-
Kαι εγώ πιστέυω ότι είναι άριστη επιλογή για τα λεφτά του.
20Κ, 193 άλογα και είναι αποδεκτό σαν αυτοκίνητο. Στο κάτω κάτω καινούριο το παίρνεις.
Eντάξει η πλατφόρμα είναι 8-9 χρονών (Α3 ΜΚ1) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακή. Στο κάτω κάτω αυτοί που αγοράζουν μεταχειρισμένο 3-5 χρονών, σε αυτά τα χρήματα είναι καλύτεροι???
Και αν δεν φοράει ήδη, βάζεις μία ανάρτηση και φρένα όπως είπε ο coyot και άντε γεια.
Για τα 4κίνητα υπάρχει παρόμοια προσφορά??? -
Για τα χρήματά του είναι πολύ καλό. Ειδικά για κάποιον που ψάχνει οικογενειακό με ανησυχίες στα ~20k.
-
Συμφωνώ. Μεγάλο πορ-παγκάζ, πολλά άλογα για προσπεράσεις, δεν θα πει όχι και σε λίγη χαρά, 5 πόρτες, μέτριοι χώροι...
Για ταξιδάκια με ασφάλεια ενός οικογενειάρχη, είναι πολύ καλή τιμή.
-
μπρε coyot, τι τον φωνασκεις τον syele και τον gvala?
οσοι καταλαβαινουνε, καταλαβαινουνε.
διαφωτιστης του ποπολαρου εσυ γιατι να γινεις?
τσαμπα χρονος..το αλλο τωρα...
16 (!!!!!) λιτρα μεσα στην πολη?
ΜΕΣΗ καταναλωση ή στιγμιαια παιδακι μου?
τρομερη εντυπωση μου κανει αυτο που λες..
ο steve πχ -επισης τετρακινητος με προγραμμα κλπ- στην πολη βλεπει πολλαααα λιτρα πιο κατω απο εσενα..
ο δε γιαννης, φουλ 1ο σταδιο, 18αρια, 4Χ4 combi πανω απο 13 μεση στην πολη δεν εχει δει ΠΟΤΕ!!
εγω, με το παραπανω βαρος μου, τα 18αρια και το βαρυ μου το ποδαρι εχω μεσα στην πολη 12 μεσο ορο. κι αν παω ηρεμα πεφτω πιο κατω.
16 βλεπω μονο επειτα απο πολυ 'δυνατα' sessions
για τσεκαρε το και πες, γιατι πιθανον να θες καμια ρυθμιση..και κατι αλλο προς ολους:
ποιος σας ειπε οτι τα μαμα φρενα ειναι μαπα? ποιος σας ειπε οτι η μαμα αναρτηση ειναι προβληματικη?οσο αυξανουνε οι σπορ επιταγες του οδηγου, καλο ειναι να βελτιωνονται αυτα τα πραγματα ανεξαρτητως αυτοκινητου.
οχι ομως οτι στα skoda δεν ειναι καλα απο τη μανα τους..το octavia μπορεις να το παρεις και να το αφησεις οπως ακριβως ειναι, και να μην εχεις ποτε κανενα προβλημα (γρηγορης οικογενιαρχης), μπορεις και να το παρεις και να βελτιωσεις σωστα και εργοστασιακα καποια σημεια και να μιλας τοτε για ενα πολυ διαφορετικο αυτοκινητο, που προσφερει πραγματα που ειναι πραγματικα πολυ μακρια απο την τιμη κτησης του..
-
ελα αλεκοοοοοοοοοοοο
σκοντα με ποσο?????????
ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ..............
το μεγαλο κριμα ειναι παντως στους ''παλιους'' αγοραστες του εν λογω αυτοκινητου που το ειχαν αγορασει κοντα 10 εκατ. ΤΟΤΕ..... και τωρα με το ζορι θα το πουλησουν στην μιση τιμη...........
πετραν
πατα γκαζι και σε κλανω εχεις καταντησει........
-
για καταντια αει κοιταξου στο καθρεφτη σπορε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για καταντια αει κοιταξου στο καθρεφτη σπορε.Όμορφα ρε παιδιά αν είναι δυνατόν!!!!!
Γιάννη και σένα τι σου φταίει το octavia και το θάβεις???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kαι εγώ πιστέυω ότι είναι άριστη επιλογή για τα λεφτά του.
20Κ, 193 άλογα και είναι αποδεκτό σαν αυτοκίνητο. Στο κάτω κάτω καινούριο το παίρνεις.
Eντάξει η πλατφόρμα είναι 8-9 χρονών (Α3 ΜΚ1) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακή. Στο κάτω κάτω αυτοί που αγοράζουν μεταχειρισμένο 3-5 χρονών, σε αυτά τα χρήματα είναι καλύτεροι???
Και αν δεν φοράει ήδη, βάζεις μία ανάρτηση και φρένα όπως είπε ο coyot και άντε γεια.
Για τα 4κίνητα υπάρχει παρόμοια προσφορά???συμφωνώ..
ξεκολλάτε να κρίνετε βάση μόνο αυτών που θέλετε εσείς..
ούτε εγώ θέλω ούτε μου χρειάζεται ένα τέτοιο αμάξι, αλλά για κάποιους είναι μία πολύ γ@μάτη πρόταση, με value for money, 200 άλογα κ ροπάρα..
είναι και γ@μώ τους χιλιομετροφάγους!
αν ήθελα ένα του τύπου, θα το χτύπαγα..
λίγο καλύτερη εμφάνιση θα ήθελα μόνο, γιατί εντάξει, έχει ξεπεραστεί full.
στους αλλους τομείς, για golf 4 κλπ, ωραία, δεν έχει 'αίσθηση'..
και λοιπόν; Δεν είναι μiata, σενταν είναι, και για την αίσθηση, αφήστε το.. μιλάμε για ένα αμάξι 200 αλόγων γ@μώτο στα 20 χιλιάρικα..
ΤΟΣΟ ΘΗΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΕΤΕ δηλαδή όλοι;
γιατί μιλάτε λες και έχετε από EVO k πάνω ορισμένοι εδώ μεσα΄... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σε διαβεβαιώ πως μια χαρά αίσθηση έχει. Άλλο είναι το κακό με αυτή την πλατφόρμα. Δεν είναι ρυθμίσιμη ότι και να κάνεις.
Χρειάζονται εκτεταμένες αλλαγές (silent blocks, περίεργα χαμηλόματα) σε όλη την ανάρτηση και τα στοιχεία της για να γίνει το αυτοκίνητο fun to drive και πάλι 106 rallye δεν θα γίνει. -
Τίμια πρόταση για τα λεφτά του και την ιπποδύναμη του. Όποιος διαθέτει τα 20k, την ψυχραιμία, το ανοιχτό μυαλό και είναι σε διαδικασία αναζήτησης αυτοκινήτου σίγουρα αξίζει τον κόπο να ρίξει μια ματιά. Τα υπόλοιπα, περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σε διαβεβαιώ πως μια χαρά αίσθηση έχει. Άλλο είναι το κακό με αυτή την πλατφόρμα. Δεν είναι ρυθμίσιμη ότι και να κάνεις.
Χρειάζονται εκτεταμένες αλλαγές (silent blocks, περίεργα χαμηλόματα) σε όλη την ανάρτηση και τα στοιχεία της για να γίνει το αυτοκίνητο fun to drive και πάλι 106 rallye δεν θα γίνει.δεν με έπιασες..
έβαλα την αίσθηση σε εισαγωγικά, γιατί ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι με 200 άλογα ( που οι περισσότεροι οδηγάνε κάπου τα μισά, και δεν έχουν οδηγήσει καν αυτοκίνητο τέτοιας ιπποδύναμης κ ροπής ) είναι λίγο περίεργο να λέμε ότι δεν έχει αίσθηση..
σύμφωνοι κατα τ'αλλα, δε φτιάχτηκε έτσι κι αλλιώς για να το πηγαίνεις λες και είναι mr-2 -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν με έπιασες..
έβαλα την αίσθηση σε εισαγωγικά, γιατί ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι με 200 άλογα ( που οι περισσότεροι οδηγάνε κάπου τα μισά, και δεν έχουν οδηγήσει καν αυτοκίνητο τέτοιας ιπποδύναμης κ ροπής ) είναι λίγο περίεργο να λέμε ότι δεν έχει αίσθηση..
σύμφωνοι κατα τ'αλλα, δε φτιάχτηκε έτσι κι αλλιώς για να το πηγαίνεις λες και είναι mr-2Όντως δεν σε έπιασα... Έχεις εν μέρη δίκιο πάντως.
-
Βρε παιδιά προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
1ον.Νομίζω πως η παραγωγή του Octavia δεν έχει σταματήσει ακόμα.(διορθώστε με αν κάνω λάθος)Άρα ΔΕΝ πρόκειται για υποτιμητικό -στα μάτια ορισμένων-'ξεστοκάρισμα'.
2ον.Πάρτε ένα κατάλογο τιμών και ψάξτε στα 20k τι άλλο αυτοκίνητο παίρνετε σε αυτό το segment.(Εδω αρχίζουν τα πρώτα γελάκια )
3ον.Πάρτε ένα κατάλογο πάλι και ψαξτε ιπποδύναμη.Πηγαίνετε εκεί που λέει 200 άλογα.Ωραίααα.Κοιτάξτε τώρα δίπλα την τιμή του!(δεύτερα γέλια )
4ον.Ξαναπάρτε ένα κατάλογο με εξοπλισμούς και ρίξτε μια ματιά να δείτε τι του λείπει που άλλα μοντέλα άλλων εταιριών διαθέτουν στον ΒΑΣΙΚΟ εξοπλισμό τους.(κι άλλα γέλια εδω )
5ον.Μετά από όλα αυτά πείτε ελέυθερα και χωρίς προκαταλήψεις ποιά άλλη πρόταση αυτή τη στιγμή στην κατηγορία είναι πιο ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ. -
Επ, άλλαξε ο τίτλος της θεματικής ενότητας σε 'Μελλοντικά μοντέλα'. Το παρόν να κλειδωθεί μαζί με όλες τις πολυκαιρισμένες μπακατέλες.
-
Δεν γίνεται ξεστοκάρισμα γιατί πολύ απλά το 1 πωλείται παράλληλα με το 5.
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο πεντάπορτο ~200 αλόγων με το χαμηλό κόστος τελών και λοιπών του 1800 κινητήρα με τεράστιο πορτ μπαγκάζ και αποδεκτούς χώρους για 5 άτομα και όλα αυτά σε ένα διαχρονικό περίβλημα.Δεν νομίζω ότι είναι άσχημο...ξεκολλάτε μερικοί από τα στερεότυπα και τα TαπεροΙμπρεζα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ελα αλεκοοοοοοοοοοοοσκοντα με ποσο?????????
Eσυ Ποπολαρε τι οδηγεις??
Προσεξε οχι τι θα ηθελες να οδηγεις αλλα τι οδηγεις.
Ετσι για να το συγκρινουμε με το Οctavia....
Σημ.:Πισω απο την οθονη και το πληκτρολογιο οδηγω κι εγω Ferarri Porsche κλπ.Μηπως πληρωνω τιποτα??
-
@Petran: Κι όμως, μέση κατανάλωση βλέπω 16 σε σκέτη, hard core κίνηση.
Κατά τα άλλα, ανάρτηση και φρένα είναι περίφημα για οικογενειακή χρήση και 150 ίππους. Αλλά εδώ μιλάμε για '193'++!
@meco: τετρακίνητη Οκτάβια1 τέρμα δυστυχώς, απ' ότι ακούω. Κρίμα γιατί η τετρακίνητη Οκτάβια5 δεν βγαίνει με τον TFSi. Πιθανόν όμως να πουλήσω το δικό μου σε 1-2 χρόνια! Υπομονή!@όλους (και κυρίως @ξέρουν ποιοι): Cool πατριώτες, για λαμαρίνες μιλάμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο πεντάπορτο ~200 αλόγων με το χαμηλό κόστος τελών και λοιπών του 1800 κινητήρα με τεράστιο πορτ μπαγκάζ και αποδεκτούς χώρους για 5 άτομα και όλα αυτά σε ένα διαχρονικό περίβλημα.Tι λες καλε??
Με εικοσι χιλιαρικα ο μαγκας χτυπαει 'γερμανιας' 316 ή 200Ε δεκαετιας....
Σκοντα θα παει να παρει??Δεν νομίζω ότι είναι άσχημο...ξεκολλάτε μερικοί από τα στερεότυπα και τα TαπεροΙμπρεζα...
Κακασχημο ειναι το παλιο σκοντα....
Δεκα χρονια τωρα πουλαει σα ζεστο ψωμι τοσο πολυ μαλιστα που οι παλιοτσεχοι προβληματιζονται να τερματισουν τη παραγωγη του... -
προσφατα μετρηθηκε καραμαμα abt στο dynojet πανω απο 191 ροδα, πανω απο 205 στροφαλο, και πανω απο 33μισι κιλα ροπιτσα...
μην ξεχνας οτι το '193' ειναι κληρονομια απο τον abt, τον πιο βελτιωτη σε αυτα που ανακοινωνει..
στo δρομο δυσκολα ενα 2.0 fsit (πχ golf gti) θα παει ιδια με το gt..
ειναι μουρνταρης ο τσεχοςγια την ακριβεια Πετρο ηταν 33,8 κιλα ρποπη-191,5 τροχο και 204 στροφαλο!!και ενω ο ΑΒΤ επισημα δεν δινει παιδες πανω απο 31-31,9 για μαμα ροπη.τι να λεμε τωρα!best value for money και ιδιαιτερα αξιοπιστα αυτοκινητα
φιλε coyot κατι πηρe το αυτι μου για του χρονου 4χ4 TFSI!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο πεντάπορτο ~200 αλόγων με το χαμηλό κόστος τελών και λοιπών του 1800 κινητήρα με τεράστιο πορτ μπαγκάζ και αποδεκτούς χώρους για 5 άτομα και όλα αυτά σε ένα διαχρονικό περίβλημα.Tι λες καλε??
Με εικοσι χιλιαρικα ο μαγκας χτυπαει 'γερμανιας' 316 ή 200Ε δεκαετιας....
Σκοντα θα παει να παρει??Δεν νομίζω ότι είναι άσχημο...ξεκολλάτε μερικοί από τα στερεότυπα και τα TαπεροΙμπρεζα...
Κακασχημο ειναι το παλιο σκοντα....
Δεκα χρονια τωρα πουλαει σα ζεστο ψωμι τοσο πολυ μαλιστα που οι παλιοτσεχοι προβληματιζονται να τερματισουν τη παραγωγη του...
Skoda Octavia GT