-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο οσο ξερω τους δρομους εκει τους εχει φτιαξει ο Παπαδοπουλος,που καταγόνται απο εκει καπου.Πολυ απομόνωση για πολλά χρόνια.Xλωμό. Ο μεν Παπαδόπουλος κατήγετο από την Αχαϊα, ο δε Κοσμάς ήταν πάντα αμετανόητα και σταλινικότατα κατακόκκινος...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν θα κατσω να μαλωσω κιολας για τους δρομους απο το Λεωνιδιο ως τον Κοσμα ,αλλα αντικειμενικα δεν ειναι και τοσο τραγικοι.....Εχει καποια κομματια που ειναι κακο το οδοστρωμα,εχει καποια αλλα που ειναι μια χαρα.....Ε στο κατω κατω της γραφης,επαρχειακο δικτυο ειναι και μαλιστα ορεινο...Εχει πολλες στροφες για αυτο οσοι δεν τις μπορουν(δεν νομιζω να βρεθουν πολλοι σε αυτο το φορουμ ) ας προτιμησουν ενα αλλο μερος....
Μάλιστα!
Funis, σου δείχνουν ευγενικά τον δρόμο προς:
(μια πιο ελεύθερη ερμηνεία του 'προτιμήσουν ένα άλλο μέρος' )
-
charmak μοιραζομαστε το ιδιο καυτερο χιουμορ!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.....στους Δελφούς (που ξέρω) μπορεις να βρεις από 30-40 σε καλό ξενοδοχείο! Οχι οτι δεν ειναι λαμόγια εκει, αλλά δεν τους παιρνει να τα 'χουν παραπάνω γιατί θα πεινάσουν. Και μιλάμε για 9 χλμ. απόσταση, 5-7 λεπτά με τ' αμάξι...
Κανα καλο ξενοδοχειο στους Δελφους εχεις να προτεινεις?
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
charmak μοιραζομαστε το ιδιο καυτερο χιουμορ!Σας βλέπω να μοιραζεστε και τις ιδιες καυτερες μπουφλες σε λιγο!
-
charmak μοιραζομαστε το ιδιο καυτερο χιουμορ!Ναι! Red Hot Chili Pepper, κοινώς μπούκοβο!
Και τους ίδους εχθρούς, επίσης!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας βλέπω να μοιραζεστε και τις ιδιες καυτερες μπουφλες σε λιγο!
can't help it!
-
Σας βλέπω να μοιραζεστε και τις ιδιες καυτερες μπουφλες σε λιγο!
can't help it!
Το καυτερό (από το καυτό) εξάσφαιρο ξαναχτυπά!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
.....στους Δελφούς (που ξέρω) μπορεις να βρεις από 30-40 σε καλό ξενοδοχείο! Οχι οτι δεν ειναι λαμόγια εκει, αλλά δεν τους παιρνει να τα 'χουν παραπάνω γιατί θα πεινάσουν. Και μιλάμε για 9 χλμ. απόσταση, 5-7 λεπτά με τ' αμάξι...
Κανα καλο ξενοδοχειο στους Δελφους εχεις να προτεινεις?
Ευχαριστω!Αμαλία και Ξενία (Δελφοί Παλάς λέγεται τώρα αλλά όλοι το ξέρουνε Ξενία). Σου λέω 2 που τα έχουν διαφορετικοί γιατί στους Δελφούς 3-4 ξενοδόχοι ελέγχουν τα πάντα και δε θέλω να σου πω πολλά του ιδίου... Αν πάρεις στο Ξενία μπορεί να σε παραπέμψουν στο Κινγκ Ηνίοχος που είναι αρκετά καλό ξενοδοχείο.... Βία να σου 'ρθει 50 ευρώ το δίκλινο. Για την Αράχωβα ακούω τα 150αρια και ζαλίζομαι
Να ξέρεις ότι αυτήν την εποχή βαράνε μύγες, μη σε ψαρώσουν ότι και καλά είναι γεμάτοι κλπ. κι επίσης μην ψηθείς από τις τιμές που γράφει πίσω από την πορτα, αυτές είναι για τα μάτια του κόσμου, στα μεγαλα τουριστικά γραφεία πουλάνε περίπου 25 ευρώ το δωμάτιο με πρωινό (για γκρουπ βέβαια).
Παντως, οπου κι αν πας, τη λαμογιά της Αράχωβας δεν τη φτάνουν με τίποτα, αντίθετα οποιοδήποτε ξενοδοχείο των Δελφών είναι αξιοπρεπέστατη λύση ειδικά αν λάβεις υπ' όψιν τις τιμές και την απόσταση κι αν δε γουστάρεις την... Κολωνακοποίηση/Μυκονοποίηση.
Αν θες κάτι άλλο pm -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν θες κάτι άλλο pm
Γυναίκα,αυτοκίνητο,δάνειο,ραντεβού με τον υπουργό;Asimov
-
να πω και εγω μια ιστορια με απαραδεκτο ξενοδοχο
πριν 3 χρονια περιπου αποφασισαμε με τη γυναικα μου τελευταισ στιγμη να παμε 3 μερες να δουμε το ραλλυ ακροπολις.φυσικα τελευταια στιγμη που να βρεις ξενοδοχειο τεσπα ενα φιλαρακι με διασυνδεσεις μας βρηκε ενα Hotel στο γαλαξιδι.να μην τα πολυλογω η αναγραφομενη τιμη στο καρτελακι που ειναι κολημενο στην πορτα του δωματιου ηταν 85 ευρα τη βραδια.ελα ντε που το πρωι που φευγαμε παω να πληρωσω και μου ειχε χρεωσει 110 ευρα την βραδια?
αφου ξεπερασα το πρωτο σοκ του λεω ακου να δεις 85 λεει στην πορτα 85 θα παρεις,οχι επειδη αυτες τισ μερες εχει ραλλυ να μας γδυσεις κιολας πηγε να μου πει μα μου σου του αλλα εγω κερβερος του λεω τοσα παιρνεις αλλιως φωναζω αστυνομια και την υπευθυνη υπηρεσια γιαυτα τα θεματα οποια κι αν ειναι αυτη.εκανε μοκο παιδια και δεν ειπε τιποτα.τελος καλο ολα καλα -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Απο οσο ξερω τους δρομους εκει τους εχει φτιαξει ο Παπαδοπουλος,που καταγόνται απο εκει καπου.Πολυ απομόνωση για πολλά χρόνια.
Xλωμό. Ο μεν Παπαδόπουλος κατήγετο από την Αχαϊα, ο δε Κοσμάς ήταν πάντα αμετανόητα και σταλινικότατα κατακόκκινος...
Ωχ, λες για αυτό να μου άρεσε τόσο πολύ???? :Ρ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν θες κάτι άλλο pm
Γυναίκα,αυτοκίνητο,δάνειο,ραντεβού με τον υπουργό;Asimov
Γυναίκες διαθέτει το κατάστημα (με ανταλλαγή γιατί προσφάτως και το αφεντικό ξέμεινε... )
Για αυτοκίνητα, δάνεια και ραντεβού δυστυχώς ατυχήσατε, μόνο συμβουλές (τζάμπα) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, οπου κι αν πας, τη λαμογιά της Αράχωβας δεν τη φτάνουν με τίποτα, αντίθετα οποιοδήποτε ξενοδοχείο των Δελφών είναι αξιοπρεπέστατη λύση ειδικά αν λάβεις υπ' όψιν τις τιμές και την απόσταση κι αν δε γουστάρεις την... Κολωνακοποίηση/Μυκονοποίηση.
Αν θες κάτι άλλο pmΣ΄ευχαριστω πολυ!
Εκλεισα για Δελφους! Μονο για Σαββατο και οχι για Παρασκευη - Σαββατο που ''απαιτουν'' στην Αραχωβα.... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, οπου κι αν πας, τη λαμογιά της Αράχωβας δεν τη φτάνουν με τίποτα, ...
Φαίνεται δεν εχεις παει ποτε Πήλιο ,να βιωσεις ακρίβεια στο max και υπηρεσίες στο low
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως, οπου κι αν πας, τη λαμογιά της Αράχωβας δεν τη φτάνουν με τίποτα, ...
Φαίνεται δεν εχεις παει ποτε Πήλιο ,να βιωσεις ακρίβεια στο max και υπηρεσίες στο low
Πήγα το ΣΚ της 28ης Οκτωβρίου! Συμφωνώ, απλά η ακρίβεια ήταν λίγο πιο low από την Αράχωβα (ενα κατοσταρι σε αξιοπρεπέστατο, πάντως, δικλινο). Στην Αράχωβα το 150 είναι ψωμοτύρι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πήγα το ΣΚ της 28ης Οκτωβρίου!
Αργησες 3 εβδομάδες
-
Ναι ρε γμτ
-
Χωριό Άγιος Γερμανός , ναι ανάμεσα στις Πρέσπες . Δωμάτιο με πρωινό και τζάκι 80 ευρώ . Την άλλη μέρα στις 10.00 ζητάω να πληρώσω και με ρωτάνε αν άναψα το τζάκι . Στην καταφατική μου απάντηση μου χρεώνουν τα ξύλα . Δηλ. αναρωτιέμαι όταν λένε 'δωμάτιο με τζάκι ' τόσα ευρώ εννοούνε με σβηστό το fireplace ;
Υ.Γ Τα ξύλα ήταν φετινά και δεν έκαιγαν , ενώ χρεώθηκαν όσο μισό κυβικό 'χορικά'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι ρε γμτNext time!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...