-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
H Thule και η 'Audi' διαφέρουν μόνο στο αυτοκόλλητο.
Ρωτά τιμές και στους δυο. Προσοχή στην Audi επειδή δεν τις στοκαρει και θα περιμένεις κανά μήνα να την φέρουν, να σου εγγυηθούν την τιμή γιατί είναι ογκώδες αντικείμενο και μην βρεθείς προ εκπλήξεων.
Ταιριάζουν σε όλες τις μπάρες.
Το σύστημα κρεμασματος κάνει 150 euro αν θυμάμαι καλά. Είναι μπελαλιδικο στην αρχική τοποθέτηση γιατί θέλεις κάπου 16 τρύπες στην οροφη με τρυπανι, σχοινιά κλπ. Μόλις το στάσεις θα είναι σαν να ανεβοκατεβαζεις τέντες. Προσοχή θα πρέπει να εξασφαλίζεις clearance 2.15 σε όλο το parking γιατι αλλιώς θα πρέπει να βγάζεις το αμάξι απ έξω και να την πηγαίνεις με τα χέρια έξω με άλλο άτομο.
Σε σχαρα ποδηλάτου ότι λέει το fit guide της Thule. To q5 δεν παίρνει στην πίσω πόρτα ποδήλατα νομίζω λόγω κατασκευής της πόρτας χωρίς φρυδι στο τέλος. Το avant παίρνει.Δυστυχως ετσι ειναι.Ουτε η audi ουτε η thule βγαζουν σχαρα ποδηλατων για την πισω πορτα. Βεβαια σε καταστημα με αξεσουαρ που ειχα ρωτησει (autoplus)σε ασχετο χρονο , μου ειπαν οτι ειχαν βαλει σε Q5 καποια δικη τους no name σχαρα, αλλα δεν με επεισαν και δεν το δοκιμασα. Ετσι το θεμα ' μεταφορα ποδηλατων με το Q5' αποτελει μια μονιμη αιτια γκρινιας των νεαρων βλασταριων της οικογενειας. Και λυση δε βλεπω στον οριζοντα καθοτι θεωρω πολυ αβολη την τοποθετηση ποδηλατων στην οροφη ενος suv,κι απο την αλλη το κοστος τοποθετησης κοτσαδορου ειναι μαλλον too much (εφοσον τον θελω μονο για να στηριξω τη σχαρα). Καμμια αλλη ιδεα παιζει ;
-
Καλησπέρα και καλό χειμώνα να έχουμε σιγά σιγά, Ψάχνω για αλλαγή ελαστικών και ακούω πολλές προτάσεις και διάφορες τιμές. Έχει κάποιος αλλάξει τώρα κοντά ελαστικά σε 235/60/18 ? Καμιά ιδέα ? Τα continetal τι λένε ?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Χρήστος -
Pirelli Scorpion Verde. Εξαιρετικό λάστιχο, δοκιμασμένο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εναλλακτικά Continental ContiCrossContact UHP.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Pirelli Scorpion Verde. Εξαιρετικό λάστιχο, δοκιμασμένο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εναλλακτικά Continental ContiCrossContact UHP.Μηπως εχει κανεις εμπειρια σε ..λιιιιγο πιο χειμωνιατικα ελαστικα; Οχι τιποτα αλλο,απλα να μπορουμε να ανεβουμε περιστασιακα σε κανα βουνο το χειμωνα χωρις κινδυνο να ρεζιλευτουμε (δε μιλαω για extreme καταστασεις). Η μηπως δεν υπαρχει συμβιβαστικη λυση και πρεπει να παμε σε τετραδα χειμερινων ελαστικων;
-
Ο χρήστης ThanosL έγραψε:
Pirelli Scorpion Verde. Εξαιρετικό λάστιχο, δοκιμασμένο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εναλλακτικά Continental ContiCrossContact UHP.
Μηπως εχει κανεις εμπειρια σε ..λιιιιγο πιο χειμωνιατικα ελαστικα; Οχι τιποτα αλλο,απλα να μπορουμε να ανεβουμε περιστασιακα σε κανα βουνο το χειμωνα χωρις κινδυνο να ρεζιλευτουμε (δε μιλαω για extreme καταστασεις). Η μηπως δεν υπαρχει συμβιβαστικη λυση και πρεπει να παμε σε τετραδα χειμερινων ελαστικων;
Το αυτό!
-
Μηπως εχει κανεις εμπειρια σε ..λιιιιγο πιο χειμωνιατικα ελαστικα; Οχι τιποτα αλλο,απλα να μπορουμε να ανεβουμε περιστασιακα σε κανα βουνο το χειμωνα χωρις κινδυνο να ρεζιλευτουμε (δε μιλαω για extreme καταστασεις). Η μηπως δεν υπαρχει συμβιβαστικη λυση και πρεπει να παμε σε τετραδα χειμερινων ελαστικων;
Το αυτό!
Sorry ????[/quote]
-
Καλησπέρα και ευχαριστώ τους προλαλήσαντες για τις απαντήσεις τους. Τελικά παρήγγειλα τα Scorpio Verde στα 900€, για τοποθέτηση το Σάββατο. Σήμερα με πήραν τηλ. απο το κατάστημα και μου είπαν οτι παρέλαβαν τα λάστιχα, τα οποία έχουν ημερομηνία παραγωγής 04/2011 !!! Για τον λόγο αυτό μου έκαναν έκπτωση 120€. Τι κάνω ? να τα βάλω ? θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι παραγωγής /11 ? Φυσικά η εγγύηση και η ασφάλεια που τα συνοδευει θα ισχύει κανονικά.
Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος -
Αν ήταν σωστά αποθηκευμένα δεν θα ανησυχούσα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήταν σωστά αποθηκευμένα δεν θα ανησυχούσα.Σε μαγαζί πάντως στην βιτρίνα σίγουρα ΔΕΝ ήταν. Στην αποθήκη του εισαγωγέα ήταν, φαντάζομαι οτι εκεί θα φροντίζουν το θέμα αποθήκευσης.
Μάλλον και εγώ λέω να τα βάλω, για να δούμε θα έρθει καμιά 'κακή' απάντηση .
Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Φυσικα και να τα βαλεις. Ειναι πολυ καλη η τιμη και τα λαστιχα θα ειναι μια χαρα.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Παντως ο πατερας μου στο α6 φορουσε παλια continental. Μετα εβαλε bridgeston potenza. Καθολου καλα λαστιχα, πολυ σκληρα για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου και πολυ ευκολα φθειρονται. Τωρα ξανα εβαλε continental sport contact 3...
-
Γαμώ τη Γερμανική μου ποιότητα γαμώ! Υγρασία στο φανάρι σε 3,5 χρονών αμάξι!! Ριμάδι!
-
Γαμώ τη Γερμανική μου ποιότητα γαμώ! Υγρασία στο φανάρι σε 3,5 χρονών αμάξι!! Ριμάδι!Σιγά τα ωά...πως κάνεις έτσι.Μιλάμε για νερό όχι υγρασία στο Cayenne από το πρώτο πλύσιμο και άφθονη υγρασία τον χειμώνα στα φανάρια της Ferrari χωρίς να βρέχει .
Μην ασχολείσαι....δεν θα πάθει τίποτα.
-
Μιλάς σε άνθρωπο που μόλις ξόδεψε 2,5 ώρες από τη ζωή του να πλύνει το αμάξι και το κάνει αυτό 1 φορά στις 10 μέρες. Οπότε το 'μην ασχολείσαι...δεν θα πάθει τίποτα' μάλλον δεν πιάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση...
-
Μιλάς σε άνθρωπο που μόλις ξόδεψε 2,5 ώρες από τη ζωή του να πλύνει το αμάξι και το κάνει αυτό 1 φορά στις 10 μέρες. Οπότε το 'μην ασχολείσαι...δεν θα πάθει τίποτα' μάλλον δεν πιάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση...Μην στεναχωριέσαι με τέτοια συμβάντα...δεν είναι προβλήματα.Και αν τα βρίσκεις εσύ αυτά προβλήματα σου εύχομαι μόνο τέτοια να βρίσκεις μπροστά σου.
-
Οσο παει η audi...
12 χρονων αυτοκινητο ποτε δεν εγινε το φαναρι ετσι... -
Τα περισσότερα σύγχρονα φανάρια θολωνουν κάποια στιγμή.Μερικα έχουν και τρύπες.Εχουν γίνει κατα καιρούς αντί καταστάσεις σε φανάρια που θολωναν παρά πολύ.
-
Τα σύγχρονα μόνο; Όλα θολώνουν με υγρασίες. Μη σκάτε ρε παιδιά για χαζομάρες!
-
Ο χρήστης ThanosL έγραψε:
Θάνο καλημέρα . Εγώ έβαλα τα continental
http://www.conti-online.com/generator/w ... lx-gr.html
Τα δοκιμάσα και στο χιόνι και ειναι καλά !
Παλιότερα είχα τα Michelin diamaris που ήταν 100% άσφαλτο και άκρως επικίνδυνα στο χιόνι .
+Τέλειο φρενάρισμα
Κρατημα στο κρύο , χιόνι
Καλή αίσθηση στις στροφές
-δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο αλλά δυσκολευτικα στην ευθυγραμμιση αφού τα έβαλα
-ενώ πριν με τα Michelin μεχρι τα 173 χλμαω ένιωθα απόλυτη ασφαλεια , αυτο το όριο μειώθηκε στα 160 τώρα . -
Αν δεν βγάζεις το q5 εκτός θέλεις ένα σετ καλοκαιρινά σπορ και ένα σετ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ.
Χωρίς Χειμερινα και με το βάρος του q5 παίζεις με την τύχη σου στα χιόνια των ελληνικών δρόμων.
Το σύνηθες είναι τα suvlakia αλλά και κάτι θηρία με καλοκαιρινα να κάνουν πατινάζ και να έχουν επαφές η χαντάκια.
AUDI Q5