-
Γι' αυτό ακριβώς έβαλα τη φώτο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. SD card ΔΕΝ υπάρχει.
Στην κάτω δεξιά σελίδα, εκεί που κλείνει μισή, υπάρχουν 3 κωδικοί τους οποίους και χρησιμοποιούν στην αντιπροσωπεία αφού συνδέσουν το αμάξι με τους servers του εργοστασίου. Δυστυχώς το photobucket δεν άφησε τη φώτο στο κανονικό της μέγεθος ώστε να μπορείς να κάνεις ζουμ και να διαβάσεις στο κείμενο που έχω φωτογραφίσει πως γίνεται η διαδικασία. Οπότε επαναλαμβάνω:
-
Ναι σωστά,το έχεις ξαναπεί κιόλας.Τωρα αυτο που με επηρέασε είναι στο eBay που έχει προσ πώληση αυτές της sd κάρτες μέσα σε κουτιά DVD.
Εφόσον ήξερα ότι δεν είναι για το MMI low,θεώρησα ότι είναι για το plus. -
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
.
Το παραδοξο είναι ενώ είχα φύγει την Παρασκευή με το δείκτη λαδιου ΜΜΙ να είναι περίπου στην μέση,και με διάγνωση χαλασμενου αισθητήρα,την Κυριακή πήγα ένα ταξιδακι 150 χλμ.Στο γυρισμο που τσεκαρα τον δείκτη ήταν στο φουλ!Απο μόνος του.
Το καπω όμως εξακολουθεί να μην φαίνεται στην οθόνη μέσα ότι είναι ανοιχτό όταν το ανοίγω.Οπως δειχνει για τις υπόλοιπες πόρτες.Η όπως είπε ο Stefan20 να εμφανίζει την ένδειξη λαδιου και στην μικρή οθόνη.Εκανε νεα μετρηση μονο του το συστημα για αυτο .
Οπως σου ειπα δε χρειαζεται να ανοιξεις το καπω οπωσδηποτε για να γινει νεα μετρηση. -
Παιδιά είναι κανείς που έχει αλλάξει της μαμά ζάντες που δεν τις χρειάζεται και είναι για πώληση
Επειδή βάζω βγάζω χειμερινά με καλοκαιρινά και ταλαιπωρώ τα λάστιχα και τις ζάντες σε κάθε αλλαγή άνοιξη με χειμώνα
να τα κάνω σετ -
Είμαι στο ψάξιμο για τις 18ρες του Q5 μεγέθους 8 J x 18 με ελαστικά 235/60 R 18.
Όταν τις βρω θα βάλω για πούλημα τις δικές μου τις μαμα
http://www.kalpakoglou.gr/index.php?Ite ... mitstart=5
Αυτες που ψάχνω είναι σαν την δεύτερη απο την πάνω σειρά,σε περίπτωση που κάποιος τις πουλάει.
Αυτές που έχω είναι είναι η τριτη στην 2η σειρά. -
Είμαι στο ψάξιμο για τις 18ρες του Q5 μεγέθους 8 J x 18 με ελαστικά 235/60 R 18.
Αυτες που ψάχνω είναι σαν την δεύτερη απο την πάνω σειρά,σε περίπτωση που κάποιος τις πουλάει.
Αυτές που έχω είναι είναι η τριτη στην 2η σειρά.Γιατι να το κανεις αυτό;
-
Αυτές που έχω είναι είναι η τριτη στην 2η σειρά.Έχοντας τις πρώτες πάνω αριστερά 18αρες, θα σου έλεγα πως αν είναι να πας σε μεγαλύτερη ζάντα πάνε σε 19αρα και συγκεκριμένα στην τέρμα δεξιά της πρώτης σειράς. Όμορφο σχέδιο, δίνει πολύ στο αμάξι. Επίσης κράτα και τις 17αρες γιατί είναι ότι πρεπει για χειμερινά σε περίπτωση που είσαι Β. Ελλάδα.
-
+1 στον στεφαν γιατι η συγκεκριμενη δεν εχει πολυφορεθει κιολας.
Επισης πολυ ωραια ειναι εκεινη η 19αρα (ή 20αρα? ) που φοραει το γνωστο σε ολους μας πλεον πορτοκαλοκαφε -
Ναι,όντως ωραία ζαντα αυτη που προτείνεις stefan147.Ο μόνος λόγος που δεν παω για 19ρα είναι γιατι με το χαμηλότερο προφίλ γίνετε σκληροτερη η ανάρτηση.
Έχω και 3 μικρά παιδιά ..
Η 18ρα που φοράς τι λέει όσο αφορα την άνεση που λέω πιο πάνω? -
η κατω δεξιά !!!
-
Και εγω φοραω την 19', 3η στην 1η σειρα και δεν κοπαναει καθολου. ...Ουτε ακουσα καμια διαμαρτυρία απο τα 3 παιδιά μου.
Λευτέρη, μου αρεσουν τα γουστα σου!
Συμφωνω για μας τους βόρειους να έχουμε 2ο σετ ζαντολαστιχα. Και γω ειμαι προς αναζητηση ζαντων για χειμώνα.
Μιχάλη, αν βρεις κατι σφύρα και μεναSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Ναι,όντως ωραία ζαντα αυτη που προτείνεις stefan147.Ο μόνος λόγος που δεν παω για 19ρα είναι γιατι με το χαμηλότερο προφίλ γίνετε σκληροτερη η ανάρτηση.
Έχω και 3 μικρά παιδιά ..
Η 18ρα που φοράς τι λέει όσο αφορα την άνεση που λέω πιο πάνω?Μην περιμένεις τραγικές διαφορές μεταξύ 17' και 18'. Το αμάξι είναι ούτως ή άλλως σχετικά μαλακό. Οι μεγάλες διαφορές αρχίζουν στις 20αρες που θέλουν και 255 πέλμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για άνεση, κόστη, επιδόσεις κτλ.
-
Σήμερα φιλος παραγγείλε το facelift diesel 177 cv
Μετα απο απόρριψη του q3 λόγω μεγέθους ....
Τον περιμένουμε στο κλαμπ ( μη χάσει καμμια εκδρομή ... )
-
Με τι εξοπλισμο& ποσο πηγε?
-
Ντραπηκα να ρωτήσω !
Θα μάθω όμως ....
-
Μαλακή η ανάρτηση του Q5!χμμ δεν θα το έλεγα.Εχω οδήγηση και σκληρότερα όπως το Χ3,αλλα πολυ μαλακοτερες οπως το προηγούμενο μου αμάξι ένα ML W164.Που ήταν σαν βάρκα κάπως.
Θα την κατάτασα πιο κοντά στο X3 όμως
Είχα αναφέρει πριν λίγα posts ότι είχα παει το αμάξι στην Audi Μανδυλας για αλλαγη τις κλειδωνιάς του καπώ.Πανω της έχει και ένα αισθητήρα ο οποίος είχε χαλάσει.Δεν έδειχνε δηλ,στο κατραν μέσα ότι είναι ανοιχτό το καπώ.Αυτο επηρέαζε την σωστη ένδειξη λαδιου στο ΜΜΙ.
88ε έδωσα,δεν εγινε πάλι η δουλεια μου με την πρώτη όμως.
Φευγοντας η ένδειξη ήταν σωστή,και μπορούσα να δω την μπάρα σε οποία στιγμή πατούσα το 'oil' μέχρι που αποφάσισα να ανοίξω το καπω για να δω αν βλέπει στο κατραν την ανοιγμενη πόρτα. Μια χαρά την έδειξε.Απο εκείνη την στιγμή όμως έχασα την μπάρα στο ΜΜΙ.Αντί αυτού μου βγάζει ένα μυνημα,περιπου αν θυμαμαι,ότι η μηχανή πρέπει να είναι ζέστη και η μέτρηση να γίνει 2 λεπτά αφού σβυση η μηχανη.Κακώς όμως σωστά?Η ένδειξη τις μπάρας λαδιου είναι πάντα προσβάσιμη ανεξαρτήτως σε ποια φάση βρίσκεται ο κινητήρας.Δοκιμασα να πάρω ένδειξη και όταν έφτασε αργότερα τους βαθμούς του αλλα το ίδιο μυνημα παίρνω.
Ξέρει κανένας τι συμβαίνει?Εχω βαρεθεί να τους το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο. -
Γιατι δε δοκιμαζεις το τροπο που σου ειπα παραπανω?Ειναι σιγουρος.
Μερικες φορες το ΜΜΙ δεν εχει ενδειξη λαδιου και πρεπει να κανεις τη διαδικασια .Το μηνυμα που σου εβγαλε σου λεει πώς πρεπει να γινει σωστα η μετρηση.
Δοκιμασε και πες μας.Αν συνεχισεις να εχεις προβληματα μπορει να εχει βλαβη ο αισθητηρας σταθμης λαδιου. -
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ 50.ΟΟΟ,ΟΟ (ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ,ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ). ΕΧΩ Q5 ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΑ 5000,ΟΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 20.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ STRONIC MOY ΕΦΥΓΕ ΟΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. -
-
Το αυτοκινητο ειναι μια χαρα .
Το stronic δεν εχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα σε εμένα και στα περισσότερα μέλη του Φορουμ που ακολουθούν στις εκδρομές .
Azor
Dimgoul
Tasos510
Gozo
Xristos68
NewbornΚλπ
Αν δεν έρχεστε στις εκδρομές σας χαλάει το stronic .
ΑΠΛΟ
Τι δεν κατάλαβενετε ;;;
AUDI Q5