-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βρες καλύτερο τρόπο να δημιουργήσεις εντυπώσειςΚοίτα ποιος μιλάει...
Τελικά πρέπει να κάνει πολύ κρύο εκεί ψηλά..
Το troll στο the mall...
-
Μηπως δεν χρειαζεται οταν γινεται BAN καποιος χρηστης να μας το ανακοινωνετε;Υπαρχει καποιος λογος που γινεται αυτο;Εγω μεσα στην ασχετοσυνη μου περι φορουμ,ιντερνετ κλπ δεν καταλαβαινω τον λογο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
[...]Καθόλου μα καθόλου φιλικά
Htanso21 και κατά κόσμων Θανάσης.+10^10
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το troll στο the mall...
Πρόσεχε μην σου μείνει
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Το troll στο the mall...
Πρόσεχε μην σου μείνει
Αφού ο sado περέθεσε πλήθος quotes που να δείχνουν οτι είμαι troll, πώς να μη μου μείνει;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η συζήτηση τελειώνει για μένα εδώ.Όσοι διάβασαν έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους, δεν νομίζετε;
ΥΓ: Για άλλη μια φορά η 'εξουσία', όπως κατηγορηθήκαμε, έδειξε τον αδίστακτο χαρακτήρα της διαγράφοντας άμεσα το θεμα αυτό και φιμώνοντας όσους έγραψαν...
Και για μένα τελειώνει εδώ η συζήτηση, οτι ήταν να πω το είπα.
Δεν υπάρχει άλλος λόγος να λέμε τα ίδια ξανά και ξανά.Τα λέμε 'εξουσία'....
htanso21: Καλύτερα να μην σου απαντήσω που έχω γραμμένο το πόστ σου και εσένα γενικότερα.
A-Viper7: Μικρέ, κοίταξε να βάλεις μυαλό όσο είναι νωρίς. Και κάποια μέρα τύχει και βρέθεις μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες... -
Κύριοι, νομίζω πως ξεφύγαμε αναίτια και χαλάμε και τις καρδιές μας.
Σταύρο φυσικά και συμφώνησα στο προσωρινό ban των AlfaRomeo και Spidey_TS για τον τρόπο που έχουν φερθεί σε αυτό το φόρουμ κατ'επανάληψιν παραβιάβοντας τον κανονισμό και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας, ιδίως ο πρώτος, τον δεύτερο τον θεωρώ λίγο θύμα των περιστάσεων αλλά φυσικά έχει ελεύθερη βούληση και δεν τον ανάγκασε κανείς να φερθεί όπως φέρθηκε.
Αυτό που προσπαθώ να πετύχω είναι να γίνει απολύτως κατανοητό σε όλους ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ με την εικόνα των Alfisti σε αυτό το φόρουμ, οι οποίοι θα ωφεληθούν τελικά αν αυτοί οι δύο είτε επανέρθουν με καλύτερη συμπεριφορά είτε δεν επανέρθουν καθόλου αν δεν θέλουν να αλλάξουν συμπεριφορά.
Υπάρχουν και άλλοι χρήστες, είτε οργανωμένοι σε κλικούλες είτε μεμονωμένοι οι οποίοι επωφελούντο από την αρνητική εικόνα των ανωτέρω και φέρονταν σχεδόν εξ'ίσου αγενώς, οι οποίοι επίσης χρήζουν προσοχή από τους moderators.
Τέλος, Σταύρο και Τίμο το πήγατε πολύ μακριά και ανοίξαν μύτες χωρίς -πιστεύω- να είχατε τέτοια πρόθεση. Μακάρι να μπορούσε να υπάρξει συννενόηση σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ εσάς και των moderators, όταν επικρατήσει επιτέλους η ψυχραιμία.
htanso21 και A-Viper7 γράφετε τουλάχιστον βιαστικά και συνεισφέρετε στο αρνητικό κλίμα. Παρακαλώ σταματήστε.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
A-Viper7: Μικρέ, κοίταξε να βάλεις μυαλό όσο είναι νωρίς. Και κάποια μέρα τύχει και βρέθεις μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες...Αυτό είναι απειλή ότι θα με δείρεις;
Τα έκανα πάνω μου...
Αν μόνο αυτόν τον τρόπο ξέρεις, τι να σου κάνω... Υπάρχει και ο λόγος (τι ειναι αυτό, ε; ).
Πάει ακόμα ένα καρκίνωμα...
Έστω και προσωρινά...
Αλήθεια, με την επανεγγραφή του FireBro τι θα γίνει;
Τι να εξηγήσω από το παραπάνω. Μπορώ να το κάνω πιο φραγκοδίφραγκα;
Το μικρό troll...
ΥΓ Τελικά κάνει ΠΟΛΥ κρύο...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
htanso21 και A-Viper7 γράφετε τουλάχιστον βιαστικά και συνεισφέρετε στο αρνητικό κλίμα. Παρακαλώ σταματήστε.Εδώ θα φάμε και ξύλο σε λίγο...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η συζήτηση τελειώνει για μένα εδώ.
Όσοι διάβασαν έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους, δεν νομίζετε;
ΥΓ: Για άλλη μια φορά η 'εξουσία', όπως κατηγορηθήκαμε, έδειξε τον αδίστακτο χαρακτήρα της διαγράφοντας άμεσα το θεμα αυτό και φιμώνοντας όσους έγραψαν...
Και για μένα τελειώνει εδώ η συζήτηση, οτι ήταν να πω το είπα.
Δεν υπάρχει άλλος λόγος να λέμε τα ίδια ξανά και ξανά.Τα λέμε 'εξουσία'....
htanso21: Καλύτερα να μην σου απαντήσω που έχω γραμμένο το πόστ σου και εσένα γενικότερα.
A-Viper7: Μικρέ, κοίταξε να βάλεις μυαλό όσο είναι νωρίς. Και κάποια μέρα τύχει και βρέθεις μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες...Μπράβο ρε μάγκα Μπράβο... δείρε μας κιόλας !
Σα δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και είσαι μεγάλος άνθρωπος...
Αλλά έτσι είναι πάντα.
Άτομα που δεν μπορούν να εκφέρουν την γνώμη τους σωστά, απλά πετώντας μια παπαριά... όταν τους στριμώξουν λίγο δείχνουν τον τσαμπουκά τους...
Γραμμένο σε έχω... είναι μια από τις πιο κλασικές απαντήσεις.
Επίσης η απειλή για την ακεραιότητα του άλλου είναι το αμέσως επόμενο βήμα.Ωραίος... Κάντο επάγγελμα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
...Και κάποια μέρα τύχει και βρέθεις μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες...Μπροστά σου το έγραψε!
Πέστε μας, ρε, ότι κάνετε πλάκα.
Απίστευτα πράγματα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Λες ότι το φόρουμ αυτό, έχει πάρει την κατιούσα και ότι δουλεύει με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ωραία, αν δεν σου αρέσει να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλη παραλία, δεν σε κρατάει κανένας εδώ.
Αφού δεν σου αρέσουν εσένα αυτά που λέει ο Sado γιατί ασχολήσε ΕΣΥ?
Μου θυμίζει το χιτ ''μαζί μου ασχολέισε...κτλ''Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, ΔΕΝ μου αρέσει που έφυγαν αυτά τα δυο παιδιά από εδώ μέσα, ΦΥΣΙΚΑ δεν γνωρίζω το τι μπορεί να έγινε πίσω από τις κουρτίνες και ΟΥΤΕ με ενδιαφέρει.
Επίσης πιστεύω στους εδώ διαχειριστές και είμαι σίγουρος ότι έκαναν το έκαναν σωστά.Αφού δεν σε ενδιαφέρει και πάλι ρωτάω γιατί ασχολείσαι?
Συφώνα με τι κριτήρια κρίνεις αφού δεν ξέρεις και λες ότι σωστά έκαναν?ΑΛΛΑ (γιατί πάντα υπάρχει ένα άλλα) ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα, να ανοίγεις ένα τέτοιο θρεντ και να βρίζεις άτομα.
Άτομα που είτε είναι διαχειριστές εδώ είτε απλά μέλη.Η χούντα έχει πέσει από το '72, Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου!
Επίσης λόγο ότι κατέχω το κληρονομικό χάρισμα, πιστεύω όχι απλά πιστεύω είμαι σίγουρος, ότι αν είχαν φάει ban άτομα από άλλο ¨gruppo¨ ΔΕΝ θα είχες βγάλει ΑΧΝΑ!
Βλέπω είσαι και μέντιουμ!!! γουάου... τι καιρό θα κάνει την άλλη βδομάδα σκέφτομαι για Μέγαρο.
Το ότι είσαι μέλος εδώ 5 χρόνια και επίσης γνωρίζεις τα παιδιά και έχετε πιει και ένα κρασάκι μαζί, τότε ΕΙΝΑΙ ντροπή σου να λες αυτά που λες!
Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσε που δεν το πρόβλεψες εγκαίρος να προετοιμάσεις τα ''παιδιά''
Και επαναλαμβάνω, το έκανες επίτηδες!
Καθόλου μα καθόλου φιλικά
Htanso21 και κατά κόσμων Θανάσης.Εσύ γιατί δεν ρωτάς με Pm?
Αφού βασίζεσαι πάνω στις μαντικές σου ικανότητες, ξέχασα...
PS. Είδες ο Nass καλό μου έκανε. με έμαθε σε τεράστια και πολλά quote.
-
Ο Sado έχει δίκιο.
Πρέπει να πέσει ξύλο.
Αν θέλετε μπορούμε και να οργανωθούμε και να ορίσουμε και τόπο μάχης.
Εγώ είμαι με τον A-Viper7 πάντως. -
Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, οι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν δε χρειάζονται (και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου ). Ευχαρίστως να γίνεται καλόπιστη (εννοείται...) κριτική στους Moderators 'απρόσωπα' αλλά το να 'την πέφτει' ο ένας στον άλλο είναι συνταγή για να διαγραφούν δημοσιεύσεις και να κλειδωθεί εν τέλει το θέμα, που δεν είναι αυτό που θέλουμε. Παρακαλώ λοιπόν για αυτοσυγκράτηση.
Στα πλαίσια αυτά, ζητώ συγνώμη από το χρήστη felleas για το βαρύ όντως χαρακτηρισμό 'ψέμματα' που απηύθυνα στα λεγόμενά του. Η ουσία των παρατηρήσεών μου παραμένει φυσικά, και την ξέρει ο felleas μέσω ΡΜ, αλλά στο σημείο αυτό και μόνο το παράκανα
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο Sado έχει δίκιο.
Πρέπει να πέσει ξύλο.
Εγώ είμαι με τον A-Viper7 πάντως.Το φαντάζεσαι; 2 φεύγα vs 1.70...
Τι απόδοση να έχει;
-
Και όλα αυτά γίνονται στο πιο χαλαρό σε σχέση με άλλα φόρα.
Μιλάμε ότι είναι για γέλια να μιλάμε για modretorοκρατία...εάν συνεχίζετε να το ισχυρίζεστε μάλλον δεν έχετε δει άλλο φόρουμ στην ζωή σας.
Καλό είναι να χαλαρώσουμε πιστεύω.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Sado έχει δίκιο.
Πρέπει να πέσει ξύλο.
Εγώ είμαι με τον A-Viper7 πάντως.Το φαντάζεσαι; 2 φεύγα vs 1.70...
Τι απόδοση να έχει;
Λάθος.
Είναι 2 vs 3.52!
-
Για τον sado και τον viper μάλλον υπάρχει προηγούμενο. Το ξέσπασμα του htanso δεν καταλαβαίνω...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, οι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν δε χρειάζονται (και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου ). Ευχαρίστως να γίνεται καλόπιστη (εννοείται...) κριτική στους Moderators 'απρόσωπα' αλλά το να 'την πέφτει' ο ένας στον άλλο είναι συνταγή για να διαγραφούν δημοσιεύσεις και να κλειδωθεί εν τέλει το θέμα, που δεν είναι αυτό που θέλουμε. Παρακαλώ λοιπόν για αυτοσυγκράτηση.Στα πλαίσια αυτά, ζητώ συγνώμη από το χρήστη felleas για το βαρύ όντως χαρακτηρισμό 'ψέμματα' που απηύθυνα στα λεγόμενά του. Η ουσία των παρατηρήσεών μου παραμένει φυσικά, και την ξέρει ο felleas μέσω ΡΜ, αλλά στο σημείο αυτό και μόνο το παράκανα
(Moderator nass)
Δεκτή η συγνώμη σου Νass, και να ζητήσω κι εγώ συγνώμη από εσένα με την σειρά μου.
Ανθρώποι είμαστε λάθη κάνουμε.
Ουδείς Ασφαλτός.Το όλο θέμα, είναι να είμαστε δεκτικοί σε απόψεις-προτάσεις για να πάμε μπροστά ΟΛΟΙ μαζί.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τον sado και τον viper μάλλον υπάρχει προηγούμενο.Πες το και σε μένα να το μάθω...
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!