-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Εγώ μιλάω να ΜΗΝ υπάρχει ο πλανήτης Γη.Μετά άραγε η σελήνη τι θα κάνει;
Θα μεταναστεύσει
Θα ψάξει για άλλο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Εγώ μιλάω να ΜΗΝ υπάρχει ο πλανήτης Γη.Μετά άραγε η σελήνη τι θα κάνει;
Θα ψάξει για νέα σχέση.
Τα νούμερα που γράφεις 'Hunter' πρέπει να είναι ένα μέρος της πραγματικότητας.
Εκτός εάν τους έπιασε όλους τους 'δυνατούς' (ειδικά τους δύο) ξαφνική κρίση ειλικρίνιας με ταυτόχρονη κρίση συνειδήσεως. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Εγώ σας είπα τι είχα ακούσει και διαβάσει (έχουν περάσει ειλικρινά πολλά χρόνια από τότε).Είπα ότι δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.
Δλδ αν τα βάλουν όλα κάτω και τα σκάσουν σας φαίνεται τόσο παράξενο να γίνει κάτι τέτοιο;
Αν υπήρχε ένας τρόπος να τα θάψουν όλα βαθιά μέσα στη γή και να πυροδότήσουν κάτι θα μπορούσε να γίνει αλλά που να ψάχνεις να βρείς τον Μπρους Γουίλις για να μας ανοίγει τρύπες...
-
Oι αριθμοί για τις 5 επίσημες και νόμιμες (κατά το διεθνές δίκαιο) πυρηνικές δυνάμεις (μόνιμα μέλη του Σύμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ) είναι αντικείμενο διεθνών συνθηκών και επαληθεύονται αμοιβαίως.
Για τις υπόλοιπες, που κατέχουν τέτοια όπλα παράνομα, κατά παράβαση της Νοn Proliferation Treaty, οι αριθμοί είναι κατ' εκτίμηση. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Εγώ σας είπα τι είχα ακούσει και διαβάσει (έχουν περάσει ειλικρινά πολλά χρόνια από τότε).
Είπα ότι δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.
Δλδ αν τα βάλουν όλα κάτω και τα σκάσουν σας φαίνεται τόσο παράξενο να γίνει κάτι τέτοιο;
Αν υπήρχε ένας τρόπος να τα θάψουν όλα βαθιά μέσα στη γή και να πυροδότήσουν κάτι θα μπορούσε να γίνει αλλά που να ψάχνεις να βρείς τον Μπρους Γουίλις για να μας ανοίγει τρύπες...
Αν γίνει ένα μεγάλο ΚΡΑΚ μετά κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα επακολουθήσει...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροιδεύετε πάντως. Ράδιο αρβύλα ήταν δλδ;
Αν ήταν (που δεν αμφιβάλω καθόλου) τουλάστιχον δώστε κανένα επιχείρημα. Τουλάστιχον να μην την ξαναπώ τη μαλακ!α και αλλού...
Δεν κατάλαβες... Οσα πυρηνικά και να σκάσουν στην επιφάνεια του πλανήτη είναι πολύ δύσκολο να τον κάνουν να διαλυθεί (ή κάτι τέτοιο τσπ) Αντίθετα αν η έκρηξη είναι από μέσα αλλάζει το πράγμα. Αν ας πούμε σκάσει ένα πασχαλιάτικο δυναμιτάκι πάνω στην ανοιχτή σου παλάμη μπορεί να καταλήξεις με ένα έγκαυμα ενώ αν σκάσει μέσα στη κλειστή γροθιά σου μπορεί να καταλήξεις χωρίς δάχτυλα.
Το σχόλιο για τον Μπρους Γουίλις ήταν για το Αρμαγεδών
Τώρα βεβαια μη τα παίρνετε και τοις μετρητοίς αυτά. Οτι βλέπω κι εγώ στις ταινίες λέω! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Oι αριθμοί για τις 5 επίσημες και νόμιμες (κατά το διεθνές δίκαιο) πυρηνικές δυνάμεις (μόνιμα μέλη του Σύμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ) είναι αντικείμενο διεθνών συνθηκών και επαληθεύονται αμοιβαίως.
Για τις υπόλοιπες, που κατέχουν τέτοια όπλα παράνομα, κατά παράβαση της Νοn Proliferation Treaty, οι αριθμοί είναι κατ' εκτίμηση.Αυτό το 'αμοιβαίως' είναι κάτι σαν το 'έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα';
-
to israhl ti xreiazete 200 pyrinika; mipos gia tous arabes;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για τις υπόλοιπες, που κατέχουν τέτοια όπλα παράνομα, κατά παράβαση της Νοn Proliferation Treaty, οι αριθμοί είναι κατ' εκτίμηση.Αυτό το 'αμοιβαίως' είναι κάτι σαν το 'έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα';
Όχι, οι λύκοι φυλάνε τους λύκους! Η τεχνολογία πλέον το επιτρέπει. Προβλέπονται και επίσημες αμοιβαίες επιθεωρήσεις (inspections), πέραν της δορυφορικής και ηλεκτρονικής ή άλλης κατασκοπείας.
Ως προς την καταστροφή της βιόσφαιρας όπως την ξέρουμε, νομίζω αρκεί μία από τις δύο ατομικές υπερδυνάμεις να βάλει τις κεφαλές της να εκραγούν στο έδαφός της, δεν χρειάζεται καν να τις στείλει απέναντι...
Υπ΄αυτήν την έννοια, συζητείται στην επιστημονική θεωρία (πολιτική επιστήμη - διεθνείς σχέσεις - στρατηγική) κατά πόσον τα ατομικά υπάγονται στην έννοια του όπλου. Αλλά μπαίνουμε σε βαθειά νερά...
-
Αυτό πού ήθελα περισσότερο να δείξω πάντως,είναι η παράνοια τού ανθρώπινου εγκεφάλου πού ενώ γνωρίζει τί μπορεί να προκαλέσει μία βόμβα με ισχύ 15-20 κιλοτόνων (όπου κιλοτόνος=ισοδύναμη ισχύς μέ ΧΙΛΙΟΥΣ τόνους ΤΝΤ) κατασκευαζει όπλα μέ ισχύ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (όπου ο ένας μεγατόνος έχει ισοδύναμη ισχύ ενός εκατομυρίου τόνων ΤΝΤ) γιά να αντιληφθούν έπειτα οι ίδιοι οι στρατηγοί (αυτό καί άν με κούφανε ) ότι όπλα τέτοιας ισχύως είναι πλεονασμός καί άχρηστα.
Καταλάβανε ότι αυτά είναι όπλα,όχι απλά μαζικής καταστροφής,αλλά ολοκληρωτικού αφανισμού.Δέν σας προκάλεσε τό ενδιαφέρον αυτό;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγώ σας είπα τι είχα ακούσει και διαβάσει (έχουν περάσει ειλικρινά πολλά χρόνια από τότε).
Είπα ότι δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.
Αν γίνει ένα μεγάλο ΚΡΑΚ μετά κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα επακολουθήσει...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροιδεύετε πάντως. Ράδιο αρβύλα ήταν δλδ;
Αν ήταν (που δεν αμφιβάλω καθόλου) τουλάστιχον δώστε κανένα επιχείρημα. Τουλάστιχον να μην την ξαναπώ τη μαλακ!α και αλλού...
Δεν κατάλαβες... Οσα πυρηνικά και να σκάσουν στην επιφάνεια του πλανήτη είναι πολύ δύσκολο να τον κάνουν να διαλυθεί (ή κάτι τέτοιο τσπ) Αντίθετα αν η έκρηξη είναι από μέσα αλλάζει το πράγμα. Αν ας πούμε σκάσει ένα πασχαλιάτικο δυναμιτάκι πάνω στην ανοιχτή σου παλάμη μπορεί να καταλήξεις με ένα έγκαυμα ενώ αν σκάσει μέσα στη κλειστή γροθιά σου μπορεί να καταλήξεις χωρίς δάχτυλα.
Το σχόλιο για τον Μπρους Γουίλις ήταν για το Αρμαγεδών
Τώρα βεβαια μη τα παίρνετε και τοις μετρητοίς αυτά. Οτι βλέπω κι εγώ στις ταινίες λέω!Πώς τό βλέπω εγώ αυτό τό θέμα.
Θεωρητικά μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα πυρηνικό όπλο μέ άπειρη ισχύ,αρκεί να έχουμε άφθονη πρώτη ύλη (ισσότοπα υδρογόνου).
Εάν έχουμε στήν κατοχή μας απόθεμα σέ υδρογόνο όσο έχει ολόκληρος ο Ηλιος μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα όπλο μέ τήν ισχύ τού ήλιου.
Θεωρητικά όλα αυτά.Η τό δεύτερο θα είναι να κατασκευάσουμε ένα πολύ μικρότερο όπλο,καί να τό θάψουμε πάρα πολύ βαθιά.
Ρεαλιστικό δέν φαίνεται κανένα από τα δύο σενάρια.
Καί τα δύο θα χρειαστούν μάλλον περισσότερα λεφτά από όσα υπάρχουν συνολικά πάνω στον πλανήτη,σύν τό μεγάλο μέγεθος τής γής πού θα χρειαστεί σκάψιμο σέ βάθος πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων΄
(η βαθύτερη γεώτρηση σήμερα,μόλις πού ξεπερνά τα 12 χιλιόμετρα βάθος)Προσωπική μου άποψη τα παραπάνω,καί μόνο.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Λάκωνας όνομα και πράμα!
AN DEN KATALEBENHS BROUS LH MHN KANHS TON EXYPNO.EXOUME PHXH APO EXYPNOMALAKES
-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
Λάκωνας όνομα και πράμα!
Τον παρεξήγησες νομίζω τον Bruce. Απ'οτι κατάλαβα απλά εννοούσε οτι με 2 λέξεις τα είπες όλα
Σωστά; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λάκωνας όνομα και πράμα!
Τον παρεξήγησες νομίζω τον Bruce. Απ'οτι κατάλαβα απλά εννοούσε οτι με 2 λέξεις τα είπες όλα
Σωστά;και οπως παντα ακομα ενα πελοπονησσιος να επιβεβαιωσει την κοσμοθεωρεια μου περι τους ιδιους
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Η τό δεύτερο θα είναι να κατασκευάσουμε ένα πολύ μικρότερο όπλο,καί να τό θάψουμε πάρα πολύ βαθιά.
Πριν από λίγες μέρες άκουσα ότι οι Ιάπωνες (νομίζω ότι είναι αυτοί) είναι έτοιμοι να σκάψουνε πολύ βαθυά μέσα στη Γη. Και έλεγαν να ξεπεράσουν κατά πολύ τα αρχικά στρώματα.
Άκουσε κανείς κάτι....;
ναι, το διάβασα στην εφημερίδα
θα ξεκινήσουν μια γεώτρηση σε βάθος 7 χιλιομέτρων από τον πυθμένα της θάλασσας ( δηλαδή περίπου 9.5 χιλιόμετρα από την επιφάνεια, σύμφωνα με το άρθρο) και θα μεταφέρει στην επιφάνεια δείγμα απ'τον μανδύα της γης, που αναμένεται να απαντήσει ερωτήματα σχετικά με τη γη, το πως άρχισε η ζωή στον πλανήτη και τους σεισμούς.
Το προηγούμενο ρεκορ γεώτρησης φτάνει τα 2 χιλιόμετρα.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν Ιαπωνία, ΗΠΑ, Κίνα, Ν.Κορέα και χώρες της ΕΕ. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η τό δεύτερο θα είναι να κατασκευάσουμε ένα πολύ μικρότερο όπλο,καί να τό θάψουμε πάρα πολύ βαθιά.
Πριν από λίγες μέρες άκουσα ότι οι Ιάπωνες (νομίζω ότι είναι αυτοί) είναι έτοιμοι να σκάψουνε πολύ βαθυά μέσα στη Γη. Και έλεγαν να ξεπεράσουν κατά πολύ τα αρχικά στρώματα.
Άκουσε κανείς κάτι....;
ναι, το διάβασα στην εφημερίδα
θα ξεκινήσουν μια γεώτρηση σε βάθος 7 χιλιομέτρων από τον πυθμένα της θάλασσας ( δηλαδή περίπου 9.5 χιλιόμετρα από την επιφάνεια, σύμφωνα με το άρθρο) και θα μεταφέρει στην επιφάνεια δείγμα απ'τον μανδύα της γης, που αναμένεται να απαντήσει ερωτήματα σχετικά με τη γη, το πως άρχισε η ζωή στον πλανήτη και τους σεισμούς.
Το προηγούμενο ρεκορ γεώτρησης φτάνει τα 2 χιλιόμετρα.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν Ιαπωνία, ΗΠΑ, Κίνα, Ν.Κορέα και χώρες της ΕΕ.Μα, δε θα κινδυνέψουν να κάψουν τα μοτέρ επειδή ύστερα από λίγο θα φτάσουν στην επιφάνεια της κούφιας Γης από μέσα και οι κεφαλές του γεωτρύπανου θα γυρνάνε στον αέρα;;;
-
Σκάψε σκάψε λες να φτιάξουν κανένα ηφαίστειο;
Όσο για τα πυρηνικά μόνο όπλα δεν είναι!!! Τι να τον κάνεις ένα τόπο εντελώς κατεστραμμένο. Τζάμπα τον κατέλαβες.
-
Βασικά, το Ισραήλ 400 κεφαλές έχει, ικανές να τινάξουν όλη την Ευρώπη στον αέρα, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δε λέει τίποτα... Φοβούνται μην τους πληγώσουν και τους θυμίσουν τα ψυχικά τραύματα που τους άφησε ο χίτλερ.
-
to ihl ekbiazh olh thn gh me ta pyrinika tou.mexri kai ypobryxia me balistikous pyravlous exei.mborei na xtypish se opio meros ths ghs theli.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μα, δε θα κινδυνέψουν να κάψουν τα μοτέρ επειδή ύστερα από λίγο θα φτάσουν στην επιφάνεια της κούφιας Γης από μέσα και οι κεφαλές του γεωτρύπανου θα γυρνάνε στον αέρα;;;
Φαντάσου τήν έκπληξη τών 'υποχθόνιων' όταν θα αντιληφθούν τό τρυπάνι να ξεπροβάλει κάτω από τα πόδια τους!!!
-
Έλληνας έκλεισε την τελευταία δίοδο επικοινωνίας, Ιάπωνας θα ανοίξει τη νέα. Πω πω τι έχει να γίνει!!!!!!!
Πυρηνικά όπλα