-
Είμαι για αλλαγή ελαστικών στο CHEROKEE.
Θέλω τα SCORPION ATR μιας και το μελέτησα πολύ το θέμα.
Εντυπώσεις από το συγκεκριμένο ελαστικό έχει κανείς? -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Είμαι για αλλαγή ελαστικών στο CHEROKEE.
Θέλω τα SCORPION ATR μιας και το μελέτησα πολύ το θέμα.
Εντυπώσεις από το συγκεκριμένο ελαστικό έχει κανείς?Το συγκεκριμένο ελαστικό είναι καινούριο για την Ελλάδα. Είναι δύσκολο να έχει κάποιος εντυπώσεις. Πάντως σύμφωνα με το tirerack.com είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αρχές του μήνα καταφθάνουν τα καινούρια μοντέλα των εταιρειών που πραγματικά δεν έχουν καμμία σχέση με τα μοντέλα που έχουμε μέχρι στιγμής αναφέρει. Είναι πολύ μπροστά σε όλους τους τομείς.π.χ. Goodyear Fortera, Yokohama Geolander G051 Bridgestone Alenza, κ.λ.π. Επίσης στην κατηγορία Α/Τ ήρθε το Pirelli ΑΤR το οποίο είναι μάλλον καλύτερο από το γνωστό σε όλους μας 694.
Γενικά όποιος θέλει να πάρει τώρα λάστιχα για το SUV του, καλύτερα να περιμένει μέχρι το τέλος του μηνός.Γεια σου ρε συντεκνε....Τι κανεις μωρεεεεε????
Για λεγε λοιπον για τα νεα μοντελα ελαστικων..Επισης τι προτεινεις για κατηγορια 80-20 για το σανταφε μου σε κατηγορια 225-70-16???Πως παει το κρυο στην Κρητη??Κατεβαζεις καμμια ρακη???
-
Μπορεί να μου πεί κάποιος σε τι τιμές παίζουν τα SCORPION ATR σε διάσταση 235/70/16?
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Γεια σου ρε συντεκνε....Τι κανεις μωρεεεεε????Για λεγε λοιπον για τα νεα μοντελα ελαστικων..Επισης τι προτεινεις για κατηγορια 80-20 για το σανταφε μου σε κατηγορια 225-70-16???Πως παει το κρυο στην Κρητη??Κατεβαζεις καμμια ρακη???
Καλά είμαι Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Άγγελε!!!
Σε 225/70/16 :
Goddyear Fortera Triple Tread το κορυφαίο μάλλον αυτή τη στιγμή. Στη Goodyear μου είπαν οτι θα έρθει μετά τις 20 του μηνός.
Επίσης και το Bridgestone Dueler H/L Alenza είναι εξαιρετικο ελαστικό, αλλά αυτό δεν ξέρω αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.
Ρακές πίνω ναι. Χθες ειδικά του έδωσα και κατάλαβε...Μπορεί να μου πεί κάποιος σε τι τιμές παίζουν τα SCORPION ATR σε διάσταση 235/70/16?
Υπολόγιζε κάπου 600 με 650ευρώ.
-
Μόλις πήρα τιμή από φίλο λαστιχά στην Ξάνθη.
580 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γεια σου ρε συντεκνε....Τι κανεις μωρεεεεε????
Για λεγε λοιπον για τα νεα μοντελα ελαστικων..Επισης τι προτεινεις για κατηγορια 80-20 για το σανταφε μου σε κατηγορια 225-70-16???Πως παει το κρυο στην Κρητη??Κατεβαζεις καμμια ρακη???
Καλά είμαι Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Άγγελε!!!
Σε 225/70/16 :
Goddyear Fortera Triple Tread το κορυφαίο μάλλον αυτή τη στιγμή. Στη Goodyear μου είπαν οτι θα έρθει μετά τις 20 του μηνός.
Επίσης και το Bridgestone Dueler H/L Alenza είναι εξαιρετικο ελαστικό, αλλά αυτό δεν ξέρω αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.
Ρακές πίνω ναι. Χθες ειδικά του έδωσα και κατάλαβε...Μπορεί να μου πεί κάποιος σε τι τιμές παίζουν τα SCORPION ATR σε διάσταση 235/70/16?
Υπολόγιζε κάπου 600 με 650ευρώ.
ΤΕΝ Q ,
TO KAΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΡΗΤΗ...ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... -
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΝΑVARA ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ COOPER DISCAVERER S/T.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ ΤΑ 180 χλμ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
-
αφου καποιος 'καλος' συμπολιτης μας μου εσκασε με σουβλι το λαστιχο διπλα απο τη ζαντα και τα λαστιχα μου ειναι σχετικα παλια παω για αλλαγη και θα βαλω τα dueler 694 διαβαζω αρκετη ωρα τωρα σε διαφορα φορα και ειναι απο τα καλυτερα.Αντε να τα δω.
Θα ηθελα να βαλω ενα πιο αγριο ελαστικο αλλα δυστηχως δεν ειμαι και καθε μερα στις λασπες για να εκμεταλευτω ενα mud -
Ο χρήστης lepes έγραψε:
αφου καποιος 'καλος' συμπολιτης μας μου εσκασε με σουβλι το λαστιχο διπλα απο τη ζαντα και τα λαστιχα μου ειναι σχετικα παλια παω για αλλαγη και θα βαλω τα dueler 694 διαβαζω αρκετη ωρα τωρα σε διαφορα φορα και ειναι απο τα καλυτερα.Αντε να τα δω.
Θα ηθελα να βαλω ενα πιο αγριο ελαστικο αλλα δυστηχως δεν ειμαι και καθε μερα στις λασπες για να εκμεταλευτω ενα mudΚαι γω αμα δεν βρω το goodyear fortera triple tread θα βαλω το bridgestone dueler.αυτο δεν ειναι all terrain η κανω λαθος??
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
Θα ηθελα να βαλω ενα πιο αγριο ελαστικο αλλα δυστηχως δεν ειμαι και καθε μερα στις λασπες για να εκμεταλευτω ενα mudΚαι γω αμα δεν βρω το goodyear fortera triple tread θα βαλω το bridgestone dueler.αυτο δεν ειναι all terrain η κανω λαθος??
-
ναι ειναι AT και αρκετα δοκιμασμενα απο διαφορους γνωστους σε οn off καταστασης ;);)
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Και γω αμα δεν βρω το goodyear fortera triple tread θα βαλω το bridgestone dueler.αυτο δεν ειναι all terrain η κανω λαθος??
Tα goodyear είναι Η/Τ (80-20) και τα Dueler 694 είναι Α/Τ (50-50).
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. -
Μακριά από GOODYEAR....
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Μακριά από GOODYEAR....Γιατί το λες αυτό?
-
δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη κόντρα της εταιρίας στην Αμερική με τους εργαζομένους.
Σχετική αναφορά υπάρχει -αν δεν κάνω λάθος- στο τελευταίο τεύχος 4Τ.
Το βασικό τους σλόγκαν είναι να μην εμπιστευόμαστε τα λάστιχα που φτιάχνουν ανειδίκευτοι εργάτες -
δεν ξερω αλλα το φορτερα μαρεοσυν παρα πολυ... αν δεν βαλω αυτα μονο bridgestone μετα...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
δεν ξερω αλλα το φορτερα μαρεοσυν παρα πολυ... αν δεν βαλω αυτα μονο bridgestone μετα...Tα φορτέρα είναι λαστιχάρες. Tα 694 στην άσφαλτο δεν θα σε ικανοποιήσουν. Επίσης κοίταξε και τα continental UHP. Aυτά είναι ακόμα περισσότερο ασφάλτινα (90-10) αλλά πρέπει να είναι κορυφαία στην άσφαλτο για SUV.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μακριά από GOODYEAR....
Γιατί το λες αυτό?
Φορούσα στο CHEROKEE τα WRANGLER S4 και αγανάκτησα...
Από χθές πλέον με BRIDGESTONE 694...Σαν πρώτη εντύπωση πολύ πιο μαλακά από τα S4 και φυσικά πολύ πιο ήσυχα...
Ακόμη δεν τα δοκίμασα off-road. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Μακριά από GOODYEAR....
Γιατί το λες αυτό?
Φορούσα στο CHEROKEE τα WRANGLER S4 και αγανάκτησα...
Από χθές πλέον με BRIDGESTONE 694...Σαν πρώτη εντύπωση πολύ πιο μαλακά από τα S4 και φυσικά πολύ πιο ήσυχα...
Ακόμη δεν τα δοκίμασα off-road.Συγκρίνεις τώρα ένα άθλιο λάστιχο της goodyear με το κορυφαίο που προτείνω εγώ.Αυτά που φοράει τώρα το RAV4 μου είναι τα χειρότερα ελαστικά που έχω 'οδηγήσει' ποτέ. Είναι της bridgestone τα Dueler 687 . Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα ΟΛΑ τα bridgestone ή όλη η σειρά Dueler είναι άθλια.
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 4Χ4 Κ.Α.