-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να υπαρχει διαφορα τουλαχιστον 20% αναμεσα σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια , για την ιδια εργασια ; Και εξηγουμαι : Χρειαστηκε να αλλαξω το μπροστινο φτερο στο Q5 μετα απο καποιο 'ελαφρυ ' τρακαρισμα (με υπαιτιοτητα του αλλου). Ρωτησα στην Καρεντα και μου το κοστολογησαν 750 e (εργασια και ανταλλακτικα) ενω στον Φιλιππαιο 590 e . Τοσο πολυ χλιδατη ειναι η εξυπηρετηση στην Καρεντα ;
-
Ο χρήστης george39 έγραψε:
Καλώς ήρθες και από μένα.....
Εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα την έκανα την επέκταση (το πήρα μεταχειρησμένο στον 24ο μήνα και δεν μου την έκαναν).
Και αυτό γιατί υπάρχουν και άλλα ακριβά πράγματα πέρα από το stronic και μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τα πρώτα σχετικά βήματα της Audi σε αυτήν την κατηγορία. Όσο να 'ναι κάποια πράγματα θα τα δοκιμάσουν και θα τα μάθουν στην καμπούρα μας. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, αλλά καλά είναι να ανησυχούμε για πράγματα για τα οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και όχι για αυτά που μπορούμε να ξενοιάσουμε όσο να 'ναι.Αυτό με τις παιδικές ασθένειες ευτυχώς στην περίπτωσή μας δεν ισχύει. Το Q5 είναι ένα κράμα Α4, Α5, Α6 και ότι φοράει πάνω είναι δοκιμασμένο και με το παραπάνω. Ότι είναι να βγάλει (φτου και μακριά) θα είναι απλά αστοχία υλικού ή κακής χρήσης. Εμείς με τα πρώτα Q5 το μόνο που έχουμε και πιθανόν να μην είναι τόσο δοκιμασμένο είναι το valvetronic, που και πάλι πολύυυ δύσκολα να παρουσιάσει κάτι.
-
AUDI Q5 CABRIO??????
http://www.worldcarfans.com/10711143116 ... t-at-laias -
Ο χρήστης audifun έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να υπαρχει διαφορα τουλαχιστον 20% αναμεσα σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια , για την ιδια εργασια ; Και εξηγουμαι : Χρειαστηκε να αλλαξω το μπροστινο φτερο στο Q5 μετα απο καποιο 'ελαφρυ ' τρακαρισμα (με υπαιτιοτητα του αλλου). Ρωτησα στην Καρεντα και μου το κοστολογησαν 750 e (εργασια και ανταλλακτικα) ενω στον Φιλιππαιο 590 e . Τοσο πολυ χλιδατη ειναι η εξυπηρετηση στην Καρεντα ;Τώρα θα σου ΄λεγα 'πόσο χλιδάτη' είναι η εξυπηρέτηση στην Καρέντα' αλλά θα επέμβουν οι διαχειριστές της σελίδας !!!!
Όταν ένας τύπος 350 χρόνων ήρθε και έπεσε πίσω μου ενώ ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι (για τουλάχιστον 1 λεπτό)βγαίνοντας από Αττική Οδό στην έξοδο για Σπάτα, με, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ, τουλάχιστον 100 μέτρα φρενάρισμα!!!! αποφάσισα για καλύτερα να πάω στην Καρέντα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω..... να πω ότι ενώ περίμενα να με πάρει κάποιος που συνεννοήθηκε με τον πραγματογνώμονα αυτός πήρε άδεια και έψαχνα να τον βρω??? και δεν ήξερε κανένας άλλος τι έχει γίνει???......... να πω ότι για φαναρτζοδουλειές όπως ήταν η δική μου, δε δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης γιατί λέει αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας??? δηλ. πότε δίνουν?? αν πας να αλλάξεις λάδια?? και ήμουν 10 μέρες χωρίς αυτοκίνητο!!
να πω ότι τη μέρα που πήγα να το πάρω είχαν κάνει λάθος το σήμα της Audi πίσω και είχαν φέρει από άλλο αυτοκίνητο και όχι απο Q5 και έπρεπε να ξαναπάω και να ξαναπεριμένω να το βάλουν 2 ή 3 ώρες?? να πω ότι επειδή, ευτυχώς τελικά για μένα, τη μέρα που πήγα να το πάρω έβρεχε και πήγα να ανοίξω το πορτ μπαγκαζ για να βάλω την ομπρέλα μέσα και δεν άνοιγε γιατί δεν είχε μπει το φισάκι που δίνει ρεύμα στο πορτ μπαγκαζ για να ανοίξει (είναι ηλεκτρικά ανοιγόμενο)???? η απάντηση ήταν 'την είχαμε βάλει αλλά μάλλον δεν κούμπωσε καλά!!!'
Τι σημαίνει μάλλον??? Δεν έπρεπε να το είχαν ελέγξει??
Ακόμα και όταν πήγα στην ασφαλιστική για να πάρω τα χρήματα ( που κακώς γιατί απ'οτι έμαθα αλλα συνεργεία τα παιρνουν κατευθείαν απο την ασφαλιστική και όχι να τρέχουν τους πελάτες τους) πρόβλημα είχα. Γιατί όπως μου εξήγησαν δεν είχε πει το συνεργείο στον πραγματογνώμωνα ότι μαζί με το πορτ μπαγκαζ έπρεπε να αλλαχτεί και το πίσω παρμπριζ γιατι αν πάνε να το ξεκολλήσουν θα σπάσει με αποτελεσμα να υπάρχουν διαφορές στα τιμολόγια. Άντε μετά να βρεις πάλι τον πραγματογνώμονα να συνεννοηθεί με το συνεργείο και με την ασφαλιστική (άλλες 2- 3 βδομάδες)Γι αυτό όμως που δεν μπορώ να πω τίποτα είναι ότι μου έπλυναν το αυτοκίνητο!!! (με σκέτο νερό γιατί ήταν γεμάτο στίγματα από τα άλατα). Αααααα και για το ότι με ρώτησαν αν χρειάζομαι ταξί για να φύγω δεν μπορώ να πω τίποτα!!!
Κύριοι οι άνθρωποι !!! -
Σε ποια συγκεκριμενη Karenta ετυχες ολη αυτη την μεγαλειωδη και ανυπερβλητη εξυπηρετηση συνφορουμιτη george39 ;
-
Σε ποια συγκεκριμενη Karenta ετυχες ολη αυτη την μεγαλειωδη και ανυπερβλητη εξυπηρετηση συνφορουμιτη george39 ;Κοίτα στα προσωπικά μηνύματα
-
Ε .... ρε κατακαημενη ψαροκωσταινα ......
κι υστερα λενε φταιει ο φονιας .,....... -
Ο χρήστης george39 έγραψε:
Αααααα και για το ότι με ρώτησαν αν χρειάζομαι ταξί για να φύγω δεν μπορώ να πω τίποτα!!!
Κύριοι οι άνθρωποι !!!εμενα καθε φορα που με ρωτανε αυτο το πραγμα τους λεω: οχι ευχαριστω εχω εισιτηριο θα παρω το λεωφορειο
οταν μπαινω στο premium σαλονι της audi για να εξυπηρετηθω με ρωτανε αν εχω vw (για να με στειλουν διπλα μαλλον ) ευτυχως υπαρχει μια καλη τυπισσα καποιες φορες που θυμαται τη φατσα μου και αυτο δε μου συμβαινει παντααλλα κι εγω δε κανω κατι για να φανω μπρουκλης χθες αφου μου παρεδωσαν το αυτοκινητο καθομουν και εσκυβα απο κατω (στυλ μουσουλμανος προσκυνητης ) μπροστα στο κοσμο για να δω οτι οντως μου αλλαξαν τη προστατευτικη ποδια (γιατι την ειχα χτυπησει καπου και ειχε φυγει κομματι και ειχα ζητησει αντικατασταση)
αλλες φορες ανοιγω καπο να δω οτι τα λαδια μου ειναι φρεσκα και οχι μαυρα και τα μυριζω για να δω οτι δε βρωμανε βενζινη..ειμαι πολυ μπαναλ τυπος μαλλον
-
stefan147 , για δες αν καταφερα να σου στειλω pm
-
stefan147 , για δες αν καταφερα να σου στειλω pmΔεν έχω λάβει κάτι...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
stefan147 , για δες αν καταφερα να σου στειλω pm
Δεν έχω λάβει κάτι...
Sorry ,αρχαριος γαρ. Σου το ξαναστειλα
-
Απάντηση εστάλη! Τσέκαρε τα inbox σου!
-
Απάντηση εστάλη! Τσέκαρε τα inbox σου!Stefan εχεις νεο pm
-
stefan περιμένω με ιδαίτερο ενδιαφέρον τις εντυπώσεις-κρίσεις για τα pirelli verde και σε σχεση με τα προηγουμενα(bridgestone dueler h/p αν δεν κανω λαθος) γιατί με ενδιαφέρει για το CRV του πατέρα μου (είμαι μεταξύ αυτων,των continental h/p και ισως και των dunlop sp sport)...
-
Λοιπόν χρωστάω ένα review για τα Pirelli Scorpion Verde που έχω βάλει εδώ και 3 βδομάδες στο Q5. Η διάσταση είναι 235/60/18 και σε δείκτη 103W. Το W μπορεί να φαίνεται υπερβολικό για αμάξι αυτής της δύναμης αλλά από το εργοστάσιο ερχόταν με ίδιου δείκτη ελαστικά (Bridgestone Dueler Sport H/P) ενώ και τα Verde δεν βγαίνουν σε χαμηλότερο δείκτη σε αυτές τις διαστάσεις. Να πω ότι το κόστος τους ήταν στα 950€ (άκουσα τιμή μέχρι και 1050€ πάντως... ).
Στο δια ταύτα: πλέον τα λάστιχα έχουν περί τα 2000χλμ και τα έχω δοκιμάσει σε όλες τις συνθήκες. Επαρχιακό στροφιλίκι, βροχερή Αθήνα, ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Σέρρες. Σαν γενική εντύπωση το λάστιχο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Είναι απίστευτα αθόρυβο, είναι αρκετά άνετο ενώ έχει δείξει και φοβερή ομοιογένεια σε στεγνό και βρεγμένο. Το πίεσα όσο μπορούσα στις ανηφορο-κατηφορικές καμπές των Αγίων Θεοδώρων και μετά το Λαχανά προς Σέρρες (για όσους ξέρουν) και πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά τους, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά αλλά και του είδους του οχήματος. Το πλαϊνό τους φαίνεται να είναι αρκούντως σκληρό, χαρακτηριστικό που γενικώς μου αρέσει πολύ να έχουν τα λάστιχα στα αυτοκίνητά μου, αλλά παρόλα αυτά δεν έχω παρατηρήσει καμία υποχώρηση στην άνεση. Επίσης φαίνεται πως παρόλο τον δείκτη W, ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα και σίγουρα πιο γρήγορα σε σχέση με τα Bridgestone.
Στη φώτο φαίνεται και αρκετό rim protection που έχει γιατί μια στο τόσο το παίρνει και η μάνα μου και τα αποτελέσματα φαίνονται στη ζάντα...
-
εξαιρετικά αθόρυβα, ίσως το πιο αθόρυβο λάστιχο που έχω οδηγήσει
-
πολύ καλό κράτημα, το λάστιχο δείχνει ότι δεν 'στραμπουλιέται' εύκολα και κρατάει το σχήμα και το πάτημά του στην πίεση
-
γρήγορο ζέσταμα, πολύ καλό φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο (αν δεν είχα βάλει και τα κουκουρούκου EBC red stuff τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμα καλύτερα πιστεύω)
-
δεν έχω παρατηρήσει καμία μείωση της κατανάλωσης όπως υπόσχεται ο κατασκευαστής τους, να πω την αλήθεια δεν είχα πολυτσιμπήσει εξ' αρχής το Ιταλιάνικο marketing στο συγκεκριμένο θέμα
-
η τιμή τους, είναι μακράν το πιο ακριβό ελαστικό σε αυτή τη διάσταση αλλά και το πιο καινούριο. Το μόνο που πλησιάζει σε τιμή είναι το Continental UHP που το βρήκα στα 880€ καλύτερη τιμή.
** Το μόνο που μένει πλέον είναι να αποδείξει τη διάρκεια του στο χρόνο και τα χιλιόμετρα για να μπορώ να πω πως έκανα την τέλεια επιλογή.
-
-
ευχαριστώ για την απάντηση και την εξαιρετικη αναφορά. φαίνονται άριστα λάστιχα και μάλλον θα τα επιλέξω..ελπίζω μονο να βγαίνουν στις διαστάσεις που τα θέλω..
-
Να σαι καλά! Προσωπικά πάντως με αυτά που έχω δει ως τώρα από τα Verde τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Νομίζω βγαίνουν από 215/70/16 πάντως, άρα λογικά υπάρχουν για το Honda...
-
να και η πρωτη φορα που θα συμφωνησω με τον Στεφανο μετα απο αρκετες διαφωνιες εδω μεσα...μετα απο 2000χλμ συμβιωσης με τα Pirelli αλλα δε διασταση 235/55/19 (1050€) επιβεβαιωνω τα λεγομενα του, προσθετοντας και μερικα χιλιομετρα σε ακροπολικες κοπανες και ειδικες διαδρομες στα ορεινα της Λαμιας.....πολυ καλο κρατημα τοσο στο βρεγμενο, οσο και στο στεγνο.....στο χωμα και στην πολυ λασπη που βρηκα στα βουνα, παορτι στην αρχη φοβηθηκα λιγο μην μεινω εκει πανω και γινω μεζες για κανεναν λυκο, με εβγαλαν ασπροπροσωπο, σε συδυασμο με τα καλουδια του αυτοκινητου, σε τρεις περιπτωσεις που τα νερα και οι λασπες εφταναν στα μαρσπιε....οσο για τον θορυβο, καμμια σχεση με τα μαμισια Bridgestone.....τωρα για καταναλωσεις και μειωση αυτων δεν ειδα ουτε εγω κατι ιδιαιτερα χαμηλο, και προφανως δεν απευθυνεται σε οσους πατανε το δεξι τους ποδαρακι.......αν μας βγαλουν και 5000χλμ περισσοτερα απο τα μαμισια, μια χαρα θα ειμαστε...ιδωμεν....καλα χιλιομετρα σε ολους.....
-
Να σαι καλά! Προσωπικά πάντως με αυτά που έχω δει ως τώρα από τα Verde τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Νομίζω βγαίνουν από 215/70/16 πάντως, άρα λογικά υπάρχουν για το Honda...ευχαριστω και τον ststrato που επιβεβαιώνει τα γραφόμενα του stefan, πιστεύω ότι θα τα βρω στις διαστασεις που μου χρειαζονται (αν θυμάμαι καλα 225/65/16) και θα ψάξω για τις τιμές σε διάφορους στην Αθήνα, ελπίζοντας για την καλύτερη ...
-
Πως λετε να συμπεριφερονται αυτα τα Scorpion verde σε χειμερινες συνθηκες , και κυριως σε ανεβοκατεβασματα σε κανενα χειμερινο προορισμο ; Σκεφτομαι οταν θα παω για αλλαγη να εβαζα κατι που να ειναι λιγο πιο 'χειμερινo'. Λετε να χασω πολυ στην ασφαλτινη συμπεριφορα (οπου κακα τα ψεματα γινονται και τα περισσοτερα χλμ) ; Ξερει κανεις τι παιζει σ'αυτην την κατηγορια;
AUDI Q5