-
Ο χρήστης stsalkit έγραψε:
Παρακαλώ την βοήθεια σας σχετικά με την τελευταία έκδοση χαρτών για το Q5. Η δικιά μου έκδοση είναι η HNAV_EU_P0022_D1 / 8R0060884J ECE 5.10.5. Σε διάφορα φόρα όμως (κυρίως εξωτερικού) βλέπω ότι κυκλοφορούν έκδόσεις με κωδικό 5.11.5 ή και μεγαλύτερο (η Καρέντα που επικοινώνησα μου είπε ότι το 5.10.5 είναι η τελευταία έκδοση!)Μπορεί κάποιος φίλος που έχει αγοράσει πρόσφατα το Q5 του - μέσα στο 2011, να ρίξει μια ματιά στην έκδοση των χαρτών που έχει και να το μεταφέρει εδώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για το 2011 υπάρχει ο χάρτης Ευρώπης με pn. 8R0051884N
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι...
Εχω ενα Q5 αυτοματο TFSI-211ps.
To αυτοκινητο εχει και xenon φωτα.
Το χρωμα του ειναι το lava grey.
Η αδεια του ειναι 11ος του 2009.
Τα χιλιομετρα του ειναι 34500.
Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλο, ποια ειναι η τιμη που θα επρεπε να το πουλησω?
Εμενα μου ειχε κοστισει 53.000 ευρω.Ευχαριστω!!
Φίλε Γιάννη εκτιμώ μια τιμή γύρω στα 40.000 € (δες και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1470186/)
Εάν επιτρέπεται τί άλλο σκέφτεσαι να αγοράσεις;WV Polo Bluemotion!!
Καμια σχεση, το ξερω, αλλα δεν γουσταρω να μου παιρνουν λεφτα με το ετσι θελω...
Θελω οταν δινω τα χρηματα μου να το κανω επειδη το γουσταρω κι οχι γιατι μου το επιβαλουν!
Ολο 'δωσε δωσε δωσε' και μας επιστεφουν τα φρυδια τους...Φιλικα.
-
Ωραίος!
Θα χάσεις τουλάχιστον (!) 13.000€
Θα πληρώσεις ΦΠΑ, Δασμούς, Τέλη κτλ για το νέο.Αλλά εκεί δεν θα έχεις 'δώσει δώσει δώσει' ε;
-
με όλους αυτούς τους φόρους στη βενζίνη και το αυτοκίνητο, θα επιστρέψουμε στην εποχή, που τα 1400 κυβικά ήταν η οροφή και όλοι κρατούσαν το αυτοκίνητο για μια ζωή!
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
WV Polo Bluemotion!!
Καμια σχεση, το ξερω, αλλα δεν γουσταρω να μου παιρνουν λεφτα με το ετσι θελω...
Θελω οταν δινω τα χρηματα μου να το κανω επειδη το γουσταρω κι οχι γιατι μου το επιβαλουν!
Σωστός ο τρόπος σκέψης σου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει. Π.χ. αυτοί που βαρέθηκαν να πληρώνουν βενζίνες το γύρισαν στο αέριο και τώρα φάγανε ένα φόρο 20% στο κεφάλι. Εάν οι τύποι δεν τα πάρουν από τα μεγάλα κυβικά (π.χ. εάν μαζικά οι ιδιοκτήτες καταθέσουν τις πινακίδες) θα φορολογήσουν και τα μικρά. Εκτιμώ ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το κάνουν.
Anyway καλή επιτυχία στο project αλλαγής του αυτοκινήτου.
Φιλικά,
Γιώργος -
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι...
Εχω ενα Q5 αυτοματο TFSI-211ps.
To αυτοκινητο εχει και xenon φωτα.
Το χρωμα του ειναι το lava grey.
Η αδεια του ειναι 11ος του 2009.
Τα χιλιομετρα του ειναι 34500.
Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλο, ποια ειναι η τιμη που θα επρεπε να το πουλησω?
Εμενα μου ειχε κοστισει 53.000 ευρω.Ευχαριστω!!
Φίλε Γιάννη εκτιμώ μια τιμή γύρω στα 40.000 € (δες και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1470186/)
Εάν επιτρέπεται τί άλλο σκέφτεσαι να αγοράσεις;WV Polo Bluemotion!!
Φίλε Γιάννη θα σου πρότεινα να μην το δόσεις (αν μπορείς) κυρίως για 2 λόγους:
- Δεν πρόκειται να πάρεις τα λεφτά που περιμένεις να πάρεις για το αμάξι. (Κοινώς θα το πετάξεις)
- Θα δώσεις λεφτά για ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να είναι οικονομικό αλλά με την ελληνική κυβερνητική μαφία ποτέ δεν ξέρεις για πόσο ακόμα. Αύριο μπορεί να πουν ότι όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο μέσα στο 2011 και δη καινούργιο 1200κ.εκ., διάγουν πολυτελή βίο, οπότε να κληθούν να το πληρώσουν 2 και 3 φορές.
-
Ετοιμαστείτε για πολλααααά χρόνια συμβίωσης με το Q5, είτε σε κίνηση είτε με κατατεθειμένες πινακίδες. Και αν κρίνω από τη μειωμένη συμμετοχή στο forum κάποιοι το έχουν ήδη βαρεθεί (λογικό ).
-
Το φορουμ ειναι εδω ,ενωμενο, δυνατο ( τι μου θυμιζει? τι μου θυμιζει?)
Παντως εγω μπαινω γιατι γουσταρω τον Στεφανο κ τις (μερικες φορες )extreme αποψεις του
Γεια σου Στεφανε Ιταλακια με Γερνανικο αυτοκινητο!!!! -
τι απραξια ειναι αυτη ? που ειναι ο Λευτερης με τις εκδρομες του , που ειναι οι υπολοιποι? τι εγινε τοσο βαρια πεσαν τα 660+270 € ?
-
Η επομενη εκδρομη θα γινει το φτηνο-πορο , να εχουμε γυρισει ολοι απ τις περι-κοπες ( συγγνωμη διακοπες), γιατι τωρα ο καθενας κοιταει την παρτη του ....
Στην εκδρομη αυτη θα επιτρεπονται ΚΑΙ τα polo ΚΑΙ τα fiat panta 4X4 KAI τα **Scoda octavia combi diesel rs 170 hp σε ασπρο χρωμα **
Αντε καλο καλοκαιρι παιδια .....
-
WV Polo Bluemotion!!
Ποια μαρκα ειναι αυτη παλι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
WV Polo Bluemotion!!
Ποια μαρκα ειναι αυτη παλι;
Εχει σχεση με το Bluetooth
-
Υπερήλικας μπαμπάς Στεφάν147:
Θερμόαιμος νεαρός Στεφάν147:
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπερήλικας μπαμπάς Στεφάν147:Θερμόαιμος νεαρός Στεφάν147:
Μπράβο!! κατάφερες να κοκκινίσεις και τα νούμερα!!
-
the simsons
-
Ο κερατούκλης ο γέρος το πήρε το αμάξι μετά από κάνα 2μηνο που είχε να το οδηγήσει και πήγε Μεταμόρφωση-Κέντρο-Γλυφάδα-Μεταμόρφωση με 7,9λτ/100χλμ! Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι! Για όνομα του θεού και της παναγίας! Δεν το χω ξαναδεί ούτε για αστείο αυτό το νούμερο.
Εγώ από την άλλη πήγα Μεταμόρφωση-Μαρούσι-Μεταμόρφωση σήμερα το μεσημέρι και είχα 17,1. Μυστήρια πράγματα...
-
Γινεται, αν πατας το γκαζι σαν να εχει αυγο απο κατω και αν δεν ξεπερνας τα 120 χιλ (με 6η εννοείται).
Εγω το βλεπω συχνα οταν πηγαινω δουλεια μεσω αττικης οδου και δεν βιαζομαι.
Σε νορμαλ συνθηκες παντως παιζω 10-12 και οταν το ζοριζω 17και βαλε. -
Οταν γεράσεις και εσυ με το καλό ετσι θα κάνεις οικονομία για να ταίζεις τον κανακάρη σου....
-
Δεν θα μπορώ να ταΐσω εμένα, σιγά να μην έχω και κανακάρη με Q5...
-
Ο χρήστης stsalkit έγραψε:
Παρακαλώ την βοήθεια σας σχετικά με την τελευταία έκδοση χαρτών για το Q5. Η δικιά μου έκδοση είναι η HNAV_EU_P0022_D1 / 8R0060884J ECE 5.10.5. Σε διάφορα φόρα όμως (κυρίως εξωτερικού) βλέπω ότι κυκλοφορούν έκδόσεις με κωδικό 5.11.5 ή και μεγαλύτερο (η Καρέντα που επικοινώνησα μου είπε ότι το 5.10.5 είναι η τελευταία έκδοση!)Μπορεί κάποιος φίλος που έχει αγοράσει πρόσφατα το Q5 του - μέσα στο 2011, να ρίξει μια ματιά στην έκδοση των χαρτών που έχει και να το μεταφέρει εδώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βρήκες τελικά άκρη με τους χάρτες??
AUDI Q5