-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
new topic 'ΠΕΡΙ ΗΠΑ' alert!!!!!
Προς τα εκεί επιχειρεί πάλι να το πάει ο [expletive deleted].
Εσυ το ανοιξες το θεμα 'προς τα εκει'. Εγω απλως απαντησα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τώρα εφόσον οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις θεωρώ ότι οποιαδήποτε αδράνεια θα οδηγούσε σε μία πολιτισμική ήττα με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εφόσον δεν επιζητούμε ( εγώ τουλάχιστον) την Φιλανδοποίηση της Ευρώπης (μη τυχόν και θίξουμε τους Μουσουλμάνους γείτονες και μας κάνει νταντά ο Α ή Β μουλάς) πρέπει να αντιδράσουμε. Και η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική. Επιλεκτικές απελάσεις (σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες) και δέσμευση μουσουλμανικών κεφαλαίων (για να πάψουμε να χρηματοδοτούμε το θάνατο συνανθρώπων μας) είναι θεμιτή και σχετικά ήπεια λύση (η άλλη είναι μία δυναμική επέμβαση αλλά ΗΠΑ).
Στα περί υπεροχής απλά θεωρώ ότι 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ'. Όχι εξ ορισμού αλλά **εκ του αποτελέσματος. **Όσον αφορά το ποιός δημιουργήσε τα καθεστώτα αυτά δεν θα καθίσω να το αναλύσω καθώς αν δεν είναι δυνατό να κρίνουμε πράξεις του τότε με το πως είναι τα πράγματα σήμερα.
Με βρισκει απολυτα αντιθετο η συντομη αναλυση του θεματος θα υπογραμμισω ομως ορισμενα στοιχεια που γεννιουνται ως αποτελεσμα της αναλυσης(για να θυμηθω και τον συγγραφεα του ποστ'ολοι κρινομαστε απο το αποτελεσμα...')
α)Την δεσμευση περιουσιων και την εξορια ή απελαση ευρειας κλιμακας την χρησιμοποιησαν στο παρελθον απολυταρχικα καθεστωτα προιοντα του 'ανωτερου ευρωπαϊκού πολιτισμου' .
β)Τα περι ανωτεροτητας ειναι στοιχεια μιας ντετερμινιστικης , υλιστικης ισως και στοιχειωμενης αντιληψης για τους πολιτισμους και την ιστορια.(Hobsbaum,Kαστοριαδης κλπ.)Το κρινομενο ως αποτελεσμα στην περιπτωση αλλων πολιτισμων να μην ηταν ουτε καν κινητρο ή στοχος μιας γραμμικης 'αναπτυξης'.Το τεχνολογικο αριστουργημα του δυτικοευρωπαικου πολιτισμου μας βολευει ως κατακτητες και αποικιοκρατες ως εχοντες τη δυναμη (της οποιας γιναμε κοινωνοι απο αλλους πολιτισμους κλπ.)
Μια βολτα στη Γραναδα θα μας επειθε για το παλειμψιστο των πολιτισμων αλλα τεσπα...
Για να μει καταλειξουμε να παιζουμε το παιχνιδι με τη κοτα και το αυγο (πραγμα που δε μας συμφερει)ας τολμησουμε να διακρινουμε τα αιτια απο τις αφορμες (μεσανατολικο-αιτιο , σκιτσα-αφορμη και τετοια διπολα θα βρουμε πολλα στις μερες μας)Φιλικά,
-
Στα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια έχω δει την εισβολή στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ τα 'πολύ ωραία' βίντεο των 'πολιτισμένων' Αμερικάνων στις φυλακές του Ιράκ που δέρνουν Ιρακινούς, το πρόσφατο των εξίσου 'πολιτισμένων' Άγγλων' να δέρνουν Ιρακινά παιδιά. Την υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής να θεωρεί ότι πίσω από όλα αυτά είναι το Ιράν και η Συρία (είναι οι κακοί της υπόθεσης αυτά τα δύο κράτη).
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Τώρα εφόσον οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις θεωρώ ότι οποιαδήποτε αδράνεια θα οδηγούσε σε μία πολιτισμική ήττα με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εφόσον δεν επιζητούμε ( εγώ τουλάχιστον) την Φιλανδοποίηση της Ευρώπης (μη τυχόν και θίξουμε τους Μουσουλμάνους γείτονες και μας κάνει νταντά ο Α ή Β μουλάς) πρέπει να αντιδράσουμε. Και η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική. Επιλεκτικές απελάσεις (σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες) και δέσμευση μουσουλμανικών κεφαλαίων (για να πάψουμε να χρηματοδοτούμε το θάνατο συνανθρώπων μας) είναι θεμιτή και σχετικά ήπεια λύση (η άλλη είναι μία δυναμική επέμβαση αλλά ΗΠΑ).
Στα περί υπεροχής απλά θεωρώ ότι 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ'. Όχι εξ ορισμού αλλά **εκ του αποτελέσματος. **Όσον αφορά το ποιός δημιουργήσε τα καθεστώτα αυτά δεν θα καθίσω να το αναλύσω καθώς αν δεν είναι δυνατό να κρίνουμε πράξεις του τότε με το πως είναι τα πράγματα σήμερα.
Με βρισκει απολυτα αντιθετο η συντομη αναλυση του θεματος θα υπογραμμισω ομως ορισμενα στοιχεια που γεννιουνται ως αποτελεσμα της αναλυσης(για να θυμηθω και τον συγγραφεα του ποστ'ολοι κρινομαστε απο το αποτελεσμα...')
α)Την δεσμευση περιουσιων και την εξορια ή απελαση ευρειας κλιμακας την χρησιμοποιησαν στο παρελθον απολυταρχικα καθεστωτα προιοντα του 'ανωτερου ευρωπαϊκού πολιτισμου' .
β)Τα περι ανωτεροτητας ειναι στοιχεια μιας ντετερμινιστικης , υλιστικης ισως και στοιχειωμενης αντιληψης για τους πολιτισμους και την ιστορια.(Hobsbaum,Kαστοριαδης κλπ.)Το κρινομενο ως αποτελεσμα στην περιπτωση αλλων πολιτισμων να μην ηταν ουτε καν κινητρο ή στοχος μιας γραμμικης 'αναπτυξης'.Το τεχνολογικο αριστουργημα του δυτικοευρωπαικου πολιτισμου μας βολευει ως κατακτητες και αποικιοκρατες ως εχοντες τη δυναμη (της οποιας γιναμε κοινωνοι απο αλλους πολιτισμους κλπ.)
Μια βολτα στη Γραναδα θα μας επειθε για το παλειμψιστο των πολιτισμων αλλα τεσπα...
Για να μει καταλειξουμε να παιζουμε το παιχνιδι με τη κοτα και το αυγο (πραγμα που δε μας συμφερει)ας τολμησουμε να διακρινουμε τα αιτια απο τις αφορμες (μεσανατολικο-αιτιο , σκιτσα-αφορμη και τετοια διπολα θα βρουμε πολλα στις μερες μας)Φιλικά,
Ακριβως ό,τι οφειλε να ειπωθει
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Στα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια έχω δει την εισβολή στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ τα 'πολύ ωραία' βίντεο των 'πολιτισμένων' Αμερικάνων στις φυλακές του Ιράκ που δέρνουν Ιρακινούς, το πρόσφατο των εξίσου 'πολιτισμένων' Άγγλων' να δέρνουν Ιρακινά παιδιά. Την υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής να θεωρεί ότι πίσω από όλα αυτά είναι το Ιράν και η Συρία (είναι οι κακοί της υπόθεσης αυτά τα δύο κράτη).Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ενα με το αλλο. Αυτοι που ανακατευτηκαν πηγαν στρατοδικειο και αν αποδειχτηκε υπηρξαν ποινες. Δεν σημαινει αμεσως οτι πρεπει να τους κοψουμε το δεξι χερι αλα Μωαμεθανικο/Σουδαραβικο νομο.
Η Contie εχει δικιο αν κατηγορει την Συρια και το Ιραν που φυσικα ανακατευωνται με σκοπο να επηρεασουν καταστασεις προς την μερια τους.
Νικος
-
Φυσικά και κάποια κράτη εκμεταλλεύτηκαν τα σκίτσα για να υποστηρίξουν τις δικές τους σχέσεις. Το γεγονός ότι η κοντή η Λίζα συσχετίζει τα δυο, πάει απαραίτητα να πει ότι ψεύδεται ή... ξαφνικά αποφασίσαμε να ξεχάσουμε τη στοιχειώδη λογική και γίναμε φανατικοί υποστηρικτές των κάθε μαλ@κομουλαράδων;
Το γεγονός ότι η πλειοψηφία στην Ελλάδα ήταν αντίθετη με τον πόλεμο στο Ιράκ ΔΕΝ σημαίνει ότι οι μουλαράδες γίνανε καλύτεροι σύμμαχοι/'προστάτες' μας από τις ΗΠΑ (να κρατάμε και κάποια ισορροπία στη σκέψη μας...)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σκίτσα υβριστικά κατά των Ευρωπαίων και του Χριστιανισμού γενικότερα (άλλά και εναντίον άλλων θρησκειών με πρώτο στόχο όχι τον Εβραϊσμό που πολύ νομίζω αλλά τον Βουδισμό και τον Κουμφουκισμό (οι στόχοι είναι μεγάλες αγορές)) δίνουν και παίρνουν στα έντυπα της Ανατολής αλλά για το γεγονός αυτό δεν σηκώνεται βλέφαρο.
Kαι όχι μόνο στα έντυπα της Ανατολής αλλά ΚΑΙ της Ευρώπης, καθώς και μυριάδες ανέκδοτα, αλλά δεν είδα πουθενά κανένα Χριστιανό να βανδαλίζει... Οι μουσουλμάνοι ΠΡΕΠΕΙ να βγουν επιτέλους από το Μεσαίωνά τους(όπως βγήκαν και οι Χριστιανοί), και αν δεν μπορούν να το κάνουν, τότε δεν ξέρω για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά στη δική μου χώρα δεν έχουν θέση.
Επιλεκτικές απελάσεις (σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες) και δέσμευση μουσουλμανικών κεφαλαίων (για να πάψουμε να χρηματοδοτούμε το θάνατο συνανθρώπων μας) είναι θεμιτή και σχετικά ήπεια λύση (η άλλη είναι μία δυναμική επέμβαση αλλά ΗΠΑ).
Φυσικά και πρέπει να απελαθούν αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση όσοι φιλοξενούμενοι-αλλοδαποί προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας: Αυτοί που θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας, να γίνουν πολίτες και να υιοθετήσουν την σκέψη-κουλτούρα-πολιτισμό μας χωρίς να προκαλούν και σεβόμενοι την χώρα που τους φιλοξενεί, είναι καλοδεχούμενοι - όλοι οι άλλοι που δεν σέβονται τα παραπάνω, ταχεία απέλαση.
Στα περί υπεροχής απλά θεωρώ ότι 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ'. Όχι εξ ορισμού αλλά εκ του αποτελέσματος.
Εγώ θεωρώ ότι Είμαστε καλύτεροι από τον κάθε μουλά και τον κάθε βάρβαρο που ακρωτηριάζει-γενετικά γυναίκες ή τις κρεμάει ή τις θανατώνει επειδή...βιάστηκαν ή απ' τα υποανάπτυκτα είδη μπαμπουίνων που ακόμα θανατώνουν με λιθοβολισμό (για τους της 'ισότητας των φυλών' πάρτε όσα είπα ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ: σιγά μην χάσω τον ύπνο μου).
Τώρα, αν μιλάμε για το αν είμαστε οι καλύτεροι/πρώτοι στον κόσμο(σε επιστήμες, επιτεύγματα, λειτουργία του πολιτικού συστήματος στην σημερινή εποχή), φυσικά ΟΧΙ, αλλά μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. -
Εύγε, Βασιλεύ!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Kαι όχι μόνο στα έντυπα της Ανατολής αλλά ΚΑΙ της Ευρώπης, καθώς και μυριάδες ανέκδοτα, αλλά δεν είδα πουθενά κανένα Χριστιανό να βανδαλίζει...
Kατι βιντεο που κυκλοφορουν τωρα τελευταια τα εχει παρει το ματι σου?? >Οι μουσουλμάνοι ΠΡΕΠΕΙ να βγουν επιτέλους από το Μεσαίωνά τους(όπως βγήκαν και οι Χριστιανοί),
....Nα βγουν απο το μεσαιωνα τους και να μπουν στον πολιτισμο του Γκουανταναμο και του Αμπου Γκρα'ι'μπ....
και αν δεν μπορούν να το κάνουν, τότε δεν ξέρω για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά στη δική μου χώρα δεν έχουν θέση.
Eνω ανετα στη δικη σου χωρα εχουν θεση τα καθηκια που αποθανατιζονται γελωντας οταν βασανιζουν αλλους ανθρωπους χωρις στρατιωτικη περιβολη σαν τουριστες που τα κανουν ολα πουτανα στη Ροδο την Κερκυρα και τη Χερσονησο....
Αλλα τι να μας νοιαζει αυτο....
Δολλαρια λιριτσες και ευρα να εχουν κι ας τα γαμησουν ολα....
Οχι σαν τους Μουσουλμανους που προκαλουν επειδη προσευχονται 5 φορες την ημερα στο Θεο τους.....Φυσικά και πρέπει να απελαθούν αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση όσοι φιλοξενούμενοι-αλλοδαποί προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας: Αυτοί που θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας, να γίνουν πολίτες και να υιοθετήσουν την σκέψη-κουλτούρα-πολιτισμό μας χωρίς να προκαλούν και σεβόμενοι την χώρα που τους φιλοξενεί, είναι καλοδεχούμενοι - όλοι οι άλλοι που δεν σέβονται τα παραπάνω, ταχεία απέλαση.
Nα επαναλαβω την ερωτηση μου:
Πειτε μας τη τελευταια φορα που καποιος Μουσουλμανος προσπαθησε να αλλαξει τον τροπο της Ζωης σας.
Εκτος κι αν θεωρειτε οτι η πωληση Αραβικης πιττας απειλει αμεσα τον πολιτισμο του Greek Mousaka και το moduw vivendi του γυρου με διπλη και κρεμμυδι....Εγώ θεωρώ ότι Είμαστε καλύτεροι από τον κάθε μουλά και τον κάθε βάρβαρο που ακρωτηριάζει-γενετικά γυναίκες ή τις κρεμάει ή τις θανατώνει επειδή...βιάστηκαν ή απ' τα υποανάπτυκτα είδη μπαμπουίνων που ακόμα θανατώνουν με λιθοβολισμό ....
Ακριβως...
Αυτο εξαλλου αποδεικνυουν τα βιντεο που κατα καιρους βλεπουν το φως της Δημοσιοτητας και τα οποια στη πολιτισμενη Αμερικη εχουν απαγορευτει γιατι θιγουν τα δικαιωματα των πολιτισμενων βασανιστων.Πολιτισμενοι Χριστιανοι που εχουν βγει απο το Μεσαιωνα ενω προσπαθουν να συνετισουν απολιτιστους βαρβαρους μπαμπου'ι'νους....
Να χαρω εγω τον πολιτισμο μας και τον Δυτικο τροπο ζωης..... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Kατι βιντεο που κυκλοφορουν τωρα τελευταια τα εχει παρει το ματι σου??
Ναι, απαράδεκτα.
....Nα βγουν απο το μεσαιωνα τους και να μπουν στον πολιτισμο του Γκουανταναμο και του Αμπου Γκρα'ι'μπ....
Δεν είπα κάτι τέτοιο, γιατί συμπεραίνεις ότι μιλάω εκ μέρους των ΗΠΑ; Απ'το Μεσαίωνά τους, ΑΣΦΑΛΩΣ και πρέπει να βγουν , ή αν θέλουν να μείνουν σ' αυτόν, να γυρίσουν πίσω από όπου ήρθαν. Θρησκευτικό φανατισμό δεν γουστάρω από κανέναν(οι Χριστιανοί συμπεριλαμβάνονται).
Για να έιμαστε όμως και δίκαιοι, πόσες φορές βλέπετε κάθε ημέρα έναν Χριστιανό να προσεύχεται ή να κάνει το σταυρό του ΠΙΑ; Και όμως, συνεχίζουμε να εξαπολύουμε μύδρους εναντίον τους(άδικα αρκετές φορές) τη στιγμή που ανεχόμαστε μουλάδες και φοράδες να ΑΠΑΙΤΟΥΝ( ) να μην σχολιάζουμε την θρησκεία τους;;; ΗΜΑΡΤΟΝ, που λέει και ο φαφούτης.
Πού νομίζουν ότι είναι, στη δική τους χώρα; Στον διάολο να πάνε και αυτοί και ο βλακοπροφήτης τους αν νομίζουν ότι θα έρθουν στη δικιά μου χώρα να με φοβερίσουν και να πούνε σε ΕΜΕΝΑ τι θα σχολιάζω και τι όχι. Σ'αυτόν τον τόπο δεν έχουμε Θεοκρατία ούτε βαρβαρότητα. Οι υποστηρικτές τους να πάνε στον αγύριστο και αυτοί είτε το παίζουν 'προχωρημένοι ψευδοδημοκράτες' είτε 'σκληροπυρηνικοί'(ίσως όταν θα πάνε να ζήσουν σε Θεοκρατική χώρα να καταλάβουν και καμιά διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα, που τόσο πολύ κατηγορούμε πια...)Όσο για τους νεο-Χριστιανούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ αυτοί πραγματικά χρειάζεται να κλειστούν στο Gitmo, γιατί μάλλον για το 4ο Ράιχ μου κάνουν.
Eνω ανετα στη δικη σου χωρα εχουν θεση τα καθηκια που αποθανατιζονται γελωντας οταν βασανιζουν αλλους ανθρωπους χωρις στρατιωτικη περιβολη σαν τουριστες που τα κανουν ολα πουτανα στη Ροδο την Κερκυρα και τη Χερσονησο....
Αλλα τι να μας νοιαζει αυτο....
Δολλαρια λιριτσες και ευρα να εχουν κι ας τα γαμησουν ολα....Τώρα, πώς γίνεται να συμπεραίνεις ότι γουστάρω την τρομοκρατία του μυαλού που ασκείται από τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες πολέμου στον σύγχρονο κόσμο(που δεν μπορούν να δικαστούν απ΄το διεθνές δικαστήριο εγκληματιών πολέμου ΑΛΛΑ απαιτούν να δικαστούν πολίτες άλλων χωρών από αυτό), δεν το καταλαβαίνω.
Παρόλα αυτά, σίγουρα έχουμε πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία στον τρόπο ζωής μας και στον πολιτισμό μας με άλλες χώρες(π.χ. ΗΠΑ) παρά με τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν ή το Πακιστάν: ακούγεται τόσο περίεργο αυτό που λέω;
Οχι σαν τους Μουσουλμανους που προκαλουν επειδη προσευχονται 5 φορες την ημερα στο Θεο τους.....
Δεν προκάλεσαν που προσεύχονται στον θεό τους 1.000.000.000.005 φορές την ημέρα, αλλά που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από μια κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη επειδή σε εκείνη την χώρα υπάρχει ελευθερία του Τύπου και του Λόγου.
Προκάλεσαν όταν έκαναν βανδαλισμούς και συμπεριφέρθηκαν σαν Θεοκράτες που είναι.
Προκάλεσαν όταν σκότωσαν τον Ολλανδό σκηνοθέτη Βαν Γκογκ επειδή η ταινία του καταπιάνονταν με τη θέση των ζώων(γυναίκας) στις κοινωνίες τους που ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ στις χώρες που πάνε σαν μετανάστες, ΑΛΛΑ από την άλλη θέλουν φυσικά να γ@μ#νε τις ντόπιες πουτ@νες(οι ίδιοι δίνουν αυτόν τον χαρακτηρισμό), χωρίς να μπορεί κάποιος ντόπιος να γ@μ#σει τα δικά τους μουλάρια αν τύχει και του ψιλοαρέσει καμία(που να τα βρεις, άλλωστε, τα έχουν κλεισμένα στους στάβλους, 'προστατευμένα').Nα επαναλαβω την ερωτηση μου:
Πειτε μας τη τελευταια φορα που καποιος Μουσουλμανος προσπαθησε να αλλαξει τον τροπο της Ζωης σας.Φίλε, όταν έρχεται η Ευρασία και λέει ότι θα συστήσει ανεπίσημη οδηγία για φίμωση των ΜΜΕ και το πώς να φέρονται(γιατί περί αυτού πρόκειται), αυτό θα επηρεάσει και τη δική μου χώρα.
Τέλος πάντων, αναρωτήθηκες ποτέ ΓΙΑΤΙ αυτά που έγιναν στις άλλες χώρες δεν έγιναν στην Ελλάδα;Ακριβως...
Αυτο εξαλλου αποδεικνυουν τα βιντεο που κατα καιρους βλεπουν το φως της Δημοσιοτητας και τα οποια στη πολιτισμενη Αμερικη εχουν απαγορευτει γιατι θιγουν τα δικαιωματα των πολιτισμενων βασανιστων.Πάλι το γυρίζεις στο 'για όλα φταίνε οι ΗΠΑ'... Ξέρεις κάτι; Ε, όχι, ΔΕΝ φταίνε για καθετί πάνω σ΄ αυτόν τον πλανήτη οι ΗΠΑ, όσο και αν εσένα μπορεί να σου ακούγεται παράξενο. ΤΙ έκαναν οι υπανάπτυκτοι Θεοκράτες για να μη μας δίνουν το δικαίωμα να τους λέμε έτσι;
Μήπως η Ελλάδα δεν έφαγε, σχετικά πρόσφατα, μια 7χρονη Δικτατορία απ΄τις ΗΠΑ; Τις παλιότερες δεκαετίες μετά τον ΒΠΠ', δεν έβαλαν καθόλου το δαχτυλάκι τους οι ΗΠΑ; Ακόμα τους κατηγορούμε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;
Η Ιαπωνία δεν έφαγε 2 Ατομικές βόμβες πριν κάποιες δεκαετίες και δεν βομβαρδίστηκε ΑΝΗΛΕΩΣ από άκρη σε άκρη; ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Η Γερμανία; Έκαναν ΚΑΙ οι Σύμμαχοι εγκλήματα πολέμου στην Γερμανία, άσχετα αν πολλοί έκαναν τα στραβά μάτια(Δρέσδη);
Αρνήθηκε η πλειοψηφία της Γης(και ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ) ότι έχει μεγάλη ευθύνη ΚΑΙ η Δύση ευθύνη για αυτή την αντιπαλότητα μεταξύ αυτής και των μουσουλμανικών χωρών; Ότι και στις ΗΠΑ δεν υπάρχει απόλυτη ελευθερία στα ΜΜΕ(πάντως, πολύ περισσότερη από πραγματικά Θεοκρατικά καθεστώτα).
ΑΛΛΑ ΟΧΙ, είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε ΜΟΝΟ τη ΔΥΣΗ/ΗΠΑ για οτιδήποτε κακό συμβαίνει και να μην κοιτάμε αν φταίμε ΚΑΙ εμείς που μείναμε 1.000.000 χρόνια π.Χ. με την Θεοκρατία και τον Σκοταδισμό μας...
-
King Alexander έχεις δικιο και όπως (σωστά πιστευω) έχουν πει μερικοί αναρχικοί στην σχολή μου στις 17 Νοεμβρίου 'Το αριστερό μου αφεντικό μου'χει κάνει την ζωή πατίνι και ύστερα μου λέει ότι φταίνε οι ΗΠΑ'
Ασε, για 4 χρόνια έμενα Βέλγιο και τους Μαροκάνους τους τρώγαμε στην μάπα κάθε μέρα. Όλο πώς να σου πουλήσουν την μαγγιά τους, πώς να σε κλέψουν ή να σε χτυπήσουν. Ε, καμιά φορά σπάγανε κάνα τζάμι αυτοκινήτου, όχι απαραίτητα για να κλέψουν απλά για να κάνουν την ζημιά στον άλλο. Στα σχολεία δε δεν πατούσαν αλλά την Eastpack τσαντούλα τους και το Levis τους τα φωρούσανε. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Οι Βέλγοι πληρώνουν παραπάνω φόρους ώστε να αγοράζουν ό,τι θέλουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αλλά αυτοί εκεί... Στην κλεψιά και την μαγγιά και ο εγωισμός τους να είναι πάντα ο βασιλιάς.
Το 'Χαμόγελο του Αγγέλου' το έχει ακούστα; Σε πέρνουν (κατα προτίμηση γυναίκα) σε χτυπάνε σε βιάζουνε σε κλέβουνε και για το τέλος παίρνουν ένα μαχαίρι σου κόβουν λίγο τα μάγουλα (απο τα χίλια) και μετά σου δίνουν μια δυνατή μπουνιά στην κοιλιά. Αποτέλεσμα; Η γυναίκα ύστερα απο αυτά που πέρασε δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά οπότε απο τον πόνο ουρλίαζει και τα δυο τις μάγουλα σκίζονται στα δύο. Αυτό το φαινόμενο έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στις Βρυξέλλες.
-
....
ας βάλουμε τώρα καμιά ταινία να δούμε..
εμείς είμαστε με τους good guys..
long live usa-uk
nuke the fucking bastards...
ωραία τα περνάμε....( με το ζόρι κρατήθηκα και δεν απάντησα με full εριστική δημοσίευση..)
θα έλεγα όμως κάτι για τους Μαροκινούς και τί έχουν τραβήξει από κάτι πολιτισμένους..
αυτά βέβαια είναι ιστορία, περασμένα ξεχασμένα.. -
Το αστείο είναι ότι γνωστός μου Ολλανδός που είναι...κλασσικός Ολλανδός(γάμος-υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, ευθανασία, ναρκωτικά σκληρά να είναι ελεύθερα, προάσπιση του 'δικαιώματος' των γυναικών να είναι πουτ@νες και ο άνδρας τους να μην έχει πρόβλημα και ΧΙΛΙΑ δυο άλλα) και ΘΕΛΕΙ η κονωνία του να αποτελείται από πολλές διαφορετικές φυλές, μου είχε πει σε κάποια άσχετη στιγμή, ότι μάλλον η μεταναστευτική τους πολιτική έχει αποτύχει(αυτό, πριν 1 χρόνο): μου έλεγε ότι οι νέοι Αλγερινής/μαροκινής καταγωγής ΔΕΝ συμπεριφέρονται κόσμια στις Ολλανδέζες, ότι πολλές φορές στριμώχνονται(ενώ έχουν χώρο) στο λεωφορείο ή στην έισοδο από κέντρα για να τις χουφτώνουν(φυσικά, με το ντύσιμό τους, που δεν διαφέρει και πολύ από την Ελλάδα, τις θεωρούνε ΟΛΕΣ πουτ@νες) και γενικά, κάθε άλλο παρά προσαρμόστηκαν στη χώρα τους έπειτα από τόσα χρόνια.
Οι Ολλανδοί(άλλες γυναικούλες αυτές)...έκαναν υπομονή ελπίζοντας για χρόνια να ενταχθούν οι σκοταδιστές στην κοινωνία τους και να ασπαστούν τις ίδιες ιδέες Ποιοί; Άνθρωποι που, εξαιτίας της θρησκείας τους(και οι Χριστιανοί ΔΕΝ διέφεραν και πολύ από αυτούς τον Μεσαίωνα) έβλεπαν παντού πόρνες και αμαρτωλούς για κρέμασμα(σκότωσαν και τον Βαγκ Γκογκ), απλά δεν έχουν την πλειοψηφία(ακόμα) για να αλλάξουν τους νόμους.
Τώρα, κάποιοι εδώ μέσα θα θεωρήσουν ότι μάλλον υπερβάλλω ή ότι είμαι ρατσιστής, δεξιός, κεντρώος, μέσος, λίμπερο, δεξί εξτρέμ, κ.λ.π.(δεν πάει να νομίσουν ότι είμαι και ο Βούδας...), αλλά εγώ δεν περίμενα ποτέ να ακούσω το συγκεκριμένο άτομο να μου πει τέτοια παράπονα. Μάλιστα, μου είπε ότι έμεινε έκπληκτος, όταν συνομίλησε με μουσουλμάνους που μεγάλωσαν μαζί ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ σχετικά με το φόνο του Βαν Γκογκ και άκουσε ακόμα και από μετριοπαθείς να του λένε ότι ο σκηνοθέτης...πήγαινε γυρεύοντας.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Το 'Χαμόγελο του Αγγέλου' το έχει ακούστα; Σε πέρνουν (κατα προτίμηση γυναίκα) σε χτυπάνε σε βιάζουνε σε κλέβουνε και για το τέλος παίρνουν ένα μαχαίρι σου κόβουν λίγο τα μάγουλα (απο τα χίλια) και μετά σου δίνουν μια δυνατή μπουνιά στην κοιλιά. Αποτέλεσμα; Η γυναίκα ύστερα απο αυτά που πέρασε δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά οπότε απο τον πόνο ουρλίαζει και τα δυο τις μάγουλα σκίζονται στα δύο. Αυτό το φαινόμενο έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στις Βρυξέλλες.
Έχεις κανένα link για να ενημερωθώ και από άλλες πλευρές για αυτά που αναφέρεις; Απλά ρωτάω, γιατί δεν έχω ξανακούσει τέτοιο αποτρόπαιο πράγμα.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Έχεις κανένα link για να ενημερωθώ και από άλλες πλευρές για αυτά που αναφέρεις; Απλά ρωτάω, γιατί δεν έχω ξανακούσει τέτοιο αποτρόπαιο πράγμα.
Δεν έχω.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
{clip}
Υπάρχουν πολλά επίπεδα εφαρμογής των μέτρων. Δεν στοχεύω να αναλύσω αν είναι απαραίτητο ή όχι να εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά αλλά θα σημειώσω και εγώ ' ...απολυταρχικα καθεστωτα ... ' και θα ερωτήσω το πόσο τα καθεστώτα που ανέχονται την συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι ελεύθερα και κατά πόσον οι οργανώσεις που κρύβονται πίσω από τις ταραχές είναι δημοκρατικές.
Πολύ ανάλυση για τις κοινωνίες από λάθος ίσως ανθρώπους. Οι βιολόγοι έχουν απόλυτο δίκαιο. Όλοι ζητούν να είναι κυρίαρχοι και για πάντα. Αντίστοιχα και στις ανθρώπινες κοινωνίες. Απλά η Δυτική Δημοκρατία έθεσε και το πλαίσιο κανόνων για να επιτύχεις τους στόχους αυτούς αναίμακτα και εξασφαλίζει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ανασυνταχθεί και να επανέλθει.
-
Nα ρωτήσω εγώ κάτι εύλογο;
Η δημοσιεύση των σκίτσων αυτών στο net [που θα το δουν εκατομμύρια χρήστες] προς ποία χώρα θα τους κάνει να στραφούν;
Παρακολουθώ καθημερινά στις ειδήσεις τα επεισόδια που δημιουργούν, το μόνο που με κάνει να σκεφτώ είναι το πόσο εύκολα υποχείριο των μουλάδων μετατρέπεται ένας όχλος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nα ρωτήσω εγώ κάτι εύλογο;Η δημοσιεύση των σκίτσων αυτών στο net [που θα το δουν εκατομμύρια χρήστες] προς ποία χώρα θα τους κάνει να στραφούν;
Παρακολουθώ καθημερινά στις ειδήσεις τα επεισόδια που δημιουργούν, το μόνο που με κάνει να σκεφτώ είναι το πόσο εύκολα υποχείριο των μουλάδων μετατρέπεται ένας όχλος...
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη χώρα(εντάξει, εκτός των 'στάνταρτ' ΗΠΑ και Ισραήλ), αλλά τους φταίει η ΔΥΣΗ γενικότερα.
Αν η Ευρώπη(ή μάλλον, Ευρασία, πια) ήταν έξυπνη, δεν θα επέτρεπε σε μετανάστες διαφορετικής θρησκείας από χριστιανικές-'παραλλαγές' να έρθουν εδώ: η πολυθρησκευτικότητα μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει, σε οποιοδήποτε μέρος της Γης, είτε στην Ιρλανδ, είτε στο Πακιστάν-Ινδία είτε οπουδήποτε αλλού(και στα Βαλκάνια-Γιουγκοσλαβία). Στο κάτω-κάτω, αλλιώς τα βάζεις με ανθρώπους που μιλάνε την ίδια γλώσσα με εσένα και έχουν τα ίδια έθιμα και τους ξέρεις σαν φυλή και αλλιώς με αγνώστους. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν στο μέλλον.
Χρειάζεται μια δυναμική τοποθέτηση(ταχεία απέλαση στους ταραξίες) να καταλάβουν οι όποιοι φανατικοί ότι, μας πήρε πολλές εκατονταετίες(στην Ευρώπη) για να μην παίρνουμε την εκκλησία στα τυφλά και να ξεφύγουμε απ' τον Μεσαίωνα και τα βασανιστήριά της, δεν γουστάρουμε ξανά να γυρίσουμε πίσω στο πίστευε και μη ερεύνα.
Να καταλάβουν μια για πάντα, ότι στις εδώ χώρες οι γελοιογράφοι σατιρίζουν τα πάντα, χωρίς θρησκευτικά ταμπού(αν δεν το καταλαβαίνουν, όξω από εδώ).Βέβαια, αν γινόταν κάποιοι άνθρωποι να μην χρειάζονταν τους παπάδες και την ομάδα-θρησκεία τους, ακόμα καλύτερα, αλλά είναι πιθανόν πως, κάποιοι το έχουν στο DNA τους να εξαρτώνται από θρησκείες(όχι όλοι βέβαια, αλλά αρκετοί, ΠΡΙΝ ακόμα τους αρχίσει η πλύση εγκεφάλου από νηπιακή ηλικία).
Από την άλλη, η θρησκεία επιτελεί σημαντικό έργο στον έλεγχο των μαζών(και αυτό ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ), θα έλεγα, κάποιες φορές με καταστροφικά αποτελέσματα και κάποιες άλλες με ευεργετικά αποτελέσματα.
-
Φαντάζεστε να φορούσαν οι Αλβανοί κελεμπίες όπως οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι και πέπλα και μπούρκες οι γυναίκες τους; Ε, τότε θα ήταν που δεν θα γινόταν αποδεκτοί ποτέ από τους υπόλοιπους Έλληνες και θα έφευγαν κακήν κακώς, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι. Το γεγονός ότι δεν ήταν φανατικοί(απλά...αγριεμένοι από το καθεστώς του Χότζα), ήταν ένας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ λόγος στο να συζήσουμε μαζί κάποια στιγμή(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι από την μια μέρα στην άλλη, ήρθαν ξαφνικά 1.000.000 ξένοι, δεν είναι και λίγο).
Μόνο που κάποιος μετανάστης πάει σε άλλη χώρα και φοράει κελεμπίες και μπούρκες, πόσο πιστεύετε ότι θα ενταχθεί στην εκεί κοινωνία; Μια τρύπα στο νερό θα γίνει... Από την στιγμή που ξεχωρίζεις ΤΟΣΟ έντονα, πόσο εύκολα θα ανοιχτεί ο ντόπιος στον άλλο και πόση προκατάληψη θα έχεις με κάποιον που ακολουθεί τόσο πολύ το ντύσιμο της θρησκείας του;
Όσο για τις γυναίκες τους, καλύτερα ας μην μιλήσουμε: θα θυμίζουν το βιβλίο 'Ο Αόρατος Άνθρωπος', καθώς πάντα θα τις βλέπεις σαν φαντάσματα και δεν θα πλησιάζονται. Να κάνεις συζήτηση μαζί τους για τι ακριβώς; Να σκέφτεσαι και την παραμικρή σου λέξη μην τυχόν και θιγεί ο προφήτης τους ή να φέρεσαι ΣΑΝ Μ@Λ@ΚΑΣ και να απαγορεύεις το συσσύτιο στους άστεγους(Γαλλία-Γερμανία;) επειδή έτυχε και περιείχε λίγο χοιρινό μέσα και να τους αφήσεις στο έλεος του καιρού επειδή κάποιοι Θεοκράτες Μετανάστες θίχτηκαν(στα τέτοια μας); Ε, τι να κάνουμε, εδώ οι άνθρωποι ΤΡΩΝΕ χοιρινό, και ΑΝ γουστάρετε(αν όχι, δρόμο).
Πώς λοιπόν να ενσωματωθούν στην δυτική κοινωνία όταν έχουν την θρησκεία να τους καθορίζει το οτιδήποτε;
Στην Ελλάδα, γιατί δεν έγιναν επεισόδια όπως έξω στις άλλες χώρες παρά μόνο μια μικρή και ήσυχη διαδήλωση(μόλις 200 άτομα); Μήπως γιατί δεν θα τα ανεχόμασταν από φιλοξενούμενους στη χώρα μας;
-
Οι Αλβανοί από όσο ξέρω είναι αθεϊστές.
Σκίτσα του Μωάμεθ