-
Μα κι εγώ για τιμές εκτός αντιπροσωπείας μιλάω. Επίσης υπάρχουν μπαταρίες και μπαταρίες. Μέχρι και με 350€ Bosch υπάρχει για το Q5 και για μοντέλα με start&stop θα υπάρχουν σίγουρα και ακόμα πιο ακριβές.
-
Ολες μου οι μπαταριες βγαζουν ανετα 5ετια και καμια δεν ειναι μεγαλης μαρκας. Μαλλον σας πιανουν Κωτσους. Ακου εξει 350. Για μαμακες ψαχνουν οι Γερμανοι. Επισης τηλεφωνεις απο πριν και ρωτας τιμη χωρις να αναφερεις την μαρκα του αυτοκινητου. Λες απλα τα αμπερ και πως εχει τους πολους. Ετσι δεν σου χρεωνει και τελος πριμιουμσινης αν σκασεις με ακριβο αυτοκινητο μετα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οι τιμές είναι από διάφορα sites, ebay κτλ. Ούτε τηλέφωνα, ούτε τέλη πριμιουμοσύνης, ούτε τίποτα. Μην τρελαινόμαστε χωρίς λόγο ρε συ Αλέξανδρε. Ότι πληρώσεις παίρνεις και το κάθε αμάξι έχει τις ανάγκες του. Από κει και πέρα κάνεις έρευνα αγοράς και ψωνίζει αναλόγως.
-
Οι μπαταριες ιδιες ειναι. Τα αμπερ και οι πολοι αλλαζουν. Ποσα αμπερ ειναι του Q5 για να σου πω αυριο τι τιμη μπορω να στη βρω;
-
70αρα ή 80αρα είναι. Θα δω για σιγουριά και θα σου πω.
-
Εγώ άλλαξα μπαταρία πριν 1 χρόνο περιπου. Και εγω τους ίδιους προβληματισμους είχα. Τελικά επέλεξα την μανισια για να ειμαι καλυμενος σπο εγγυήσεις. Μου είπαν πως αν εβαζα του εμποριου δεν θα την αναγνωριζε ο εγκέφαλος και θα ειχα μονιμα ένδειξη στο ταμπλό για προβλημα μπαταρίας. Δεν ξέρω πόσο αληθεύει αλλά εγώ είπα να μην το ρισκάρω.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Τι παει να πει δεν θα την αναγνωριζε ο εγκεφαλος;
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Μου είπαν πως αν εβαζα του εμποριου δεν θα την αναγνωριζε ο εγκέφαλος και θα ειχα μονιμα ένδειξη στο ταμπλό για προβλημα μπαταρίας. -
'Μου είπαν πως αν εβαζα του εμποριου δεν θα την αναγνωριζε ο εγκέφαλος'
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!
80αρα μαλλον θα φοραεi το Q5 και εγω προσωπικα την βρισκω απο συναδελφο (πουλαω ψυγεια αυτοκ/των και συναφη ειδη) γυρα στα 60ε -
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
'Μου είπαν πως αν εβαζα του εμποριου δεν θα την αναγνωριζε ο εγκέφαλος'
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!
80αρα μαλλον θα φοραεi το Q5 και εγω προσωπικα την βρισκω απο συναδελφο (πουλαω ψυγεια αυτοκ/των και συναφη ειδη) γυρα στα 60εΕμ οταν μιλαω...
-
Εγώ πάντως 80αρα μπαταρία με 60€ δεν θα έβαζα ούτε σε Σκαραβαίο, εκτός πια κι αν μιλάμε για επώνυμη μπαταρία που απλά λόγω γνωριμίας ή οτιδήποτε την έπαιρνα στο κόστος.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως 80αρα μπαταρία με 60€ δεν θα έβαζα ούτε σε Σκαραβαίο, εκτός πια κι αν μιλάμε για επώνυμη μπαταρία που απλά λόγω γνωριμίας ή οτιδήποτε την έπαιρνα στο κόστος.Στέφανε μην πέφτεις θύμα του marketing ρε γμτ!!! 70άρα μπαταρία κοστίζει 70€ και διαρκεί 5 χρόνια χαλαρά. Ε αν θες να την πληρώνεις 150+ δικαίωμά σου...
-
Μα για ποιο μάρκετινγκ μιλάμε? Έχουν και οι μπαταρίες αυτοκινήτων μαρκετινγκ? Κακό είναι να θέλω να βάλω κάτι καλό και επώνυμο στο αμάξι, έστω κι αν κοστίζει κάτι παραπάνω? Μπαταρία ότι κι ότι δεν βάζω όταν από αυτή τη μπαταρία τροφοδοτούνται ΜΜΙ και σία, αξίας κάποιων δεκάδων χιλιάδων €! Ήδη το αμάξι έχει δείξει επανειλημμένα την ευαισθησία του σε πολλούς τομείς, γιατί να προκαλώ την τύχη μου για 50-60€?
-
Και τα σπιρτα εχουν μαρκετινγκ. Εν προκειμενω σε επεισε οτι πρεπει να τα σκασεις χοντρα για μπαταρια απλα και μονο για να γραφει Μπος πανω κι ας ειναι απο την ιδια γραμμη παραγωγης με μια αγνωστη.
-
Ποιος με έπεισε? Είχα Bosch που κράτησε 6 χρόνια στην Alfa εκ των οποίων τα 2 τελευταία το αμάξι το κινούσα 2-3 φορές το μήνα. Εξίσου καλή γνώμη έχω και για τις Exide και τις Marelli.
-
Το ιδιο ακριβως κρατανε και οι λιγοτερο γνωστες μαρκες. Πιο σημαντικο ειναι να ειναι φρεσκια.
-
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι η αμαρκε που εβαλα στο ML 2 χρονια αντεξε!Καπου στην μεση πρεπει να γινετε η δουλεια παιδια!Ουτε εντελως παπαρια μπαταρια, αλλα ουτε και 35οε!
-
Ε καλά, αν το κινείς 1 φορά το μήνα, ειδικά χειμώνα, μην περιμένεις κάτι παραπάνω...
-
Εγώ πάντως Αλέξανδρε το έκανα αυτό με σχετικά ακριβούτσικη μπαταρία Bosch επί 2 χρόνια και το παιδί που έχει πάρει την Alfa ακόμα αυτή έχει...7+ χρόνια και συνεχίζει...
-
Ναι οντως,δεν εκανα καθολου χλμ.Επισης μειωνεται η ζωη τις μπαταριας απο woofer ενισχυτες και αλλα..
AUDI Q5