-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κολλημένοι με τα Skoda... Από την τύφλα που έχουν δεν βλέπουν πως η κριτική για το βελτιωμένο μοτερ αφορά ΚΑΙ τις άλλες μάρκες...
Aς προσπαθησουμε λοιπον να μιλησουμε σοβαρα...
Ειπες οτι ξερεις σιγουρα οτι το μοτερ της Vw με τα 225 εχει αλλαγες για να μην εχει προβληματα αξιοπιστιας.
Πες μας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιες ειναι αυτες οι αλλαγες σε σχεση με το 180αρι ή με το 150αρι...
Προσεξε ομως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 1,2,3 πραγματα.Απλα και ξεκαθαρα.Οχι τι νομιζεις εσυ αλλα τι εχει αλλαξει πραγματικα στο μοτερ.edit [Krus]
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Πες μας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποιες ειναι αυτες οι αλλαγες σε σχεση με το 180αρι ή με το 150αρι...
Προσεξε ομως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 1,2,3 πραγματα.Απλα και ξεκαθαρα.Οχι τι νομιζεις εσυ αλλα τι εχει αλλαξει πραγματικα στο μοτερ.Το 150 με το 180 έχουνε ελάχιστες διαφορές, με το 190 (193 δηλαδή) που αναφέρθηκε οι διαφορές είναι μεγάλες, πχ intercooler, τουρμπίνα κλπ. Μιλάω για τον εργοστασιακό κινητήρα.
-
Και στα μέταλλα φυσικά έχουν διαφορές.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Προσεξε ομως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 1,2,3 πραγματα.Απλα και ξεκαθαρα.Οχι τι νομιζεις εσυ αλλα τι εχει αλλαξει πραγματικα στο μοτερ.Το 150 με το 180 έχουνε ελάχιστες διαφορές, με το 190 (193 δηλαδή) που αναφέρθηκε οι διαφορές είναι μεγάλες, πχ intercooler, τουρμπίνα κλπ. Μιλάω για τον εργοστασιακό κινητήρα.
Κι εγω που νομιζα αφενος οτι τουρμπινα και ιντερκουλερ ειναι περιφερειακα εξαρτηματα αφετερου δε οτι και το 150αρι και το 193αρι φορανε ακριβως ιδιο ιντερκουλερ και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους διαφορα ειναι η διαφορετικη χαρτογραφηση του εγκεφαλου ειμαι λαθος??
Ξερεις οτι το 180αρι μοτερ εχει ακριβως την ιδια ιπποδυναμη με το 193, δηλαδη 193 ιππους?? -
To σβήσιμο άρχισε ήδη. Αν θέλετε, συνεχίστε. Lock alert #2.
[mod]
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Κολλημένοι με τα Skoda... Από την τύφλα που έχουν δεν βλέπουν πως η κριτική για το βελτιωμένο μοτερ αφορά ΚΑΙ τις άλλες μάρκες...
Ειπες οτι ξερεις σιγουρα οτι το μοτερ της Vw με τα 225 εχει αλλαγες για να μην εχει προβληματα αξιοπιστιας.
Προσεξε ομως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 1,2,3 πραγματα.Απλα και ξεκαθαρα.Οχι τι νομιζεις εσυ αλλα τι εχει αλλαξει πραγματικα στο μοτερ.Δεν είμαι μηχανικός - βελτιωτής για να τις έχω...πρόχειρες! Και δεν θα μπω και στον κόπο...Εσύ έχεις το αυτοκίνητο, εσύ πες μας αν είναι το ΙΔΙΟ ακριβώς! Εγώ πολύ που χ3στηκα εδώ που τα λέμε...
Υπάρχουν πιο αρμόδιοι σ' αυτά τα θέματα από μένα.edit [Krus]
-
ΚRΙΕΖΑ εσυ μάλλον μιλας για τα μοτερ της Abt, εγω μίλησα για το εργοστασιακό του group VW.
-
edit [Krus]
έχεις πμ. Αφήστε το θέμα ήσυχο.- -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ εσυ μάλλον μιλας για τα μοτερ της Abt, εγω μίλησα για το εργοστασιακό του group VW.δεν υπαρχουν 'μοτερ της abt'
μας εχουν φυγει τα ματια με τις αρλουμπες που γραφετε μερικοι!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προσεξε ομως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 1,2,3 πραγματα.Απλα και ξεκαθαρα.Οχι τι νομιζεις εσυ αλλα τι εχει αλλαξει πραγματικα στο μοτερ.Δεν είμαι μηχανικός - βελτιωτής για να τις έχω...πρόχειρες! Και δεν θα μπω και στον κόπο...Εσύ έχεις το αυτοκίνητο, εσύ πες μας αν είναι το ΙΔΙΟ ακριβώς! Εγώ πολύ που χ3στηκα εδώ που τα λέμε...
Υπάρχουν πιο αρμόδιοι σ' αυτά τα θέματα από μένα.ξέρω πάντως πως το μοτερ 1.8Τ που έβγαζε 225 άλογα της VW είχε πολλές αλλαγές για να μην τίθεται θέμα αξιοπιστίας.
Ιδου λοιπον οι αλλαγες...
Φυσικα μετα φταιναι οι skodalimpan και οι skodadistes... -
H Skoda πούλαγε επισημα μοτερ 150άρια με κιτ της Abt, σε αυτά αναφέρομαι. Ήτανε σαφές νομίζω.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ εσυ μάλλον μιλας για τα μοτερ της Abt, εγω μίλησα για το εργοστασιακό του group VW.Aπo ποτε βγαζει η ΑΒΤ μοτερ??
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H Skoda πούλαγε επισημα μοτερ 150άρια με κιτ της Abt, σε αυτά αναφέρομαι. Ήτανε σαφές νομίζω.Τι περιλαμβανε το περιφημο αυτο 'κιτ' ξερεις??
-
Ο χρήστης Highfidelity έγραψε:
ξέρωπάντως πως το μοτερ 1.8Τ που έβγαζε 225 άλογα της VW είχε πολλές αλλαγές για να μην τίθεται θέμα αξιοπιστίας.εν τω μεταξυ, δεν υπαρχει καν (ουτε υπηρξε ποτε) σε vw κινητηρας 1.8t 225hp.
μονο audi και seat..η εγκυρη πληροφορηση καλα κρατει..... pls go on
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ εσυ μάλλον μιλας για τα μοτερ της Abt, εγω μίλησα για το εργοστασιακό του group VW.
δεν υπαρχουν 'μοτερ της abt'
μας εχουν φυγει τα ματια με τις αρλουμπες που γραφετε μερικοι!!
+1
-
Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα σε ποστ που δεν καταλαβαίνω γιατί σβήστηκε:
Εάν δεν γνωρίζουν κάποιοι, γιατί επιμένουν να απαντάνε επί τεχνικών θεμάτων ????????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και στα μέταλλα φυσικά έχουν διαφορές.Σωστο... δε μπορει...Φυσικα....
Δε μπορει ενα πρεμιουμ να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο κινητηρα με ιδιους κωδικους και συσκευασια ανταλλακτικων με τα παλιοSkoda...Απο το ΕΤΟS παντως (το επισημο προγραμμα του VAG για ανευρεση και παραγγελια ανταλλακτικων) δεν προκυπτει καμμια διαφορα σε ανταλλακτικα....
Και για να τελειωνουμε (επειδη μαλλον τη κανατε με ελαφρα πηδηματακια)
**Το να ειναι κανεις ΑΣΧΕΤΟΣ δεν ειναι κακο.
Κακο ειναι να περιφερει την αγνοια του ανα τα διαφορα φορα και να ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ, να κοροϊδευει και να το παιζει ΞΕΡΟΛΑΣ.... ** -
Έστω, του vag group. Μην κολλάτε εκεί.
-
Ο χρήστης ThE StReEt RaCeR έγραψε:
ξέρωπάντως πως το μοτερ 1.8Τ που έβγαζε 225 άλογα της VW είχε πολλές αλλαγές για να μην τίθεται θέμα αξιοπιστίας.
εισαι ασχετος
δεν υπαρχει τετοιοΔεν βαριέσαι...
Τώρα θα σου εξηγούσα κι εσένα και του άλλου κάποια πράγματα για την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν είμαι ούτε εκεί ειδικός βλέπεις...
Χοντρικά θα πω, το της εκεί σημαίνει πως ανήκει στην VW. Οπως βλέπεις δεν αναφέρω πως έχει μπει σε μοντέλα VW, ανήκει στην VW λοιπόν η οποία το χρησιμοποίησε στις εταιρείες της.
Τώρα στην VW ανήκουν (εκτός από τον εαυτό της...) η Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini κλπ κλπ. Αν πω λοιπόν το V10 της VW, εννοώ πως ανήκει κι αυτό στην VW, όχι ότι μπαίνει στο...Jetta πχ...
Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες... -
edit [Krus]
Γιατι δε λες την αληθεια??
Ειπες οτι ξερεις για κινητηρα 225 αλογα κλπ οτι εχει αλλαγες...
Σε ρωτησα προσπαθωντας να κανω σοβαρη συζητηση ποιες ειναι οι αλλαγες και ειπεες οτι δεν τις εχεις προχειρες.
Το αν εχουμε εμεις πλακα φανηκε μολις καποιοι αποφασιαν να μιλησουν σοβαρα μαζι σου και αποκαλυφθηκε οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα.
Οπως εγραψα και πιο πανω ουδεν μεμπτον.Η ειρωνια και ο χλευασμος ομως ειναι μεμπτα.Και Ω! του θαυματος αποκαλυψαν και τη πληρη αγνοια σου....
Αυτη ειναι η αληθεια αγαπητε μου....
Skoda Octavia GT