-
η M3 πάντως έχει εξογκωμένο καπό, από εκει το έβγαλα το συμπερασμα
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αν θες τη γνώμη μου,θα έπρεπε να είναι ΒΜW beater,δηλαδή την επαναπροσδιορισμένη AUDI θα την είχε αφήσει να ιδρώνει μόνη της!Τα RS4 & S5 πάντως δείχνουνε ότι η AUDI έγινε BMW beater.
Κατά τα λοιπά, συμφωνούμε!
-
Μέχρι να βγει η Μ3 και η Μ1,οπότε πίσω στο μαντρι και γρήγορα!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μέχρι να βγει η Μ3 και η Μ1,οπότε πίσω στο μαντρι και γρήγορα!!Ξεχνάς το RS5.
Πάντως, από όλο αυτό το γαιτανάκι, οι καταναλωτές βγαίνουνε κερδισμένοι..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μακάρι να είναι RS4 beater
**
Οφείλει** να είναι!Γιατί ακριβώς?
Μικρέ, γιατί εδώ και καμμια 70αριά χρόνια από την ίδρυση της Audi (τόσα δεν είναι με χορχ,auto union κλπ?),
1899
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**
Μικρέ, γιατί εδώ και καμμια 70αριά χρόνια από την ίδρυση της Audi (τόσα δεν είναι με χορχ,auto union κλπ?),
1899
H Ηοrch.
Aπό το 1910 η Audi, από το 1932 η Auto Union...
Ένα από τα πρώτα μεταπολεμικά Audi πάντως, το 60, ήταν ένα ουσιαστικά ένα μεταποιημένο Auto-Union DKW F102.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
**
1899
H Ηοrch.
Aπό το 1910 η Audi, από το 1932 η Auto Union...
Ένα από τα πρώτα μεταπολεμικά Audi πάντως, το 60, ήταν ένα ουσιαστικά ένα μεταποιημένο Auto-Union DKW F102.
Ναι, εγώ ανέφερα την πηγή, το 1899.
Άλλωστε αυτό διαφημίζει και η εταιρεία η ίδια: *'καινοτόμοι από το 1899' *
πώς μπλέκονται πάλι τα Audi σε topic 159;
-
Συμφωνώ με τον tsilis, σχετικά με τις προσδοκίες από μία Alfa...
Όσον αφορά στην GTA θεωρώ πιθανόν να είναι V8 τελικά...
Ενδεικτικά, ο ήχος από τα πρωτότυπα που γυρνούσαν στην πίστα δοκιμών ήταν 100% V8...
Εντάξει, οικειοποιείται και την ιστορία της Horch... Είμαι περίεργος όμως να δω αν το 2010 θα γιορτάσουν και τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Audi...
Ευκαιρία για διαφήμιση θα είναι και πάλι...Θα ήθελα όμως, πέρα από αυτά, να τους δω να γράφουν εντελώς στα @@ τους τους μέχρι τώρα συνηθισμένους αγοραστές τους, και να απευθύνονται στους πιουρίστες (Evo&Scooby drivers)...
Έγινε μία καλή αρχή...μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια... -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εντάξει, οικειοποιείται και την ιστορία της Horch... Είμαι περίεργος όμως να δω αν το 2010 θα γιορτάσουν και τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Audi...
Ευκαιρία για διαφήμιση θα είναι και πάλι...από αυτό δε βγάζεις άκρη. Όπως το είπες, ευκαιρία για διαφήμιση. Σε 2 χρόνια θα γιορτάσουν την 1η νίκη στο Le Mans, μετά τα 30 χρόνια quattro κ.ο.κ
Θα ήθελα όμως, πέρα από αυτά, να τους δω να γράφουν εντελώς στα @@ τους τους μέχρι τώρα συνηθισμένους αγοραστές τους, και να απευθύνονται στους πιουρίστες (Evo&Scooby drivers)...
Έγινε μία καλή αρχή...μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια...αυτούς, αποκλείεται να τους γράψουν στα @@ τους, μιας και οι μαζικές πωλήσεις σε αυτούς οφείλονται
αυτό που μένει να δούμε, είναι μεμονωμένες/πιο ειδικές κατασκευές (π.χ. R2)
-
Ευκαιρία για διαφήμιση θα είναι και πάλι...από αυτό δε βγάζεις άκρη. Όπως το είπες, ευκαιρία για διαφήμιση. Σε 2 χρόνια θα γιορτάσουν την 1η νίκη στο Le Mans, μετά τα 30 χρόνια quattro κ.ο.κ
Θα ήθελα όμως, πέρα από αυτά, να τους δω να γράφουν εντελώς στα @@ τους τους μέχρι τώρα συνηθισμένους αγοραστές τους, και να απευθύνονται στους πιουρίστες (Evo&Scooby drivers)...
Έγινε μία καλή αρχή...μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια...αυτούς, αποκλείεται να τους γράψουν στα @@ τους, μιας και οι μαζικές πωλήσεις σε αυτούς οφείλονται
αυτό που μένει να δούμε, είναι μεμονωμένες/πιο ειδικές κατασκευές (π.χ. R2)
Αν θέλουν να λέγονται 'ανταγωνιστές της BMW', οφείλουν να αποτινάξουν τη 'ρετσινιά του Α3'.
Αυτοκίνητα ποιοτικά πάντα, αλλά ενδιαφέροντα οδηγικά... Απλούστατη είναι η συνταγή...
Στο δρόμο των R8 και Α5...Κι ας δυσαρεστηθεί η κύρια Μαρίκα που 'τα Audi χαλάσανε και δεν έχουν πια ελαφρύ τιμόνι και είναι και πολύ νευρικά'.
-
Άγγελε, ωραία όλα αυτά αλλά είμαστε μακράαααν......off topic!
-
Άγγελε, ωραία όλα αυτά αλλά είμαστε μακράαααν......off topic!... νωρίς το ανακάλυψες!
Συνεχίστε στο audi forum plz. -
-
μετάγγιση κινητήρα maserati σε AR... thema 8.32 μου θυμίζει το project..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
μετάγγιση κινητήρα maserati σε AR... thema 8.32 μου θυμίζει το project..Alfa Romeo 159 GTA !!
0:46
Added: 1 year ago
From: 9FFturboS
Views: 196,139Πρόσφατο ε?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
**
Βάλε τώρα ότι δεν υπάρχει εταιρεία μαζικής παραγωγής με μεγαλύτερη προσήλωση στην σπορ ιδέα της αυτοκίνησης από την Άλφα Ρομέο,και κάνεις τη σούμα, γιατί οφείλει να είναι RS beater...
βρε προπελακια με εκανες και χαμογελασα....
προσηλωση στην σπορ ιδεα στα ονειρα τους εχουν τα τελευταια χρονια.....
Νικο οπως ειναι και το θεμα με την 149....
Alfa Romeo 159 GTA