-
ωραιο emoticon.. o krus το βαλε, παω στοιχημα!
lkar εφοσον τα προγραμματα δινονται απο τις αντιπροσωπειες ειτε σαν abt, ειτε revo, ειτε απο εγχωριο βελτιωτη (μολις φωτογραφισα τι κανουνε οι αλλες τρεις μαρκες του ομιλου πλην vw)
τοτε δεν βλεπω προς τι ο γελωτας..αν εσυ νομιζεις οτι μια τουρμπινα πρεπει να δουλευει στο μισο bar, με γεια σου και με χαρα σου.
μονο που σε αυτη την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να γελασω κι εγω καπως ετσι ->> -
το γέλιο αφορά στις 'βελτιώσεις' και το λόγο για τον οποίο γίνονται (φανάρια, βούτες, κλπ)
μην το συνεχίζεις.-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
:whatever: ωραιο emoticon.. o krus το βαλε, παω στοιχημα!Μην είσαι και τόσο βέβαιος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το γέλιο αφορά στις 'βελτιώσεις' και το λόγο για τον οποίο γίνονται (φανάρια, βούτες, κλπ)μην το συνεχίζεις.-
ο λογος που ο καθενας παιρνει αυτοκινητο και το βελτιωνει ή οχι, ειναι προσωπικος νομιζω
και δεν χωρανε γενικες κατηγοριοποιησεις οπως αυτη που εκανες.
αμα δεν θες συνεχειες, να μην αρχιζεις.. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:whatever: ωραιο emoticon.. o krus το βαλε, παω στοιχημα!
Μην είσαι και τόσο βέβαιος
ε, δεν μπορει κανεις να κερδιζει παντα ολα τα στοιχηματα...
παντως προβλεπω οτι θα φορεθει πολυ το συγκεκριμενο emoticon.. -
ναι, πες μας και τι να γράφουμε. Αφού δεν κατηγοριοποιώ, όλοι όσοι αυξάνουν 30%+ την ιπποδύναμη των αυτοκινήτων, για τις στροφές το κάνουν
-
Παντως αν εψαχνα μεγαλο αυτοκίνητο με καλη ενεργητικη ασφαλεια το οκταβια θα ηταν στις πρωτες μου επιλογες.
Και σχετικά με τον αν στριβει που αναφερθηκε:
Δεν νομίζω να υπάρχει αμάξι πλην Λάντα σημερα που να μην στρίβει το λιγότερο με ασφάλεια σε νορμάλ ταχύτητες..
Εχω βαρεθεί τον τελευταιο καιρό να διαβαζω αψιμαχίες από μερικούς από δω. Αρχίζω και πιστεύω ότι 'Δεν Πιανω κάτι' ή τελοσπαντων εγώ είμαι κουλάδι και οι υπόλοιποι χεράδες....
-
που να ξερεις γιατι το κανουνε... με την απορια θα μεινεις..
ξαναλεω οτι ειναι ΛΑΘΟΣ αυτα που εγραψες:
και που θα καταλήγαμε βέβαια; προγράμματα, καλατράβα κλπ
το γέλιο αφορά στις 'βελτιώσεις' και το λόγο για τον οποίο γίνονται (φανάρια, βούτες, κλπ)
αν δεν το καταλαβαινεις.. τι να σου κανω..
ειναι σαν να πω εγω οτι οσοι εχουνε 'μαμα' αυτοκινητα ειναι φλωροι/αδερφες.
υπερβολη και λαθος δεν ειναι? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για να περάσεις το RS με το Golf V GTi χρειάζεσαι πρόγραμμα???
180 άλογα δεν ειναι το RS???Θα μου απαντήσει κάποιος???
Δε σταματάτε επιτέλους τη κοκορομαχία και να μου λύσετε την απορία!!!!
lkar στο τελευταίο ποστ του, ο petran έχει ένα δίκιο. -
ναι meco, το rs ειναι 180 αλογα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι meco, το rs ειναι 180 αλογα.Ωραία και ένα μαμά RS είναι γρηγορότερο από ένα μαμά Golf V Gti???
-
Ωραία και ένα μαμά RS είναι γρηγορότερο από ένα μαμά Golf V Gti???
δεν το γνωριζω αυτο..
οσους skodaκηδες ξερω που ειναι 'μαμα', τους ταραζω στα προστιματα μεχρι να βαλουνε μυαλο (και προγραμμα)..
(λογικα το μαμα 2.0 fsiΤ ειναι πιο γρηγορο απο μαμα 1.8τ)ο strassen παντως εγραψε οτι με το gti του ειναι μπροστα απο rs ME προγραμμα, οχι μαμα.
και αυτο ειναι και το θεμιτο, το καινουργιο μοτερ του ομιλου να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το απερχομενο.
απλα εγω (και αλλοι) στο δρομο βλεπουμε αλλα πραγματα.. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
lkar στο τελευταίο ποστ του, ο petran έχει ένα δίκιο.180 το παλιο RS, 210 το ABT RS, 200 το RS 5
μόνο που παντού για 'τσαγιάσματα', 'ψιλές', 'πατικώματα', 'κεράσματα' (μέχρι και ειδικά τόπικ υπάρχουν σε φόρα) και λοιπές εκφράσεις διαβάζω, ακόμα και εδώ, όπως επίσης και για προκλήσεις -έλα να τα στήσουμε για να σου δείξω εγώ. Άρα γιατί 'βελτιώνονται' αν δεν τους ενδιαφέρουν οι κόντρες;
εγώ πάλι -εκτός από διαφημιστής- είμαι 'φλώρος κι αδερφή'. Ε βέβαια, δεν ήξερα να πάρω αντρικό αμάξι όπως το Octavia I (και να πω ότι δεν έχω οδηγήσει το ΑΒΤ)
-
Λοιπον 150αρι με προγραμμα Octavia δε συζηταμε καν.Octavia RS(180) με προγραμμα του ριχνω μια καροτσα οπως και στο LEON 180αρι με προγραμμα και full 1ο σταδιο.Μεχρι τωρα μονο ενα LEON σταθηκε μαζι και δεν ειχαμε καθολου διαφορα.
@Petran: Οποτε θες κανονιζουμε βολτα
@meco: Δεν καταλαβαινω την απορια σου.Μαλλον κατι δε διαβασες καλα. -
strassen 150+προγραμμα = 180+προγραμμα
με τους πελατες τους seatακηδες τι ασχολεισαι μωρε?
για πες, με ποιον seatακια πηγαινες τα ιδια?
αν θυμαμαι καλα εχεις και εξατμιση ή τελειως μαμα? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar στο τελευταίο ποστ του, ο petran έχει ένα δίκιο.180 το παλιο RS, 210 το ABT RS, 200 το RS 5
μόνο που παντού για 'τσαγιάσματα', 'ψιλές', 'πατικώματα', 'κεράσματα' (μέχρι και ειδικά τόπικ υπάρχουν σε φόρα) και λοιπές εκφράσεις διαβάζω, ακόμα και εδώ, όπως επίσης και για προκλήσεις -έλα να τα στήσουμε για να σου δείξω εγώ. Άρα γιατί 'βελτιώνονται';
εγώ πάλι -εκτός από διαφημιστής- είμαι 'φλώρος κι αδερφή'. Ε βέβαια, δεν ήξερα να πάρω αντρικό αμάξι όπως το Octavia I (και να πω ότι δεν έχω οδηγήσει το ΑΒΤ)
Φιλε Ikar να σε ρωτησω κατι?Δηλαδη αν εμεις κανουμε μια κοντρα και βελτιωνουμε το αυτοκινητο μας και το κανουμε 300-400 αλογα,δε ξερω ποσα,και γουσταρουμε να στριβουμε οπως και οπου μπορουμε,κανοντας και αλλες αλλαγες στο αυτοκινητο μας,οπως φρενα,αναρτηση,εσενα ποιος σου λεει οτι εισαι καλυτερος ή πιο σωστος οδηγος?Δεν κανω επιθεση,ευχαριστως να τα πουμε και μεσω πμ ή οπως θες,απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.Βελτιωση δεν ειναι μονο οι καγκουρες που βλεπεις εσυ στα λιμανακια,αυτο μαλλον θα πρεπει να το καταλαβεις.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
@meco: Δεν καταλαβαινω την απορια σου.Μαλλον κατι δε διαβασες καλα.
Ο petran έγραψε ότι to octavia rs πατάει το Golf V Gti (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και μπερδεύτηκα. Μπήκαν και τα προγράμματα στη μέση μετά και...
Τώρα όμως τα ξεκαθαρίσατε όλα... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
strassen 150+προγραμμα = 180+προγραμμαμε τους πελατες τους seatακηδες τι ασχολεισαι μωρε?
για πες, με ποιον seatακια πηγαινες τα ιδια?
αν θυμαμαι καλα εχεις και εξατμιση ή τελειως μαμα?Οπα,μαλλον καπου κανεις λαθος.Το 150αρι φοραει Κ03 και το 180αρι φοραει Κ03s,αρα αλλα αλογα με προγραμμα.Τουλαχιστον ετσι τα αφησα οταν ειχα 20VT.
Καλο για τους Seatακηδες αλλα ξερω αρκετους που κανενας skodaκιας δε τους βλεπει καν,χεχε.
Με ενα Leon στο δρομο κατα τυχη πηγαμε τα ιδια και μετα μιλησα με το παληκαρι.Ειμαι τελειως μαμα,αλλα οχι για πολυ ακομα.... -
@meco
μαλλον δεν τα ξεκαθαρισαμε ολα meco..η εκδοση GT, ειναι περιπου αντιστοιχη της εκδοσης RS+ABT (ή 150+ΑΒΤ, το ιδιο ειναι)
οποτε λεω οτι το OCTAVIA GT οπως το παιρνεις στα 20.000 απο τη βιαμαρ,
μαλλον ειναι λιγο μπροστα απο ενα GTi.@strassen
δεν κανω λαθος.
η skoda ητανε η πρωτη στον ομιλο που περασε την επονομαζομενη K03s σε ολα τα 1.8τ που εχει στη γκαμα της.
και τα octavia και το superb, φορανε ΟΛΑ k03s...οσο για τους φιλους μου τους seatακηδες, ε, ξερω και 'γω 5(!!) που ειναι οντως πολυ γρηγοροι
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μαλλον δεν τα ξεκαθαρισαμε ολα meco..η εκδοση GT, ειναι περιπου αντιστοιχη της εκδοσης RS+ABT (ή 150+ΑΒΤ, το ιδιο ειναι)
οποτε λεω οτι το OCTAVIA GT οπως το παιρνεις στα 20.000 απο τη βιαμαρ,
μαλλον ειναι λιγο μπροστα απο ενα GTi.RS +ABT δεν ήταν 210 άλογα???
Skoda Octavia GT