-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα περαστούν πριν από 10ήμερο ταξίδι στην Ιταλία οπότε θα έχω άμεσες, υπερπλήρεις εντυπώσεις σε ποικίλες συνθήκες, τις οποίες και θα κατεθέσω στο πεθαμένο αυτό τόπικ!Πανάκριβη βενζίνη στην Ιταλία
-
Είμαι καλεσμένος σε γάμο. Δεν γίνεται να μην πάω. Το χω άχτι το ταξίδι οδικώς στη γείτονα από τότε που εβγαλα δίπλωμα.
-
Είμαι καλεσμένος σε γάμο. Δεν γίνεται να μην πάω. Το χω άχτι το ταξίδι οδικώς στη γείτονα από τότε που εβγαλα δίπλωμα.Πφφφ κάνε τον κόπο και ανέβα καμιά Γερμανία να ξεκαπνίσεις, στην Ιταλία δεν λέει κάτι η Autostrada , Autobahn uber alles να τελικιάσεις
-
Γεια σας παιδια κ απο εμενα. Εχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Q5 TFSI 2.0 S TRONIC πριν απο ενα μηνα περιπου. Θελω να ρωτησω το εξης: Στο ξεκινημα οταν αφηνω το φρενο, κανει κατι σαν κλοτσημα. Ειναι φυσιολογικο αυτό ή θα πρέπει να πάω να το δω? Υποτίθεται ότι έχει γίνει service πριν το πάρω κ έχουν ελεγχθεί όλα τα συστήματα.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Astathan έγραψε:
Γεια σας παιδια κ απο εμενα. Εχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Q5 TFSI 2.0 S TRONIC πριν απο ενα μηνα περιπου. Θελω να ρωτησω το εξης: Στο ξεκινημα οταν αφηνω το φρενο, κανει κατι σαν κλοτσημα. Ειναι φυσιολογικο αυτό ή θα πρέπει να πάω να το δω? Υποτίθεται ότι έχει γίνει service πριν το πάρω κ έχουν ελεγχθεί όλα τα συστήματα.
Ευχαριστώ.Είπες τη μαγική κουβέντα. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και δες τι είναι και πως αντιμετωπίζεται. Αν είσαι εκτός εγγύησης ετοίμαζε ενα 1800αρι €.
-
Ευχαριστώ Stefan
-
Σχετικα με τα προβληματα τουS-TRONIC του q5 μεχρι ποιας χρονολογιας μοντελο παρουσιαζοντε η συνεχιζοντε εσαει.Την αλλη εβδομαδα θελω να τσεκαρω ενα q5 s-tronic toy 3/2010 με αρκετα χιλιομετρα,εχει κανεις να μου συστησει καποιο αξιοπιστο συνεργειο να κανει τον ελενχο,με το αζημιωτο βεβαια,μενω Φιλαφελφεια αλλα οπου και να ειναι εντος Αθηνας δεν υπαρχει προβλημα.Ευχαριστω.=
-
Το προβληματικο stronic δεν χρειαζεται συνεργειο. Με μια βολτα 2 τετραγωνα καταλαβαινεις αν ειναι ΟΚ ή οχι. Απο θεμα χρονολογιας ειναι τελειως λαχειο. Σε καφενειακου τυπου συζητηση με τον υπευθυνο Καρεντα μου εχει πει οτι τα μεγαλα 7αρια εχουν βγαλει στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον mechatronic. Πολυδισκο κτλ θεωρειται αναλωσιμο αν και ειναι απαραδεκτο να ρα φτυνει σε 50-60-70.000χλμ.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Με τα 1800ε για ποσο καιρο το λυνεις το προβλημα;
-
Αυτη ειναι μια πολυ καλη ερωτηση που φανταζομαι κανεις δεν μπορει να απαντησει.
Προσωπικα πλεον οταν ειναι ακινητοποιημενο το αμαξι βαζω νεκρα και δεν το αφηνω στο Dμπας και του κερδισω μερικες χιλιαδες χλμ παραπανω. Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον για 2 χρονια εχεις το κεφαλι σου ησυχο λογω εγγυησης ανταλλακτικων.
-
Κλασσικη αντιμετωπηση του γκρουπ. Θεωρειται και αυτο αναλωσιμο για να βγαζουν λεφτα οι ντηλερς. Ετοιμασου να ξαναπας μετα τα 2 χρονια.
-
Προσωπικα πλεον οταν ειναι ακινητοποιημενο το αμαξι βαζω νεκρα και δεν το αφηνω στο Dμπας και του κερδισω μερικες χιλιαδες χλμ παραπανω. Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον για 2 χρονια εχεις το κεφαλι σου ησυχο λογω εγγυησης ανταλλακτικων.
Εννοείς D ή P ?
Τόσο ψεύτικο το έκαναν που φοβάσαι να το αφήνεις με επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο?
-
Αναλωσιμο καλως κανει και ειναι. Και το δισκοπλατο αναλωσιμο δεν ειναι? Το θεμα ειναι οτι ψοφαει στα μισα χλμ απ' οτι το μεσο χειροκινητο και οτι κανεις φυσικα δεν σου λεει εξαρχης οτι θα χρειαστει κατι τετοιο αλλαγη 3-5-10 χρονια και με αυτο το κοστος.
@καφανατικ
Πχ σε φαναρι αντι να το αφησω στο D το βαζω στο Ν. Θεωρητικα αυτο ειναι το σωστο και προτεινομενο σε ολα τα αυτοματα αλλα κανεις δεν το κανει.
-
Το προβληματικο stronic δεν χρειαζεται συνεργειο. Με μια βολτα 2 τετραγωνα καταλαβαινεις αν ειναι ΟΚ ή οχι. Απο θεμα χρονολογιας ειναι τελειως λαχειο. Σε καφενειακου τυπου συζητηση με τον υπευθυνο Καρεντα μου εχει πει οτι τα μεγαλα 7αρια εχουν βγαλει στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον mechatronic. Πολυδισκο κτλ θεωρειται αναλωσιμο αν και ειναι απαραδεκτο να ρα φτυνει σε 50-60-70.000χλμ.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Δεν θελω να τσεκαρω μονο το κιβωτιο,μιλαω για γενικο ελενχο για την αγορα του.Μαυτα που διαβαζω ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Η 'πατρικη' 520 Ε39 του 2000 Steptronic 14 χρονια και πανω απο 200000 χλμ νομιζω οτι το κιβωτιο δεν ανοιχθηκε ποτε.Ειμαι σιγουρος πως μια Χ3 2,5 218 ΗΡ ιδιας χρονολογιας θα ειναι πιο αξιοπιστη,ελα ομως που την βλεπω κακασχημη και ξεπερασμενη αισθητικα.Οψομεθα.! -
Τελειως διαφορετικο κιβωτιο.
-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
Δεν θελω να τσεκαρω μονο το κιβωτιο,μιλαω για γενικο ελενχο για την αγορα του.Μαυτα που διαβαζω ειμαι πολυ επιφυλακτικος.
Η 'πατρικη' 520 Ε39 του 2000 Steptronic 14 χρονια και πανω απο 200000 χλμ νομιζω οτι το κιβωτιο δεν ανοιχθηκε ποτε.Ειμαι σιγουρος πως μια Χ3 2,5 218 ΗΡ ιδιας χρονολογιας θα ειναι πιο αξιοπιστη,ελα ομως που την βλεπω κακασχημη και ξεπερασμενη αισθητικα.Οψομεθα.!Όλα είναι σχετικά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κανένα μοντέλο δεν θα είναι πιο αξιόπιστο από το άλλο. Γενικά για έλεγχο προτείνω Καρέντα Αμαρουσίου, έχουν δει πολλά τα μάτια τους και ξέρουν πολύ καλά που πάσχει το Q5.
Αν πετύχεις αμάξι που είναι σε όλα κομπλέ, πλην κιβωτίου, παζαρεύεις ανάλογα την τιμή γνωρίζοντας το κόστος της επισκευής. Αλλιώς κοιτάς χειροκίνητο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τουλάχιστον από θέμα κιβωτίου.
-
Ο χρήστης NikosQ5 έγραψε:
Καλησπέρα,2 ερωτήσεις!
-
ξέρετε κάποιον στην Αθήνα (Νότια προάστια ακόμα καλύτερα) που να μπορεί να μου βάλει εξωτερικό πακέτο S line sto Q5 μου; Τιμουλα περίπου ξέρουμε;
-
επίσης κάποιον που να βάζει αναδιπλούμενους καθρέπτες;
Ευχαριστώ!
καλησπέρα!
κανείς κάτι για το παραπάνω;
-
-
Η αντιπροσωπεία θα ξέρει λογικά κάτι παραπάνω. Με το αζημίωτο φυσικά.
-
Η 'πατρικη' 520 Ε39 του 2000 Steptronic 14 χρονια και πανω απο 200000 χλμ νομιζω οτι το κιβωτιο δεν ανοιχθηκε ποτε.Ειμαι σιγουρος πως μια Χ3 2,5 218 ΗΡ ιδιας χρονολογιας θα ειναι πιο αξιοπιστη,ελα ομως που την βλεπω κακασχημη και ξεπερασμενη αισθητικα.Οψομεθα.!Όλα είναι σχετικά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κανένα μοντέλο δεν θα είναι πιο αξιόπιστο από το άλλο. Γενικά για έλεγχο προτείνω Καρέντα Αμαρουσίου, έχουν δει πολλά τα μάτια τους και ξέρουν πολύ καλά που πάσχει το Q5.
Αν πετύχεις αμάξι που είναι σε όλα κομπλέ, πλην κιβωτίου, παζαρεύεις ανάλογα την τιμή γνωρίζοντας το κόστος της επισκευής. Αλλιώς κοιτάς χειροκίνητο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τουλάχιστον από θέμα κιβωτίου.
Το οτι ακομη και οταν το επισκευαζεις το προβλημα ξαναπαρουσιαζεται σημαινει οτι πρεπει να θεωρει κανεις σιγουρο οτι θα το βρει μπροστα του οποιο μτχ αγορασει και οχι μονο μια φορα.Τα 1800 Ε δεν ειναι λιγα να τα δινεις καθε 2-3 χρονια.-
-
Αναλωσιμο καλως κανει και ειναι. Και το δισκοπλατο αναλωσιμο δεν ειναι? Το θεμα ειναι οτι ψοφαει στα μισα χλμ απ' οτι το μεσο χειροκινητο και οτι κανεις φυσικα δεν σου λεει εξαρχης οτι θα χρειαστει κατι τετοιο αλλαγη 3-5-10 χρονια και με αυτο το κοστος.@καφανατικ
Πχ σε φαναρι αντι να το αφησω στο D το βαζω στο Ν. Θεωρητικα αυτο ειναι το σωστο και προτεινομενο σε ολα τα αυτοματα αλλα κανεις δεν το κανει.
Για ελαττωματικό ή κακής ποιότητας αναλώσιμο φαίνεται.
AUDI Q5