-
Κοίτα τα 694 A/T
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Τα παραπανω ελαστικα (Μichelin latitude tour) σε σχεση με τα Synchrone τι λενε εκτος δρομου σε λασπες χιονια κτλ? Ειχα τα Synchrone στο GV 3d (1ης γενιας) κ δεν με απογοητευσαν ποτε. Τωρα προς μεγαλη μου λυπη ειδα οτι οι γονεις μου τα αλλα3αν οταν εφυγα τον Σεπτεμβρη με τα Tour. Υποτι8εται οτι ειναι ο αντικαταστατης του Synchrone? Το πελμα του μου φαινεται πολυ πιο ασφαλτινο..ΥΓ: Κ το σ/κ σχεδιαζα περιπετειουλα. Τωρα φοβαμαι πολυ.
ΥΓ2: Επισης ελεγα να παω σε 50/50 αν δεν εβρισκα τα ιδια, αλλα για τους γονεις μου κ τα ζωα στο συνεργειο που 3ερουν κ τι χρηση κανω τους φαινονται ιδια..Χτες νωρις το απογευματακι που ειχε σταματησει η μεσημεριανη βροχη, πηγα Λιμνη Μαραθωνα να δοκιμασω τα λαστιχα σε λασπη. Αποδειχτηκαν τοσο τραγικα που αναγκαστηκα να γυρισω πισω. Τα ελαχιστα διακενα μπουκωσαν αμεσως κ νομιζω οτι την εβγαλα κα8αρη μονο ε3'αιτιας της τετρακινησης (ισως κ λιγη εμπειρια?).
-
Παιδιά, ξέρει κανείς τίποτε για τα Bridgestone Dueler H/P Sport? (υπάρχει τπτ εδώ μέσα για αυτά άραγε )
-
Σκέφτομαι να βάλω στο forester ελαστικά all terrain Nokian WR G2.Σε έρευνα που έκανα στο net λένε πολύ καλά λόγια.
Τα φοράει κανείς για να μου πει την γνώμη του?Κανένα άλλο ελαστικό μικτής χρήσης για το παραπάνω αυτοκίνητο?
-
Το dueler 694 A/T που αναφερθηκε παραπανω το εχω σε RAV και ειναι πολυ καλο..ρώτα αν εισάγεται.
-
Θέλω και εγώ να βάλω λάστιχα στο Navara d40. Δεν πάει σχεδόν καθόλου χώμα, αλλά μπορεί να πάει κανα ΠΣΚ σε χιονοδρομικό και αν. Διάβασα πολύ καλα λόγια για το Michelin Latitude HP. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το Navara έχει 255/65/17 και το latitude βγαίνει σε 265/65/17. Θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λέτε. Έχετε άλλο λάστιχο υπ'οψιν. Pirelli Scorpion?
-
Το νέο τεστ χειμερινών ελαστικών από τον ADAC
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... eID=229689' target='_blank' target='_blank(αν δε σκαμπάζετε γερμανικά, όπως εγώ, μεταφράστε τη σελίδα μέσα από το http://google.com/language_tools -στα αγγλικά καλύτερα, με τα ελληνικά δεν τα πολυκαταφέρνει.)
-
Dunlop Wintersport 3d...
Εχουμε άποψη;
Τα προοριζω για τη Χ3... -
οχι ,,αλλα ηθελα να σε ρωτησω τι φορουσες εως τωρα ?Τα προοριζεις για χειμωνα μονο ειναι χιονολαστιχο που λενε?Απο οτι ειδα εισαι γκαζακιας θα φορουσες χιονολαστιχο και θα πηγαινες με 200?
-
Ο χρήστης JUGOS έγραψε:
οχι ,,αλλα ηθελα να σε ρωτησω τι φορουσες εως τωρα ?Τα προοριζεις για χειμωνα μονο ειναι χιονολαστιχο που λενε?Απο οτι ειδα εισαι γκαζακιας θα φορουσες χιονολαστιχο και θα πηγαινες με 200?Ειναι λάστιχα που τα φορούν σε Impreza WRX στην Αμερική και όχι μόνο!!!
Αλλωστε ο δείκτης ταχύτητάς του ειναι μέχρι 210 km/h,όπως και σε αυτά που φοράει το αυτοκίνητο τώρα απο το εργοστάσιο...
Το οτι ενα λάστιχο έχει προτεραιότητα την συμπεριφορά του στο χιόνι δεν του αποκλείει να πηγαίνει με 200 στο στεγνό!!!
Πάντως για το συγκεκριμένο λάστιχο έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές...και μάλλον ειναι άγνωστο στη χώρα μας! -
Ιδανικά θα ήθελες σχόλια για κάποιο λάστιχο στην ελληνική άσφαλτο. Και αυτό γιατί λάστιχα που έχουν πάει πολύ καλά έξω στην Ελλάδα πατώνουν και γελοιοποιούνται. Οπότε προσπάθησε να μάθεις όχι μόνο από ξένα δοκιμαστικά αλλά και από χρήστες στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ιδανικά θα ήθελες σχόλια για κάποιο λάστιχο στην ελληνική άσφαλτο. Και αυτό γιατί λάστιχα που έχουν πάει πολύ καλά έξω στην Ελλάδα πατώνουν και γελοιοποιούνται. Οπότε προσπάθησε να μάθεις όχι μόνο από ξένα δοκιμαστικά αλλά και από χρήστες στην Ελλάδα.Δυστυχώς εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχει εμπειρία... για το Dunlop wintersport 3d και γενικώς τα Dunlop ο Ελληνας τα έχει στο φτυσιμο.
Απο την άλλη έχω την εντύπωση οτι ο Ελληνας διαλέγει και λίγο...σχέδιο στο πέλμα.Για παράδειγμα τα καλοκαιρινά Vredestein Ultrac Sessanta κάνουν θραυση λόγω σχεδίασης και μόνο.Επίσης τα Goodyear Eagle F1 asymmetric δεν πουλάνε τόσο όσο τα παλιά F1 που έσκιζαν απο σχέδιο...
Τι να πω; -
Παιδιά είχα στο LAND CRUIZER 120 τα bf goodrich at και είναι εκπληκτικό λάστιχο τα συζητάω ανεπιφύλακτα σε οποίους θέλουν ένα λάστιχο για ολλα τα γούστα
-
Παιδιά ψάχνω για λάστιχα BF GOODRICH A/T TO KO σε διάσταση 285/55/20 η COOPER ST 275/60/20 ξέρει κάνεις που μπορώ να τα βρω ετοιμοπαραδοτα
-
Ας καταθέσω και γω την εμπειρία μου :
Εχω δοκιμάσει στο δικόμου το τέριος καθώς και στο CRV του μπατζανάκη διάφορα ελαστικα όπως: GOODRICH , COOPER και άλλα και καταλήξαμε ότι τα καλύτερα είναι τα YOKOHAMA!
Αυτά φοράμε και πάλι αυτά θα βάλουμε! Κρατήματα, χώμα και αντέχουν!!!! -
Παιδια καλήμερα μήπως ξέρει κανεις πως μπορώ να βρω τα λαστιχα Α-bf goodrich a/t to σε 285/55/20 η cooper st 275/60/20
-
Τελικά έβαλα τα Michelin Alpin Latitude HP σε 235/55/17 99Η...
Λάσπες,χιόνια,βροχές δεν υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε για να τα δοκιμάσω ωστόσο έχω εντυπώσεις απο το στεγνό:
Βελτίωση στην άνεση και στο κράτημα σε σχέση με τα φθαρμένα Bridgestone (λογικό το τελευταίο).
Ελάφρωμα του τιμονιού στους επιτοπιους ελιγμους και στην πορεία και άυξηση του θορύβου κύλισης στα 150-160km/h... -
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Έχω πάρει την BMW X3 από τον Ιούνιο. Φοράει από το εργοστάσιο λάστιχα DUNLOP SPORT SP1. Κάνω κυρίως ταξίδια Αθήνα-Λίμνη Πλαστήρα αρκετά συχνά. Χειμώνα ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει. Θα τα 'καταφέρουν' ή θα πρέπει να τα αλλάξω ή να πάρω αλυσίδες. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν χρειάζεται αλυσίδες, 'έχει πολυ καλή τετρακίνηση'.
Ευχαριστώ
-
στο φρενάρισμα δεν προσφέρει τίποτα η τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Τελικά έβαλα τα Michelin Alpin Latitude HP σε 235/55/17 99Η...
Λάσπες,χιόνια,βροχές δεν υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε για να τα δοκιμάσω ωστόσο έχω εντυπώσεις απο το στεγνό:
Βελτίωση στην άνεση και στο κράτημα σε σχέση με τα φθαρμένα Bridgestone (λογικό το τελευταίο).
Ελάφρωμα του τιμονιού στους επιτοπιους ελιγμους και στην πορεία και άυξηση του θορύβου κύλισης στα 150-160km/h...ποσα ευρα?+ποσα χλμ τα παλια?
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 4Χ4 Κ.Α.