-
ξεχασα να ρωτησω για την διασταση που τα εβαλες και εφτασε το χιλιαρικο ..
-
1.xristos68 4 ατομα (ΣΚ)
2.leftgalan 4 ατομα (ΠΣΚ)
3.stispan ? ατομα (ΠΣΚ)
4.tasos510 2 ατομα (ΠΣΚ)
5.dimgoul 2 ατομα (ΠΣΚ)
6. azor 4 ατομα (ΠΣΚ)
7. skek 2 ατομα (ΠΣΚ)Η τελικη λιστα για την εκδρομη
παρακαλω τον αγαπητο stispan να ενημερωσει για τον αρθμο των ατομων ..... -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΩΡΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μανια ολοι με την καταναλωση ....... Πηραμε δηλαδη τετοιο αμαξι για να μιζεριαζουμε με την καταναλωση ??
Εγω οταν οδηγαω με νοιαζει η αισθηση , το γερο του πατημα , η επιταχυνση κλπ
Αμα θελω χαμηλη καταναλωση παιρνω το σμαρτ. τελοςΓι αυτο Χαρη πες μας κανενα καλο σχολιακι.....
κι ασε τα ευρω να κυλανε στο δρομο
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
leftgalan !
'Αυτά έλεγε φίλοι μου ο lefgalan στις 14/10/09!!!! . Λέτε να λέει τα ίδια και τώρα;
Έλειψα μεγάλο διάστημα γιατί αφιερώθηκα στους αγώνες που κάνουμε στη Χαλκιδική εναντίων των μεταλλείων χρυσού που θέλει το κράτος, ο Μπόμπολας και ο Πάχτας να μας επιβάλουν .Στο έμμεσο μέλλον θα τα λέμε! -
Δυστυχως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα τα καταφερουμε...
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .
Καλή επιλογή έκανες...Με το καλό να το παραλάβεις...
Πες μας μόνο αν θες, τί χρόνο παράδοσης έχει και τί έξτρα έβαλες?Για 3 μήνες μου είπε το πολύ 3 1/2 , απο extra μόνο δερματινο σαλονι (σκέφτομαι για το χρώμα και περιμένω προτάσεις ) και αυτό τοποθέτηση εδώ για να μην με ποιάαει ο φόρος πολυτελείας , και μια βίδα να βάλω μου είπαν με ποιάνει ο φόρος δηλαδή 12000 περίπου + . Επίσεις όλα τα καλά της οθόνης πάλι εδώ με 1500 ευρώ
Με το καλό και καλή υπομονή!
Τα καλά της οθόνης στα βάζει ο αντιπρόσωπος και τι περιλαμβάνουν; Και εαν στα βάζει ο αντιπρόσωπος ποιος είναι ο καλός αυτός άνθρωπος;Δεν μπαίνουν στην αντιπροσωπία αλλά με μαγαζί που συνεργάζεται έξω , τώρα το τι περιλαμβάνει απ'ότι θυμάμαι είπε για gps , tv, DVD , κάμερα οπισθοπορείας. Αφού έρθει το αμάξι και αν το αποφασίσω μου είπε θα κοιτάξει να τους πεί για καλύτερη τιμή
-
1.xristos68 4 ατομα (ΣΚ)
2.leftgalan 4 ατομα (ΠΣΚ)
3.tasos510 2 ατομα (ΠΣΚ)
4.dimgoul 2 ατομα (ΠΣΚ)
5. azor 4 ατομα (ΠΣΚ)
6. skek 2 ατομα (ΠΣΚ)Παιδια καλο Πασχα .
Αυτοι ειμαστε λοιπον στην τελικη λιστα
Επιβεβαιωνω αυριο 6 δωματια στην Αριστη και στον ξενωνα Ζησης -
Καλησπέρα σε όλους.
Σας διαβάζω εδώ και καιρό, όμως σήμερα είπα να ποστάρω κι εγώ μιας και σε λίγες μέρες θα είμαι και επίσημα ιδιοκτήτης ενός Q5 TFSI 211ps. Στο δρόμο προς την αγορά ενός καινούργιου παρουσιάστηκε μια καλή ( θέλω να πιστεύω ) περίπτωση μεταχειρισμένου και μετά από αγορές μόνο καινούργιων αυτοκινήτων, είπα να δοκιμάσω παίρνοντας το όποιο ρίσκο εμπεριέχει η αγορά ενός μτχ αυτοκινήτου, έστω και εντός εργοστασιακής εγγύησης.
Ελπίζω από σήμερα και στο εξής να έχω και εγώ να διηγούμαι τις προσωπικές μου εμπειρίες από το νέο μου απόκτημα.
Εις το επανειδήν... -
Ο χρήστης vagnaz έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Σας διαβάζω εδώ και καιρό, όμως σήμερα είπα να ποστάρω κι εγώ μιας και σε λίγες μέρες θα είμαι και επίσημα ιδιοκτήτης ενός Q5 TFSI 211ps. Στο δρόμο προς την αγορά ενός καινούργιου παρουσιάστηκε μια καλή ( θέλω να πιστεύω ) περίπτωση μεταχειρισμένου και μετά από αγορές μόνο καινούργιων αυτοκινήτων, είπα να δοκιμάσω παίρνοντας το όποιο ρίσκο εμπεριέχει η αγορά ενός μτχ αυτοκινήτου, έστω και εντός εργοστασιακής εγγύησης.
Ελπίζω από σήμερα και στο εξής να έχω και εγώ να διηγούμαι τις προσωπικές μου εμπειρίες από το νέο μου απόκτημα.
Εις το επανειδήν...Με το καλό να το πάρεις λοιπόν και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Είμαστε στην ίδια περίπτωση. Και εγώ τους ίδιους ενδοιασμούς με εσένα είχα και τελικά δεν το μετάνιωσα αν αναλογιστείς την διαφορά στην τιμή. Πες μας αν θες λεπτομέρειες για το όχημα σου.... τι εξτρα έχει, τιμή, κλπ.
Καλώς όρισες λοιπόν στην ομάδα μας...και σε περιμένουμε και στην εκδρομή! -
Καλώς σας βρήκα! Πάμε λοιπόν : λευκό, μοντέλο 7/2009 ( λέω να κάνω την επέκταση για άλλα 2 χρόνια), 24000χλμ, stronic , panorama, fine nappa cinnamon δέρμα, xenon, parktronic, 18αρες ζάντες, αισθητήρες βροχής-φωτός , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κτλ. τιμή 46000€, από επίσημη αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Πώς σας φαίνεται το value for money ;
-
Ο χρήστης vagnaz έγραψε:
Καλώς σας βρήκα! Πάμε λοιπόν : λευκό, μοντέλο 7/2009 ( λέω να κάνω την επέκταση για άλλα 2 χρόνια), 24000χλμ, stronic , panorama, fine nappa cinnamon δέρμα, xenon, parktronic, 18αρες ζάντες, αισθητήρες βροχής-φωτός , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κτλ. τιμή 46000€, από επίσημη αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Πώς σας φαίνεται το value for money ;- σιγουρέψου ότι δεν πρόκειται για κάποιο αμάξι που εκτελούσε χρέη test drive
- σιγουρέψου ότι τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και προσπάθησε να δεις το αρχείο του και αν έχει κάνει όλα τα updates, κυρίως του s-tronic
- προσωπικά θα παζάρευα την τιμή για 2-3.000€ κάτω
-
Το αυτοκίνητο άνηκε σε ιδιώτη ( είδα την άδεια κυκλοφορίας ), τώρα όσον αφορά τα χλμ , τα service και τα updates έχουν γίνει όλα κανονικά και αναφέρονται στο service book του. Πέρα από αυτό έχω πολύ δικό μου άνθρωπο μέσα στην Cosmocar στο κομμάτι του service, ο οποίος μου επιβεβαίωσε τα όσα αναφέρει το service book και τις διελεύσεις του αυτοκινήτου για το update του stronic, μέσα από το κεντρική βάση που έχουν, οπότε...
Όσο για την τιμή το πάλεψα αρκετά αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να μου κάνουν δώρο την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης ( περίπου 1000€ ).
Επίσης αν λάβεις υπ'όψιν ότι σύμφωνα με το configurator της AUDI η τιμή καινούργιου με το συγκεκριμένο εξοπλισμό ξεπερνάει τα 77000€, τα 46000€ που δίνω ακούγονται ( τουλάχιστον σε μένα ) μάλλον ok.Επί τη ευκαιρία, εκτός του update στο s-tronic, τι άλλο χρειάζεται;
-
Ο χρήστης vagnaz έγραψε:
Καλώς σας βρήκα! Πάμε λοιπόν : λευκό, μοντέλο 7/2009 ( λέω να κάνω την επέκταση για άλλα 2 χρόνια), 24000χλμ, stronic , panorama, fine nappa cinnamon δέρμα, xenon, parktronic, 18αρες ζάντες, αισθητήρες βροχής-φωτός , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κτλ. τιμή 46000€, από επίσημη αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Πώς σας φαίνεται το value for money ;Ίσως θα' πρεπε να ξέρεις οτι το αυτοκίνητο αγαράστηκε περίπου στα λεφτά που δίνεις.Αντε το πολύ ενα χιλιάρικο πιο πάνω
Και εγω θα το προσπαθούσα για πιο κάτω,ειδικά τέτοιες εποχές
Ρίξε και μια ματιά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1294540/ -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλώς σας βρήκα! Πάμε λοιπόν : λευκό, μοντέλο 7/2009 ( λέω να κάνω την επέκταση για άλλα 2 χρόνια), 24000χλμ, stronic , panorama, fine nappa cinnamon δέρμα, xenon, parktronic, 18αρες ζάντες, αισθητήρες βροχής-φωτός , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κτλ. τιμή 46000€, από επίσημη αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα. Πώς σας φαίνεται το value for money ;
Ίσως θα' πρεπε να ξέρεις οτι το αυτοκίνητο αγαράστηκε περίπου στα λεφτά που δίνεις.Αντε το πολύ ενα χιλιάρικο πιο πάνω
Και εγω θα το προσπαθούσα για πιο κάτω,ειδικά τέτοιες εποχές
Ρίξε και μια ματιά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1294540/Τον 7ο του 2009 υπήρχαν μειωμένα Τέλη Ταξινόμησης??
Αλλιώς έχουμε 46.500 αρχική + 1800 ηλιοροφή + 1800 xenon + 3600 δέρμα (αν δεν είναι τοποθετημένο εδώ) + 1000 ζάντες + 200 καθρέφτες + 800 parktronic. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
**Τον 7ο του 2009 υπήρχαν μειωμένα Τέλη Ταξινόμησης?? **:hmmm:
Αλλιώς έχουμε 46.500 αρχική + 1800 ηλιοροφή + 1800 xenon + 3600 δέρμα (αν δεν είναι τοποθετημένο εδώ) + 1000 ζάντες + 200 καθρέφτες + 800 parktronic.Ναι, απο Απριλη εως Αυγουστο του 2009 ειχαμε μειωση στο μισο του τελους ταξινομησης, που στην περιπτωση του Q5 πρεπει να ηταν γυρω στις 4000-5000.Επισης αναλογη μειωση ειχαμε και στις τιμες των εξτρα, οποτε μιλάμε για μια συνολικη μειωση, ισως κοντα στις 6000-7000.
Οπότε ο φιλος aris07 μαλλον εχει δίκιο!!Πως φτασανε οι τιμες ε?? Με ολους αυτους τους φορους πολυτελειας, αυξηση ΦΠΑ, τελη ταξινομησης κλπ 30000 περιπου πανω μεσα σε 2 χρονια!!!
Δυστυχως οι νεες τιμες ειναι σχεδον απαγορευτικες για καποιο νεο αγοραστη, ειδικα αν θελει και καποια εξτρα.
Τυχεροι οσοι αγορασαν το 2009 αλλα επειδη ζουμε στο σημερα, ειναι απαραδεκτο το σημερινο καθεστως και σχεδον κλοπη απο το κρατος να επιβαλει τοσους φορους.
Με τα σημερινα δεδομενα ομως (και ανεξαρτητα ποσο αγοραστηκε το καθε αμαξι) η λυση του μεταχειρισμενου φανταζει αρκετα (εως πολυ!) συμφερουσα. 30000 κατω απο το καινουριο σημερα δεν ειναι και λιγο!!
Απο εκει και περα τη διαφορα τιμων (τοτε και τωρα) την εκμεταλλευονται οι εμποροι. Αν το βρεις κατευθειαν απο ιδιωτη (που το ειχε παρει τοτε με φθηνη τιμη) μπορεις να πετυχεις καλυτερη τιμη. Εχω υπ' οψιν μου Q5 με παρομοιο εξοπλισμο (λιγο πιο φτωχο) με του vagnaz, που αγοραστηκε απο ιδιωτη στις 40000 περιπου. -
Τον 7ο του 2009 υπήρχαν μειωμένα Τέλη Ταξινόμησης?? ναι μέχρι και 15 του μήνα(το δικό μου το είχα παραλάβει 12/08/09,με μειωμένα τέλη)
Αλλιώς έχουμε 46.500 αρχική + 1800 ηλιοροφή + 1800 xenon + 3600 δέρμα (αν δεν είναι τοποθετημένο εδώ) + 1000 ζάντες + 200 καθρέφτες + 800 parktronic.[/quote]απο τις τιμές που έχεις αναρτήσει λοιπόν,πρέπει να βγάλεις το αντίστοιχο ποσοστό της μείωσης των τελών -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Τον 7ο του 2009 υπήρχαν μειωμένα Τέλη Ταξινόμησης?? ναι μέχρι και 15 του μήνα(το δικό μου το είχα παραλάβει 12/08/09,με μειωμένα τέλη)
Αλλιώς έχουμε 46.500 αρχική + 1800 ηλιοροφή + 1800 xenon + 3600 δέρμα (αν δεν είναι τοποθετημένο εδώ) + 1000 ζάντες + 200 καθρέφτες + 800 parktronic.απο τις τιμές που έχεις αναρτήσει λοιπόν,πρέπει να βγάλεις το αντίστοιχο ποσοστό της μείωσης των τελώνΝαι σίγουρα. Απλά έκανα έναν υπολογισμό με τις τιμές που αγοράσαμε εμείς (12ος/2008) για να βρούμε ένα σχετικό κόστος. Αν μπορείς να τα υπολογίσεις με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, be my guest...να βοηθήσουμε και τον άνθρωπο να έχει μια τάξη μεγέθους.
-
Ίσως και να έχετε δίκιο τελικά, αλλά αυτό που έχει σημασία πλέον για μένα, είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα οδηγώ το αυτοκίνητο που ήθελα τα τελευταία 2 χρόνια. Ας επικεντρωθώ λοιπόν σε αυτό και ας αφήσω τα οικονομοτεχνικά στην άκρη.
p.s. Τελικά πια είναι τα updates που πρέπει να γίνουν εκτός του s-tronic;
-
Εκτός του s-tronic πρέπει να έχει βγει ένα για την χαρτογράφηση του εγκεφάλου, ένα για το ΜΜΙ και ένα για το ΜΜI plus. Επίσης έχουν γίνει και κάποιες ανακλήσεις για κάποια μικρά θεματάκια σε μπροστινή ανάρτηση και αλλού, οπότε ρίξε ένα τσεκάρισμα αν είσαι στους αριθμούς πλαισίου που χρειάζεται να κοιταχτεί κάτι απ' όλα αυτά.
-
Ο χρήστης vagnaz έγραψε:
Ίσως και να έχετε δίκιο τελικά, αλλά αυτό που έχει σημασία πλέον για μένα, είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα οδηγώ το αυτοκίνητο που ήθελα τα τελευταία 2 χρόνια. Ας επικεντρωθώ λοιπόν σε αυτό και ας αφήσω τα οικονομοτεχνικά στην άκρη.Ναι, ειναι καταπληκτικο αυτοκινητο και με φουλ εξοπλισμο (σπανιο να το βρεις οπως θελεις σε μεταχειρισμενο) και σιγουρα με τα σημερινα δεδομενα συμφερει παρα πολυ η τιμη του!!
Οποτε εκανες πολυ καλη επιλογη!! Καλοταξιδο με πολλά, χαρουμενα και ασφαλη χιλιομετρα!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εκτός του s-tronic πρέπει να έχει βγει ένα για την χαρτογράφηση του εγκεφάλου, ένα για το ΜΜΙ και ένα για το ΜΜI plus. Επίσης έχουν γίνει και κάποιες ανακλήσεις για κάποια μικρά θεματάκια σε μπροστινή ανάρτηση και αλλού, οπότε ρίξε ένα τσεκάρισμα αν είσαι στους αριθμούς πλαισίου που χρειάζεται να κοιταχτεί κάτι απ' όλα αυτά.Που μπορώ να βρω τους αριθμούς πλαισίου για να τσεκάρω και το δικό μου;
AUDI Q5