-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο Sado έχει δίκιο.
Πρέπει να πέσει ξύλο.
Αν θέλετε μπορούμε και να οργανωθούμε και να ορίσουμε και τόπο μάχης.
Εγώ είμαι με τον A-Viper7 πάντως.Το φαντάζεσαι; 2 φεύγα vs 1.70...
Τι απόδοση να έχει;
Λάθος.
Είναι 2 vs 3.52!
Α! Θα είμαστε 2 δλδ... Έτσι κάτι γίνεται!
-
Για να δείρετε τον Sado θα χρειαστείτε άλους 5
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Λες ότι το φόρουμ αυτό, έχει πάρει την κατιούσα και ότι δουλεύει με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ωραία, αν δεν σου αρέσει να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλη παραλία, δεν σε κρατάει κανένας εδώ.
Αφού δεν σου αρέσουν εσένα αυτά που λέει ο Sado γιατί ασχολήσε ΕΣΥ?
Μου θυμίζει το χιτ ''μαζί μου ασχολέισε...κτλ''Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, ΔΕΝ μου αρέσει που έφυγαν αυτά τα δυο παιδιά από εδώ μέσα, ΦΥΣΙΚΑ δεν γνωρίζω το τι μπορεί να έγινε πίσω από τις κουρτίνες και ΟΥΤΕ με ενδιαφέρει.
Επίσης πιστεύω στους εδώ διαχειριστές και είμαι σίγουρος ότι έκαναν το έκαναν σωστά.Αφού δεν σε ενδιαφέρει και πάλι ρωτάω γιατί ασχολείσαι?
Συφώνα με τι κριτήρια κρίνεις αφού δεν ξέρεις και λες ότι σωστά έκαναν?ΑΛΛΑ (γιατί πάντα υπάρχει ένα άλλα) ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα, να ανοίγεις ένα τέτοιο θρεντ και να βρίζεις άτομα.
Άτομα που είτε είναι διαχειριστές εδώ είτε απλά μέλη.Η χούντα έχει πέσει από το '72, Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου!
Επίσης λόγο ότι κατέχω το κληρονομικό χάρισμα, πιστεύω όχι απλά πιστεύω είμαι σίγουρος, ότι αν είχαν φάει ban άτομα από άλλο ¨gruppo¨ ΔΕΝ θα είχες βγάλει ΑΧΝΑ!
Βλέπω είσαι και μέντιουμ!!! γουάου... τι καιρό θα κάνει την άλλη βδομάδα σκέφτομαι για Μέγαρο.
Το ότι είσαι μέλος εδώ 5 χρόνια και επίσης γνωρίζεις τα παιδιά και έχετε πιει και ένα κρασάκι μαζί, τότε ΕΙΝΑΙ ντροπή σου να λες αυτά που λες!
Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσε που δεν το πρόβλεψες εγκαίρος να προετοιμάσεις τα ''παιδιά''
Και επαναλαμβάνω, το έκανες επίτηδες!
Καθόλου μα καθόλου φιλικά
Htanso21 και κατά κόσμων Θανάσης.Εσύ γιατί δεν ρωτάς με Pm?
Αφού βασίζεσαι πάνω στις μαντικές σου ικανότητες, ξέχασα...
PS. Είδες ο Nass καλό μου έκανε. με έμαθε σε τεράστια και πολλά quote.
Ασχολούμαι με τον Σαντο, γιατί πολύ απλά δεν πίστευα ΠΟΤΕ μου ότι θα έλεγε, όσα είπε.
Ασχολούμαι με τον Σαντο, για τους λόγους που ΔΕΝ ασχολούμαι μαζί σου.Κρίνω με τα κριτήρια που μου έχουν δώσει αυτά τα παιδιά εδώ μέσα.
Τους γνωρίζω όλους, ξέρω τι άνθρωποι είναι, επίσης βλέπω και την δουλειά τους εδώ μέσα. ΚΑΙ τους έχω εμπιστοσύνη, μπορεί να μην συμφωνώ με αυτό που έκαναν, αλλά παράλληλα γνωρίζω ότι για να το έκαναν κάποιο σοβαρό λόγο θα είχαν.Όσο για το θέμα της Χούντας, έχεις μπερδέψει την Βούρτσα με την Λούτσα (ξέρεις ή μία είναι για να χτενίζουμε τα μαλλιά μας και η άλλη είναι παραθαλάσσια περιοχή της ανατολική αττικής)
Άλλο το να μπορεί κάποιος να πει την γνώμη του, όπως κάνω και εγώ και εσύ αυτή την στιγμή και άλλο να βγαίνει και να βρίζει μέλη και διαχειριστές, ενίοτε όπως αποδείχθηκε αργότερα να τους απειλεί για την σωματική τους ακεραιότητα.Την άλλη εβδομάδα στα Μέγαρα θα έχει ήλιος με λίγο αεράκι. Καλός καιρός για να πας; Εγώ θα πήγαινα πάντως.
Όντως δεν το πρόβλεψα... και ζητώ συγνώμη... ντροπή μου...
Εγώ δεν έκαναν καμιά ερώτηση. Είπα την γνώμη μου σε ένα υπάρχον θρέντ! Αν έκανα αυτό που λες, τότε θα έπρεπε να είχα ανοίξει άλλο θρεντ με τίτλο: Απάντηση εκ μέρους μου στον Σαντο. Πράμα που δεν το έκανα...
Επίσης να σκέφτεσαι καλύτερα πριν κάνεις ένα ποστ.
Υ.Γ.: Εμένα Ναςς γιατί δεν με έμαθες να κάνω πολλαπλά κουότς; ε; ε; γιατίιιιιιιι;;;;....
-
Για να δείρετε τον Sado θα χρειαστείτε άλους 5Θα φωνάξουμε τη συντροφιά του δαχτυλιδιού, το Σουγκλάκο και τον Γκλέτσο! Έ, όλο κάποιο πλήγμα θα του καταφέρουμε!
-
[χαρτογιακάς mode on]Αλήθεια, ο κανονισμός δεν προβλέπει τπτ για την περίπτωση που ένας χρήστης απειλήσει τη σωματική ακαιρεότητα ενός άλλου χρήστη; Έστω μια σύσταση; [χαρτογιακάς mode off]
-
Σε 15 σελίδες htansoκ.τ.λ κανένας δεν έβρισε ούτε απέιλησε.
Εσύ έγραψες τα μοναδικά βρωμόλογα!Respect
-
**It's ... PM time... **
(Moderator nass)
-
Σε 15 σελίδες htansoκ.τ.λ κανένας δεν έβρισε ούτε απέιλησε.Έλα τώρα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τον sado και τον viper μάλλον υπάρχει προηγούμενο. Το ξέσπασμα του htanso δεν καταλαβαίνω...Δεν γνωρίζω αν το παιδί έχει προηγούμενα με τον Σαντο...
Το ξέσπασμα μου ήταν, ότι είδα ένα από τα παλιά και καλά μέλη του φόρουμ να βρίζει άλλα μέλη, ακόμα και διαχειριστές.
Και όχι μόνο αυτό, δεν περίμενα από αυτό το άτομο, όπως και από πολλά άλλα, να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα.
Αν ήθελε να μάθει κάτι ή να πει κάτι, θα μπορούσε να το κάνει με άλλο τρόπο.Αλλά ακόμα περισσότερο αγανάκτησα όταν είδα την αντίδραση του και τον τσαμπουκισμό του.
Δεν έχω τίποτα με κανέναν και κανένας δεν έχει κάτι μαζί μου.
Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους.Τι άλλο να πω.
Το να μην μιλάς και να μείνεις από έξω, ορισμένες φορές δεν είναι και το καλύτερο.
Λίγο πολύ, όλοι εδώ μέσα ήμαστε γνωστοί μεταξύ μας, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα πράγματα να γίνονται εδώ και όταν τα βλέπω μου ανάβουν τα λαμπάκια. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
A-Viper7: Μικρέ, κοίταξε να βάλεις μυαλό όσο είναι νωρίς. Και κάποια μέρα τύχει και βρέθεις μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες...
Αυτό είναι απειλή ότι θα με δείρεις;
Τα έκανα πάνω μου...
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά τελικά --- (διεγράφη προσβλητική έκφραση) ---
--- διεγράφη προσβλητική έκφραση ---
Μία φορά έδειρα κάποιον στην ζωή μου για σοβαρό λόγο και κόντεψε να πεθάνει και εγώ να βρεθώ ΣΦΑ.
Ακόμα νομίζεις οτι αξίζεις να σε δείρω;
Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από εσένα μικρέ.
Αλλά οπως σου είπα κάποια μέρα τύχει και βρεθείς μπροστά μου θα μου εξηγήσεις το 'καρκίνωμα' που έγραψες...
ΟΚ, φτάνει sado. Για το θέμα που άνοιξες έχεις να πεις τίποτα
htanso21 και A-Viper7, σας παρακαλώ να μείνει εδώ.(Moderator nass)
-
Σε 15 σελίδες htansoκ.τ.λ κανένας δεν έβρισε ούτε απέιλησε.
Εσύ έγραψες τα μοναδικά βρωμόλογα!Respect
Thank you my boy, thank you.
-
Σταύρο φτάνει!
-
Είπαμε τέλος
(Moderator nass)
-
Ουφ! Και όλα αυτά γιατί έφαγε μπαν ένας που το τράβαγε ο οργανισμός του (για τον Spidey δεν έχω καθαρή εικόνα). Σαν πιτσιρίκια κάνετε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σταύρο φτάνει!Εχεις δίκιο Κώστα είπα οτι θα σταματήσω αλλά με έπιασαν τα γέλια και δεν μπορεσα να κρατηθώ.
Edit: Ναςς οτι ήταν να πω το είπα. μετά απο 14 σελίδες καθαρή απάντηση δεν πήρα αλλα το σταματάω εδώ γιατί δεν αξίζει άλλο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Για τον sado και τον viper μάλλον υπάρχει προηγούμενο. Το ξέσπασμα του htanso δεν καταλαβαίνω...
Δεν γνωρίζω αν το παιδί έχει προηγούμενα με τον Σαντο...
Το ξέσπασμα μου ήταν, ότι είδα ένα από τα παλιά και καλά μέλη του φόρουμ να βρίζει άλλα μέλη, ακόμα και διαχειριστές.
Και όχι μόνο αυτό, δεν περίμενα από αυτό το άτομο, όπως και από πολλά άλλα, να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα.
Αν ήθελε να μάθει κάτι ή να πει κάτι, θα μπορούσε να το κάνει με άλλο τρόπο.Αλλά ακόμα περισσότερο αγανάκτησα όταν είδα την αντίδραση του και τον τσαμπουκισμό του.
Δεν έχω τίποτα με κανέναν και κανένας δεν έχει κάτι μαζί μου.
Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους.Τι άλλο να πω.
Το να μην μιλάς και να μείνεις από έξω, ορισμένες φορές δεν είναι και το καλύτερο.
Λίγο πολύ, όλοι εδώ μέσα ήμαστε γνωστοί μεταξύ μας, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα πράγματα να γίνονται εδώ και όταν τα βλέπω μου ανάβουν τα λαμπάκια.Μόνο που ο πρώτος που έβρισε ήατν ο viper:
Πάει ακόμα ένα καρκίνωμα...
Ο sado δεν έβρισε τους διαχειριστές, την απογοήτευσή του εξέφρασε και την άποψή του ότι έδρασαν μονόπλευρα.
-
Το 'καρκίνωμα' θεωρείται βρισιά;!;!:!;
Χαρακτηρισμός ναι, βαρύς ίσως, αλλά βρισιά;!;!;!;!:!;!;
-
Το 'καρκίνωμα' θεωρείται βρισιά;!;!:!;Χαρακτηρισμός ναι, βαρύς ίσως, αλλά βρισιά;!;!;!;!:!;!;
in before moderator edit
Σεμνά...
(Moderator nass)
-
Το 'καρκίνωμα' θεωρείται βρισιά;!;!:!;Χαρακτηρισμός ναι, βαρύς ίσως, αλλά βρισιά;!;!;!;!:!;!;
Καλά, σοβαρολογείς τώρα;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Edit: Ναςς οτι ήταν να πω το είπα. μετά απο 14 σελίδες καθαρή απάντηση δεν πήρα αλλα το σταματάω εδώ γιατί δεν αξίζει άλλο.Πήρες μια χαρά καθαρή απάντηση, κατά την άποψή μου.
Αλλά αν διαφωνείς, τι να γίνει
Ας κρίνουν οι λοιποί αναγνώστες.
(Moderator nass)
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!