-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ÌåôÜ ôçí áíáãêáßá äéáêïðÞ ôïõ èÝìáôïò ôçò Alfa Romeo 159 GTA ãéá íá ìÜèïõìå üëïé ìáæß ãéá ôï äéáöïñéêü ôïõ áïõíôé.... áöïý ðÞñá ôï ïê óáò ðáñáèÝôù äýï öùôïãñáößåò ðïõ ôéò ôñÜâçîáí óôçí Éôáëßá ìå ôï êéíçôü áðü öõëëÜäéï ðïõ âãÞêå áðü ôï ó÷åäéáóôéêü ôìÞìá ôçò Alfa Romeo êáé ôï ðáñáêÜôù ó÷Ýäéï èá åßíáé 80% ç íÝá Alfa Romeo 159 GTA.
¼ôáí ôïí ñþôçóá ãéá ôçí ìç÷áíÞ ìïõ åßðå üôé ç äýíáìç ôçò èá åßíáé êôçíþäçò, ÷þñéò íá ìïõ ðåß Üëëç ðëçñïöïñßá. ¼ôáí ôïí ñþôçóá ãéá ôçí ôéìÞ ôçò ìïõ åßðå üôé èá åßíáé êáé áõôÞ êôçíþäçò.Óáí 'åñãïóôáóéáêï' ôïõ DTM ìïéÜæåé ....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όλα τα χε, η φτερούγα τους μάρανε..Αν δεν σου αρέσει, πολύ απλά μην την αγοράσεις
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όλα τα χε, η φτερούγα τους μάρανε..
Αν δεν σου αρέσει, πολύ απλά μην την αγοράσεις
Μα δεν είναι αυτό το θέμα ρε συ Theo.. Το πρόβλημα είναι ότι κατά 80% θα καγκουρέψουν απίστευτα ένα κατά γενική ομολογία όμορφο αυτοκίνητο..
Ακόμα και τα EVO & STi που είναι καθαρόαιμα WRC cars, έχουν εκδόσεις με μικρές φτερούγες.. Θα είναι κρίμα να βγει αυτό το σχέδιο στην παραγωγή κατά την γνώμη μου. Προτιμότερο θα ήταν να ακολουθήσουν την σχεδιαστική γραμμή των M/RS που ναι μεν κάνουν αντίστοιχα μηχανολογικά τέρατα αλλά δεν προκαλούν ακόμα και τον αδαή..
Γι αυτοκίνητο DTM πολύ όμορφο αλλά άλλο ο δρόμος, άλλο η πίστα..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αρχίσαμε πάλι..... μετά ο Spidey_TS εφταιγε.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα δεν είναι αυτό το θέμα ρε συ Theo.. Το πρόβλημα είναι ότι κατά 80% θα καγκουρέψουν απίστευτα ένα κατά γενική ομολογία όμορφο αυτοκίνητο..
Ακόμα και τα EVO & STi που είναι καθαρόαιμα WRC cars, έχουν εκδόσεις με μικρές φτερούγες.. Θα είναι κρίμα να βγει αυτό το σχέδιο στην παραγωγή κατά την γνώμη μου. Προτιμότερο θα ήταν να ακολουθήσουν την σχεδιαστική γραμμή των M/RS που ναι μεν κάνουν αντίστοιχα μηχανολογικά τέρατα αλλά δεν προκαλούν ακόμα και τον αδαή..
Γι αυτοκίνητο DTM πολύ όμορφο αλλά άλλο ο δρόμος, άλλο η πίστα..
Ti μας νοιάζει για τις φτερούγες των EVO κ STI που είναι καθαρόμαιμα κλπ κλπ εδώ ρε ΜΙΚΡΕ?
-
Ρε σεις...σύγκριση έκανε ο kid!! Για να δειξει το επιχείρημα του!
Μην το πηγαίνουμε αλλού συνέχεια......Αν δεν αρέσει η σύγκριση, αγνοήστε την!
Αλλά σε ένα υπερ-αυτοκίνητο όπως η GTA δεν είναι λογικό να το συγκρίνεις? -
Χωρίς παρεξήγηση...
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν αρέσει η σύγκριση, αγνοήστε την!
Αλλά σε ένα υπερ-αυτοκίνητο όπως η GTA δεν είναι λογικό να το συγκρίνεις?Λογικό έιναι, αν θες κάνεις ένα νέο αντίστοιχο τοπικ και γράφεις.
Το συγκεκριμένο λέει για την 159 GTAόχι για τεχνικά θέματα διαφορικών, ούτε GTA και ανταγωνισμός.
Προσωπική απόψη....
-
Καμιά παρεξήγηση........
Θεωρώ ότι ένα θέμα για ένα αυτοκίνητο περιλαμβάνει τα πάντα.
Ανταγωνισμό, τεχνικά χαρακτηριστικά ΚΑΙ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τιμή κλπ κλπ κλπ...Και το βρίσκω λογικό αφου αλλοιώς θα ήταν θέμα-manual!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμιά παρεξήγηση........Θεωρώ ότι ένα θέμα για ένα αυτοκίνητο περιλαμβάνει τα πάντα.
Ανταγωνισμό, τεχνικά χαρακτηριστικά ΚΑΙ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τιμή κλπ κλπ κλπ...Και το βρίσκω λογικό αφου αλλοιώς θα ήταν θέμα-manual!!
Οκ, ίσως είμουν λίγο υπερβολικός κ προκατυλημένος λόγο...ημερών.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Καμιά παρεξήγηση........
Οκ, ίσως είμουν λίγο υπερβολικός κ προκατυλημένος λόγο...ημερών.
Εμείς φάγαμε και μας πέρασε...
-
Autodelta have a legendary reputation for taking Alfa Romeo cars to the very edge of dynamic performance - and now join the party as they turn their tuning attention to the all-new Alfa 159. This programme follows on the back of a hugely successful 2004, which saw Autodelta launch the 147 GTA AM 3.7 and the 156 GTA AM 3.7 - both fitted with the Autodelta 328 bhp V6 engine, and the supercharged 320 bhp Autodelta GT Super. All in all, a truly bespoke line-up.
-
Νίκο (kouk) να υποθέσω ότι σου άρεσε το τελευταίο σχέδιο;
Εγώ πάντως ξετρελάθηκα. Αυτή δε μου θυμίζει μπουρνάζι αλλά όντως DTM.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νίκο (kouk) να υποθέσω ότι σου άρεσε το τελευταίο σχέδιο;Εγώ πάντως ξετρελάθηκα. Αυτή δε μου θυμίζει μπουρνάζι αλλά όντως DTM.
Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο!
Αλλά και το δεύτερο...μια χαρά είναι!!! -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση...Αν δεν αρέσει η σύγκριση, αγνοήστε την!
Αλλά σε ένα υπερ-αυτοκίνητο όπως η GTA δεν είναι λογικό να το συγκρίνεις?Λογικό έιναι, αν θες κάνεις ένα νέο αντίστοιχο τοπικ και γράφεις.
Το συγκεκριμένο λέει για την 159 GTAόχι για τεχνικά θέματα διαφορικών, ούτε GTA και ανταγωνισμός.
Προσωπική απόψη....
σε εντελώς φιλικό τόνο, αλήθεια.
άποψή μου είναι πώς όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο, το διευκρινίζουμε και το ορίζουμε μέσω του ανταγωνισμού του και της κατηγορίας του.
Η κουβέντα δε μπορεί να περιοριστεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά..
δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, δεν το'χετε καταλάβει ακόμα ρε παιδιά; Forum είναι, και ο καθένας λέει την άποψή του. Αν δε συγκρίνει με τους πιθανούς ανταγωνιστές, πώς θα πει την άποψή του; Κουβέντα κάνουμε.. δε γίνεται να περιοριστούμε στο σίγουρο, δηλαδή αυτά που βλέπουμε απ'τα σχέδια και διαβάζουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.. τα οποία ούτε αυτά γνωρίζουμε ακόμα με βεβαιότητα..
τί να λέει ο καθένας δηλαδή, 'ωραίο είναι' ' όχι, δεν είναι ωραίο' κλπ;
δε σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες ρε παιδιά..
εντελώς φιλικά -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αρχίσαμε πάλι..... μετά ο Spidey_TS εφταιγε.....
βλέπω ότι σχολίασες και το 'μπλιάχ' του Babbis Απαγορεύεται ο σχολιασμός εξωτερικής εμφάνισης ιταλικών αυτοκινήτων
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμιά παρεξήγηση........Θεωρώ ότι ένα θέμα για ένα αυτοκίνητο περιλαμβάνει τα πάντα.
όχι kouk, απαγορεύονται οι συγκρίσεις (οι λόγοι έχουν αναφερθεί)
-
Θα σταματήσει ΟΛΟ αυτό το σκηνικό επιτέλους???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καμιά παρεξήγηση........
όχι kouk, απαγορεύονται οι συγκρίσεις (οι λόγοι έχουν αναφερθεί)
Φτάνει.Τέλος.lkar οχι άλλο κάρβουνο.Αρκετά μέχρι εδω!
-
Μία ερώτηση εκτός θέματος.
Υπάρχει δυνατότητα στο forum να μπορώ να διαλέξω να μην μου εμφανίζονται posts από χρήστες-σαβούρα, στον υπολογιστή μου; -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Υπάρχει δυνατότητα στο forum να μπορώ να διαλέξω να μην μου εμφανίζονται posts από χρήστες-σαβούρα, στον υπολογιστή μου;Όχι στην 'stock' έκδοση της phpBB που έχουμε. Υπάρχει κάποιο Mod που το κάνει αυτό αλλά δε νομίζω να προστεθεί ποτέ.
ΥΓ: Η ερώτησή σου θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3285
Alfa Romeo 159 GTA