-
.
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ολοι οι αλλοι βλεπουν το αντιθετο,την προβοκάτσια/εκμετάλλευση των φανατικων εξτρεμιστων που θελουν να υπάρχει ένταση με τους 'απιστους'.Με κακους χειρισμους θα καταλήξουμε να εχουμε Δ' παγκόσμιο γιατί κάποιοι γελοιογράφησαν κάτι ανύπαρκτο,να δουμε τι θα λενε οι ιστορικοι του μελλοντος...
Ό,τι λέμε εμείς για τις γελοιότητες της ιστορίας...
.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ολοι οι αλλοι βλεπουν το αντιθετο,την προβοκάτσια/εκμετάλλευση των φανατικων εξτρεμιστων που θελουν να υπάρχει ένταση με τους 'απιστους'.Oι 'αλλοι' φανταζομαι ειναι απογονοι αυτων που πηγαν να 'ελευθερωσουν' τους Αγιους Τοπους απο τους 'απιστους' ή μηπως αυτοι που επι εναν και πλεον αιωνα κλεβουν με τον πιο αισχρο τροπο τους φυσικους πορους των 'απολιτιστων'??
Με κακους χειρισμους θα καταλήξουμε να εχουμε Δ' παγκόσμιο γιατί κάποιοι γελοιογράφησαν κάτι ανύπαρκτο,να δουμε τι θα λενε οι ιστορικοι του μελλοντος...
Δε νομιζω οτι οι Δανοι ή οι Γαλλοι εγιναν σοφωτεροι επειδη ειδαν αυτο που γελοιογραφησαν καποιοι, το οποιο αν και ανυπαρκτο (οπως ισως και ο Ιησους Χριστος) καλως ή κακως ειναι το ιερο και τοσιο σχεδον ενος δισεκατομμυριου ανθρωπων....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι δογματικές θρησκείες και όποιος παίρνει απολύτως σοβαρά και τοις μετρητοίς κείμενα τα οποία γράφτηκαν πριν χιλιάδες χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο κόσμο, και κατά τη γνώμη μου, είναι μετρημένα τα ψωμιά τους, και είναι καταδικασμένοι στην αφάνιση, στο 'βωμό' της εξέλιξης.
Καταδικασμένος είσαι εσύ και τα παιδιά σου,να γίνετε μουσουλμάνοι.
Γεννοβολάνε απο το πρωι μεχρι το βράδυ και το μονο που τους απασχολεί είναι ο Αλάχ,ενω εσυ γίνεσαι ολο και πιο global...Καταδικασμένος εγώ προσωπικά (παιδιά δεν έχω..) να γίνω μουσουλμάνος, δε νομίζω.. να μου λείπουν τα εγχειρίδια συμπεριφοράς και οι θρησκείες της αγάπης ( όλες)
-
Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα την διακωμώδηση ακόμη και θρησκειών ολόκληρων, ειδικά εφ'όσον στο όνομά τους ξεκληρίζεται κοσμάκης. Και σιγά τώρα το μάγκα το Μωάμεθ και το ισλάμ. Το μικρό αδερφάκι του χριcτιανιcμού είναι. Θα είναι βλακεία της Ευρώπης να υποχωρήσει στις ισλαμοθεούσες και να νερώσει τις αξίες της (μια εκ των οποίων είναι και η ελευθερία του λόγου και της άποψης) για να μην τα πάρουν στο κρανίο οι βρωμοαγιατολλάδες.
-
Επίσης, είναι και κάτι άλλο που με εξοργίζει:
Θεωρώ εντελώς αδιανόητο να πέφτουν οι αμερικανοαγγλοϊσραηλινές βόμβες γύρω σου, να σου τινάζουν στον αέρα το σπίτι, να σου δηλητηριάζουν τη γη, να σου κομματιάζουν τη φαμίλια κι εσύ να κάθεσαι καρτερικά να υπομένεις το κισμέτ, κλαίγοντας τη μοίρα σου...
Κι από την άλλη, όταν ένας άπιστος πειράξει μισή τρίχα απ'τα γένια του 'προφήτη' να εκρήγνυσαι.
Νοοτροπίες σαν κι αυτές δεν μου εμπνέουν κανέναν σεβασμό.
Και κάτι ακόμη: οι Μουσουλμάνοι μετανάστες θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουν πάρα πολύ καλά πως εμείς έχουμε εντελώς άλλες αξίες και ιδέες, τις οποίες δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου να αλλάξουμε για χάρη τους, εν προκειμένω την ελευθερία λόγου και σάτιρας. Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν όλοι οι ταλιμπάν και χριcτιανοταλιμπάν ελευθερία λόγου, αλλά ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους. Και περί μαντήλας... Αν θέλουν να τη φοράνε, ευχαρίστως, αλλά στην Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μαρόκκο, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν κλπ. ΟΧΙ ΕΔΩ.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.............και ήρθε η ώρα να θυμίσουμε στο Ισλάμ ότι εν έτει 2006 δεν μπορεί να ζεί όπως το 800 και 1500 με το λεπίδι για τον άπιστο. Ίσως ένα μικρό εμβόλιο (ειδικά στην Ευρώπη με μερικές χιλιάδες απελάσεις ισλαμιστών και ίσως μερικές δημεύσεις περιουσιών διαφόρων φανατικών ισλαμικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν στο θεάρεστο έργο τους όλους αυτούς που καίνε και σκοτώνουν) θα ήταν απαραίτητο..................
Μήπως ήρθε κι η ώρα να σταματήσουμε να τους κλεβουμε το πετρέλαιο; Τότε να δεις πως θα σταματήσουν να ζουν όπως το 800 και το 1500
Τους κλέβουμε το πετρέλαιο? Με 60 $/βαρέλι και κόστος κάτω από 5$/βαρέλι δεν νομίζω ότι τους κλέβουμε. Αν δούλευα με 1200% κέρδος θα θεωρούσες ότι με έκλεβες? (ομιλώ για Σ.Α. Για Ιράν δώσε γύρω στα 7$ το βαρέλι με κέρδος κάπου στο 900%).
Να θυμίσω ότι το κόστος εξόρυξης στην Βόρεια Θάλασσα είναι πολλαπλάσιο αλλά το κόστος στη Μουσούλη πέφτει στα 2~3$ (το πετρέλαιο είναι πρακτικά στην επιφάνεια). Εφόσον γεγονός είναι ότι το πετρελαίο είναι αγαθό που διαπραγματεύετε στην Χρηματογορά τότε ας μην μιλάμε για κλοπή.
Τώρα βέβαια υπάρχουν και κάποιες αναλύσεις των Αράβων ότι fair price είναι τα 144 $ για το βαρέλι που στηρίζονται ότι ο Ευρωπαίος πρέπει να αγοράζει την ενέργεια του πετρελαίου στο κόστος της ηλεκτρικής (το γεγονός ότι για τη μετατροπή χάνεις το 60% δεν το είχαν αναφέρει οι εν λόγω ειδικοί ....).
Τώρα για το πόσο πεινάνε οι λαοί ας το αφήσουμε καλύτερα. Και οι μαύροι στην Αφρική πεινάνε αλλά δεν βλέπω να πολυενοχλούνται οι Αγιατολάδες εφόσον οι συγκεκριμένοι Μαύροι δεν είναι Μουσουλμάνοι (εξαιρείται το Σουδάν που έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο της γνωστής οργάνωσης....).
Βέβαια για την εξάρτηση από το πετρέλαιο ας ευχαριστήσουμε και την Greenpeace που είχε ως βασικούς χρηματοδότες στα 80 τις 7 αδελφές και μας είχε πρακτικά πείσει ότι ο διάλος είναι τα πυρηνικά.... Αυτό όμως σε άλλο topic.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τους κλέβουμε το πετρέλαιο? Με 60 $/βαρέλι και κόστος κάτω από 5$/βαρέλι δεν νομίζω ότι τους κλέβουμε. Αν δούλευα με 1200% κέρδος θα θεωρούσες ότι με έκλεβες? (ομιλώ για Σ.Α. Για Ιράν δώσε γύρω στα 7$ το βαρέλι με κέρδος κάπου στο 900%).Μπερδεύεις τις (δυτικές) εταιρείες και τους σεϊχηδες με τους Μουσουλμάνους που κάνουν τα επεισόδια. Έτερον εκάτερον.
Αν ειχες ενα χωραφι σπαρμενο σταρι και καποιος σου 'παιρνε το σταρι, το πουλουσε για δικό του και καρπωνοτανε και τα κέρδη, κλοπή δε θα 'τανε;
-
Ας βάλουμε μια τάξη στα πράγματα: άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με θρησκείες(που δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα είτε πιστεύεις είτε όχι) και άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με άτομα που έγιναν σαπούνια(όπως και πολλοί Έλληνες και άλλοι λαοί επίσης εξοντώθηκαν) και που η ΜΑΛ@ΚΙΑ και η πολιτικώς ορθότητα ορισμένων ανά τον κόσμο δικαιολογούν ΚΑΝ κάποιον βάρβαρο όταν απαντάει με ανάλογα σκίτσα. ΕΪΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, παρ' ότι δεν είμαι εβραίος στο θρήσκευμα.
Σιγά μη ζητήσει συγνώμη πρωθυπουργός για την ελευθερία του λόγου που υπάρχει στη Δανία: δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; Άντε πετάξτε τους έξω απ΄την Ευρώπη τους τραμπούκους. Γιατί κανένας άλλος μετανάστης δεν δημιουργεί προβλήματα παρά μόνο οι μουσουλμάνοι; Εδώ υπάρχουν συνοικίες με Κινέζους και άλλους Ασιάτες και κανείς τους δεν δημιούργησε προβλήματα ΑΛΛΑ φρόντισαν να προσαρμοστούν στο κράτος που τους φιλοξενεί.
Εγώ που πήγα και έζησα κάποια χρόνια σε πόλεις εκτός Ελλάδας γιατί δεν δημιούργησα προβλήματα, ή γιατί δεν σκότωσα όσους ντόπιους αναφέρονταν στην Ελλάδα σαν τριτοκοσμική χώρα/μπανανία; Αντίθετα, προσαρμόστηκα στη ζωή τους(ως όφειλα απ' τη στιγμή που δεν ήμουν στη χώρα μου), προσπάθησα και πάλεψα για να κερδίσω καλύτερες συμπεριφορές και δεν έκαψα ούτε πρεσβείες ούτε και σκότωσα σκηνοθέτες τους που αναφέρονταν στην σύγχρονη Ελλάδα.Όλο μιλάμε για Ευρώπη ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για Ευρασία. Αν η Ευρώπη δεν κρατήσει παρά ένα ελεγχόμενο αριθμό μουσουλμάνων στο έδαφός της, είναι καταδικασμένη πολύ σύντομα να περάσει μαζικά στον μουσουλμανισμό(θεοκρατία, και ας αφήσουμε τις χαζομάρες και τις πολιτικώς ορθώς εκφράσεις).
Ήδη στο Άμστερνταμ, σχεδόν 1/2 του πληθυσμού τείνει να είναι μουσουλμάνοι. Πώς είπατε; Θα πάτε στο Άμστερνταμ για να δείτε το είδος των Ολλανδών πριν γίνουν μειονότητα; Η Γαλλία είναι ήδη 1/3 μουσουμανική. Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα χρόνου να υπάρξει η Ευρασία.
Η Δανία μια απ' τα ίδια: σκότωσαν τον Βαν Γκογκ(τον σκηνοθέτη) επειδή ο άνθρωπος γύριζε ταινία με τα μουσουλμανικά ήθη και τη θέση της γυναίκας στον κόσμο αυτό(ή μάλλον, τη θέση των ΖΩΩΝ στον κόσμο αυτό, γιατί περί φιμωμένων ζώων πρόκειται).Παρότι ΔΕΝ είμαι άνθρωπος της θρησκείας, ΜΗΝ συγκρίνετε το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα ΕΙΔΙΚΑ σε σχέση με άλλες χριστιανικές χώρες(όπως π.χ. Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ) ή πιο συγκεκριμένα, με μουσουλμανικά κράτη, ότι δήθεν δεν έχετε ελευθερία έκφρασης: ΑΝ είσασταν σε μουσουλμανικά κράτη και λέγατε αυτά που λέγετε, το καφάλι σας ΔΕΝ θα ήταν στη θέση του αυτή τη στιγμή, γι' αυτό, δεν σοβαρευόμαστε καλύτερα αντί να το παίζουμε προστάτες όλων των άλλων εκτός των ευατών μας; Απλά αναφέρω ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν δικαιολογώ κανέναν(ούτε και γουστάρω να δικαιολογήσω ασκόπως).
Τέλος να αναφερθώ και στην πολυπολιτισμικότητα και άλλες τέτοιες παπαρι#ς: ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμιά πολυπολιτισμικότητα που απειλεί να αλλάξει τον σύγχρονο τρόπο ζωής στη χώρα μου, τελεία και παύλα. Περιμένω από τους μετανάστες που θα έρθουν να μην δημιουργούν προβλήματα ή να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της κοινωνίας μου σε μεγάλο βαθμό.
ΔΕΝ θα το παίξω καλός για κανέναν: καλώς ή κακώς, σ΄αυτή τη χώρα, ισχύουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, π.χ, η γυναίκα είναι ίση με τον άνδρα, απαγορεύεται να κόβεις τα γεννητικά της όργανα, οι άνθρωποι έχουν ελευθερία έκφρασης κ.λ.π. ΔΕΝ θέλω στη χώρα μου τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τα ήθη, έθιμα και τους νόμους στη χώρα μου και είναι **ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ **να μην τους θέλω, γκέγκε;
Τα σύνορα ΔΕΝ υπάρχουν για πλάκα, συνειδητοποιήστε το: υπάρχουν γιατί κάθε λαός θέλει να κυριαρχούν στη χώρα του οι δικές του παραδόσεις, ήθη, έθιμα και ιστορία.Το βρίσκω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειρωνικό ότι ανησυχούμε για φυλές που τείνουν για εξαφάνιση(κάτι ιθαγενείς και Ινδιάνους) και από την άλλη αδιαφορούμε αν από την άκρατη μετανάστευση σε λίγο καιρό οι σημερινοί πολίτες των περισοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών θα είναι είδος προς εξαφάνιση. Να δούμε τότε, ΤΙ νόμους θα περάσουν οι διάφοροι Θεοκράτες και πόσο θα μπορεί/τολμάει ο καθένας να προσβάλλει τον προφήτη τους μέσα στην, ελεγχόμενη από τους ίδιους πλέον, χώρα.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Προς ολους εκεινους που βριζουν το μουσουλμανικο κοσμο και καταριουνται τους Αραβες.Ξεχνατε μαλλον οτι το Ισλαμ, εκτος απο θρησκεια, ειναι και ενας κωδικας που καθοριζει σε οσους το ασπαζονται και τη πιο μικρη λεπτομερεια της ζωης τους.
**Κανεις λοιπον, οσο πολιτισμενος και αν ειναι, δε μπορει να χλευαζει την πιστη και τον τροπο ζωης του αλλου, τη στιγμη που δεν τον ενοχλει αυτος ο αλλος.
Επισης μαλλον ξεχνατε τι εχει προσφερει ο Αραβικος Πολιτισμος ειδικα στις Θετικες επιστημες, και γενικοτερα στην προοδο της Ανθρωποτητας.
Οταν η Ευρωπη κυνηγουσε μαγισσες και εξοντωνε μαυρες γατες, οι Αραβες εχτιζαν την Αλαμπρα και το Αλκαζαρ στην Ισπανια η οποια μετα την εκδιωξη των Αραβων εγινε το πιο σκοταδιστικο κρατος στη Μεσαιωνικη Ευρωπη και η στυγνοτερη αποικιοκρατικη δυναμη (με εξαιρεση, ισως, τους Ολλανδους και ,φυσικα, τους Αγγλους)
Ο δε μεσαιωνας εγινε ακομα πιο βαρυς και σκοταδιστικος μετα τη μαχη του Πουατιε οποτε και σταματησε η επελαση των Αραβων.Και αν σημερα ο Μουσουλμανικος κοσμος ζει στη φτωχεια και την δυστυχια δε φταιει ουτε το Ισλαμ ουτε το Κορανι.
Καθε προοδος του Μουσουλμανικου κοσμου σταματησε με τη πρωτη σταυροφορια.**
Και ο κατηφορος- αλλα και οι επεμβασεις των 'πολιτισμενων' Δυτικων - συνεχιζεται μεχρι σημερα.Γιαυτο και νομιμοποιουνται οι Μουσουλμανοι να υποστηριζουν οτι οι Σταυροφοριες δε σταματησαν ποτε....
Καλο θα ειναι να σεβονται οι 'πολιτισμενοι' Δυτικοι την κουλτουρα και το τροπο ζωης ολων των αλλων και να μη χλευαζουν με κανενα τροπο τα πιστευω τους.Ολα τα παραπανω βεβαια, δεν δικιολογουν καμμια μορφη βιας οπως βλεπουμε με τους εμπρησμους των πρεσβειων.
Πουθενα το Ισλαμ σα θρησκεια δε νομιμοποιει τετοιες μορφες βιας. -
Οι Δανοί είναι σύμμαχοι των Αμερικάνων στο Ιρακ διατηρώντας μια στρατιωτική δύναμη περίπου 500 ατόμων.
U.S.-DANISH RELATIONS
Denmark is a close NATO ally, and overall U.S.-Danish relations are excellent. Denmark is active in Iraq, Afghanistan and Kosovo, as well as a leader in the Baltic region. Denmark and the United States consult closely on European political and security matters. Denmark shares U.S. views on the positive ramifications of NATO enlargement. Denmark is an active coalition partner in the global war on terrorism, and Danish troops are supporting U.S.-led stabilization efforts in Afghanistan and Iraq. The U.S. also engages Denmark in a broad cooperative agenda through the Enhanced Partnership in Northern Europe--the U.S. policy structure to strengthen U.S.-Nordic-Baltic policy and program coordination. President Bush made an official working visit to Copenhagen in July, 2005. -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
ΔΕΝ θέλω στη χώρα μου τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τα ήθη, έθιμα και τους νόμους στη χώρα μου και είναι **ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ **να μην τους θέλω, γκέγκε;
Τα σύνορα ΔΕΝ υπάρχουν για πλάκα, συνειδητοποιήστε το: υπάρχουν γιατί κάθε λαός θέλει να κυριαρχούν στη χώρα του οι δικές του παραδόσεις, ήθη, έθιμα και ιστορία.Αυτά είναι όλα όσα θελεις ή δε θελεις εσύ σαν Ελληνας πολίτης.
Ελληνας πολίτης κι εγώ, θέλω ή δεν θέλω ΑΛΛΑ/ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από εσένα.
Εγώ δεν μπορώ να υπερασπίζομαι το δικαίωμα σε αυτή μου την 'πολιτική ορθότητα'; -
αλοιμονο στο δυτικο 'πολιτισμο' αν οι εξουσιαστες των μωαμεθανων και λοιπων δεν κρατουσαν τα ηνια του πληθυσμου μεσω της θρησκειας.
για φαντασου να ειχανε οι μουσουλμανοι τα κομπιναδορικα μυαλα και τροπο σκεψης και δρασης σαν τους δικους μας 'πονηρους'
μην λεμε κι οτι θελουμε....
-
Kαι τι σχεση εχει αυτο με τι δημοσιευση των σκιτσων;
Ψαχνομαστε λεω εγω.Εχετε δει τι λεει για την Ελλαδα;
U.S.-GREECE RELATIONS
The United States and Greece have longstanding historical, political, and cultural ties based on a common heritage, shared democratic values, and participation as Allies during World War II, the Korean conflict, and the Cold War. The Greek government responded to the September 11, 2001 attacks with **strong political support for the United States, use of Greek airspace, and the offer of Greek military assets in support of the counterterrorism campaign. Its participation in Operation Enduring Freedom included the stationing of a Greek Navy frigate in the Arabian Sea for almost 2 years--the most distant deployment ever for the Greek Navy. **In the summer of 2002, Greek authorities captured numerous suspected members of the terrorist group '17 November.' It was a major break in the investigation of the group, which had killed five U.S. mission employees since 1975. The trial of the November 17 suspects successfully concluded in the fall of 2003.There is smooth cooperation between U.S. and Greek counter-terrorism officials. Greek and American diplomatic, law enforcement, and intelligence agencies enjoyed close cooperation in the build-up to and throughout the 2004 Summer Olympic Games in Athens.
About 1.1 million Americans are of Greek origin, and almost 3 million call themselves Greek-Americans. This large, well-organized Greek-American community in the United States cultivates close political and cultural ties with Greece. Greece has the seventh-largest population of U.S. Social Security beneficiaries in the world.
The United States has provided Greece with more than $11.1 billion in economic and security assistance since 1946. Economic programs were phased out by 1962, but military financial assistance continued until the early 1990s.
http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/3395.htm
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Οι Δανοί είναι σύμμαχοι των Αμερικάνων στο Ιρακ διατηρώντας μια στρατιωτική δύναμη περίπου 500 ατόμων.U.S.-DANISH RELATIONS
Denmark is a close NATO ally, and overall U.S.-Danish relations are excellent. Denmark is active in Iraq, Afghanistan and Kosovo, as well as a leader in the Baltic region. Denmark and the United States consult closely on European political and security matters. Denmark shares U.S. views on the positive ramifications of NATO enlargement. Denmark is an active coalition partner in the global war on terrorism, and Danish troops are supporting U.S.-led stabilization efforts in Afghanistan and Iraq. The U.S. also engages Denmark in a broad cooperative agenda through the Enhanced Partnership in Northern Europe--the U.S. policy structure to strengthen U.S.-Nordic-Baltic policy and program coordination. President Bush made an official working visit to Copenhagen in July, 2005. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τους κλέβουμε το πετρέλαιο? Με 60 $/βαρέλι και κόστος κάτω από 5$/βαρέλι δεν νομίζω ότι τους κλέβουμε. Αν δούλευα με 1200% κέρδος θα θεωρούσες ότι με έκλεβες? (ομιλώ για Σ.Α. Για Ιράν δώσε γύρω στα 7$ το βαρέλι με κέρδος κάπου στο 900%).
Μπερδεύεις τις (δυτικές) εταιρείες και τους σεϊχηδες με τους Μουσουλμάνους που κάνουν τα επεισόδια. Έτερον εκάτερον.
Αν ειχες ενα χωραφι σπαρμενο σταρι και καποιος σου 'παιρνε το σταρι, το πουλουσε για δικό του και καρπωνοτανε και τα κέρδη, κλοπή δε θα 'τανε;
Εφόσον δεν έχω την τεχνική δυνατότητα να κάνω τη συγκεκριμένη εργασία μόνος μου δεν βλέπω που το μεμπτό. Είσαι μεγαλό-ιδιοκτήτης γης αλλά δεν προλαβαίνεις να την καλιεργήσεις. Την ενοικιάζεις λοιπόν και καρπώνεσαι μέρος επί του ακαθαρίστου. Ο άλλος έχει το dealing για να πουλήσει το κόστος κλπ. κλπ.
Τώρα αν δεν κάνω λάθος οι σεϊχιδές είναι το status vivendi στην Σαουδική Αραβία. Ο απλός μουσουλμάνος (δεν λέω πολίτης γιατί έχουν πολύ δρόμο ακόμα) δεν θα είχε έτσι και αλλιώς δικαιώματα. Μήπως στο ΙΡΑΝ των μουλάδων τα κέρδη από το πετρέλαιο τα μοιράζονται οι απλοί χωρικοί στα σύνορα με το ΙΡΑΚ και την Τουρκία?? Μάλλον όχι απλά ταίζουν τον κρατικό μηχανισμό που είναι και ο μόνος ιδιοκτήτης ώστε ο μουλάς τάδε να διαβάζει με την ησυχία του το Κοράνι για να το εξηγήσει. Μήπως η Μαλαισία όπου γίνονται επισόδια και καίγονται σημαίες τησ Δανίας δεν έχει πετρέλαιο. Και εν πάσει περιπτώσει είναι βέβαιο ότι ο απλός μουσουλμάνος στην Μαλαισία δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει μία Δανέζικη εφημερίδα κάποιος άλλος τον ενημερώνει όπως αυτός θέλει.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ ο Μουσουλμανισμός ξεκίνησε πολύ πιο εμπρός από τον Χριστιανισμό της εποχής του Μωάμεθ (έχοντας στοιχεία που χρειάστηκαν συνολικά 1000 χρόνια για να εμφανιστούν στον Χριστιανισμό με την Αναγέννηση και το σχίσμα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας) δυστυχώς φαίνεται ότι έμεινε στάσιμος και τελικά το τότε Εβραϊκό στοιχείο (του άκρατου Θρησκευτισμού όπου η Θρησκεία παίζει ουσιώδη ρόλο στη ζωή και στην κοινωνική αποδοχή) υπερίσχυσε. Το ίδιο συμβαίνει σε ένα βαθμό και στους Ορθόδοξους Μουλάδες (γιατί η μαντήλα δεν είναι μόνον μουσουλμανική, στα χωρία της Ελλάδος να δείτε μαντήλες απλά δεν καλύπτουν το πρόσωπο) αλλά εδώ όπως και στην κοιτίδα του Καθολικισμού (όπου η έκτρωση είναι μεν φόνος αλλά γίνεται, τα προφυλακτικά είναι στην ημερήσια διάταξη και ας φώναζε ο μακαρίτης καθώς και ο σημερινός πάπας και η αντισύλληψη είναι διαδεδομένη όσο τίποτα άλλο και οι διαφημίσεις για αντισυληπτικά τοιχοκολούνται στις εκκλησίες) απλά κανείς δεν κάθεται να καθορίσει την κοινωνική του συμπεριφορά από τα λόγια του εκάστοτε Παπά ή Αρχιεπισκόπου ή Πατριάρχη (με εξαίρεση αυτούς που έχουν κάτι να αποκομίσουν από αυτό και δεν είναι λίγοι, αλλά δεν είναι η κρίσιμη μάζα). Ο σχετικός φιλελευθερισμός (που για κάποιους είναι και σχιζοφρένεια αν παρατηρήσει κανείς το τρόπο συμπεριφοράς της μάζας στις μεγάλες εορτές (ΠΑΣΧΑ, 15 Αυγούστου) που τύφλα να έχει το ραμαζάνι) της πλειοψηφείας επιτρέπει την ειρηνική συμβίωση και με άλλες θρησκείες. Αυτό πόσο ισχύει στην Σ.Α. ή στο ΙΡΑΝ που αν είσαι Χριστιανός την ώρα που οι άλλοι προσεύχονται (5 φορές την ημέρα παρακαλώ) πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις και να μην τους παρατηρείς (κοιτόντας προς τη Δύση) καθώς το τελευταίο είναι μεμπτό εφόσον εσύ ο αιρετικός (οι Μουσουλμάνοι θεωρούν τους Χριστιανούς αιρετικούς και όχι άπιστους) δεν δικαιούσαι να κοιτάξεις τον πιστό που επικοινωνεί με τον θεό (κάτι σαν κάποιο γνωστό πρόεδρο μεγάλης δύναμης) το αφήνω στην κρίση αυτών που θα διαβάσουν το κείμενο.
Εν κατακλείδι και συγνώμη αν φαίνεται ότι προσπαθώ να το παίξω εξυπνάκιας (όλα είναι ΙΜΗΟ) IMHO θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσει η Ευρώπη το συγκεκριμένο γεγονός να την επηρεάσει και να αφήσει ορισμένες κινήσεις των μουσουλμάνων αναπάντητες καθώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κάποια ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ προς αυτήν ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ για το πως ΘΑ ΖΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ. Δικαίωμα της Δανίας στην χώρα της να κάνει αυτό που νομίζει και δικαίωμα κάθε Δημοσιογράφου να γράφει αυτό που θέλει (άλλωστε κρίνεται από τους αναγνώστες του) και όπως το θέλει. Δικαιωμά μου αν θέλω να διαβάσω τους Σατανικούς Στοίχους όπως και τον Καζαντζάκη ή να δω τον τελευταίο πειρασμό ή την ταινία του Mel Gibson εφόσον μου αρέσει.
Τα συγκεκριμένα 4 σκίτσα που είδα δεν νομίζω ότι έχουν το κάτι το τόσο μεμπτό απέναντι στον Μωάμεθ (με εξαίρεση αυτό με τα κέρατα που είναι ολίγον ρατσιστικό) αλλά σε μία μορφή μουσουλμανισμού που θεωρεί ότι όλοι πρέπει σώνει και καλά να γίνουν μουσουλμάνοι. Έλεος δηλαδή που θα απολογούμαστε στον κάθε Μουλά για το πως ζούμε. Αν δεν του αρέσει να πάψει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και ας γυρίσει στον 17ο αίωνα με 50% παιδική θνησιμότητα και μέσο όρο ζωής τα 45 χρόνια....
-
Ας βάλουμε μια τάξη στα πράγματα: άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με θρησκείες(που δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα είτε πιστεύεις είτε όχι) και άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με άτομα που έγιναν σαπούνια(όπως και πολλοί Έλληνες και άλλοι λαοί επίσης εξοντώθηκαν) και που η ΜΑΛ@ΚΙΑ και η πολιτικώς ορθότητα ορισμένων ανά τον κόσμο δικαιολογούν ΚΑΝ κάποιον βάρβαρο όταν απαντάει με ανάλογα σκίτσα. ΕΪΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, παρ' ότι δεν είμαι εβραίος στο θρήσκευμα.Σιγά μη ζητήσει συγνώμη πρωθυπουργός για την ελευθερία του λόγου που υπάρχει στη Δανία: δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; Άντε πετάξτε τους έξω απ΄την Ευρώπη τους τραμπούκους. Γιατί κανένας άλλος μετανάστης δεν δημιουργεί προβλήματα παρά μόνο οι μουσουλμάνοι; Εδώ υπάρχουν συνοικίες με Κινέζους και άλλους Ασιάτες και κανείς τους δεν δημιούργησε προβλήματα ΑΛΛΑ φρόντισαν να προσαρμοστούν στο κράτος που τους φιλοξενεί.
Εγώ που πήγα και έζησα κάποια χρόνια σε πόλεις εκτός Ελλάδας γιατί δεν δημιούργησα προβλήματα, ή γιατί δεν σκότωσα όσους ντόπιους αναφέρονταν στην Ελλάδα σαν τριτοκοσμική χώρα/μπανανία; Αντίθετα, προσαρμόστηκα στη ζωή τους(ως όφειλα απ' τη στιγμή που δεν ήμουν στη χώρα μου), προσπάθησα και πάλεψα για να κερδίσω καλύτερες συμπεριφορές και δεν έκαψα ούτε πρεσβείες ούτε και σκότωσα σκηνοθέτες τους που αναφέρονταν στην σύγχρονη Ελλάδα.Όλο μιλάμε για Ευρώπη ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για Ευρασία. Αν η Ευρώπη δεν κρατήσει παρά ένα ελεγχόμενο αριθμό μουσουλμάνων στο έδαφός της, είναι καταδικασμένη πολύ σύντομα να περάσει μαζικά στον μουσουλμανισμό(θεοκρατία, και ας αφήσουμε τις χαζομάρες και τις πολιτικώς ορθώς εκφράσεις).
Ήδη στο Άμστερνταμ, σχεδόν 1/2 του πληθυσμού τείνει να είναι μουσουλμάνοι. Πώς είπατε; Θα πάτε στο Άμστερνταμ για να δείτε το είδος των Ολλανδών πριν γίνουν μειονότητα; Η Γαλλία είναι ήδη 1/3 μουσουμανική. Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα χρόνου να υπάρξει η Ευρασία.
Η Δανία μια απ' τα ίδια: σκότωσαν τον Βαν Γκογκ(τον σκηνοθέτη) επειδή ο άνθρωπος γύριζε ταινία με τα μουσουλμανικά ήθη και τη θέση της γυναίκας στον κόσμο αυτό(ή μάλλον, τη θέση των ΖΩΩΝ στον κόσμο αυτό, γιατί περί φιμωμένων ζώων πρόκειται).Παρότι ΔΕΝ είμαι άνθρωπος της θρησκείας, ΜΗΝ συγκρίνετε το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα ΕΙΔΙΚΑ σε σχέση με άλλες χριστιανικές χώρες(όπως π.χ. Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ) ή πιο συγκεκριμένα, με μουσουλμανικά κράτη, ότι δήθεν δεν έχετε ελευθερία έκφρασης: ΑΝ είσασταν σε μουσουλμανικά κράτη και λέγατε αυτά που λέγετε, το καφάλι σας ΔΕΝ θα ήταν στη θέση του αυτή τη στιγμή, γι' αυτό, δεν σοβαρευόμαστε καλύτερα αντί να το παίζουμε προστάτες όλων των άλλων εκτός των ευατών μας; Απλά αναφέρω ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν δικαιολογώ κανέναν(ούτε και γουστάρω να δικαιολογήσω ασκόπως).
Τέλος να αναφερθώ και στην πολυπολιτισμικότητα και άλλες τέτοιες παπαρι#ς: ΔΕΝ ΘΕΛΩ καμιά πολυπολιτισμικότητα που απειλεί να αλλάξει τον σύγχρονο τρόπο ζωής στη χώρα μου, τελεία και παύλα. Περιμένω από τους μετανάστες που θα έρθουν να μην δημιουργούν προβλήματα ή να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της κοινωνίας μου σε μεγάλο βαθμό.
ΔΕΝ θα το παίξω καλός για κανέναν: καλώς ή κακώς, σ΄αυτή τη χώρα, ισχύουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, π.χ, η γυναίκα είναι ίση με τον άνδρα, απαγορεύεται να κόβεις τα γεννητικά της όργανα, οι άνθρωποι έχουν ελευθερία έκφρασης κ.λ.π. ΔΕΝ θέλω στη χώρα μου τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τα ήθη, έθιμα και τους νόμους στη χώρα μου και είναι **ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ **να μην τους θέλω, γκέγκε;
Τα σύνορα ΔΕΝ υπάρχουν για πλάκα, συνειδητοποιήστε το: υπάρχουν γιατί κάθε λαός θέλει να κυριαρχούν στη χώρα του οι δικές του παραδόσεις, ήθη, έθιμα και ιστορία.Το βρίσκω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειρωνικό ότι ανησυχούμε για φυλές που τείνουν για εξαφάνιση(κάτι ιθαγενείς και Ινδιάνους) και από την άλλη αδιαφορούμε αν από την άκρατη μετανάστευση σε λίγο καιρό οι σημερινοί πολίτες των περισοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών θα είναι είδος προς εξαφάνιση. Να δούμε τότε, ΤΙ νόμους θα περάσουν οι διάφοροι Θεοκράτες και πόσο θα μπορεί/τολμάει ο καθένας να προσβάλλει τον προφήτη τους μέσα στην, ελεγχόμενη από τους ίδιους πλέον, χώρα.
Και να'ταν μόνο αυτές οι χώρες που'χουν άραβες. Στην Σουηδία που είναι το πλέον κοινωνικό κράτος σε μια πόλη λίγο πιο μακριά απο την Στοκχόλμη η εγκλιματικότητα χτυπάει τα κόκκινα και για μάντεψε...εκεί υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ άραβες...Δεν είμαι εναντιον των αράβων αλλά ρε παιδί μου βλέπω πως έμεις οι ελληνες που είμασταν εξίσου καταπιεζμέμοι δεν γίναμε τπτ γκανγκστερς
-
Η ελευθερία του λόγου είναι θεμελιώδης και βασική πολιτική ελευθερία, ενώ είναι απολύτως αδιανόητο να βάζουμε όρια και φραγμούς στην τέχνη (οι αρχαίοι Έλληνες διακωμωδούσαν και τους θεούς τους ακόμη στις κωμωδίες). Χωρίς την ελευθερία του λόγου, καμμία άλλη ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Επ'ουδενί δεν πρέπει να ενδώσουμε στην τεχνητώς διογκωμένη υστερία όσων θεωρούν πως η διαφωνία τους ή η αίσθησή τους ότι... προσεβλήθησαν τους δίνει το δικαίωμα να λογοκρίνουν, να βιαιοπραγούν και να μας επιβάλλουν πώς θα σκεπτόμαστε, πώς θα μιλάμε και πώς θα ενεργούμε μέσα στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ πολιτιστικό/πολιτικό χώρο.
Καιρός να τελειώνουμε με τις παντός είδους θεούσες, είτε φοράνε εβραϊκό σκουφάκι είτε τουρμπάνι μουσουλμανικό είτε ομοίωμα ρωμαϊκού οργάνου εκτέλεσης κακούργων. Αρκετά οι τρεις αυτές φασιστικές-τρομοκρατικές-ρατσιστικές 'θρησκευτικές' φράξιες (ιουδαϊσμός, χριcτιανιcμός, ισλάμ) έχουν κρατήσει όμηρο τον πλανήτη με τη μαλακία τους, προξενώντας το ένα αιματοκύλισμα μετά το άλλο, εν ονόματι ενός ζηλόφθονου θεού (όπως παραδέχεται ο ίδιος στην Π.Δ.), του υπερφυσικού 'κανακάρη' του και ενός Άραβα που την είδε... 'προφήτης' για να γίνει αρχηγός.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επίσης, είναι και κάτι άλλο που με εξοργίζει:Θεωρώ εντελώς αδιανόητο να πέφτουν οι αμερικανοαγγλοϊσραηλινές βόμβες γύρω σου, να σου τινάζουν στον αέρα το σπίτι, να σου δηλητηριάζουν τη γη, να σου κομματιάζουν τη φαμίλια κι εσύ να κάθεσαι καρτερικά να υπομένεις το κισμέτ, κλαίγοντας τη μοίρα σου...
Κι από την άλλη, όταν ένας άπιστος πειράξει μισή τρίχα απ'τα γένια του 'προφήτη' να εκρήγνυσαι.
Νοοτροπίες σαν κι αυτές δεν μου εμπνέουν κανέναν σεβασμό.
Και κάτι ακόμη: οι Μουσουλμάνοι μετανάστες θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουν πάρα πολύ καλά πως εμείς έχουμε εντελώς άλλες αξίες και ιδέες, τις οποίες δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου να αλλάξουμε για χάρη τους, εν προκειμένω την ελευθερία λόγου και σάτιρας. Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν όλοι οι ταλιμπάν και χριcτιανοταλιμπάν ελευθερία λόγου, αλλά ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους. Και περί μαντήλας... Αν θέλουν να τη φοράνε, ευχαρίστως, αλλά στην Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μαρόκκο, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν κλπ. ΟΧΙ ΕΔΩ.
POU TOUS EIDES NA KLENE THN MOIRA TOUS.POLITES TOU MBOUZOUKISTAN TOUS PERASES POU PANDA FTENE ALLOI;NOMIZOUN OTI DINOUN ENAN POU,,... NA PROSYTILISOUN TOUS VROMOEYROPEOUS; H MOUSOULMANIKH TRISKIA EINE H PIO ANAPTYSOMENH TRHSKIA AYTH THN STGMI STON KOSMO.NOMIZHS ESY OTI TOUS ELHNES TOUS ESOSE TO KRYFO SXOLIO; ;
-
Ας βάλουμε μια τάξη στα πράγματα: άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με θρησκείες(που δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα είτε πιστεύεις είτε όχι) και άλλο να κάνεις γελοιογραφίες με άτομα που έγιναν σαπούνια(όπως και πολλοί Έλληνες και άλλοι λαοί επίσης εξοντώθηκαν) και που η ΜΑΛ@ΚΙΑ και η πολιτικώς ορθότητα ορισμένων ανά τον κόσμο δικαιολογούν ΚΑΝ κάποιον βάρβαρο όταν απαντάει με ανάλογα σκίτσα. ΕΪΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, παρ' ότι δεν είμαι εβραίος στο θρήσκευμα.Σιγά μη ζητήσει συγνώμη πρωθυπουργός για την ελευθερία του λόγου που υπάρχει στη Δανία: δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; Άντε πετάξτε τους έξω απ΄την Ευρώπη τους τραμπούκους. Γιατί κανένας άλλος μετανάστης δεν δημιουργεί προβλήματα παρά μόνο οι μουσουλμάνοι; Εδώ υπάρχουν συνοικίες με Κινέζους και άλλους Ασιάτες και κανείς τους δεν δημιούργησε προβλήματα ΑΛΛΑ φρόντισαν να προσαρμοστούν στο κράτος που τους φιλοξενεί.
OI ALBANOI KAI TA ADELFIA MAS OI ROSOI POU EXOUN GEMISH THS FYLAKES DEN SE PEIRAZOUN.POSOUS PAKISTANOUS EIDES STHS FYLAKES;KE ESY POU EISE POLYTAXIDEVMENOS PESMOU PIA MOUSOULMANIKH XORA EPISJKEFTIKES KAI EIDES NA KOVOUN KEFALIA GIA ELEFTERIA LOGOU;KAI PRIN LES GIA ISOTITES GYNEKON KAI KOPSIMATA ORGANON ADE DIABASE LIGO TO KORA NI NA DIS TI LEI. KAI PIA ETHIMA KAI ISTORIA MOU LES STHN ELLADA POU EXEI GINH ENA APERADO MBOURDELO.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θεωρώ εντελώς αδιανόητο να πέφτουν οι αμερικανοαγγλοϊσραηλινές βόμβες γύρω σου, να σου τινάζουν στον αέρα το σπίτι, να σου δηλητηριάζουν τη γη, να σου κομματιάζουν τη φαμίλια κι εσύ να κάθεσαι καρτερικά να υπομένεις το κισμέτ, κλαίγοντας τη μοίρα σου...Κι από την άλλη, όταν ένας άπιστος πειράξει μισή τρίχα απ'τα γένια του 'προφήτη' να εκρήγνυσαι.
+1.
Και όχι μόνον αδιανόητο, αλλά και κουτό, και περίεργο και ύποπτο.- όλα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και η απάντηση της 'πολιτισμένης' δύσης:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=682777&lngDtrID=245
Απίστευτο!!!Με πόση ευκολία λέγονται τέτοιες βλακείες τον 21ο αιώνα!!!
Σκίτσα του Μωάμεθ