-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Καλά, αυτός παίζει σε δική του κατηγορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι διαθέτει πάνω από 70.000 δίσκους;Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ένα αφιέρωμα στη συλλογή του, η οποία διαθέτει πάνω από (κρατηθείτε) 200.000 δίσκους και CD
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τι εννοείτε ρε παιδιά 'που τον θυμήθηκα'; Βάλτε Δεύτερο Πρόγραμμα σε μία ωρα από τώρα -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Καλά, αυτός παίζει σε δική του κατηγορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι διαθέτει πάνω από 70.000 δίσκους;
Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ένα αφιέρωμα στη συλλογή του, η οποία διαθέτει πάνω από (κρατηθείτε) 200.000 δίσκους και CD
Και είναι και ο μοναδικός Ελληνας (και από τους ελάχιστους ευρωπαίους) που είναι μέλος στο Rock and Roll Hall of Fame
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν ειναι μονο οτι μιλαει.. Ειναι οτι διαφημιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις συλλογες του.. Ημαρτον!!
Διαφημίζει και τα οπτικά Δανδουλάκη και τα Gold Cafe
Για το Gold Cafe, πήγα χθες και ήταν αρκετά καλά. Προσεγμένο μαγαζί και εννοείται με πολύ ωραία μουσική.
Τώρα για τις διαφημίσεις, το μόνο ενοχλητικό είναι οι συλλογές. Οι άλλες είναι σχετικά λίγες. Για σύγκριση βάλε RockFM και σε μία ώρα προγράμματος τα 20 είναι διαφημίσεις -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν ειναι μονο οτι μιλαει.. Ειναι οτι διαφημιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις συλλογες του.. Ημαρτον!!
Διαφημίζει και τα οπτικά Δανδουλάκη και τα Gold Cafe
a, ok τοτε!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Απο αυτά που έχεις βάλει στην ψηφοφορία τα ακούω όλα εκτός απο trance,disco και jazz.
Συνήθως ομως προτιμώ ανάλαφρα Ελληνικά ή ξένα γιατί μου βγάζουν το αγχος...Για να ακούσω κάτι άλλο πρέπει να είμαι και σε ανάλογη φάση...Μια που μιλάμε για μουσική,έχει κανείς μεγάλη συλλογή mp3;
Εγώ έχω μαζέψει 6500 τραγούδια και ανεβαίνω..προσωπικά έχω περάσει τα 15000 tracks αλλά δεν είναι όλα download, από αυτά το 70% περίπου είναι από ψηφιοποίηση βινυλίου (κυρίως) και μετατροπές cd σε mp3
-
η πλακα ειναι οτι αυτο που αρεσει περισοτερο σε πανω απο τους μισους δεν υπαρχει πια. δωστε στο λαο αυτο που θελει ρε π@π@ρες
-
Progressive Rock αποκλειστικα
Jazz, Blues -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Jazz, BluesΑφού ακούς Progressive rock ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, πώς γίνεται να ακούς και jazz και blues???
-
Σπύρο θα έπρεπε να ξέρεις πως σε πάρα πολλά progressive κομμάτια υπάρχουν jazz και blues περάσματα περίπου στο 6'30' με 7'00 λεπτό
-
Κυρίως αυτό που λανθασμένα ονομαζεται 'κλασική μουσική' ...
Αλλα φυσικά έντεχνη ελληνική, παραδοσιακή και τοπική ,
classic rock και classic 'goldies' (!) και πολλά soundtrack... -
Σε mp3 η συλλογή μου πρέπει να ξεπερνά τις 100.000 κομμάτια. Τα περισσότερα από τα οποία είναι 'δανεισμένα' από φίλους που κάνουν ripping. Από τα δικά μου cd έχω μεταφέρει σχετικά λίγα σε mp3 (ζήτημα να είναι τα 10.000 κομμάτια).
Πάντως, όσο βολικά κι αν είναι τα mp3, σίγουρα έχει άλλη αξία να αγοράσεις ένα καλό δίσκο και να τον ακούσεις στο ηχοσύστημά σου (και υπόψην, οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι με το ηχοσύστημά μου, δεν ακούω αλλού).
-
Κάτι πού ξέχασα να γράψω στό πρώτο μου πόστ,είναι ότι τρελλαίνομαι καί γιά Ρέγγε,αρκεί να είναι καλοκαίρι καί να πίνω μπύρες σε μπίτς-μπάρ.
Λόβ,πίς άντ γιούνιτι ΜΑΝ!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι πού ξέχασα να γράψω στό πρώτο μου πόστ,είναι ότι τρελλαίνομαι καί γιά Ρέγγε,αρκεί να είναι καλοκαίρι καί να πίνω μπύρες σε μπίτς-μπάρ.Λόβ,πίς άντ γιούνιτι ΜΑΝ!!!!
...και η μπίρα να έχει και λίιιιιγο τεκίλα μέσα ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι πού ξέχασα να γράψω στό πρώτο μου πόστ,είναι ότι τρελλαίνομαι καί γιά Ρέγγε,αρκεί να είναι καλοκαίρι καί να πίνω μπύρες σε μπίτς-μπάρ.
Λόβ,πίς άντ γιούνιτι ΜΑΝ!!!!
...και η μπίρα να έχει και λίιιιιγο τεκίλα μέσα ε?
ΓΙΑ ΜΑΝ!!!
Γιά να τήν...'ακούς' καλύτερα!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Jazz, BluesΑφού ακούς Progressive rock ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, πώς γίνεται να ακούς και jazz και blues???
αποκλειστικα απο τη ροκ οχι απο τη μουσικη
σε πολλα κομματια εχει τζαζ περασματα και στο 20λεπτο δεν ειναι σταθερο
-
Ροκ από δεκαετίες '60 '70 '80 ....italodisco & new age δεκατίας '80 και ελληνικό έντεχνο.
-
Ακούω αυτό που λέγεται έντεχνο ελληνικό, χωρίς όμως να εγκρίνω 100% τον χαρακτηρισμό.
Επίσης, ακούω κλασική rock, 80's και αρκετά πιο βαριά, metal ας πούμε.Επίσης, όταν χαλαρώνω ακούω πολλή New Age, ethnic κτλ.
Ξεχωρίζω Enya, L. McKennitt, Blackmore's Night, Rene Aubry κτλ... Σίγουρα ξεχνάω αρκετούς, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!
-
Κατά βάση funk, rock, metal, fusion.
Το πρώτο και το τέταρτο λόγω groove και μπάσσου.
Τα δύο μεσαία επειδή μεγάλωσα με αυτά, και είναι ό,τι πρέπει για το αυτοκίνητο. Αγαπημένες δουλείες αυτές των Jamiroquai και των Paradise Lost.Από κει και πέρα, για το αυτοκίνητο επίσης μου αρέσει αρκετά η electro σκηνή, ενώ λόγω ενασχόλησης με τη μουσική ακούω, χωρίς να τρελαίνομαι, και αρκετά ελληνικά, 80's και Pop κομμάτια.
Πάντως, την εποχή του MP3, είναι αδύνατον να μην ακούς τα πάντα! Οτιδήποτε ακούσεις σε μια καφετέρια ή σε ένα σπίτι και το γουστάρεις (είτε είναι Duran Duran είτε In Flames), το έχεις σε 2 λεπτάκια στο PC...
Ασχέτως αν αυτό αποβαίνει εις βάρος ορισμένων μουσικών βέβαια...!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ακούω αυτό που λέγεται έντεχνο ελληνικό, χωρίς όμως να εγκρίνω 100% τον χαρακτηρισμό.Συμφωνώ. Ούτε και εγώ εγκρίνω τον χαρακτηρισμό. Σάν να σου λένε: Εμείς μόνο κάνουμε τέχνη, όλοι οι άλλοι είναι άτεχνοι.
Αγαπημένο είδος μουσικής