-
Στα Q που έχουν τα φώτα στην πίσω πόρτα όταν είναι ανοικτή με τα alarm σε λειτουργία φαίνονται προς τους οδηγούς που ακολουθούν ή κάνουν σήμα στον ουρανό?
Έχει ο προφυλακτηρας alarm?
-
Σινιάλο στα ουράνια κάνεις, αλλά πως σου ήρθε αυτό? Σίγουρα θα συμβαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα αυτό.
-
Είναι νομοθεσία της ΕΕ ότι πρέπει τα φώτα θέσης-στάσης και τα αλάρμς πρέπει να φαίνονται και με ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ. Οπότε σίγουρα υπάρχει πρόβλεψη και στο Q5.
-
οταν σηκωνεται το πορτμπαγκαζ εχει στις θεσεις των οπισθιων φωτιστικων σωματων,πανω στους θολους των οπισθιων τροχων δλδ,επιπλεον φωτιστικα σωματα.μπορει να ειναι κ απλα ανακλαστικα,δεν το εχω παρατηρησει πιο συγκεκριμενα..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι νομοθεσία της ΕΕ ότι πρέπει τα φώτα θέσης-στάσης και τα αλάρμς πρέπει να φαίνονται και με ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ. Οπότε σίγουρα υπάρχει πρόβλεψη και στο Q5.Τα αλαρμ σίγουρα δεν φαίνονται γιατί είναι στο φανάρι που πάει μαζί με την πόρτα. Φώτα θέσης έχει και στον προφυλακτήρα κάτω και φαίνονται κανονικά και με ανοιχτό πορτ μπαγκάζ.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
οταν σηκωνεται το πορτμπαγκαζ εχει στις θεσεις των οπισθιων φωτιστικων σωματων,πανω στους θολους των οπισθιων τροχων δλδ,επιπλεον φωτιστικα σωματα.μπορει να ειναι κ απλα ανακλαστικα,δεν το εχω παρατηρησει πιο συγκεκριμενα..Εχει φωτα στις θεσεις των ανακλαστηρων ( εχω δει και αλαρμ να αναβουν αλλα στο Q7).. Πολυ ωραια πατεντα
-
Tώρα θα με κάνετε να κατέβω κάτω και άπαξ και κατέβω δεν υπάρχει γυρισμός! Έχω φύγει για ποτό...και κρατιέμαι όλο το βράδυ με νύχια και με δόντια να κάτσω μέσα...
-
-
Λευτέρη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και καλά ανηφορίσματα..... -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Ωχ δεν το ξέρατε οτι εκει κατω αναβουν τα φλας τα στοπ και τα φωτα πορειας οταν είναι ανοιχτο το πορτμπαγκαζ
Ποσα εχετε να μαθετεΛοιπόν είσαι πολύ σωστός. Όταν ανοίγει το πορτμπαγκάζ σταματάνε τα φλας στα φανάρια και ανάβουν στην κάτω σειρά των φωτιστικών στον προφυλακτήρα. Αν δεν βαρεθώ θα ανεβάσω και το βιντεάκι που τράβηξα...
Ιδού:
-
Λευτέρη χρόνια πολλά και πάντα υγιείς
με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα -
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
με πολλά και ασφαλή χιλιόμετραΕυχαριστώ πολυ !
Με τους υπόλοιπους τα είπαμε τηλεφωνικά -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
με πολλά και ασφαλή χιλιόμετραΕυχαριστώ πολυ !
Με τους υπόλοιπους τα είπαμε τηλεφωνικάΉ τουλάχιστον προσπαθήσαμε.....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τελικά η αγαπητή μας Karenta σε συνδυασμό με τη μαμά Audi έκαναν το χρέος τους και μας απάλλαξαν από οποιαδήποτε χρέωση. Πλέον το super Audi μπορεί και πάλι να ξεχυθεί στους δρόμους με πλήρη ασφάλεια! Όχι δεν γκρινιάξω για τα ξεφτιλισμένα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου και το γεγονός ότι μετά την παραλαβή δεν δουλεύει το Navi , θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσει μόνο του.Να αναφέρω για άλλη μια φορά την φανταστική εξυπηρέτηση της Καρέντα Αμαρουσίου και συγκεκριμένα του εξαιρετικού κου Ξερικού που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση.
Τυχερός είσαι ... Σε αυτοκίνητο φίλου μου αλλαχτηκε όλο το αυτόματο σασμαν... 13.000 κάτι
Εσυ δεν Είχες το πρόβλημα με την ταπα της βενζίνης ; Κολλάει συνέχεια ... Το κλεινεις και ανοίγεις 4-5. Φορές μέχρι να ανοίξει
-
Αλλαχτηκε στην εγγυηση η ταπα. Εχει ενα μοτερακι μεσα για να κλειδωνει που ειναι ελλατωματικο. Γερμανικη ποιοτητα uber alles...
Sent from my GT-I9100
-
Είμαι ακόμα στο ψάξιμο για λάστιχα 235/60/18 για το Q5. H χρήση τους θα είναι κατά κορον άσφαλτος (κάθε μερα κινούμαι Αττική οδό).
Ο Στέφανος πρότεινε τα Pirelli Scorpion Verde τα οποια βρίσκω κοντα στο χιλιάρικο. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο; Δεν θα με χαλούσε να ήταν και πιο οικονομικό.. Επίσης, γιατί να επιλέξω τα verde και όχι κάποια αλλα pirelli (Pzero, scorpion zero, pzero rosso)? Δεδομένου ότι δεν τρέχω πολύ (πχ στην εθνική δεν πάω ποτε πάνω από 160- στην Αττική οδό πάνω από 130) μήπως θα έπρεπε να βάλω ένα πιο 'απλό' ελαστικό (δλδ μήπως είναι overkill ένα ελαστικό επιδόσεων για εμενα;)Για πείτε καμια άποψη ρε παιδιά..
-
O λαστιχας μου είπε και για τα pirelli s-zero τα οποια βγαίνουν πιο οικονομικά. Έχει κανεις άποψη για αυτά;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τυχερός είσαι ... Σε αυτοκίνητο φίλου μου αλλαχτηκε όλο το αυτόματο σασμαν... 13.000 κάτι
Το αυτοκίνητο φίλου σου ήταν Q5? Και τα πλήρωσε? Μου φαίνεται too much...
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Το αυτοκίνητο φίλου σου ήταν Q5? Και τα πλήρωσε? Μου φαίνεται too much...
q5 3.2 αυτόματο... δεν τα πλήρωσε γιατί ήταν ένα μήνα πριν λήξη η εγγύηση... αλλά η ζημία ζημία...
AUDI Q5