναι δυνατον μια εταιρια σαν την Renault να βρισκεται στις πρωτες-αν οχι πρωτη- θεσεις πανευρωπαικα σε πωλησεις και στην Ελλαδα να χαντακωνεται ετσι.
Τα παραπανω αποτελουν προσωπικη αποψη-γνωμη.
Φιλικα
Βασιλης -
Κοίτα και εδω:
-
clios το σημειο με τις διαφορετικες τιμες στις αντιπροσωπειες της ρενω, το κανεις πιο σαφες?
-
Εννοω οτι απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια η τελικη τιμη(με το κλειδι στο χερι) ειχε σημαντικες διαφορες,διαφορες που υπηρχαν και στη Fiat αλλα σε οχι σημαντικο βαθμο(πρακτικα οι τιμες ηταν ιδιες).Μιλαμε παντα για τιμη μετροιτης,ουτε δοσεις ουτε τιποτα.Βεβαια η δειγματοληψια τιμων και για τα 2 αυτοκινητα εγινε και στην επαρχια,οχι μονο στην Αττικη και δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
Το σημαντικο βεβαια δεν ηταν οι διαφορες αυτες ,και στο κατω κατω μπορουσα να διαλεξω την πιο συμφερουσα προσφορα(ελευθερη αγορα)αλλα η διαφορα τιμης αναμεσα σε δυο αυτοκινητα που υποτιθεται οτι απευθυνονται στο ιδιο κοινο,με ιδιο παντα εξοπλισμο.Η τιμη το ενος ειναι στα λογικα ορια τις κατηγοριας και του αλλου μπαινει στην αμεσως επομενη κατηγορια(βλ.Megane).Προσθετω επισης την διαφορα στα χρονια εγγυησης (2 το ενα,5 το αλλο)η οποια αν θελουμε να γινει η ιδια (2 χρονια και στα 2 αυτοκινητα) εχουμε μια επιπλεον εκπτωση 400 ευρω χονδρικα.
Φιλικα
Βασιλης -
Δεν νομίζω για 400 ευρώ να συμφέρει να πουλήσεις 3 χρόνια εγγύησης.
-
πιστευω οτι εχουν λαθος timing στο ποτε παρουσιαζουν νεα μοντελα.και μπορω να πω οτι απο μια παγκοσμια πρωταθλητρια στην F1 θα μπορουσε να εξοπλιζει με τεχνολογια τα ΙΧ της πολυ περισσοτερο απο οτι δινει ηδη.Οσο για την εμφανιση το μονο που εντυπωσιαζει ειναι το RS και το cabrio το οποιο σε συκριση με το 307 cabrio υστερει σε ποιοτητα εσωτερικα.Κριμα γιατι τα renault τουλαχιστον παλιοτερα ηταν μεσα στο παιχνιδι στην μικρη και μικρομεσαια κατηγορια.
-
Νέες μειωμένες τιμές από τη Renault
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=47179
σεμινάρια μάρκετινγκ που έκαναν; 2 φορές μείωση τιμών για το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ -αυτοκίνητο της χρονιάς- Clio μέσα σε 3 μήνες;
Λέτε ν'ανέβουν οι πωλήσεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Νέες μειωμένες τιμές από τη Renaulthttp://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=47179
σεμινάρια μάρκετινγκ που έκαναν; 2 φορές μείωση τιμών για το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ -αυτοκίνητο της χρονιάς- Clio μέσα σε 3 μήνες;
Λέτε ν'ανέβουν οι πωλήσεις;
προβλεπω ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ πωλησεων!
τα 4 Κλιο το μηνα, θα γινουν 8
-
Να χαρώ ότι λειτούργησε ο νόμος της αγοράς, lkar;
[/list]
-
Είναι η 2η άτακτη υποχώρηση από τις πρώτες τιμές....
Λύπαμε αυτούς που πήραν το βασικό 1.2 με 13500 το Νοέμβριο....
Αλλά ευτυχώς δεν είναι πολλοι ..
-
Ναι, έχεις δίκιο...76 άλογα είναι λίγα για να κάνει πωλήσεις...
-
προσωπικα στα @@ μου αν κανουν και 15 μειωσεις τιμης μεσα σε μια βδομαδα!!! δεν ειμαι υπερασπιστης της αντιπροσωπειας της ρενω και ουδεποτε ειπε κανεις οτι οι τιμες του κλιο ειναι χαμηλες η ακομα και κανονικες....οσο περισσοτερο τις κατεβασουν τοσο το καλυτερο....ετσι και αλλιως το προιον ειναι κορυφαιο για αλλη μια φορα...
φυσικα, οι μειωσεις ειναι σε ολη τη γκαμα απλως συζηταμε για το κλιο που η τιμη του ηταν η περισσοτερο εξεζητημενη!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να χαρώ ότι λειτούργησε ο νόμος της αγοράς, lkar;ή ο πανικός με τα -50% και τους στόχους στο -οο
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?