-
BAN το ιταλικο σκουληκι τον fellea!!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δες πχ θέμα για την 159 (που θα κλειδωθεί μόνο πάνω από το πρώμα σου, )Όπως και οποιοδήποτε θέμα για ένα πολυσυζητημένο αυτοκίνητο με κοντά 300 σελίδες. ΕΣΥ θα το κλείδωνες επειδή το ζήτησε ένας χρήστης έχοντας χάσει την ψυχραιμία του όπως αποδείχθηκε τελικά;
ή Funniest Quotes...
Δεν είμαι moderator στον Αντίλογο. Πόσες φορές πρέπει να το πω;
-
Ουστ Βρωμότσεχε από εδώ....
Νass για εσένα δεν χρειάζετε να πω τίποτα άλλο.
Για να φαινόσασταν όμως λιγότερο αμερόληπτοι μπορούσατε να κάνατε BAN έναν Ιταλό και έναν Εβραίο.
Ακόμα και να μην ήταν στις προθέσεις σας, περνάτε λάθος μυνήματα.
Τσακώνοντε πολλοί εδώ γιατί τέτοιο κόλλημα με τους Ιταλούς? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δες πχ θέμα για την 159 (που θα κλειδωθεί μόνο πάνω από το πρώμα σου, )
Όπως και οποιοδήποτε θέμα για ένα πολυσυζητημένο αυτοκίνητο με κοντά 300 σελίδες. ΕΣΥ θα το κλείδωνες επειδή το ζήτησε ένας χρήστης έχοντας χάσει την ψυχραιμία του;
ή Funniest Quotes...
Μην τον παίρνεις στα σοβαρά Κώστα ένα troll είναι μόνο
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όπως και οποιοδήποτε θέμα για ένα πολυσυζητημένο αυτοκίνητο με κοντά 300 σελίδες. ΕΣΥ θα το κλείδωνες επειδή το ζήτησε ένας χρήστης έχοντας χάσει την ψυχραιμία του;
Αν είχε ξεφύγει θα το κλείδωνα.-
ή Funniest Quotes...
Ποιος μίλησε για moderating;!;
Για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ υποστήριξη του Alfaromeo μίλησα...
Σε απλά ελληνικά τα γράφω γμτ...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μην τον παίρνεις στα σοβαρά Κώστα ένα troll είναι μόνοΤρολλ; ΣΟυ έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα;!; Έχω δώσει τέτοια δικαιώματα γενικότερα στο φόρουμ;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ή Funniest Quotes...
Βαρύς χαρακτηρισμός... δε νομίζω πως ισχύει. Έχει αποκτήσει λάθος εικόνα και πρέπει να του δείξω την πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ή Funniest Quotes...
Βαρύς χαρακτηρισμός... δε νομίζω πως ισχύει. Έχει αποκτήσει λάθος εικόνα και πρέπει να του δείξω την πραγματικότητα.
Θα σου πω απο κοντά
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βαρύς χαρακτηρισμός... δε νομίζω πως ισχύει. Έχει αποκτήσει λάθος εικόνα και πρέπει να του δείξω την πραγματικότητα.Μακάρι!
Μην ξεχνάμε οτι και εγώ ιταλικό οδηγώ (αυτό στο avatar)...
To troll!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ή Funniest Quotes...
Sado, άνοιξες ένα θέμα για να κράξεις τους Moderators. Οπουδήποτε αλλού, θα είχε διαγραφεί ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ του!
Μένει ανοιχτό, και κράξε όσο θέλεις τους moderators, δεν κρυβόμαστε από κανέναν. Αλλά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην προσβάλλεις άλλους χρήστες επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να πουν τη γνώμη ΤΟΥΣ στο θέμα ΣΟΥ.-
[moderator]
-
Εγω θα ξαναπω για μια ακομα φορα οτι πρεπει να σταματησουμε να βλεπουμε φαντασματα......
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ για αυτοκινητα μιλαμε.....Αν φανατιζομαστε ΤΟΣΟ πολυ για κατι που ειναι καθαρα για διασκεδαση σκεφτειτε τι πρεπει να κανουμε οταν μιλαμε για αλλα θεματα πολυ πιο σοβαρα.....
Ας σταματησουν οι διαχωρισμοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ....
Τι παει να πει Alfista,Γερμανοφιλος,Redliner,Pug-ista και ολα τα ιστα????? Γιατι τετοιος φανατισμος πια ?????
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Θα σου πω απο κοντάΕΔΩ να πεις!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Γενικότητες Τίμο. Μόνο για να το γράψεις και να βγάλεις τον kyan απ'έξω. Ο kyan είναι mod ΜΟΝΟ στην αυτοκίνηση. Τα τεχνικά και τα Νέα Μοντέλα ποιος τα 'καθαρίζει'? Υπάρχουν δεκάδες 'καθαρισμένα'.
Και επειδή επιμένεις με τα θέματα του Αντιλόγου που ασχολούμαστε, σε συμβουλεύω απλά να μην τα διαβάζεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει.
Ok, kαθαρίστε τότε και τα Ιταλικά θέματα τότε να ξαναβρούμε λίγο ενδιαφέρον και εμείς οι Ιταλόφιλοι....
Οτάν βρείτε χρόνο και αν θέλετε.......Κάτσε, τώρα το πας αλλού!
Kώστα (kyan), αν βλέπεις μεροληψία απλά μην μένεις στη θέαη που έχεις. Άλλωστε, η απόφαση να αποβληθούν προσωρινά οι 2 χρήστες ήταν ομόφωνη από όλους τους moderators.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αν είχε ξεφύγει θα το κλείδωνα.-Εγώ όμως όχι, και σου εξήγησα το συλλογισμό μου ο οποίος είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
Ποιος μίλησε για moderating;!;
Για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ υποστήριξη του Alfaromeo μίλησα...
Σε απλά ελληνικά τα γράφω γμτ...
Ούτε κι εγώ μιλάω για moderating. Στον αντίλογο είμαι ένας απλός χρήστης και μπορώ να γράφω σαν τέτοιος. Αυτό δεν επηρεάζει το moderating που κάνω στην αυτοκίνηση.
Επίσης σε άλλα θέματα έχω 'υποστηρίξει' τον lkar, μήπως γράφει κανα ανηψάκι μου με το id μου τότε; Βιάζεσαι να δαχτυλοδείξεις τελικά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
..Επίσης σε άλλα θέματα έχω 'υποστηρίξει' τον lkar...
απαραδεκτος!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βιάζεσαι να δαχτυλοδείξεις τελικά.Πιθανότατα, αφού δεν κρατάω 'φάκελο' για τον κάθε χρήστη. Αποσπασματικά ποστ θυμάμαι. Εξάλλου είμαι troll..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ή Funniest Quotes...
Sado, άνοιξες ένα θέμα για να κράξεις τους Moderators. Οπουδήποτε αλλού, θα είχε διαγραφεί ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ του!
Μένει ανοιχτό, και κράξε όσο θέλεις τους moderators, δεν κρυβόμαστε από κανέναν. Αλλά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην προσβάλλεις άλλους χρήστες επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να πουν τη γνώμη ΤΟΥΣ στο θέμα ΣΟΥ.-
[moderator]
Γεια σου Σπύρο βάζελε με το πράσινο χρωματάκι σου!
Φίλτατε να είσαι σίγουρος οτι το forum αυτό ΔΕΝ είναι το πρώτο που μπαίνω και μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι θα είχε διαγραφεί αλλού.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kώστα (kyan), αν βλέπεις μεροληψία απλά μην μένεις στη θέαη που έχεις.Πού είπα ότι 'βλέπω μεροληψία'; Αν ήταν έτσι να είσαι σίγουρος ότι θα είχα αποχωρήσει ήδη. Όμως μιας και δόθηκε η ευκαιρία πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους γιατί μερικοί αισθάνονται 'δικαιωμένοι' ενώ δεν θα έπρεπε.
-
Η γνώμη μου και μόνο και κανενός είδου υπόδειξη :
Το θέμα που θίγει ο Sado δεν το γνωρίζω, όσο άντεχα και διάβαζα, δεν είχε ανοίξει μύτη. Γενικώς οι διαχειριστές και οι εν δυνάμει διαχειριστές πρέπει να πορεύονται με βάση το 'Αρχή άνδρα δείκνυσι'
Και βέβαια καλύπτομαι απόλυτα από το παρακάτω :
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
**καποιοι μου φαινεται παιρνουν το internet **και το αυτοκινητο **πολυ στα σοβαρα ** -
Ο χρήστης sado έγραψε:
[moderator]
Γεια σου Σπύρο βάζελε με το πράσινο χρωματάκι σου!
Φίλτατε να είσαι σίγουρος οτι το forum αυτό ΔΕΝ είναι το πρώτο που μπαίνω και μην είσαι και τόσο σίγουρος οτι θα είχε διαγραφεί αλλού.
Το θέμα που άνοιξες είναι σοβαρό φίλτατε. Απαντήσεις σε ειρωνικό τόνο περί του χρώματος της γραμματοσειράς και ΟΧΙ επί της ουσίας της δημοσίευσής μου, δεν σε τιμούν καθόλου.
Επαναλαμβάνω, κάνε αυτό που είχες σκοπό όταν άνοιξες το θέμα: κράξε τους moderators (εδώ είμαστε να τα ακούμε ), και άσε τους άλλους χρήστες στην ησυχία τους, ειδικά όσους δεν έχουν δώσει δικαίωμα να τους προσβάλλεις με χαρακτηρισμούς, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να πουν τη γνώμη τους.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!