-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
sas zilevo olous esas pou sizitate gia to q5
alla konta ine o genaris
Κοντα ο Γενάρης ??? Τι ειναι αυτά που λες ?? Ο Γενάρης είναι του χρόνου !!!!
Πλάκα σου κάνω !! τι να πω κι εγώ που εχω παραγγειλει μαζι με τον xristos68 την ιδια μερα 2 q5 (στις 8/7/09) και ο Χρηστος το παραλαμβάνει την Τρίτη ενω εγω ..... ακόμα ερχεται ...... ΥΠΟΜΟΝΗKALOTAKSIDO na ine ke stous 2 sas re ke perimenoume comments
Ευχαριστουμε Χαρη!Ευχομαι να ερθει γρηγορα και σε εσενα,οπως και να μας βγει αξιοπιστο.Αλλα βρε Χαρη!Στην Κυπρο που θα βολταρεις?
FILE apoti fenete den kseris tin kipro arketa kala ....iparxoun toso panemorfa meri gia na kanis tis boltes sou pou den mporis na ta fantastis ......mpori na imaste mikri xora alla ela kipro (meta to genari me to q5 fisika) na pame SAFARI
p.s. ke xoris to q5 pame me to diko mou ...alla meta to genari
Εχεις δικαιο Χαρη και με συγχωρεις.Οχι δεν γνωριζω την Κυπρο!Δυσκολο να ερθω λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ,ομως μπορεις να ρθεις εσυ στην Χαλκιδικη.Πιστεψε με οτι εκτος απο καλο ψαρι ημαστε γεματοι με αγριογουρουνα ζαρκαδια λαγους κτλ.Το αγνωστο δασος στον Κακαβο ειναι κυριολεκτικα ζουγκλα!οπως και της Βαρβαρας και μετα του Χολωμοντα.Σε περιμενω
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
sas zilevo olous esas pou sizitate gia to q5
alla konta ine o genaris
Κοντα ο Γενάρης ??? Τι ειναι αυτά που λες ?? Ο Γενάρης είναι του χρόνου !!!!
Πλάκα σου κάνω !! τι να πω κι εγώ που εχω παραγγειλει μαζι με τον xristos68 την ιδια μερα 2 q5 (στις 8/7/09) και ο Χρηστος το παραλαμβάνει την Τρίτη ενω εγω ..... ακόμα ερχεται ...... ΥΠΟΜΟΝΗKALOTAKSIDO na ine ke stous 2 sas re ke perimenoume comments
Ευχαριστουμε Χαρη!Ευχομαι να ερθει γρηγορα και σε εσενα,οπως και να μας βγει αξιοπιστο.Αλλα βρε Χαρη!Στην Κυπρο που θα βολταρεις?
FILE apoti fenete den kseris tin kipro arketa kala ....iparxoun toso panemorfa meri gia na kanis tis boltes sou pou den mporis na ta fantastis ......mpori na imaste mikri xora alla ela kipro (meta to genari me to q5 fisika) na pame SAFARI
p.s. ke xoris to q5 pame me to diko mou ...alla meta to genari
Εχεις δικαιο Χαρη και με συγχωρεις.Οχι δεν γνωριζω την Κυπρο!Δυσκολο να ερθω λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ,ομως μπορεις να ρθεις εσυ στην Χαλκιδικη.Πιστεψε με οτι εκτος απο καλο ψαρι ημαστε γεματοι με αγριογουρουνα ζαρκαδια λαγους κτλ.Το αγνωστο δασος στον Κακαβο ειναι κυριολεκτικα ζουγκλα!οπως και της Βαρβαρας και μετα του Χολωμοντα.Σε περιμενω
Kalo akougete ....
ase na erthi me to kalo ke giati oxi .... -
den mou lete ....pezi kati gia xartes tis kiprou gia to gps tou q5?
-
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι νέος στην παρέα.
Έκλεισα πριν δέκα ημέρες το Q5 2.0TDI S-TRONIC - METEO GREY - ΔΕΡΜΑ MILANO KARDAMOMBEIGE
Μου είπαν για 20 Γενάρη.
Δεν περνάν οι ημέρες με τίποτα!!!!
Αν κάποιος φίλος έχει κάτι ανάλογο, ας πει μια κουβέντα.
Και αυτό με τους τρεις μήνες περίμενε, είναι τρεις μήνες ή έχει ο Θεός και θα δούμε? -
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι νέος στην παρέα.
Έκλεισα πριν δέκα ημέρες το Q5 2.0TDI S-TRONIC - METEO GREY - ΔΕΡΜΑ MILANO KARDAMOMBEIGE
Μου είπαν για 20 Γενάρη.
Και αυτό με τους τρεις μήνες περίμενε, είναι τρεις μήνες ή έχει ο Θεός και θα δούμε?Kαλημερα κ καλως ηρθες στη παρεα μας η αναμονη οση κ να ειναι αξιζει κ με το παραπανω
-
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι νέος στην παρέα.
Μου είπαν για 20 Γενάρη.
Και αυτό με τους τρεις μήνες περίμενε, είναι τρεις μήνες ή έχει ο Θεός και θα δούμε?Καλημερα και καλοριζικο τρεις μηνες δεν ειναι πολυ αλλα καλου κακου προσθεσε αλλον ενα μηνα (για ασφαλεια ) ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
-
Καλημέρα σε όλους
Ειμαι στα 2.000 χλμ πρέπει να παω να συμπληρώσω/αλλάξω λάδι? Η στάθμη στον ηλεκτρονικό δείκτη έχει κατέβει 2 γραμμούλες.. Επίσης κατά τύχη παρατήρησα, ότι στη θέση που γράφει τον αριθμό πλαισίου (στο παρπριζ δεξία) υπάρχει μεν το σχετικό 'κυκλάκι' που μέσα κανονικά γράφει το νούμερο ,αλλά δεν υπάρχει κανένα νούμερο!! Γιατί αυτό;;
-
Επίσης κατά τύχη παρατήρησα, ότι στη θέση που γράφει τον αριθμό πλαισίου (στο παρπριζ δεξία) υπάρχει μεν το σχετικό 'κυκλάκι' που μέσα κανονικά γράφει το νούμερο ,αλλά δεν υπάρχει κανένα νούμερο!! Γιατί αυτό;;
Αυτό γιατί έχεις τη δυνατότητα να δεις τον αριθμό πλαισίου από το ΜΜΙ.
-
Γεια χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα οχήματά σας, αν δηλαδή λύθηκαν, και αν σε αυτοκίνητα νέας παραγγελίας πρόκειται να έχουν επιλυθεί.
-
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι νέος στην παρέα.
Μου είπαν για 20 Γενάρη.
Και αυτό με τους τρεις μήνες περίμενε, είναι τρεις μήνες ή έχει ο Θεός και θα δούμε?Δεν ξέρω σε ποιον αντιπρόσωπο πήγες εγω παντως που πήγα και ρώτησα σήμερα μου είπαν για 5 μήνες αναμονή και ο χρόνος μετράει μάλιστα απο το νέο χρόνο καθώς η παραγωγή της Audi για Ελλάδα έχει κλείσει για το 2009.
Με λίγα λόγια καλό καλοκαίρι για όποιον θέλει Q5 ........... -
Ο χρήστης spinoza έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι νέος στην παρέα.
Μου είπαν για 20 Γενάρη.
Και αυτό με τους τρεις μήνες περίμενε, είναι τρεις μήνες ή έχει ο Θεός και θα δούμε?Δεν ξέρω σε ποιον αντιπρόσωπο πήγες εγω παντως που πήγα και ρώτησα σήμερα μου είπαν για 5 μήνες αναμονή και ο χρόνος μετράει μάλιστα απο το νέο χρόνο καθώς η παραγωγή της Audi για Ελλάδα έχει κλείσει για το 2009.
Με λίγα λόγια καλό καλοκαίρι για όποιον θέλει Q5 ...........to idio ke edo stin kipro ......giafto ke biastika na to kliso prin apo ena mina gia na to exo genari ....
giati mou exoun pi oti an den biasto i paragogi tha kathistera akomi perisotero giati exoun para poles parankelies gia to sinkekrimeno
giafto re file o genaris mia xara akougete .....ase pou ise mesa stous tixerous
ke ego mazi sou tha perimeno re si -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Επιτέλους!!!!!!!
Μετά από πολύ κόπο και χρόνο ή λύση στο θέμα μου ήρθε.
Σεβόμενος το πρόβλημα αρκετών από εσάς σχετικά με το γνωστό ‘’τρέμουλο’’
σας ενημερώνω ότι η λύση δόθηκε στην Karenta στο Μαρούσι. Υπάρχει πλέον νέος κωδικός για τον βραχίονα των μπροστινών ψαλιδιών και το πρόβλημα δεν είναι αντιληπτό στο τιμόνι. Οι βραχίονες παρόλο ότι είναι ακριβώς ίδιοι έχουν πιο σκληρά σινεμπλοκ με αποτέλεσμα οι κραδασμοί να μην μεταφέρονται τόσο άγαρμπα στο τιμόνι.
Οφείλω να ενημερώσω ότι οι αλλαγές των βραχιόνων γίνονται κατόπιν έλεγχου από το συνεργείο καθώς υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα τα οποία δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kosti20 καθώς ένα του post πιο παλιά με έβαλε στον σωστό δρόμο επίλυσης του προβλήματος μου.
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.htmlΜέχρι και 31/10 θα μπαίνουν τα (δηλαδή και το δικό μου έχει τα ίδια
8K0 407 693 N
8K0 407 694 Nκαι από 01/11 τα:
8K0 407 693 S
8K0 407 694 S(Από το ΕΤΚΑ)
Οι κωδικοί που αναφέρεις τι αφορούνε;
-
Ο χρήστης vaia1313 έγραψε:
Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω.Το τρέμουλο εξαφανίστηκε με τους νέους βραχίονες?
Εύχομαι καλά χιλιόμετρα με το αμάξι σου!Ναι φίλε μου. Έχοντας κάνει 1500 χλμ με τους νέους βραχίονες μπορώ να πω ότι πλέον το πρόβλημα λύθηκε. Και πάλι ευχαριστώ. [/quote]
Θα μπορούσες να γράψεις με ποιά διαδικασία και που, σου έγινε η αντικατάσταση; Εμένα μου είπαν πως πρέπει να ρωτήσουν πρώτα στο εργοστάσιο [στείλανε διάφορες μετρήσεις (ευθυγραμμίσεων- ζυγοσταθμίσεων κλπ)] και αφού εγκριθεί μετά να παραγγελθούν τα ψαλίδια (όχι βραχίονες) σε περίπου 10 ημέρες.
-
Καλημέρα σε όλους
Υπάρχει κάτι νεότερο για εγκατάσταση navi σε αυτοκίνητα χωρίς ΜΜΙ?
Είχε γίνει και παλιότερα κουβέντα
viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1260#p1571759 -
Γεια σας.
Ειμαι ενας ακόμα χαρούμενος κάτοχος ενός AUDI Q5 απο αρχές αυγούστου με 4.000 χλμ περίπου.To forum το παρακολουθώ εδώ και μήνες και με έχετε βοηθήσει αρκετές φορές αλλά εγγραφή έκανα πριν απο λίγο.Λόγου του χειροκινητου κιβωτίου το μόνο που χρειάστηκα από την αντιπροσωπεία ήταν η αντικατάσταση του διακόπτη των φώτων που σε μια γρήγορη είσοδο τον έσπασα με το γονατό μου , και η συμπλήρωση 500 ml λαδιού...Είμαι και εγώ στην αναζήτηση για after market Navi, camera ,bluetooth.
Το μόνο που έμαθα είναι πως πλοήγηση συμβατή αναμένεται το νέο έτος, και οτι για το τηλέφωνο χρειάζεται ενεργοποίηση ενός κωδικού απο αντιπροσωπεία που δεν ξέρω κατα πόσο το κάνουν.. Εχει κανείς σχετική εμπειρία? -
Θα μπορούσες να γράψεις με ποιά διαδικασία και που, σου έγινε η αντικατάσταση; Εμένα μου είπαν πως πρέπει να ρωτήσουν πρώτα στο εργοστάσιο [στείλανε διάφορες μετρήσεις (ευθυγραμμίσεων- ζυγοσταθμίσεων κλπ)] και αφού εγκριθεί μετά να παραγγελθούν τα ψαλίδια (όχι βραχίονες) σε περίπου 10 ημέρες.
Ισώς έχεις δίκιο σχετικά με το ότι είναι ψαλίδια και όχι βραχίονες.Επειδή το ανταλλακτικό το είδα με τα μάτια μου δες την τελευταιά φωτογραφία του link http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.html .Αυτό μου αλλάξανε ,αν είναι ψαλίδια ή βραχίονες δεν ξέρω.Μίλα με karenta στο μαρούσι έκει βρήκα λύση στο προβλημά μου και φαντάζομαι ότι θα σου πουν αναλυτικά την διαδικάσια.
Εύχομαι να λύθει γρήγορα το προβλημά σου και να χαρείς το αυτοκινητο σου όπως πρέπει.
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Επιτέλους!!!!!!!
Μετά από πολύ κόπο και χρόνο ή λύση στο θέμα μου ήρθε.
Σεβόμενος το πρόβλημα αρκετών από εσάς σχετικά με το γνωστό ‘’τρέμουλο’’
σας ενημερώνω ότι η λύση δόθηκε στην Karenta στο Μαρούσι. Υπάρχει πλέον νέος κωδικός για τον βραχίονα των μπροστινών ψαλιδιών και το πρόβλημα δεν είναι αντιληπτό στο τιμόνι. Οι βραχίονες παρόλο ότι είναι ακριβώς ίδιοι έχουν πιο σκληρά σινεμπλοκ με αποτέλεσμα οι κραδασμοί να μην μεταφέρονται τόσο άγαρμπα στο τιμόνι.
Οφείλω να ενημερώσω ότι οι αλλαγές των βραχιόνων γίνονται κατόπιν έλεγχου από το συνεργείο καθώς υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα τα οποία δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kosti20 καθώς ένα του post πιο παλιά με έβαλε στον σωστό δρόμο επίλυσης του προβλήματος μου.
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.htmlΜέχρι και 31/10 θα μπαίνουν τα (δηλαδή και το δικό μου έχει τα ίδια
8K0 407 693 N
8K0 407 694 Nκαι από 01/11 τα:
8K0 407 693 S
8K0 407 694 S(Από το ΕΤΚΑ)
Οι κωδικοί που αναφέρεις τι αφορούνε;
Το ΕΤΚΑ λέει 'guide link' αλλά νομίζω ότι αναφέρεται στα κάτω μπράτσα της ανάρτησης...
-
Είμκαι κάτοικος Θεσσαλονίκης και οδηγός επί δεκαεννέα χρόνια. Από τις 24-7-2009 είμια ιδιοκτήτης ενός νέου Q5. Στις 26-10-2009 ταξίδεψα με την οικογένεια μου στα Ζαγοροχώρια. Το αυτοκι΄νητο είχε διανύσει έως τότε 3.400 χιλ. Ξαφνικά στο δρόμο πάνω σε αλλαγή αν και πήρε την ταχύττηα δεν περπατούσε. Ήρθε η οδική βοήθεια της Audi και ο πήγαν στον εξουσιοδοτημένο συνεργείο στα ΙΩάννινα (Καψιώχας). Εκεί διέγνωσαν ότι έπρεπε να γίνεια αλλαγή πλατώ συμπλέκτη. Σήμερα (4-11-2009) πήγα το πήρα από Ιωάννινα ,αφού πλήρωσα, μου είπαν ότι είχε καεί , αλλά δεν είχαν να μου δώσουν τα ανταλλακτικά γιατί τα επιστρέφουν πίσω στην Audi , ότι έχουν όμως φωτογραφίες τις οποίες θα μου στείλουν. Επιστρέφοντας για Θεσσαλονίκη και μόλις πέρασα το κόμβο για Βέροια άκούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος και το αυτοκίητο μένει ακυβέρνητο στην μέση της Εγνατίας οδού , συγκεκριμένα αν και είχε ταχύτητα δεν προΧωρούσε. Η οδική βοήθεια της Audi το τμήμα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα μία κυριά που με γνώριζε από το συμβάν το Ιωαννίνων , ήταν αυτή που με βοήθηκε και την ευχαριστώ πολύ ώστε να έρθει η βοήθεια γρήγορα και να βρω άλλο αυτοκίνητο να πάω μετά από αρκετές ώρες στη ΘΕσσαλονίκη. (σημείωση Είναι μεταξύ των ατόμων τα οοία θα αναφερώ στην εξώδικο που θα στείλω στην μαμά Audi στη Γερμανία και θα την εκθειάζω για τη βοήθεια της). Το συνεργείο της Βέροιας (Τεγούσης) δεν μπόρεσαν να το δουν γιατί ήταν αργά και θα με ενυπερώσουν αύριο. Ήαταν πολύ φιλικοί και αντιλήφθηκαν την ανησυχία μου δεδομένου ότι από το συμβάν αυτό στο μέσο της Εγνατάις οδού αν το αυτοκίνητο δεν είχε τη δική του κίνηση λόγω κατηφόρας θα έμενε στη μέση του δρόμου και αμέσως μετά από στροφή και ούτε θελω να διαναοηθώ τι θα γινόταν αν είχε κίνηση και βρίσκονταν και τα παιδιά μου μέσα. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Διάβασα και για άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και δεν αναγνωρίστηκε η εγγύηση. Είναι δυνατόν μέσα σε διακόσια χιλόμετρα να πάθω τέτοια ζημιά ?
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Γεια σας.
Ειμαι ενας ακόμα χαρούμενος κάτοχος ενός AUDI Q5 απο αρχές αυγούστου με 4.000 χλμ περίπου.To forum το παρακολουθώ εδώ και μήνες και με έχετε βοηθήσει αρκετές φορές αλλά εγγραφή έκανα πριν απο λίγο.Λόγου του χειροκινητου κιβωτίου το μόνο που χρειάστηκα από την αντιπροσωπεία ήταν η αντικατάσταση του διακόπτη των φώτων που σε μια γρήγορη είσοδο τον έσπασα με το γονατό μου , και η συμπλήρωση 500 ml λαδιού...Τον διακόπτη των φώτων των έχω χτυπήσει και εγώ κάμποσες φορές με το γόνατό μου και μάλλον είναι θέμα χρόνου να τον σπάσω και εγώ.
-
Προαφανως ησουν λιγο εως πολυ ατυχος , αλλα ok ολα σχετικα καλα πανε τωρα . Το περιεργο ειναι που δεν το αναγνωριζουν στην εγγυηση . ΓΙΑΤΙ ? κ τι ακριβως ισχυριζονται ?
AUDI Q5