-
Μερσί μποκού....
-
άτσα το μιλάμε το γαλλικό ε;
τι σου κάνει η συμβίωση με γαλλικό αμάξι...
-
-
Περσι πήγα στην Σαντορίνη. (εγώ και άλλοι 484.848.485.000 ανθρωποι). Φουλ σεζόν, γεμάτα τα πάντα. Οι φίλες μου είχαν κλεισει καιρό πριν δωμάτιο σε ένα Rooms for Rent για να μείνουν, τρεις στον αριθμό, για μια βδομάδα. Τελευταία στιγμή πήγα και εγώ, με μια αλλη μου φίλη. Ψαξαμε φυσικά παντού για να βρουμε να μείνουμε, τίποτα! Η πολύ καλή κυρία που είχε τα δωμάτια, μας πρότεινε να μείνουμε ολες μαζί, δίνοντας μας ράντζα, και φυσικά δεχτήκαμε χωρίς καν να ρωτήσουμε πόσο θα μας χρεώσει. Να σημειώσω, οτι τα δυο επιπλέον ράντζα σήμαινε επιπλέον σεντόνια, αλλαγμα καθε δυο μερες, πετσέτες, αναμάζεμα του μπάνιου που ομολογουμένως 5 κορίτσια το είχαμε κάνει 'ναρκοπέδιο' κτλ.... Στο τέλος ξέρετε πόσο μας ζήτησε επιπλέον;;;; 5 ευρώ για τα 2 επιπλέον κρεββάτια! Αμαρτία; Φυσικά και της δώσαμε κάτι παραπάνω, γιατί η ευγένεια της μας σκλάβωσε! Τα δωματια της δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο, όμως θα μπορούσε κάλλιστα εφόσον ήξερε την ζήτηση να μας χρεώσει τουλάχιστον 50 ευρώ στην καθε μια για ολες τις μέρες...και πάλι λίγα θα μας φαίνονταν!.....
-
Πρεπει να' ταν εξυπνη επιχειρηματιας μιας και χωρις καποιο παραπανησιο εξοδο απεκτησε πεντε διαφημιστας και πεντε τουλαχιστον μελλοντικους πελατες. Γιατι μη μου πεις οτι οταν ξαναπας εκει εσυ η οι φιλες σου δεν θα την αναζητησετε;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πρεπει να' ταν εξυπνη επιχειρηματιας μιας και χωρις καποιο παραπανησιο εξοδο απεκτησε πεντε διαφημιστας και πεντε τουλαχιστον μελλοντικους πελατες. Γιατι μη μου πεις οτι οταν ξαναπας εκει εσυ η οι φιλες σου δεν θα την αναζητησετε;Λες μια κυριουλα 50+ ετων με 6 ενοικιαζομενα δωματια να σκεφτοταν την διαφήμιση; Δεν το νομιζω! Καλιο 100 ευρω κ στο χερι, παρα...να περιμενει την διαφημιση! Αλλωστε τα 6 δωματιακια της οπως και να εχει, παντα γεμιζουν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στον 'Παλιο Σταθμο' στις Μηλιες εχω μεινει. Πολυ ευχαριστημενος μονο που αν εισαι καποιου 'κυβισμου' με τη μυρωδια της κουζινας θα φυγεις πολυ βαρυτερος και αντιστοιχα φτωχοτερος
Το συγκεκριμένο το έχει συμμαθητής μου!
Φάγαμε στην εκδρομή του 4ΤΦ στο Πήλιο πρόπερσι!!!
Πολύ καλό όντως!
Δε φάγαμε, τσιμπήσαμε...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Πρεπει να' ταν εξυπνη επιχειρηματιας μιας και χωρις καποιο παραπανησιο εξοδο απεκτησε πεντε διαφημιστας και πεντε τουλαχιστον μελλοντικους πελατες. Γιατι μη μου πεις οτι οταν ξαναπας εκει εσυ η οι φιλες σου δεν θα την αναζητησετε;
Λες μια κυριουλα 50+ ετων με 6 ενοικιαζομενα δωματια να σκεφτοταν την διαφήμιση; Δεν το νομιζω! Καλιο 100 ευρω κ στο χερι, παρα...να περιμενει την διαφημιση! Αλλωστε τα 6 δωματιακια της οπως και να εχει, παντα γεμιζουν!
Eνα δωμάτιο με 5 γυναίκες...
Κολαση ή παράδεισος??
(Νυχτερινος οίστρο μετά πυρετού)
-
Έχει κανείς υπ'όψιν του κανένα καλό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο?
Όχι πάνω απο 100 € pls
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Περσι πήγα στην Σαντορίνη. (εγώ και άλλοι 484.848.485.000 ανθρωποι). Φουλ σεζόν, γεμάτα τα πάντα. Οι φίλες μου είχαν κλεισει καιρό πριν δωμάτιο σε ένα Rooms for Rent για να μείνουν, τρεις στον αριθμό, για μια βδομάδα. Τελευταία στιγμή πήγα και εγώ, με μια αλλη μου φίλη. Ψαξαμε φυσικά παντού για να βρουμε να μείνουμε, τίποτα! Η πολύ καλή κυρία που είχε τα δωμάτια, μας πρότεινε να μείνουμε ολες μαζί, δίνοντας μας ράντζα, και φυσικά δεχτήκαμε χωρίς καν να ρωτήσουμε πόσο θα μας χρεώσει. Να σημειώσω, οτι τα δυο επιπλέον ράντζα σήμαινε επιπλέον σεντόνια, αλλαγμα καθε δυο μερες, πετσέτες, αναμάζεμα του μπάνιου που ομολογουμένως 5 κορίτσια το είχαμε κάνει 'ναρκοπέδιο' κτλ.... Στο τέλος ξέρετε πόσο μας ζήτησε επιπλέον;;;; 5 ευρώ για τα 2 επιπλέον κρεββάτια! Αμαρτία; Φυσικά και της δώσαμε κάτι παραπάνω, γιατί η ευγένεια της μας σκλάβωσε! Τα δωματια της δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο, όμως θα μπορούσε κάλλιστα εφόσον ήξερε την ζήτηση να μας χρεώσει τουλάχιστον 50 ευρώ στην καθε μια για ολες τις μέρες...και πάλι λίγα θα μας φαίνονταν!.....Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά είχα πάει πριν μερικά χρόνια στη Σαντορίνη και είχα εντυπωσιαστεί ειλικρινά από την ευγένεια των ντόπιων. Χωρίς υπερβολή είναι οι ευγενέστεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει ποτέ στην Ελλάδα. Άψογοι πραγματικά, άλλος ένας λόγος να πάτε σε αυτό το πανέμορφο νησί.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Έχει κανείς υπ'όψιν του κανένα καλό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο?Όχι πάνω απο 100 € pls
Ιγνατία είναι 5 χιλιόμετρα πριν το ναυπλιο, προς μύλους.... και συγκεκριμένα στην Νέα Κιο... ΄πάρα πολύ καλό και φθηνό....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Περσι πήγα στην Σαντορίνη. (εγώ και άλλοι 484.848.485.000 ανθρωποι). Φουλ σεζόν, γεμάτα τα πάντα. Οι φίλες μου είχαν κλεισει καιρό πριν δωμάτιο σε ένα Rooms for Rent για να μείνουν, τρεις στον αριθμό, για μια βδομάδα. Τελευταία στιγμή πήγα και εγώ, με μια αλλη μου φίλη. Ψαξαμε φυσικά παντού για να βρουμε να μείνουμε, τίποτα! Η πολύ καλή κυρία που είχε τα δωμάτια, μας πρότεινε να μείνουμε ολες μαζί, δίνοντας μας ράντζα, και φυσικά δεχτήκαμε χωρίς καν να ρωτήσουμε πόσο θα μας χρεώσει. Να σημειώσω, οτι τα δυο επιπλέον ράντζα σήμαινε επιπλέον σεντόνια, αλλαγμα καθε δυο μερες, πετσέτες, αναμάζεμα του μπάνιου που ομολογουμένως 5 κορίτσια το είχαμε κάνει 'ναρκοπέδιο' κτλ.... Στο τέλος ξέρετε πόσο μας ζήτησε επιπλέον;;;; 5 ευρώ για τα 2 επιπλέον κρεββάτια! Αμαρτία; Φυσικά και της δώσαμε κάτι παραπάνω, γιατί η ευγένεια της μας σκλάβωσε! Τα δωματια της δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο, όμως θα μπορούσε κάλλιστα εφόσον ήξερε την ζήτηση να μας χρεώσει τουλάχιστον 50 ευρώ στην καθε μια για ολες τις μέρες...και πάλι λίγα θα μας φαίνονταν!.....
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά είχα πάει πριν μερικά χρόνια στη Σαντορίνη και είχα εντυπωσιαστεί ειλικρινά από την ευγένεια των ντόπιων. Χωρίς υπερβολή είναι οι ευγενέστεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει ποτέ στην Ελλάδα. Άψογοι πραγματικά, άλλος ένας λόγος να πάτε σε αυτό το πανέμορφο νησί.
+1
Πήγα με τους κολλητούς μετά την 3η λυκείου και περάσαμε τέλεια. Οι άνθρωποι φιλικοί όσο δεν πάει άλλο!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά είχα πάει πριν μερικά χρόνια στη Σαντορίνη και είχα εντυπωσιαστεί ειλικρινά από την ευγένεια των ντόπιων. Χωρίς υπερβολή είναι οι ευγενέστεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει ποτέ στην Ελλάδα. Άψογοι πραγματικά, άλλος ένας λόγος να πάτε σε αυτό το πανέμορφο νησί.
+1
Πήγα με τους κολλητούς μετά την 3η λυκείου και περάσαμε τέλεια. Οι άνθρωποι φιλικοί όσο δεν πάει άλλο!!!
Και έτσι θα πρέπει να είναι, αφού από αυτό ζουν. Κοίτα που καταντήσαμε, να εγκωμιάζουμε το ΕΝΑ μέρος στο οποίο βρίσκουμε σωστή φιλοξενία. Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας, καλά κάνουν και μας τρώνε τους τουρίστες οι Τούρκοι...
-
Ναι, αλλα σε καποιο αλλο τοπικ θα σας πω για τα ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!! Για εναν δηλαδή που μας έτυχε, και μας έκανε τις διακοπές......να μην σας πω....! Αισχος!
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Όχι πάνω απο 100 € pls
Ιγνατία είναι 5 χιλιόμετρα πριν το ναυπλιο, προς μύλους.... και συγκεκριμένα στην Νέα Κιο... ΄πάρα πολύ καλό και φθηνό....
Αν κανεις μια βολτα και απο το Τολο θα βρεις σιγουρα.Οι Εγγλεζοι ερχονται μετα το Πασχα.
-
ΜΑΡΙΑΝΝΑ στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά φιλικοί, πεντακάθροι, σπιτικές μαρμελάδες και απέραντη θέα.
-
Εγώ την ατυχία μου την βίωσα σε ένα ξενοδοχείο στην Σκιάθο με θέα τον διάδρομο του αεροδρομίου!!!!!
Έχω πάει για μια βδομάδα και οι καμαριέρες κάθε πρωί από τις 7 ούρλιαζαν, έσπρωχναν έπιπλα... μιλάμε χαμός!!!!! Επειδή είχε πολλούς ξένους σε εμάς σεντόνια άλλαζαν κάθε τρείς μέρες και όχι κάθε μέρα όπως προβλέπεται στα ξενοδοχεία!!!!!!!
Το πρωϊνό απαράδεκτο... και φθάνουμε στο καλύτερο!!!!!- Θα ήθελα μια απόδειξη παρακαλώ ......
Και μου κόβει ο τύπος την απλή την αθεώρητη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ από το μπλοκάκι ........ μόλις τον είδα δεν του μίλησα... γιατί στο λιμάνι είχα δει το πλωτό σκάφος του ΣΔΟΕ!!!!
Οπως καταλαβαίνετε μπήκα στο σκάφος τους έδειξα/ άφησα την απόδειξη και τους έιπα πώς ήταν η παραμονή μου εκεί πήρα την απάντηση
'ΑΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!!'
- Θα ήθελα μια απόδειξη παρακαλώ ......
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΑΡΙΑΝΝΑ στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά φιλικοί, πεντακάθροι, σπιτικές μαρμελάδες και απέραντη θέα.ποοοσο τσιμπημενες?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΑΡΙΑΝΝΑ στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά φιλικοί, πεντακάθροι, σπιτικές μαρμελάδες και απέραντη θέα.Φαίνεται πολύ ωραίο αλλά δεν έχει δωμάτιο!
DAP & Papagalos thanks pals αλλά θέλω να μείνω μέσα στο Ναύπλιο.
Πάσχε αυτό που μου είπες δεν είχε διπλό κρεβάτι!
Η διαδικασία αυτή με τρελαίνει γμτ!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Όχι πάνω απο 100 € pls
Αν κανεις μια βολτα και απο το Τολο θα βρεις σιγουρα.Οι Εγγλεζοι ερχονται μετα το Πασχα.
Πριν 3 χρόνια είχα μείνει ένα τρίημερο στο Καποδίστριας (και μάλιστα Μάϊο όπου ήταν όλα φίσκα και χωρίς να έχω κάνει κράτηση πιο πριν). Ήταν πολύ γραφικό καθώς έχει και μια ατμόσφαιρα από το παρελθόν στη διαρρύθμισή του κτλ καθώς είναι στην ουσία ένα παλαιό σπίτι του 19ου αιώνα που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο.
http://www.hotelkapodistrias.gr/
Τα δωμάτια είναι προσεγμένα και διαθέτουν όλες τις ανέσεις (tv,a/c,ψυγείο το οποίο ήταν γεμάτο με φθηνή σχετικά χρέωση για ότι κατανάλωνες).
Η διαμονή δεν μας είχε κοστίσει ακριβά και είμασταν και μέσα στο κέντρο του Ναυπλίου όπου απολαμβάναμε χωρίς καμία σκοτούρα το μέρος (καμία έννοια για το πως θα μετακινηθούμε, που θα παρκάρουμε και τα λοιπά). Το αυτοκίνητο μπορείς να το αφήνεις στην πλατεία σε ένα άνοιγμα πάνω από το ΚΤΕΛ (αρκετά πλατύ, άνετο και ασφαλές για παρκάρισμα μέρος). Το κάθετο στενό σε βγάζει στο ξενοδοχείο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...