-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νομίζω ότι μπορείς να δώσεις τα στοιχεία, προκειμένου να αποφύγουν και άλλοι την δική σου ταλαιπωρία, εφόσον στοιχειοθετείται η 'απατεωνιά'.
Όπως, αντίστοιχα, είχαμε γράψει κι εμείς σχετικά με ξενοδοχείο στο Πολύδροσο, στο προπέρσινο Ακρόπολις!Βεβαίως, όπως γράφουμε τα καλά, έτσι πρέπει να γράφουμ και τα στραβά!
-
Ξενοδοχείο 'Καστανόδασος' στο Εμπόριο ν.Κοζάνης δήμος Μουρικίου . http://www.kastanodasos.gr . Τώρα πως παίρνει τέτοιες κριτικές δεν ξέρω .
-
εμεις παντως οταν 8ελουμε να παμε καπου κοντα στην αραχωβα μένουμε σε ολοκαινουργια ενοικιαζομενα δωματια κατηγοριας 4 κλειδιων τα οποια ακομα και ξενοδοχειο 8α ζηλευε
πληρωνουμε 50 ε (δεν αποτελει φιλικη τιμη) και ειμαστε 10 λεπτα απο την αραχωβα...
Διαθέτει 4 δικλινα και 2 3κλινα δωματια (50 και 70 ε αντίστοιχα)
τα δωματια δια8ετουν τα παντα (αυτονομη 8ερμανση, αιρ κοντισιον, καμπινα ντουσιερα με υδρομασαζ, καφετιερα, πιστολακι μαλλλιων, χρηματοκιβωτιο, ειδικο επιπλο κουζινα με ψυγείο κλπ κλπ, συνδεση ιντερνετ dsl στα δωματια, τηλεοραση με nova, καλη θεα κλπ κλπ) διαθετει επισης καφε-μπαρ και ταβερνα, παιδικη χαρα και παρκινγκ
και το κυριοτερο πολυ καλους ανθρωπους
τηλεφωνο επικοινωνιας 6936 053481
(Γιαννης Παπαγεωργιου) -
Τα τριήμερα-τετραήμερα-Χριστούγεννα-Πάσχα οι περισσότεροι γίνονται τελείως ασύδοτοι.
Καλύτερα να πας ένα τυχαίο Σαββατοκύριακο, κι ας είναι και μια μέρα λιγότερη. Τα χρήματα και η ταλαιπωρία που γλιτώνεις είναι ασύγκριτα. -
Δυστυχώς, βρίσκουν και τα κάνουν....
Αν εκείνη τη στιμή που νιώθεις ότι ο άλλος σε κοροϊδεύει του κάνεις μια γερή φασαρία και του πατήσεις μια καταγγελία από πάνω θα σκεφτεί να το ξανακάνει.
Αλλά ελάχιστοι το κάνουν γιατί λες ότι έχεις πάει να περάσεις καλά και δεν θέλεις να καταλήξεις να τσακώνεσαι και να μπλέκεις (μου έχει συμβεί και εμένα).
Έχουμε και τη νοοτροπία του 'ποιος θα ασχοληθεί τώρα;'... -
προτεινω να στειλουμε ολοι mail στον τυπο λεγοντας οτι μαθαμε για το περιστατικο και οτι θα το πουμε σε ολους τους συγγενεις/φιλους και σε οσους ακομα μπορουμε.
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Λοιπόν έκλεισα για το τριήμερο που μας πέρασε , στέλνοντας τα λεφτά στις 16/01/07 (απόδειξη τράπεζας) . Όταν έφτασα το Σάββατο στον ξενώνα πληροφορήθηκα ότι -λόγω βροχής - χάλασε η στέγη της σοφίτας και μόνο σε σπίτι μέσα στο χωριό θα μπορούσαμε να μείνουμε . Ζήτησα να δω την σκεπή και ανακάλυψα ότι η 'μεζονέτα' είχε διπλονοικιαστεί . Μη έχοντας να κάνω αλλιώς ελέω παιδιών δέχτηκα να μείνω εκεί που μου είπε και χωρίς να το ζητήσω υποσχέθηκε μείωση τιμής της διαμονής . Εντέλει πληρώθηκε κανονικά γιατί 'ξέχασε' αυτά που έλεγε το Σάββατο και γιατί η σύζυγος δεν ήθελε φασαρίες. Αφήνουν οι mods να δημοσιεύσω στοιχεία ;
ΒΟΗΘΕΙΑ .....κακως φιλε μου σε τετοιες περιπτωσεις γραφουμε τη γυναικα και κανουμε το σωστο.
Εξηγουμαι: προ 3ετιας εχω κλεισει τελευταια στιγμη δικλινο για 3ημερο στο γαλαξιδι ελεω ραλι ακροπολις με τη γυναικα.να μην τα πολυλογω ενω το καρτελακι πισω απο την πορτα του δωματιου ελεγε 80 ευρω για τη συγκεκριμενη περιοδο τελειωνοντας το 3ημερο παω να πληρωσω τα 240 και μου λεει στη ρεσεψιον ο τυπος 3μερες Χ 105ε = 315ευρω.Ηγυναικα μου που με ξερει αρχισε να με σκουνταει απο πισω.Καλα λεω απο μεσα μου.Βγαζω απο την τσεπη μου τα λεφτα και ακουμπαω στον παγκο 240 ευρω.Οριστε του λεω.ΕΕΕ μου λεει 315 ευρω ειναι.240 κοστιζει 240 θα παρεις του λεω γραφει πουθενα μαλακας στο κουτελο μου?
Αυτο ηταν και εκει τελειωσε η συζητηση -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
προτεινω να στειλουμε ολοι mail στον τυπο λεγοντας οτι μαθαμε για το περιστατικο και οτι θα το πουμε σε ολους τους συγγενεις/φιλους και σε οσους ακομα μπορουμε.not bad...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προτεινω να στειλουμε ολοι mail στον τυπο λεγοντας οτι μαθαμε για το περιστατικο και οτι θα το πουμε σε ολους τους συγγενεις/φιλους και σε οσους ακομα μπορουμε.
not bad...
πιανει παντα, να δεις αμα του ερ8ουν 10 mails που θα λενε οτι θα ειδοποιησουν 10-20 ατομα το κα8ενα...
-
Θα χε περισσότερη πλάκα να βλέπαμε και την φάτσα του!
dea@735 εγώ θα πρότεινα να κανεις μια καταγγελία σε κάποιο ινστιτούτο καταναλωτή ή στο υπουργείο, να το φυσάει και να μη κρυώνει.
-
Ενημερωθηκα για ενα περισταστικο που συνεβει στον Ξενωνα σας σχετικα με την σκεπη που εμπαζε νερα και τα ατομα τελικα εμειναν σε ενα σπιτι που τους συμβουλεψατε χωρις να μειωθει η τιμη.
Θεωρω αυτην την συμπεριφορα ως αντιεπαγγελματικη τουλαχιστον καθως και ολοι οι φιλοι μου και γνωστοι μου που τους αφηγηθηκα το γεγονος. Ο ξενωνας σας φαινεται μια χαρα αλλα υστερα απο αυτο το γεγονος δεν νομιζω ποτε να με φιλοξενησει.
Επισης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το σχετικο περιστατικο εχει δημοσιευθει σε Φορουμ που απαριθμει τουλαχιστον 17.000 μελη.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ενημερωθηκα για ενα περισταστικο που συνεβει στον Ξενωνα σας σχετικα με την σκεπη που εμπαζε νερα και τα ατομα τελικα εμειναν σε ενα σπιτι που τους συμβουλεψατε χωρις να μειωθει η τιμη.Θεωρω αυτην την συμπεριφορα ως αντιεπαγγελματικη τουλαχιστον καθως και ολοι οι φιλοι μου και γνωστοι μου που τους αφηγηθηκα το γεγονος. Ο ξενωνας σας φαινεται μια χαρα αλλα υστερα απο αυτο το γεγονος δεν νομιζω ποτε να με φιλοξενησει.
Επισης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το σχετικο περιστατικο εχει δημοσιευθει σε Φορουμ που απαριθμει τουλαχιστον 17.000 μελη.
Kαλό, αλλά μήπως δεν πρέπει να δικάζουμε και καταδικάζουμε κάποιον από μία καταγγελία χωρίς να ακούσουμε τον αντίλογο;
Πως θα σας φαινότανε αν είσαστε ιδιοκτήτης ξενώνα και εγώ επισκέπτης σας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Nα έφτανα μετά από ένα τρικούβερτο καθ'οδόν τσακωμό με τη γυναίκα μου, έχοντας απολυθεί Παρασκευή μεσημέρι από την δουλειά μου. Kαι να έπαιρνα πρωινό απαντώντας σε διαδοχικά τηλέφωνα από την πεθερά μου που με κατηγορούσε ότι εγώ φταίω που χάλασε η βρύση και να γυρίσω αμέσως γιατί γέμισε νερά και θα είμαι υπεύθυνος αν πνιγεί. Kαι τη Δευτέρα το πρωί να γράφω σε φόρουμ με 18000 μέλη ότι οι πολυδιαφημισμένες ομελέτες του παραδοσιακού ξενώνα σας ήταν χαλασμένες και ξέρναγα. ?????
Eννοείται ότι δε θέλω να αμφισβητήσω την αξιοπιστία κανενός μέλους του φόρουμ αυτού και επίσης ότι δεν γνωρίζω καθόλου τον ξενώνα ή τους ιδιοκτήτες του... Aλλά μήπως θα έπρεπε να ακούσουμε τι λέει και ο δολοφόνος;
-
EΓΩ παντως θα μεταφερω στον Ιδιοκτητη του ξενοδοχειου τον ισχυρισμο του dea .....
yg ... και επειδη γνωριζω τι μαρκα ειναι ο Δαλακης ( Ο ξενοδοχος ) θα του κανω καλο χουνερι .....
...εχετε δικιο μα θελετε να ακουσετε την αποψη του αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει πιθανοτητα να συμβαινει τιποτα διαφορετικο απο αυτα που δηλωσε ο DEA
@ DEA .... εαν θελεις μπορεις να δημοσιευσεις το pm που σου εστειλα
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ενημερωθηκα για ενα περισταστικο που συνεβει στον Ξενωνα σας σχετικα με την σκεπη που εμπαζε νερα και τα ατομα τελικα εμειναν σε ενα σπιτι που τους συμβουλεψατε χωρις να μειωθει η τιμη.
Θεωρω αυτην την συμπεριφορα ως αντιεπαγγελματικη τουλαχιστον καθως και ολοι οι φιλοι μου και γνωστοι μου που τους αφηγηθηκα το γεγονος. Ο ξενωνας σας φαινεται μια χαρα αλλα υστερα απο αυτο το γεγονος δεν νομιζω ποτε να με φιλοξενησει.
Kαλό, αλλά μήπως δεν πρέπει να δικάζουμε και καταδικάζουμε κάποιον από μία καταγγελία χωρίς να ακούσουμε τον αντίλογο;
Πως θα σας φαινότανε αν είσαστε ιδιοκτήτης ξενώνα και εγώ επισκέπτης σας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Nα έφτανα μετά από ένα τρικούβερτο καθ'οδόν τσακωμό με τη γυναίκα μου, έχοντας απολυθεί Παρασκευή μεσημέρι από την δουλειά μου. Kαι να έπαιρνα πρωινό απαντώντας σε διαδοχικά τηλέφωνα από την πεθερά μου που με κατηγορούσε ότι εγώ φταίω που χάλασε η βρύση και να γυρίσω αμέσως γιατί γέμισε νερά και θα είμαι υπεύθυνος αν πνιγεί. Kαι τη Δευτέρα το πρωί να γράφω σε φόρουμ με 18000 μέλη ότι οι πολυδιαφημισμένες ομελέτες του παραδοσιακού ξενώνα σας ήταν χαλασμένες και ξέρναγα. ?????
Eννοείται ότι δε θέλω να αμφισβητήσω την αξιοπιστία κανενός μέλους του φόρουμ αυτού και επίσης ότι δεν γνωρίζω καθόλου τον ξενώνα ή τους ιδιοκτήτες του... Aλλά μήπως θα έπρεπε να ακούσουμε τι λέει και ο δολοφόνος;
Ναι , ναι ,ναι .... 10 φορές ναι . Γι αυτό έκανα την εισαγωγή όταν επανέφερα το θέμα . Γι αυτό ζήτησα άδεια για να γράψω τα στοιχεία του . Αλλά δεν κατηγόρησα για υποκειμενικά θέματα (κακή διακόσμηση , μπαγιάτικο πρωινό κλπ ) . Είπα ότι πλήρωσα ξενώνα -πέτρινο τρομάρα μου - κι έμεινα σε σπίτι . Πλήρωσα ησυχία και δεν κοιμήθηκα από τους ευγενέστατους κατά τα άλλα κατοίκους οι οποίοι θεώρησαν καλό να ρίξουν πάνω από χίλιες (κατά δήλωσή τους ) κροτίδες για το έθιμο .
Σε τελική ανάλυση έχω δηλώσει ότι θα δεχόμουν και τρύπια σκεπή αν ήταν αλήθεια. Το 'δούλεμα' με πείραξε . Αλήθεια 160 ευρώ/βραδιά για σπίτι στο Εμπόριο τι σας λέει ; -
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Αλήθεια 160 ευρώ/βραδιά για σπίτι στο Εμπόριο τι σας λέει ;Ότι αν πηγαίνεις πάνω από 5 φορές το χρόνο συμφέρει να το νοικιάσεις.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αλήθεια 160 ευρώ/βραδιά για σπίτι στο Εμπόριο τι σας λέει ;
Ότι αν πηγαίνεις πάνω από 5 φορές το χρόνο συμφέρει να το νοικιάσεις.
. . . να το αγορασεις εννοείς μάλλον
-
Περιπτώσεις όπως αυτή του dea δε πρέπει να μένουν χωρίς να γίνει φασαρία επιτόπου. Τι να το κάνεις που το δημοσίευσες σε ένα φόρουμ και το έμαθαν κάποιες εκατοντάδες άτομα. Ο ξενοδόχος έκανε αυτό που ήθελε; Πήρε τα λεφτά που ήθελε;
Εσύ εκνευρίστηκες χάλασες το τριήμερο σου κι αυτός έχει ένα πελάτη (αυτόν που έμεινε τελικά στο δωμάτιο που είχες κρατήσει εσύ) που θα λέει ότι πήγα κι έμεινα σε ένα ξενοδοχείο πολύ καλό με έναν ξενοδόχο που με βόλεψε κ.λ.π. στέλνοντας του πελάτες.
Γι αυτό λέω, επιτόπου αύξηση του τόνου της φωνής κατά πρώτον και μετά τηλέφωνο σε οτιδήποτε δε θα ήθελε να δει στο ξενοδοχείο του. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Περιπτώσεις όπως αυτή του dea δε πρέπει να μένουν χωρίς να γίνει φασαρία επιτόπου. Τι να το κάνεις που το δημοσίευσες σε ένα φόρουμ και το έμαθαν κάποιες εκατοντάδες άτομα. Ο ξενοδόχος έκανε αυτό που ήθελε; Πήρε τα λεφτά που ήθελε;
Εσύ εκνευρίστηκες χάλασες το τριήμερο σου κι αυτός έχει ένα πελάτη (αυτόν που έμεινε τελικά στο δωμάτιο που είχες κρατήσει εσύ) που θα λέει ότι πήγα κι έμεινα σε ένα ξενοδοχείο πολύ καλό με έναν ξενοδόχο που με βόλεψε κ.λ.π. στέλνοντας του πελάτες.
Γι αυτό λέω, επιτόπου αύξηση του τόνου της φωνής κατά πρώτον και μετά τηλέφωνο σε οτιδήποτε δε θα ήθελε να δει στο ξενοδοχείο του.μονο αυξηση της φωνης ρε συ?
εγω θα τον πετουσα οξω κ θα τον βαρουσα πανω στην ρεσεψιον μεχρι ναρθει ο τερενς κουικ.Τσ τσ τσ δεν έχεις καθόλου τρόπους.
Έγραψα 'κατά πρώτον' οπότε η συνέχεια προσαρμόζεται ανάλογα την αντίδραση. -
Να γράψω και εγώ την δική μου περιπέτεια 17 Αυγούστου 2005(μπορει και 18-19 δεν θυμάμαι) έχω κλήσει ξενοδοχείο στην Λευκάδα 80 € την βραδιά δικληνο με ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ μετά απο πολύ ψάξιμο....γιατί οι περισσότεροι δίνανε 2 μονά!
Ο λόγος που θέλω 2πλο είναι ότι
α. δεν μπορω να μαμήσω σε 2 μονά κολημένα
β. λόγω ύψους (1,87) στα κρεβάτια των ξενοδοχείων κοιμάμαι λίγο διαγώνια για να χωρέσω αν είναι μονά κολημένα γίνεται χέσε μέσα η κατάσταση
γ. στο φινάλε είναι γούστο μου να κοιμηθώ σε διπλό κρεβάτι δεν ζήτησα στρώμα νερού και μια ξανθιά βυζαρού να μου κάνει αέρα!Αφού έχω φτάσει στο νησί με τρελή ταλαιπωρία στο δρόμο και τρελή κινηση, φτάνω και στο ξενοδοχείο, παίρνω τις βαλίτσες (μα πόσες βαλιτσες κουβαλάει μια γυναίκα για 7 μέρες! ) μέχρι την ρεσεψιον παίρνουμε το κλειδί του ξενοδοχείου....φτάνουμε σοτ δομάτιο.....το οποίο ήταν μια τρύπα....καμία σχεση με την photo απο τις Διακοπές (ή ιντερνετ δεν θυμάμαι) και μετο που ανάβο φως....βλέπω 2 μονά!!!!!!!!!!
(και το μόνο που σκεφ΄τομουνα ήταν έντα ντουζάκι και ξάπλα κανα 2ωρο ) καρφί λοιπόν στην ρεσεψιον (και απο πίσω και η γυναίκα η οποία είχε κάνει τις συνενοήσεις) λέω στην τύπισα
Εγώ. έχει γίνει λάθος στο δωμάτιο.
Αυτή. Τι λάθος?
Ε. Έχει 2 μονά κρεβάτια
Α. και τι θα έπρεπε να έχει?
Ε. 1 διπλό
Α. Να δω (κοιτάει κάτι χαρτιά) όχι μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμο διπλό μέχρι το τέλος αυγούστου.
Ε. Ναι εμείς ζητήσαμε διπλό μας είπατε οκ, και όταν σας πήραμε να σας πούμε οτι βάλαμε τα λεφτά της μιας βραδιάς στην τράπεζα, σας ξαναείπαμε για το διπλό και είπατε οκ
Α. Δεν μιλήσατε με εμενα αποκλίεται.
Γυναίκα μου. Μιλήσαμε με την κυρία τάδε.
Α. Ε κάποιο λάθος θα έκανε.
Ε. Ναι αλλά εμείς κλέισαμε διπλό κρεβάτι....2 μονά είχαν άλλα 20 ξενοδοχεία.
Α. Εντάξει και τι έχουν τα 2 μονά? Τόσος κόσμος κοιμάτε σε 2 μονά.
Ε. Ε, καλά με αυτή τη λογική και τόσος κόσμος πάει και μένει σε Camping και κοιμάται κάτω.
Α. Δεν σας είπαμε κύριε να κοιμηθείται κάτω.
Ε. Όχι αλλα τα 2 μονά είναι εξίσου άνετα για εμένα.Φεύγουμε....εγώ μέσα στα νεύρα...το νησί πνιγμένο.....πάω στην πισήνα κάνω μπάνιο να χαλαρώσω....και ξεκινάω να ψάχνω ξενοδοχεία....παιδιά δεν φαντάζεστε....σε όαλ τα ξενοδοχεία κόσμος να ζητάει δωμάτια!!! Εγώ αποφασισμένος να φύγω έστω και σε 2 μονά αλλά σε άλλο ξενοδοχείο όχι σε αυτούς....να με περνάνε για μαλάκα!
Παρένθεση ευτυχώς που είναι πάγια τακτική μου να αφήνω την κοπέλα που πάω διακοπές να κλήνει όποιο ξενοδοχείο θέλει και να κάνει τις συνενοήσεις ώστε σε περίπτωση στραβής να μην ακούσω γκρίνια
Έχουμε ψάξει όλα τα ξενοδοχεία απο το ξενοδοχείο προς την πολη....ΤΙΠΟΤΑ ούτε για πλάκα, γυρνόντας απογοητευμενος στο ξενοδοχείο πάμε σε ένα περίπτερο κανα χιλιόμετρο μετά το ξενοδοχείο προς την αντίθετη πλευρά απο την πόλη για μικυ μάους και σταυρόλεξα...ε.....την Ναυτεμπορική το Status κλπ γυρνώντας ακριβώς δίπλα στο ξεοδοχείο μας....βλέπουμε ένα ξενοδοχείο....ρε λες? Ρωτάμε....την επόμενη μέρα άδειαζε δωμάτιο με διπλό κρεβάτι η τιμή 5 € πάνω απο αυτά που δίναμε
Φυσικά την επόμενη μέρα κάναμε check out και πήγαμε δίπλα...το δωμάτιο τεράστιο...με ψυγείο κρεβατάρα....θέα τρελή απο το κρεβάτι ούτε καν να σηκωθώ!
Άντε γιατί μας περνάνε για μαλάκες.
Ουπς το ποστ βγήκε τέρας!
-
Πλεον δεν πηγαινω σε κοσμοπολιτικα μερη για διακοπες. Νοικιαζω ενα ομορφο σπιτακι με θεα τη θαλασσα στην ανατολικη μεριά της Ευβοιας, το οποιο ειναι πανω απο ταβερνα και διπλα ακριβως στη θαλασσα. Εχει μεγαλο μπαλκονι με τραπεζακι και παω και την αραζω εκει. Αλλοτε με κοπελα και αλλοτε με γονεις..
Απειρη ηρεμια, η παραλια διπλα δε παιρνεις αμαξι, το ταβερνειο διπλα, πινεις τις μπυρες σου και ανεβαινεις σπιτι για ξεκουραση και το βραδακι ανοιγεις το ταβλι και παιζεις με τις ωρες, (οσο σε τρωνε τα κουνουπια).
Το σπιτι εχει αρκουδα, μπανιο, κουζινα και τιβι (χεστηκαμε για τιβι) και δινω 50ευρω τη βραδιά.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...