-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Δείτε τί έχουν βγάλει για το Tiguan ώστε να μεγαλώσουν τον χώρο αποσκευών...
Αυτο ειναι για μεταφορα σκυλων ,κυριως .Βεβαια μπορεις να γεμισεις το πορτ μπαγκαζ με αποσκευες μεχρι τον ουρανο ,βγαζοντας την εταζερα.
-
Με κάτι τέτοια μετατρέπεται εύκολα ένα αμάξι σε τσαντίρι του Ταμτάκου!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δείτε τί έχουν βγάλει για το Tiguan ώστε να μεγαλώσουν τον χώρο αποσκευών...
Αυτο ειναι για μεταφορα σκυλων ,κυριως .Βεβαια μπορεις να γεμισεις το πορτ μπαγκαζ με αποσκευες μεχρι τον ουρανο ,βγαζοντας την εταζερα.
... επίσης και για να μεταφέρεις λαθρομετανάστες...
Πιστεύω το 'must' έξτρα είναι η ηλιοροφή...
Ξέρεις πόσο μεγαλώνει ο χόρος αποσκευών, αμά την ανοίξεις;
-
-
-
Αφού ο φίλος μου ο leftgalan (Ναι αυτός που σας έπρηξε τόσο καιρό με το τάχα μου ωραίο και ατσαλάκωτο αυτοκίνητό του-Μπουρζουαζίας )!,τόλμησε και έβαλε τις αριστοκρατικές του ρόδες στα λασπόνερα του OFFROAD, τότε δεσμεύουμε να τον οδηγήσω στις ομορφότερες εκτός δρόμου διαδρομές του κατάφυτου όρους Κάκαβος,στην Ιερισσό.
Η τελευταία φώτο,είναι από τον εθνικό δρυμό των Σκοπίων το όρος Γκαλίνιτσα,ανάμεσα στις λίμνες Οχρίδας και Μ.Πρέσπας.Από την κορυφή βλέπεις σαν σε ανάγλυφο χάρτη τις 2 λίμνες.Φανταστικό! Από τον ορεινό αυτόν δρόμο γλυτώνεις 28 χλμ μέχρι την παλιά βλάχικη πόλη του Μοναστηρίου.Το χειμώνα το πέρασμα είναι κλειστό ,αλλά το Q5 δε καταλαβαίνει τίποτα! -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Πρωτη αλλαγη λαδιων (αντιπροσωπιας), συν 1 κιλο εξτρα λαδι για το μελλον 203 ευρωπουλα.
Eγω αλλαγη λαδιων (λαδια δικα μου) στις 15000χλμ εδωσα 65€ μαζι με αλλαγη υαλοκαθαριστηρα πισω κ εκανα κ τις αναβαθμισεις που επρεπε για ολο αυτο το διαστημα (αγορασα 7/2009)
GPAIGIO τι λαδια εβαλες και ποσο σου κοστισαν?
Συγνωμη για την αργοπορια να απαντησω αλλα δουλειες , τι να κανουμε. Λοιπον εβαλα τα GASTROL ( 5 LT τα πηρα μεσω ιντερνετ περιπου 70 € αν θυμαμαι καλα γιατι αλλαξα τον Δεκεμβρη)
-
Ενώ βρίσκομαι στην αναμονή της παραλαβής του αυτοκινήτου είπα να χαζέψω σε κανένα forum για τεχνικά θέματα του αυτοκινήτου. Έπαθα πλάκα όταν ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητο δεν διαθέτει κλασσικό δείκτη για τον έλεγχο της στάθμης λαδιού. Τι βλακεία είναι αυτή, ποιος μηχανικός μπορεί να το σκέφτηκε. Αν και είναι κάτι που διορθώνεται αφού υπάρχει η υποδοχή, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση περισσότερο για τη φιλοσοφία κατασκευής του αυτοκινήτου.
Έχει προχωρήσει κανείς στην παραγγελία του δείκτη και αν ναι από που. Θέλω να τον παραγγείλω πριν παραλάβω το αυτοκίνητο αφού στο στρώσιμο του κινητήρα πρέπει να είναι συχνοί οι έλεγχοι της στάθμης του λαδιού. -
Ο χρήστης stelaras123 έγραψε:
Ενώ βρίσκομαι στην αναμονή της παραλαβής του αυτοκινήτου είπα να χαζέψω σε κανένα forum για τεχνικά θέματα του αυτοκινήτου. Έπαθα πλάκα όταν ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητο δεν διαθέτει κλασσικό δείκτη για τον έλεγχο της στάθμης λαδιού. Τι βλακεία είναι αυτή, ποιος μηχανικός μπορεί να το σκέφτηκε. Αν και είναι κάτι που διορθώνεται αφού υπάρχει η υποδοχή, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση περισσότερο για τη φιλοσοφία κατασκευής του αυτοκινήτου.
Έχει προχωρήσει κανείς στην παραγγελία του δείκτη και αν ναι από που. Θέλω να τον παραγγείλω πριν παραλάβω το αυτοκίνητο αφού στο στρώσιμο του κινητήρα πρέπει να είναι συχνοί οι έλεγχοι της στάθμης του λαδιού.Θα ξενερώσεις ακόμα περισσότερο όταν διαπιστώσεις πόσο συχνά θα πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με το δείκτη ελαίου...
-
Καλό.!!
-
Το αυτοκινητο εχει ψηφιακο δεικτη λαδιου
Εμενα δεν μου χρειαστηκε ποτε ο πραγματικος ....
και επισης συμπληρωνω 500 - 700 ml καθε 15.000 . Ειναι πολλα ? -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει προχωρήσει κανείς στην παραγγελία του δείκτη και αν ναι από που. Θέλω να τον παραγγείλω πριν παραλάβω το αυτοκίνητο αφού στο στρώσιμο του κινητήρα πρέπει να είναι συχνοί οι έλεγχοι της στάθμης του λαδιού.Θα ξενερώσεις ακόμα περισσότερο όταν διαπιστώσεις πόσο συχνά θα πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με το δείκτη ελαίου...
παντως βρε stefan147, για να μην πω πως το αμάξι σ εχει απογοητεύσει-ξενερώσει με ολα αυτα που γραφεις σίγουρα πρεπει να ναι εκτός της φιλοσοφίας σου ως οδηγός...
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
και επισης συμπληρωνω 500 - 700 ml καθε 15.000 . Ειναι πολλα ?Λίγα είναι. Εγώ προχθές βράδυ συμπλήρωσα ένα ολόκληρο μονόλιτρο Castrol έχοντας 37500χλμ και έχοντας αλλάξει λάδια στα 30000χλμ.
παντως βρε stefan147, για να μην πω πως το αμάξι σ εχει απογοητεύσει-ξενερώσει με ολα αυτα που γραφεις σίγουρα πρεπει να ναι εκτός της φιλοσοφίας σου ως οδηγός...
Καλά αυτό είναι δεδομένο. Αυτό έλειπε στα 26 μου να γουστάρω οδική συμπεριφορά SUV! Για τη δουλειά που είναι φτιαγμένο μια χαρά αμάξι είναι (όχι τόσο όσο το παρουσιάζουν οι κάτοχοι του βέβαια).
-
και επισης συμπληρωνω 500 - 700 ml καθε 15.000 . Ειναι πολλα ?Σε σχεση με τα 1000ml που συμπληρωσα στα 6500 km, εισαι αρχοντας.
-
και επισης συμπληρωνω 500 - 700 ml καθε 15.000 . Ειναι πολλα ?Το γνωρίζω ότι έχει ψηφιακό δείκτη αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο αξιόπιστος ούτε τόσο έυχρηστος ( από αυτά που διάβασα) όσο ο κλασσικός. Δηλαδή δεν έχει παραγγείλει κάποιος τον κλασσικό δείκτη;
-
και επισης συμπληρωνω 500 - 700 ml καθε 15.000 . Ειναι πολλα ?Το γνωρίζω ότι έχει ψηφιακό δείκτη αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο αξιόπιστος ούτε τόσο έυχρηστος ( από αυτά που διάβασα) όσο ο κλασσικός. Δηλαδή δεν έχει παραγγείλει κάποιος τον κλασσικό δείκτη;
Τρώει κάτι σκαλώματα που και που. Άλλες φορές δείχνει ένδειξη κανονικά εν κινήσει, άλλες όχι, άλλες θέλει να έχεις κρυώσει λίγο το μοτέρ και απλά να κάνεις 'switch ingition on'...πάντως τη δουλειά σου την κάνεις. Και όταν με το καλό το πάρεις να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ μέσα στο αμάξι να υπάρχει ένα δοχείο λάδι.
-
να τον παραγγειλεις , φτηνοδουλεια θα ειναι , ειναι απαραιτητος , απαραδεκτο να βασιζεσαι για ενα τοσο σημαντικο θεμα για το μοτερ σε ψηφιακη ενδειξη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τρώει κάτι σκαλώματα που και που. Άλλες φορές δείχνει ένδειξη κανονικά εν κινήσει, άλλες όχι, άλλες θέλει να έχεις κρυώσει λίγο το μοτέρ και απλά να κάνεις 'switch ingition on'...πάντως τη δουλειά σου την κάνεις. Και όταν με το καλό το πάρεις να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ μέσα στο αμάξι να υπάρχει ένα δοχείο λάδι.
Αυτό ήθελα να πω. Από ότι διάβασα, αφού δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμη, τρώει σκαλώματα όπως λες και επειδή με τα λάδια δεν παιζουμε και επειδή επιπλέον το κόστος ενός κλασσικού δείκτη είναι τίποτα μπροστά στο κόστος του αυτοκινήτου ή της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί για αυτό ρώτησα για την αγορά κάτι σαν αυτού http://www.audienthusiasts.com/Articles ... stick.html .
Επίσης αντιμετώπιση του στυλ απλά τις αγνοώ. -
Και τι μπορεις να κανεις, μπορεις εκ των υστερων να παραγγείλεις κανονικό δείκτη λαδιού?
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Και τι μπορεις να κανεις, μπορεις εκ των υστερων να παραγγείλεις κανονικό δείκτη λαδιού?
AUDI Q5