-
Τι είναι το offset;
Όπως και το καρέ, έτσι και το offset της ζάντας είναι στοιχείο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν, κατά την αγορά after market ζαντών. Το offset είναι η απόσταση που σχηματίζεται μεταξύ του άξονα συμμετρίας της ζάντας και του επιπέδου στήριξης του δίσκου της ζάντας (ακτίνες), με την πλήμνη στην οποία εδράζεται (φρένα και ανάρτηση). Το 35, π.χ., offset υποδηλώνει, ότι η απόσταση αυτή είναι ίση με 35 χλστ.
Ας είναι καλά το Google....
-
Στη μανα σου το ειπες ????
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει τι offset πρεπει να εχουν οι ζαντες μας??Ενταξει το βρηκα...ειναι 39 ε?
Νομίζω ότι το offset αλλάζει ανάλογα με την διάσταση του τροχού. Εάν φοράς ελαστικά 235/65/17 τότε το offset της ζάντας είναι 39 για την καλοκαιρινή και 37 για την χειμερινή ζάντα. Σίγουρα πάντως εαν ενδιαφέρεσαι για αγορά ζαντών να ελέγξεις το offset μέσω επισήμου dealer διότι η διατήρηση της γεωμετρίας του τροχού είναι πολύ σημαντική.
-
Τι μου προτεινετε να βαλω?
19'χ8 η 19'χ8.5?
Και επισης η μαμα εταιρια αν το παρεις με 19' φοραει 235/55 λαστιχα...ενας σε μαγαζι με ζαντολαστιχα μου ειπε οτι μπορει να μπει και 255/50...θελω και τα φωτα σας για το offset σε αυτες τις διαστασεις...
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω.............. -
8J X 19 με ελαστικά 235/55/19 διότι αυτό προτείνει η AUDI.
-
ερημώσε το τοπικ τώρα τελευταία ... Δε βλέπω νέα μέλη και ανησυχώ ... Τόσο πολύ έπεσαν οι πωλήσεις με το φόρο πολυτελείας ?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ερημώσε το τοπικ τώρα τελευταία ... Δε βλέπω νέα μέλη και ανησυχώ ... Τόσο πολύ έπεσαν οι πωλήσεις με το φόρο πολυτελείας ?Και που είσαι ακόμα... έχει και νέο ΦΠΑ... Όσοι πήραμε ... πήραμε...
-
Νέοι δεν υπάρχουν και οι παλιοί κάνουν οικονομία στη μπενζίνα....
-
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
μηπως ξερετε που μπορω να βρω κατι τετοιο?
Εικάζω ότι αυτό χειροποίητο.Μπορείς να πας σε έναν που φτιάχνει κουκούλες να σου πάρει μέτρα για να φτιάξεις ένα τέτοιο κάλυμμα.Ίσως έρθει και πιο φτηνά από το να το αγοράσεις έτοιμο (ΑΝ υπάρχει κάτι τέτοιο βέβαια ως έτοιμο αξεσουάρ).
-
ευχαριστω αλλα νομιζω κατι βρηκα
http://www.hatchbag.co.uk/product.php?xProd=842 -
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ Q5 ΔΙΟΤΙ ΦΕΥΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΠΕΙ .ΛΕΥΚΟ MANUAL ME ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ.
-
Ο χρήστης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ Q5 ΔΙΟΤΙ ΦΕΥΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΠΕΙ .ΛΕΥΚΟ MANUAL ME ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ.Ωχ!!! Δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν τα νέα οικονομικά μέτρα και άρχισαν οι μεταναστεύσεις.....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εικάζω ότι αυτό χειροποίητο.Μπορείς να πας σε έναν που φτιάχνει κουκούλες να σου πάρει μέτρα για να φτιάξεις ένα τέτοιο κάλυμμα.Ίσως έρθει και πιο φτηνά από το να το αγοράσεις έτοιμο (ΑΝ υπάρχει κάτι τέτοιο βέβαια ως έτοιμο αξεσουάρ).
Παιδια εβαλα απο την αρχη μανιατικο καλυμα χωρου αποσκευων.Ειναι ποιοτικο και καλαισθητο .Ρωτηστε στην AUDI θα σας πει.
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Παιδια εβαλα απο την αρχη μανιατικο καλυμα χωρου αποσκευων.Ειναι ποιοτικο και καλαισθητο .Ρωτηστε στην AUDI θα σας πει.
Κι' εγώ έβαλα από την πρώτη εβδομάδα, κόστισε περίπου 80 Ευρώ και είναι όντως είναι πολύ ποιοτικό...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Κι' εγώ έβαλα από την πρώτη εβδομάδα, κόστισε περίπου 80 Ευρώ και είναι όντως είναι πολύ ποιοτικό...
Βαλτε καμια φωτογραφια να το δουμε...
-
http://www.audi.gr/etc/medialib/ngw/gr/ ... alogos.pdf
Αυτό που έβαλα εγώ έχει κωδικό 8R0061180.
-
Εγκαθετος mode on...
Το λαδι ειναι αξεσουαρ? -
Ο χρήστης skek έγραψε:
Προσωπικα. Αν ειθελα να φορτωσω το Q5 με τσιμεντα, θα αγοραζα αγροτικο.
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Προσωπικα. Αν ειθελα να φορτωσω το Q5 με τσιμεντα, θα αγοραζα αγροτικο.
Έγραψε κανείς ότι φορτώνουμε τσιμέντα???? Για καθημερινή χρήση το πήραμε...
AUDI Q5