-
Αν έχω καταλάβει καλά το τρέμουλο στο τιμόνι εμφανίζεται μόνο στα S-tronic. Αν είναι θέμα μόνο ανάρτησης(ψαλίδια ή βραχίονες) ή από τις δισκόπλακες γιατί δεν εμφανίζεται και στα χειροκίνητα σασμαν? Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?
-
Αν δεν ξεπατωνεις το αυτοκινητο στα σπινιαρισματα και στο πατιναρισμα δεν μπορει να φαει τον δισκο τοσο γρηγορα , παρα μονο εαν ηταν προβληματικο απο το εργοστασιο,
ο συμπλεκτης ομως θεωρειται αναλωσιμο και σπανια καποιος αντιπροσωπος καλυπτει την ζημια.Εμενα μου κανει εντυπωση οτι οχι μονο δεν σου εδωσαν πισω τον δισκο που σου αλλαξανε αλλα ουτε καν στον εδειξαν........ γιατι? απο την στιγμη που τον πληρωσες ειναι δικος σου και αυτοι υποχρεωμενοι να στον δωσουν !
Αν στον αλλαζανε στην εγγυηση επειδη και αυτοι με την σειρα τους θα τον στελνανε πισω στην audi για να αποζημιωθουν τοτε ναι τον κρατανε αλλα απο την στιγμη που τον πληρωνεις πρεπει να στον δωσουν.Ο θορυβος που ακουστηκε την 2 φορα εμαθες τι ειναι ? σου ειπανε? αν εσυ και η οικογενεια σου παθαινατε καποιο ατυχημα ?
Επειδη σιγουρα οταν σου ανοιξανε το αμαξι για την αλλαγη του δισκου κατι θα ξεχασανε να βιδωσουν-φτιαξουν-σφιξουν κ.λ.π και λογικα αυτη ηταν και η αιτια της 2 ακινητοποιησης ζητα τουλαχιστον ως επιπλεον αποζημιωση να σου δωσουν επεκταση εγγυησης 'η δωρεαν service
Θα ηθελα σε παρακαλω εαν τους τρεξεις να μας κρατησεις ενημερους -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως και κατι αλλο
αφου πληρωσες , επρεπε να απαιτησεις πισω το φθαρμενο δισκοΠροφανώς, δεν θα είναι παράλογο να σκεφτούμε ότι μάλλον δεν τον άλλαξαν... και γι' αυτό μπορεί να υπήρξε και δευτερη βλαβη..
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
παντως και κατι αλλο
αφου πληρωσες , επρεπε να απαιτησεις πισω το φθαρμενο δισκοΠροφανώς, δεν θα είναι παράλογο να σκεφτούμε ότι μάλλον δεν τον άλλαξαν... και γι' αυτό μπορεί να υπήρξε και δευτερη βλαβη..
-
παντως και κατι αλλο αφου πληρωσες , επρεπε να απαιτησεις πισω το φθαρμενο δισκοτο ανταλλακτικο στο κρατανε μονο αν σου το αλλαξουν με εγγυηση και τοτε και καλα το πανε στην audi να δει αν οντως ειχε προβλημα (ωστε να το διορθωσει, αλλα και να δει αν πληρωσε αδικα την εγγυση)
το ανταλλακτικο που 'χαλασες' εσυ ειναι δικη σου περιουσια σου και μπορει να θες να το βαλεις στο τοιχο σου να το βλεπεις ολη μερα..
δεν ειχαν δικαιωμα να μη στο δωσουν πισωειναι οπως οταν σου αλλαζουν τακακια ή φιλτρα στα δινουν πισω για να δεις αν στα αλλαξαν (αν καταλαβαινεις τι εννοω )
έτσι ακριβώς, δικαίωμα κράτησης υπάρχει μόνο αν η αντικατάσταση έγινε σε ανταλλακτικό κάτω από εγγύηση.
Κάνε αναστροφή πώλησης καλύτερα... μη δεχτείς κάτι άλλο. -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά το τρέμουλο στο τιμόνι εμφανίζεται μόνο στα S-tronic. Αν είναι θέμα μόνο ανάρτησης(ψαλίδια ή βραχίονες) ή από τις δισκόπλακες γιατί δεν εμφανίζεται και στα χειροκίνητα σασμαν? Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?To τρεμουλο στο τιμονι εμφανιζεται ανεξαρτητως σασμαν,το προβλημα με τις στροφες υπαρχει μονο στα s-tronic πιστευω να εχω καταλαβει καλα απο τα λεγωμενα των συμφορουμιτων γιατι δεν εχω βιωσει κατι παρομοιο
-
+1
Απλά επειδή η πλειοψηφία των αυτοκινήτων είναι s-tronic σου δίνεται η εντύπωση οτι αφορά μόνο αυτά -
pantos to diko mou den mou kani kanena problima
ke i eksigisi se afto ine poli apli .....akoma na erthi (genari)
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
pantos to diko mou den mou kani kanena problimake i eksigisi se afto ine poli apli .....akoma na erthi (genari)
Τι λες οτι δεν έχει πρόβλημα, αφού δεν παίρνει ούτε καν μπροστά!!!
-
Ο χρήστης Γιώργος Στιβακτάκης έγραψε:
Ό κυριότερος λόγος που έκατσα και την έφαγα την πρώτη φορά είναι ότι είμαι ο ίδιος Δικαστής και είπα να μην το τραβήξω και λένε οτιδήποτε. Απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση που βρίσκεσαι , την αδιαφορία του επίσημου dealer και το ότι θέλεις να τελειώνεις για να πας σπίτι σου και να έχεις τελικά αυτοκίνητο και όχι το χάρο που σου δίνουν ως αμάξι εξυπηρέτησης. Δεν θα χαριστώ όμως σε κανέναν πλέον γιατί έχουν γίνει εγκληματικά αδιάφοροι. ΚΑι αν μου ξανατύχει υπόθεση με άθρωπο που έπαθε κάτι παρόμοιο αλίμονο στον κατασκευαστή...... Πάντως έχασα πάσα ιδέα για το σύστημα διανομής της Audi στην Ελλάδα. Ελπίζω μέσα από την ιστορία μου - που δεν προσθέτω ούτε το ελάχιστο στα πραγματικά γεγονότα- και τη διάσταση που σκοπεύω να της δώσω να αλλάξει κάτι .........Αν φίλε είσαι δικαστής όπως γράφεις, όταν με το καλό βγάλεις άκρη, μπορείς να κάνεις μια πρόταση μέσω του κλάδου σου, για την δημιουργία ενός νομικού πλαισίου ώστε και στην ελλαδίτσα να ισχύει κάτι για τα προβληματικά αυτοκινήτα.
Πάντως ή ήταν ελλατωματικό το υλικό σου ή τον έφαγες. ένα από τα δύο συμβαίνει. Το σίγουρο είναι όιτ σου έφτιαξαν λάθος το αμάξι στα Γιάννενα.
Mάλλον θα ήσουν το πρώτο Q5 Που άλλαξε δίσκο στα Γιάννενα και αν δεν πρόσεχε κάλά στο σεμινάριο ο μηχανικός που εκπαιδευτκε μάλλον δεν του βγήκε καλά το πείραμα -
Και που ξέρετε αν ο dealer δεν στείλει τον φθαρμένο δίσκο στα κεντρικά και πάρει και από κει λεφτά ή νέο ανταλλακτικό?
-
kala na mou kanis alla an den to paro sto astio pos tha antekso mexri to genari
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ την έζησα το τρίμηνο το γκάστρωμα, και ήταν και καλοκαίρι!!!
-
Σκέφτομαι εκεί στα Γιάννενα πόσα Q5 να έχουν πουληθεί και από αυτά σίγουρα κανένα δεν έκανε αλλαγή δίσκου για να έχει έστω και στοιχειώση εμπειριά ο μηχανικός να βάλει χέρι.
Μπορούσες νομίζω ως μόνιμος κάτοικος Θεσ/νίκης να απαιτήσεις από την οδική να το μεταφέρει σε συνεργείο του τόπου διαμονής σου. -
για λέγε blog qsis
δε θυμαμαι στο αλφιστι το ειχα διαβασει οπου θαβανε το vag και καποιος ειχε βαλει λινκ
-
Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ την έζησα το τρίμηνο το γκάστρωμα, και ήταν και καλοκαίρι!!!
skeftou emena ..pou gia mia bdomada pio grigora na ton parankela tha to ixa sto dekembri stis giortes eno tora ............................
-
Σε συνέχεια της από 4-11-2009 δημοσίευσης μου αναφέρω ότι την επόμενη μέρα υπήρξε άμεση κοινητοποίηση της Kosmocar. επικοινώνσε μαζί μου υπεύθυνος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών (ο κ. Λεωνίδας Αριανάς, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά βάλσαμο στην ταλάιπωρία μου). Επικοινώνησε επίσης αμέσως μαζί μου αυτοπροσώπως ο κ. Καψιώχας , ο οποίος είναι όντως αξιόλογος άνθρωπος και επιχχειρηματίας , ιδέα που αποκόμισα από τη συνομιλία μαζί του και από τις μετέπειτα ενέργεις του , καθώς προσπάθησε να μειώσει στο ελάχιστο τις αρνητικές συνέπειες που είχαν σε εμένα οι ενέγειες ορισμένων υπαλλήλων του. Μου ζήτησε συγγνώμη , μου εξέθεσε ότι δεν είχε ενημερωθεί κατάλληλα και αν γνωριζε από τους υπαλλήλους του για την πραγματική κατάσταση θα είχε φρονίστι το σετ συμπλέκτη που κάηκε στα 3.400 χιλ. στο Q5 που είχα αγοράσει τον Ιούλιο του 2009 να μπει στην εγγύηση και όχι να το πληρώσω, μου επέστρεψε δε πάραυτα και το ποσό των 750 Ευρώ , που είχα καταβάλει με κατάεση σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό μου. Για το δε άλλο συμβάν , την ακινητοποίσηη δηλαδή του οχήματός μου μόλις δύο ώρες αφού είχα φύγει από το συνεργείου στα Ιωάννινα και μπροστά στην είσοδο της πόλης της Βεροίας , μου ζήτησε συγνώμη (αναγνωρίζοντας εμέσως αλλά πλην σαφώς ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από τους μηχανικούς του κατά την τοποθέτηση του σετ συμπλέκτη). Έστειλε δε αυθημερόν τα ανταλλακτικά στο συνεργείο του κ. Τεγούση (εξουσιοδοτημένος και αυτός αντιπρόσωπος της Audi και VW στη Βέροια) για να μην ταλαιπωρηθώ περιμένοντας τα ανταλλακτικά από τη Γερμανία. Ήδη σήμερα (6-11-2009) και ώρα 18:00 βρίσκομαι στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, από όπου και σας γράφω, το δε όχημα μου (Audi Q 5) είναι παρκαρισμένο στο γκαράζ μου και είμαι περιχαρής , διότι η ταλαιπωρία που ξεκίνησε στα Ζαγοροχώρια στις 26-10-2009 τελείωσε αισίως
-
τέλος καλό όλα καλά...
-
Υπάρχουν ακόμα υπεύθυνοι 'υπεύθυνοι' στις μέρες μας!
Μπράβο στην Audi!
-
δφδφδφ
AUDI Q5