-
Πήγε και το δικό μου σήμερα συνεργείο για τρέμουλο τιμονιού&xenon-κιβώτιο-αναβαθμίσεις (έμεινε όλη μέρα). Αφού το οδηγήσω αρκετά θα μεταφέρω εντυπώσεις.
-
ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ FORUM ??
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 DVD ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ??? -
Ιδέα-πρόταση
Όσοι είστε απο Θεσ/νικη,ή απο Β.Ελλάδα (και απο αλλού εννοείται),γενικότερα,κάτοχοι-χρήστες Q5 αν θέλετε μπορούμε να βρεθούμε και να συζητήσουμε απο κοντά οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο.Προβλήματα,τιμές service,τεχνικά κ.λ.π.
Για να μην είμαστε off topic όμως μπορούμε να το κανονίσουμε εδω:
viewtopic.php?f=11&t=27041&start=2670 -
για τα δέρματα που λέτε ΔΕΝ παίζει περίπτωση να παραγγελθεί ως έξτρα και να τοποθετηθούν εδώ στην Ελλάδα... όλα τα έξτρα του αυτοκινήτου (στα audi) φαίνονται ως κωδικοί σε μια ετικέτα που βρίσκεται κάπου στο πορτμπαγκάζ... το δέρμα έχει κάποιο κωδικό (πχ L12)... αν δεν υπάρχει τότε το δέρμα μπήκε εδώ...
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το σκαμπανέβασμα είναι τελικά, αντίθετα απότι πιστεύαμε στην αρχή, σκαλοπάτι στην λειτουργία του κινητήρα! Κάτι έχουν ξεχάσει στο συγκεκριμένο πεδίο στροφών να ρυθμίσουν οι Γερμαναράδες!πάλι καλά που διαβάζουμε το forum για να μάθουμε πως θα έπρεπε να λειτουργεί ο Valvelift...
σε Vtec δεν έχεις μπει... εκεί δε σε ενοχλεί το σκαλοπάτι? -
Καλημέρα μια γρήγορη ερώτηση μετα την αποπληρωμή του αυτοκινήτου μήπως έχετε υπόψη σας πόσο χρονικό διάστημα π.χ 15 - 20 εργασίμες μέρες χρειάζονται για να παραδωθεί το αυτοκίνητο δηλ . προετοιμασία , αδεια κυκλοφορίας , πινακίδες ...
ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
για τα δέρματα που λέτε ΔΕΝ παίζει περίπτωση να παραγγελθεί ως έξτρα και να τοποθετηθούν εδώ στην Ελλάδα... όλα τα έξτρα του αυτοκινήτου (στα audi) φαίνονται ως κωδικοί σε μια ετικέτα που βρίσκεται κάπου στο πορτμπαγκάζ... το δέρμα έχει κάποιο κωδικό (πχ L12)... αν δεν υπάρχει τότε το δέρμα μπήκε εδώ...Το σκαμπανέβασμα είναι τελικά, αντίθετα απότι πιστεύαμε στην αρχή, σκαλοπάτι στην λειτουργία του κινητήρα! Κάτι έχουν ξεχάσει στο συγκεκριμένο πεδίο στροφών να ρυθμίσουν οι Γερμαναράδες!
πάλι καλά που διαβάζουμε το forum για να μάθουμε πως θα έπρεπε να λειτουργεί ο Valvelift...
σε Vtec δεν έχεις μπει... εκεί δε σε ενοχλεί το σκαλοπάτι?Όταν πάρεις valvelift έλα να μου πεις...για την ώρα τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!! Μην το κάνουμε και δω american bar!
Για να βγάζει αλλεπάλληλα updates και το πρόβλημα να το χουν μόνο τα Q5 και όχι τα Α4 και Α5 που έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένη χαρτογράφηση σημαίνει ότι παίζει πρόβλημα! Άκου εκεί θα συγκρίνουμε το valvelift με το Vtec....ότι ναναι... -
Ο χρήστης holekey έγραψε:
Καλημέρα μια γρήγορη ερώτηση μετα την αποπληρωμή του αυτοκινήτου μήπως έχετε υπόψη σας πόσο χρονικό διάστημα π.χ 15 - 20 εργασίμες μέρες χρειάζονται για να παραδωθεί το αυτοκίνητο δηλ . προετοιμασία , αδεια κυκλοφορίας , πινακίδες ...ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
Η πρετοιμασία είναι συνήθως 1-2 μέρες.Όσο για πινακίδες,αν υπάρχουν,είναι υπόθεση 1 μέρας.Εγω πήγα μόνος μου για τις πινακίδες και τις πήρα σε λιγότερο απο 2 ωρες,κι αυτό γιατί υπήρχε κάποιο θεματάκι.Αν δεν υπήρχε θα τελείωνα σε 1 ωρα max
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
για τα δέρματα που λέτε ΔΕΝ παίζει περίπτωση να παραγγελθεί ως έξτρα και να τοποθετηθούν εδώ στην Ελλάδα... όλα τα έξτρα του αυτοκινήτου (στα audi) φαίνονται ως κωδικοί σε μια ετικέτα που βρίσκεται κάπου στο πορτμπαγκάζ... το δέρμα έχει κάποιο κωδικό (πχ L12)... αν δεν υπάρχει τότε το δέρμα μπήκε εδώ...
Το σκαμπανέβασμα είναι τελικά, αντίθετα απότι πιστεύαμε στην αρχή, σκαλοπάτι στην λειτουργία του κινητήρα! Κάτι έχουν ξεχάσει στο συγκεκριμένο πεδίο στροφών να ρυθμίσουν οι Γερμαναράδες!
πάλι καλά που διαβάζουμε το forum για να μάθουμε πως θα έπρεπε να λειτουργεί ο Valvelift...
σε Vtec δεν έχεις μπει... εκεί δε σε ενοχλεί το σκαλοπάτι?Όταν πάρεις valvelift έλα να μου πεις...για την ώρα τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!! Μην το κάνουμε και δω american bar!
Για να βγάζει αλλεπάλληλα updates και το πρόβλημα να το χουν μόνο τα Q5 και όχι τα Α4 και Α5 που έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένη χαρτογράφηση σημαίνει ότι παίζει πρόβλημα! Άκου εκεί θα συγκρίνουμε το valvelift με το Vtec....ότι ναναι...Kαι σε Α5 υπήρξε πρόβλημα σκαμπανεβάσματος στροφών..τουλάχιστον μια περίπτωση ξέρω εγω..
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το σκαμπανέβασμα είναι τελικά, αντίθετα απότι πιστεύαμε στην αρχή, σκαλοπάτι στην λειτουργία του κινητήρα! Κάτι έχουν ξεχάσει στο συγκεκριμένο πεδίο στροφών να ρυθμίσουν οι Γερμαναράδες!
Για να βγάζει αλλεπάλληλα updates και το πρόβλημα να το χουν μόνο τα Q5 και όχι τα Α4 και Α5 που έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένη χαρτογράφηση σημαίνει ότι παίζει πρόβλημα! Άκου εκεί θα συγκρίνουμε το valvelift με το Vtec....ότι ναναι...Kαι σε Α5 υπήρξε πρόβλημα σκαμπανεβάσματος στροφών..τουλάχιστον μια περίπτωση ξέρω εγω..
Πιθανον...απλά δεν είναι αυτό το γενικευμένο πρόβλημα που έχουν τα δικά μας. Από αυτά που διαβάζω στα διάφορα φόρουμ και από αυτά που μου λένε στην αντιπροσωπεία μαθαίνω ότι το πρόβλημα είναι κυρίως του Q5!
-
τι σχεση εχει το βτεκ με το προβλημα στροφων του q5 ρε σαξο1100?θα μας τρελανεις εντελως ετσι?εχεις δει κανενα βτεκ να μην κραταει σταθερες τις στροφες??
νασαι καλα παντως..με εκανες κ γελασα..υ.γ.
τι θα ελεγες να αλλαξεις το ονομα σου σε
audi lieben,mit qsisvts spazierengehen.. η αλλιως
jawohl mein fuhrer..
πλακα κανω.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι σχεση εχει το βτεκ με το προβλημα στροφων του q5 ρε σαξο1100?ξέρω γω... μήπως γιατί το valvelift είναι παρόμοιο σύστημα με το vtec?
όταν μιλάνε για σκαλοπάτι απόδοσης οι q5δες, αυτό υποψιάζομαι...
-
Ριξτε μια ματια εδω:
http://www.a5oc.com/forums/showthread.p ... index.html -
Gia se olous sto forum.....
apologoume gia ta agglika alla o ipologistis mou den mpori na grapsi (problima me to pliktrologio)
lete na theli ke afto anabathmisi o eggefalos tou ??perimeno ke ego to diko mou Q5 to genari ......to exo parankili apo arxes semptembri ...
ine logikos o xronos anamonis ?iparxi periptosi ta problima afta pou exete entopisi ke anaferi na lithoun mexri tin imerominia pou to perimeno ?
to confort key aksizi to kopo ?
p.s. apo kipro ime -
για σας παιδια.και εγω καινουργιο μελος ειμαι,παρ ολο που δεν το ελαβα ακομη.πιθανοτατα απο βδομαδα ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος για σπαζοκεφαλιες προσωπικα ενα οικογενειακο αυτοκινιτο ηθελα με ανεση που απλως θα το αναβω και θα με παει.θεωρω χρισιμη αυτην την ηλεκτρονικη συναντηση για ενημερωση και την αντιμετωπιση τυχον προβληματων.**να χαιρετησω βεβαια τον φιλο και συναπαθω μου λευτερη
** -
Με το καλό να παραλάβετε !
-
meta apo 3 mines pantos efxome na lithoun ta problimatakia ta opia exete proanaferi...
pantos apo tin antiprosopia edo stin kipro exo mesa dikous mou anthropous ke tha tous rotiso gia ta probliimata afta pou lete ke tha exete sintoma mia anafora apo mena -
Εις αναμονή λοιπόν.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι σχεση εχει το βτεκ με το προβλημα στροφων του q5 ρε σαξο1100?θα μας τρελανεις εντελως ετσι?εχεις δει κανενα βτεκ να μην κραταει σταθερες τις στροφες??
νασαι καλα παντως..με εκανες κ γελασα..Διάβασε καλύτερα ποιό είναι το πρόβλημα, γιατί πιθανόν δεν έχεις καταλάβει.
Οι ασταθείς στροφές είναι αντίδραση του κιβωτίου στο πρόβλημα. Δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι το σκαλοπάτι απόδοσης του κινητήρα σε αυτές τις στροφές.
Και πράγματι κάτι έχει να κάνει με τα turbo/μεταβλητό χρονισμό/βύθιση βαλβίδων ή την γενικότερη χαρτογράφιση του κινητήρα.... -
H αντίδραση του κιβωτίου είναι το αποτέλεσμα του προβλήματος και όχι η αιτία... δεν μπορεί να φταίει ένα κιβώτιο για την αστάθεια των στροφών...
Το σκαλοπάτι απόδοσης του κινητήρα οφείλεται στο Valvelift... -
Το σκαλοπάτι είναι κατηφορικό όμως!! Τι δεν καταλαβαίνεις?? Το αμάξι σταματάει να δίνει! Κάνει στιγμιαίες διακοπές! Πως το λένε!!
Το πρόβλημά μας δεν είναι ότι σε εκείνο σημείο αλλάζει κάτι προς το καλύτερο όπως στο VTec ας πούμε!! Αν όλο αυτό το προκαλεί το valvelift πάντως, τότε είναι η μεγαλύτερη μηχανολογική μ@λ@κί@ που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος!!
AUDI Q5