-
Μια φορά στην ευθεία της Τρίπολης δεν σταμάτησα στο σήμα που μου έκανε το μπλόκο .... ήμουν με ταχύτητα απογείωσης
Η ανησυχία μου ήταν να προλάβω να μπω στην Τρίπολη ....Αλλη μια φορά , βράδυ , έκανα 'ψιλοκόντρα' με μια 190 2.3 16v της τότε Ομάδας Σ ... χωρίς να το ξέρω. Αφού με ακολουθούσε σπό το ΓΝΑ μέχρι την πρώτη διασταύρωση της Κατεχάκη , είδα έναν μπλε φάρο να ανάβει ... τελικά σταμάτησα αλλά δεν μου έκαναν τίποτα !!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
τώρα είναι δυνατόν να βγάλουμε τα άπλυτα μας στην φόρα???
Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομε τα όσα έκανα στα 18 κ τα 20 κ τις 2 φορές σε Αθήνα, 2 σε Πάτρα κ μία σε μπλόκο στην Κόρινθο απλά δεν σταμάτησα.....Προσωπικά ΔΕΝ θα το ξαναέκανα....
Καλα δε σε αναζητησαν;
Σε εμαν δεν εχει συμβει αλλα ξαδερφος μου με cellica 220 αλογων, περασε μεσα απο τα διοδια με 240!!! και ειχε μπατσικο εκει. Ακολουθησε καταδιωξη αλλα αυτος βγηκε στην επομενη εξοδο και τον εχασαν. Επισης αλλη μια φορα τον μετρησε πιθανον σε μπλοκο ο μπατσος και δε σταματησε γιατι πηγαινε με 180+. Παλι ακολουθησε καταδιωξη και ερχομενος προς Αιγιο βγηκε στην εξοδο για αυτο ενω ειχε μπλοκο που προφανως τον ανεμεινε στα βενζιναδικα. Απορω παντως και τις δυο φορες πως δεν του ηρθε με τα τιποτα στο σπιτι...Επισης μπατσος με octavia 1.8Τ 4χ4 επρηζε τον ξαδερφο μου για κοντρα οταν σταματησαν διπλα σε ενα φαναρι. Ο ξαδερφος μου δεχτηκε(οι συμφωνιες γινονταν με γκαζιες προφανως δεν μιλησαν... ) και ο μπατσος μας εχασε κανα χιλιομετρο μετα... Ευτυχως που δεν αναψε τον φαρο να μας πει 'ετρεχες, κατσε να σε γραψω...'. Αλληλεγγυη μεταξυ κοντρακηδων...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αλλη μια φορά , βράδυ , έκανα 'ψιλοκόντρα' με μια 190 2.3 16v της τότε Ομάδας Σ ... χωρίς να το ξέρω. Αφού με ακολουθούσε σπό το ΓΝΑ μέχρι την πρώτη διασταύρωση της Κατεχάκη , είδα έναν μπλε φάρο να ανάβει ... τελικά σταμάτησα αλλά δεν μου έκαναν τίποτα !!Α, welcome to the club λοιπόν
(Μόνο που το δικό μου ήταν κανονικό περιπολικό, άσπρο-μπλέ, με φάρο και απ΄ όλα αλλά βέβαια ήταν ένα ταπεινό Astra και όχι 190 2.3 ) -
Εγώ πάντως ξανακάνω την ερώτηση αν κάποιος ξέρει...
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?Υποθέτουμε πως δεν έχουν μάρτυρες, φωτογραφία κλπ. παρά μόνον τον λόγο τους. Τί δυνατότητες έχουν αν θελήσουν να το πάνε στα άκρα (ή και κάτι ενδιάμεσο αν υπάρχει)?
-
Εγώ πάντως ξανακάνω την ερώτηση αν κάποιος ξέρει...Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?
Υποθέτουμε πως δεν έχουν μάρτυρες, φωτογραφία κλπ. παρά μόνον τον λόγο τους. Τί δυνατότητες έχουν αν θελήσουν να το πάνε στα άκρα (ή και κάτι ενδιάμεσο αν υπάρχει)?
O λόγος τους αρκεί για να σε καταδικάσει ο δικαστής σε απλό (όχι φωτογραφικό) μπλόκο
Στο δικαστήριο δεν είναι 'ένας εναντίον ενός', η μαρτυρία των αστυνομικών έχει βαρύνουσα σημασία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Όχημα: Παπάκι 50cc (ξαδέρφου)
Πινακίδα: Όχι
Δίπλωμα: ΌχιΠήγαινα αμέριμνος και σιγά 20-30χλμ/ω και βλέπω μπροστά μου μπλόκο και τροχαίο να μου κάνει σήμα. Σταματάω 30 μέτρα πριν, κάνω αναστροφή και φεύγω σε ένα στενάκι. Φοβήθηκα αρκετά, αλλά ευτυχώς το σπίτι του ξαδέρφου ήταν στα 300μ, έφτασα, το έκρυψα στην αυλή και έκανα τον κινέζο. Κανένας βέβαια δεν με αναζήτησε.
Όλες τις επόμενες φορές έχω σταματήσει σε σήμα είτε με μηχανάκι/μηχανή είτε με αυτοκίνητο.Αυτό μου θύμισε μια ιστορία που μου έλεγε ένας φίλος μου. Πριν απο 20-25 περίπου χρόνια στην Αθήνα γυρνούσε αργά το βράδι σπίτι με μια 125αρα
ενός φίλου του. Τα φώτα του δεν δούλευαν οπότε τον σταματάει ένας αστυνομικός που ήταν στην πλατεία Κλαθμώνος και του λέειAστυνομικός: Φώτα έχεις;
Φίλος: Όχι.....
Aστυνομικός: Ασφάλεια έχεις;
Aστυνομικός: Άδεια και ταυτότητα έχεις;
Aστυνομικός: Τί στα κομμάτια έχεις τότε.....
Φίλος: Εχώ μια πρώτηηηηη.....(Και γκαζόνοντας την Έκανε Λούις) -
Εγώ πάντως ξανακάνω την ερώτηση αν κάποιος ξέρει...Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?
Υποθέτουμε πως δεν έχουν μάρτυρες, φωτογραφία κλπ. παρά μόνον τον λόγο τους. Τί δυνατότητες έχουν αν θελήσουν να το πάνε στα άκρα (ή και κάτι ενδιάμεσο αν υπάρχει)?
Παντως τον αδερφο μου που του εκαναν νοημα να σταματησει και δεν σταματησε (οριο τα 50χλμ και πηγαινε με 100χλμ τουλαχιστον)τον εψαχναν δυο μερες ωσπου εστειλαν ενα χαρτι στο μαγαζι να παραδωσει το διπλωμα και την αδεια κυκλοφορειας του αμαξιου στην τροχαια για ενα μηνα καπως και προστιμο (δεν θυμαμαι ποσα χρηματα).Η αληθεια ειναι οτι το αμαξι ηταν γνωστο γιατι παρκαρε πολυ κοντα στην τροχαια ,το μαγαζι μας απο την τροχαια απεχει 50 μετρα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?
Παντως τον αδερφο μου που του εκαναν νοημα να σταματησει και δεν σταματησε (οριο τα 50χλμ και πηγαινε με 100χλμ τουλαχιστον)τον εψαχναν δυο μερες ωσπου εστειλαν ενα χαρτι στο μαγαζι να παραδωσει το διπλωμα και την αδεια κυκλοφορειας του αμαξιου στην τροχαια για ενα μηνα καπως και προστιμο (δεν θυμαμαι ποσα χρηματα).Η αληθεια ειναι οτι το αμαξι ηταν γνωστο γιατι παρκαρε πολυ κοντα στην τροχαια ,το μαγαζι μας απο την τροχαια απεχει 50 μετρα.
Καλός λαλάκας ο αδερφός σου... (χωρίς παρεξήγηση)
Αντιριαντ αυτό έγινε και σκηνή σε ελληνική ταινία δεκαετίας 80 με τροχαίο τον Κώστα Βουτσά...
μάλλον από εκεί στο είπε ο φίλος σου. -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Όχημα: Παπάκι 50cc (ξαδέρφου)
Πινακίδα: Όχι
Δίπλωμα: ΌχιΠήγαινα αμέριμνος και σιγά 20-30χλμ/ω και βλέπω μπροστά μου μπλόκο και τροχαίο να μου κάνει σήμα. Σταματάω 30 μέτρα πριν, κάνω αναστροφή και φεύγω σε ένα στενάκι. Φοβήθηκα αρκετά, αλλά ευτυχώς το σπίτι του ξαδέρφου ήταν στα 300μ, έφτασα, το έκρυψα στην αυλή και έκανα τον κινέζο. Κανένας βέβαια δεν με αναζήτησε.
Όλες τις επόμενες φορές έχω σταματήσει σε σήμα είτε με μηχανάκι/μηχανή είτε με αυτοκίνητο.Αυτό μου θύμισε μια ιστορία που μου έλεγε ένας φίλος μου. Πριν απο 20-25 περίπου χρόνια στην Αθήνα γυρνούσε αργά το βράδι σπίτι με μια 125αρα
ενός φίλου του. Τα φώτα του δεν δούλευαν οπότε τον σταματάει ένας αστυνομικός που ήταν στην πλατεία Κλαθμώνος και του λέειAστυνομικός: Φώτα έχεις;
Aστυνομικός: Ασφάλεια έχεις;
Aστυνομικός: Άδεια και ταυτότητα έχεις;
Aστυνομικός: Τί στα κομμάτια έχεις τότε.....
Φίλος: Εχώ μια πρώτηηηηη.....(Και γκαζόνοντας την Έκανε Λούις)Αυτό είναι παλιό ανέκδοτο/urban legend για 'μηχανόβιους'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?
Καλός λαλάκας ο αδερφός σου... (χωρίς παρεξήγηση)
Και λιγα λες .Αυτο το παιδι το μυαλο το εχει πανω απο κεφαλι.Η ντροπη της οικογενειας
-
Καλά, τόσο κοντά που είστε στην Τροχαία, λογικά όλο και κάποιο γνωστό θα έχετε εκεί μέσα (για να μην πω ότι θα τους ξέρετε όλους). Θα περίμενε κανείς ότι θα την σκαπουλάρατε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα...
-
Nass και Bill33 με καλύψατε... 'καθαρή' δηλαδή δεν τη βγάζεις με τίποτα...
Πάντως o Mad Max αν θέλει ας πει και τη δική του ιστορία (ή PM me).
-
Όχι για να βλέπουμε ποιοι είναι οι αλήτες κοντράκηδες που κάνουν κόντρες με περιπολικά
-
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...Pios se agizei esena?
An thelei o mpatsos na paei mprosta to paidi tou, prepei na ta exei kala me ton daskalo -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...
Pios se agizei esena?
An thelei o mpatsos na paei mprosta to paidi tou, prepei na ta exei kala me ton daskaloμόνο μην πέσεις σε μπάτσο άτεκνο και μοναχοπαίδι
-
Ενας φίλος μου τη σκαπουλάρισε από xsara στην Κύπρου, με ένα ψόφιο Dedra 1800
Το xsara ήταν από πλατεία προς Μεσογείων και ο φίλτατος ανάποδα.
- ανάβει φάρος
- κορώνα ή γράμματα;
- κατέβασμα και την ταυτότητα στο στόμα - τέτοιο μπάσιμο είχε να δεί η πλατεία εδώ και δεκαετίες
- ακόμα τον ψάχνουν
Ενας άλλος φίλος όμως, στην Περικλέους πάνω κάτω με ένα streetάκι, αφού το τράβηξε πάνω κάτω κάνα 5λεπτο, τον μάγκωσαν με τη βοήθεια ενός ζητά και όπως καταλαβαίνετε η φάπα έπεσε σύννεφο
Πάντως εδώ στου Παπάγου, με 120+hp και αν ξέρεις τα κατατόπια δε σε μαγκώνει τίποτα... Εκτός αν έχει τίποτα ζητάδες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όχι για να βλέπουμε ποιοι είναι οι αλήτες κοντράκηδες που κάνουν κόντρες με περιπολικάΕεεε .. εγκάθετε εσύ , μια φορά στα ΧΨ χρόνια που έχω δίπλωμα και χωρις να το ξέρω ... δεν μετράει
-
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...Αφού το έταξες στον άγιο! , που σε γλύτωσε από βέβαιο τρακάρισμα.
-
Καλά, τόσο κοντά που είστε στην Τροχαία, λογικά όλο και κάποιο γνωστό θα έχετε εκεί μέσα (για να μην πω ότι θα τους ξέρετε όλους). Θα περίμενε κανείς ότι θα την σκαπουλάρατε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα...Προτιμω να μην εχω πολλα-πολλα με αυτους.Ιδιως οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ειναι........... .
Την έχετε ποτέ κοπανήσει απο...την αστυνομία;