-
...τι να μας πουνε οι σουσουδες πιτσικοκο
-
Πάντως ο ποπολάρος έχει δίκιο ως προς την προσφορά. Εφόσον υπάρχει πλέον η Οκτάβια5, το παλιό μοντέλο πωλείται ΟΡΘΩΣ σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Στο εμπόριο, αυτό λέγεται ξεστοκάρισμα
Ωραία προσφορά πάντως, 100% αξίζει τα λεφτά του.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως ο ποπολάρος έχει δίκιο ως προς την προσφορά. Εφόσον υπάρχει πλέον η Οκτάβια5, το παλιό μοντέλο πωλείται ΟΡΘΩΣ σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Στο εμπόριο, αυτό λέγεται ξεστοκάρισμαΩραία προσφορά πάντως, 100% αξίζει τα λεφτά του.
δεν θα το λεγα οτι αξιζει.......
αν αναλογιστεις φυσικα οτι πρεπει να βαλεις αλλα 5,000 ευρο για να πεις οτι λεγεται αμαξι.......ετσι οπως ειναι τωρα ειναι απλα ενα γρηγορο (μικρο εσωτερικα) στην ευθεια αυτοκινητο και τιποτε παραπανω......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πάντως ο ποπολάρος έχει δίκιο ως προς την προσφορά. Εφόσον υπάρχει πλέον η Οκτάβια5, το παλιό μοντέλο πωλείται ΟΡΘΩΣ σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Στο εμπόριο, αυτό λέγεται ξεστοκάρισμα
αν αναλογιστεις φυσικα οτι πρεπει να βαλεις αλλα 5,000 ευρο για να πεις οτι λεγεται αμαξι.......ετσι οπως ειναι τωρα ειναι απλα ενα γρηγορο (μικρο εσωτερικα) στην ευθεια αυτοκινητο και τιποτε παραπανω......
Ρε Γιαννάκο, δεν αγοράζουν όλοι με τα δικά σου/μου κριτήρια αμάξι ρε αγορίνα. Ο οικογενειάρχης που θέλει να κάνει το σβέλτο του ταξίδι και να φτάσει με την άνεσή του, μια χαρά το βρίσκει και το Οκτάβια, και τα ~200 άλογα που αγοράζει με 20k
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε Γιαννάκο, δεν αγοράζουν όλοι με τα δικά σου/μου κριτήρια αμάξι ρε αγορίνα. Ο οικογενειάρχης που θέλει να κάνει το σβέλτο του ταξίδι και να φτάσει με την άνεσή του, μια χαρά το βρίσκει και το Οκτάβια, και τα ~200 άλογα που αγοράζει με 20k
whatever.....
-
καλα μου παιδια, μηπως γνωριζετε εδω και ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ κυκλοφορει το octavia5?
τι σόϊ στοκ ειναι αυτο?τα τσιμπηδακια σας και σ'αλλο τοπικ κουκλες! εδω μιλαμε για αντρικα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλα μου παιδια, μηπως γνωριζετε εδω και ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ κυκλοφορει το octavia5?
τι σόϊ στοκ ειναι αυτο?τα τσιμπηδακια σας και σ'αλλο τοπικ κουκλες! εδω μιλαμε για αντρικα αυτοκινητα
my balls are shaking.......
-
Καλό είναι μπρε. Με εσωτερικό από golf IV (και πλαίσιο κλπ), αλλά πιο αξιόπιστο και ευρύχωρο. Σιγά μην το σκεφτεί κάποιος πολύ όταν η μοναδική εναλλακτική λύση σ'αυτά τα λεφτά είναι το Mondeo και το Vectra με τη μισή (που λέει ο λόγος) ιπποδύναμη. Άντε να του βάλει ένα σετ αναρτήσεων για καλύτερα κρατήματα και μην τον είδατε.
-
Λογικά όλα αυτά που γράφονται παραπάνω, ο Έλληνας ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα απωθημένα που του άφησε η Οθωμανική κατοχή.....
Μέχρι να τα ξεπεράσει όλα αυτά οι BMW και οι Mercedes θα πωλούν καλά...
Αχ βαχ βρε νεοέλληνα.....
-
πισω όμως θέλει φαρδύ λάστιχο για να κρατάει,
τουλάχιστον 255ε petran?
lol
-
ανοίξτε κανένα παράθυρο -πάλι-, πολύ βαρβατίλα ρε παιδιά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άντε να του βάλει ένα σετ αναρτήσεων για καλύτερα κρατήματα και μην τον είδατε.απ'οτι διαβασα μανο αυτη η εκδοση gt φοραει αναρτησεις kw. περισσοτερα δεν ξερω προς το παρον..
παντως να ξερετε οτι το αμαξι ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα πεφτει 'πολυ' σε πολλους 'χεραδες' των πληκτρολογιων εδω μεσα..
-
Ειναι αριστο αυτοκινητο για τα λεφτα του.
Οποιος θελει δινει...40.000-50.000 και παιρνει καλυτερο,που παει με +10 χλμ/ώρα στην στροφή,αν τοσο το κοστολογει αυτο το +10. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι αριστο αυτοκινητο για τα λεφτα του.
Οποιος θελει δινει...40.000-50.000 και παιρνει καλυτερο,που παει με +10 χλμ/ώρα στην στροφή,αν τοσο το κοστολογει αυτο το +10.για σενα αυτοκινητο σημαινει : με ποσα μπορω να μπω σε μια στροφη????
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ανοίξτε κανένα παράθυρο -πάλι-, πολύ βαρβατίλα ρε παιδιά -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Άντε να του βάλει ένα σετ αναρτήσεων για καλύτερα κρατήματα και μην τον είδατε.
απ'οτι διαβασα μανο αυτη η εκδοση gt φοραει αναρτησεις kw. περισσοτερα δεν ξερω προς το παρον..
παντως να ξερετε οτι το αμαξι ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα πεφτει 'πολυ' σε πολλους 'χεραδες' των πληκτρολογιων εδω μεσα..
Aν φοράει τις ΚW από μαμά, θαύμα. Αλλιώς θα θέλει τα ελατήρια του RS, με τα ανάλογα αμορτισέρ (εδώ ψηφίζω Ηλία Μαρακάκη). Φρένα επίσης θα χρειαστεί του RS ( του Άουντι S3 δηλαδή) αν δεν τα φοράει από το εργοστάσιο.
Αυτό (Γιάννη Ποπολάρε) σημαίνει πως με άλλα 2500Ε στην χειρότερη περίπτωση (που χρειάζεται και ανάρτηση) γίνεται όχι απλά αμάξι, αλλά κορυφαίο GT.
Προσκαλώ όσους φίλους έχω πάει βολτίτσα στην πίστα (gvala, where art thou?) να γράψουν πώς πάει και κυρίως πώς πατάει το κάρο μου και πώς συγχωρεί και κουλαμάρες (syele, where art thou?)
- OK θα μου πείτε πως το δικό μου είναι και τετρακίνητο, αλλά και ως προς το προσθιοκίνητο πιστεύω ότι πρέπει να φτάσεις σε αμάξι υπερδιπλάσιων χρημάτων (αν έχεις) για να συναντήσεις πανθομολογούμενη ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα.
@manosk: Οι τιμές περί καταναλώσεως που δίδει ο Πετράν αφορούν ανοιχτό δρόμο. Στην κίνηση της πόλης βλέπεις εύκολα 16. Μπορεί να μειωθεί με αυτοσυγκράτηση, αλλά πόση; Το γκάζι αυτού του αυτοκινήτου μόνο με μονίμως κατεβασμένο γυναικείο εσώρουχο μπορεί να συγκριθεί...
-
coyot αστους να λενε.κομπλεξαρες υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ειδικα στην ελλαδα.
οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους το οκταβια ειναι παντα πρωτο σε πωλησεις στη κατηγορια του οπως και η νεα 5αρα
ενταξει παλιωσε το αμαξακι τι να κανουμε.για χωρους και γκαζια ειναι τελεια η τιμη του.
το καλυτερο αμαξι του κοσμου να βγαλει ο τσεχος παλι για καποιους(ελληνες!!) θα ειναι σκοντα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
coyot αστους να λενε.κομπλεξαρες υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ειδικα στην ελλαδα.οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους το οκταβια ειναι παντα πρωτο σε πωλησεις στη κατηγορια του οπως και η νεα 5αρα
ενταξει παλιωσε το αμαξακι τι να κανουμε.για χωρους και γκαζια ειναι τελεια η τιμη του.
το καλυτερο αμαξι του κοσμου να βγαλει ο τσεχος παλι για καποιους(ελληνες!!) θα ειναι σκοντα.
Φίλε μου κάνεις λάθος.
Ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης (ποπολάρος) έχουμε κόμπλεξ με τα Σκόντα. Αντίθετα το καινούριο Οκτάβια το θεωρώ απο τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία και ειναι αποδεδειγμένα καλοστημένο. Αν είχα τα λεφτά, το RS θα το χτύπαγα σίγουρα.
Αλλα το παλιό ειναι βασισμένο στο Γκόλφ 4, κοινώς απο στήσιμο και αίσθηση ειναι αρκετά πίσω (πλατφόρμα 8ετίας και βάλε...)
-
μια χαρα ειναι το αυτοκινητο για εναν οικογενειαρχη με 4μελη οικογενεια...
επιταχυνει κατα βουληση, ειναι 'γερμανικο', με 21 χιλιαρικα δε βρισκεις τοσους ιππους... -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
coyot αστους να λενε.κομπλεξαρες υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ειδικα στην ελλαδα.οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους το οκταβια ειναι παντα πρωτο σε πωλησεις στη κατηγορια του οπως και η νεα 5αρα
ήθελα να ξέρα, στατιστικά κοιτάζεις καθόλου;
από αυτά που διαβάζω, το καλύτερο έχει βγάλει, επιταχύνει, στρίβει, χωρους έχει, χαμηλή κατανάλωση, κάτι σαν το αεικίνητο ένα πράμα
Skoda Octavia GT