-
aστα να πανε...
και μετα σου λενε παιρνει ευκολα αλογα το μοτερ μας...ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ.
δυστυχως αν δε τα βαλεις ολα (εξατμιση,εκκεντροφορ,προγραμμα) προκοπη δε βλεπειςκαι αν τα βαλεις σου λενε ολοι μετα....εεεε ποσα πια περιμενες να κερδισεις????
κριση ειναι...θα μου περασει.
-
πανο
Στο 306 δε μπαινει ο peugeot sport grN?
Οσον αφορα τους πειραματισμους των αλλων τους φοβαμαι και εγω,οποτε σκεφτομαι σοβαρα να βαλω ενα superchips επανω να τελειωνουμε.
Ολο και κατι περισσοτερο καυσιμο θα δωσει στους μπουμπισιους, που και ετσι να το αφησω,εμενα μου αρεσει.
Τελος, οι αγγλαρες πιστευω θα εχουν παντρεψει σιγουρα καλα ολους τους χαρτες να δουλευουν αρμονικα, κατι που δεν μου εγγυωνται οι Ελληναρες! -
σπυρο περνα μια βολτα απο γρεεκσιτροεν να δεις τι καλα προγραμματα κανει η σουπερτσιπς
μακρυα πολυ μακρυααααααααα...
-
ενα φιλαρακι με CC πηγε κ εβαλε προγραμμα της λεγαμενης superchips
(στα ελληνικα σουπερπατατακια νομιζω... )κ φιλτρο. Το αμαξι βεβαια δεν πηρε τιποτα, τρια αυτοκινητα ετρωγε πριν τρια τρωει κ τωρα παρολο που τωρα εχει καλυτερη αναλογια Kg/ps αφου η τσεπη του ειναι κατα 600Ε πιο αδεια!!!
Το ωραιο ειναι πως κοφτης πια δεν υπαρχει !! Δουλειες ε???? Επαγελματικες!!!
Το χει παει τοσο ψηλα που σιγουρα θα σπασει αν συνεχισει χωρις να χτυπησει ποτε κ πουθενα κοφτης και εννοειται χωρις να αποδιδει εργο το μοτερ..απλα γυρναει κουφια...
Ο βλακας δεν το παει πισω....νομιζει πως εχει S2000!!!Ακου κει 8αρες !!Superchips ΤΣΑΚΙΡΗΣ ειναι η ελληνικη απαντηση!
Τσιπαρισμα με αγνο παρθενο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ελαιολαδο!!!
Και χωρις συντηρητικα,πειρακια κτλ!!
Θεραπευει πασαν νοσον και μαλακιαν οποιουδηποτε καβλογκαζου (κ γω μεσα)!!Αλλο ωραιο προγραμμα φτιαχνει ποιοοος???
Ο ΣΑΛΙΑΣ!!! Στο ενα προγραμμα δωρο η σαλιαρα!! Ετσι γιατι θα σας φυγουν τα σαλια!!Θα κρεμασουν οι μασελες!!
Σημερα ανοιξα με ενα subaru justy!! Μαντεψτε!!!
Μεχρι τα 60 που ανοιξαμε ημουν 6 αυτοκινητα και μισο φτερο απο smart for two μπροστα!! Γι αυτο σας λεω! Τι τα θελετε τα προγραμματα? Αφου περναμε τα scooby μαμα!! -
οταν ακους το δεντρο ειναι υπερστροφη...
οταν το βλεπεις ειναι υποστροφη!Και οταν ακους το κρακκκ τι ειναι??? οεο!!!
-
Ετυχε λογω δουλειας να παρεβρεθω σ ενα μηχανουργειο. ο τυπος βλεποντας το pug μου απο μακρια μου λεει φιλε το RC ειναι??
Νια του λεω! Ειναι RC 1.6 σαν την Μ316 ενα πραγμα!!
Μου λεει φτιαχνω ψαλιδια αγωνιστικα!
Μου τα δειχνει, δε λεω ωραια ηταν, ρυθμιζομενα μe uniball φτιαγμενα σε κεντρο κατεργασιας CNC 6 αξονων απο κραμμα χαλυβα ωικελιου χρωμιου κτλ εσωτερικα κουφια (σαν σωληνωτα) και αρκετα ελαφρια!
Ωραια του λεω ψηνομαι ! Αντε επιεδη σε ξερω μου λεει 1100Ε!!
Αντε του λεω αν δωσω 1100 για δυο ψαλιδια τοτε για μπουκαλες και ελατηρια ποσο πρεπει να δωσω,,κανα εκατομυριο??
Εκοψα λασπη!@
Αν καποιος λεφτας (ακους παναγη) θελει πληροφοριες....Με τα ψαλιδια αυτα ακομη κ με μαμα την υπολοιπη αναρτηση το αμαξι θα στριβει πιανοντας πλευρικες επιταχυνσεις ανω των 10g!!!
Οποιος εχει δει τη διαφημιση του τζοννυ του περπατητη θα καταλαβει για τι ταξη μεγεθους μιλαμε!!!
-
Θελω το pug μου με τετραπεταλουδο!!!
Θελω το 207 gti!!!
Θελω ενα golf gti!!!
Θελω ενα golf R32!!!
Θελω ενα new audi S3!!!
Θελω ενα new RS4!!!
Θελω ενα type R με ΙΤΒ!!!
Θελω ενα EVO 9!!!
Θελω ενα Μ3 CSL!!!
Θελω ενα M3 αντε και ας μην ειναι CSL!!!
Θελω βολτα με μαχητικο αεροσκαφος!!!
Θελω να οδηγησω WRC!!!Ζηταω πολλα??
Τωρα Χριστουγεννα ερχονται!! Να μην τα πω???Μ εχει πιασει η μαλακια μου παλι!! η πολυ δουλεια τελικα δεν τρωει τον αφεντη!! Σπερνει μαλακια!!!
-
Αλέξανδρε είσαι κορυφή.
Μου έφτιαξες τη μέρα! -
αλεξανδρε ποτε θα ανοιξουμε?
αν και πλεον το δικο σου παει εμφανεστατα καλυτερα απο καλοκαιρι οποτε μετρο συγκρισης δεν εχωγια ψαλιδια 10G.......
ΘΑ ΤΟ ...ΣΚΕΦΤΩ
ΕΠΙΤΡΟXΩΝ SPEAKING -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Ετυχε λογω δουλειας να παρεβρεθω σ ενα μηχανουργειο. ο τυπος βλεποντας το pug μου απο μακρια μου λεει φιλε το RC ειναι??
Ναι του λεω! Ειναι RC 1.6 σαν την Μ316 ενα πραγμα!!Αλέξανδρε.... αφιερωμένο (αν και είναι 307):
-
Παναγιωτη ν ανοιξουμε οποτε θες.
Πρωτα ομως πρεπει ν ανοιξω με τον Νικο!
Νικο ετοιμασου, ζεστανε καλα το ρουσου σου!!!
Σε περιμενει το δικο μου ρουσου 1.6!!! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κορυφή ο τύπος!
Που τα φτιάχνουν αυτά; Εγώ γιατί δεν βρήκα τέτοια έκδοση;
Έχω δει όμως Astra G 1.4 Type R στο Περιστέρι, που πρέπει να είναι πιο γρήγορο...
-
Μια χαρά πάνε τα μπουμπάκια...
Τι ρούφηγμα είναι αυτό..σίγουρα έβγαλες την σκούπα...
Βέβαια με χάλασε λίγο που στρογγύλεψες αυτό το σκαλοπάτι ισχύως στις 4.000σαλ αλλά για δοκίμασε και καμια τελική να δούμε?Σπύρο (S3) πολύ καλή εξάτμιση, δεν περίμενα ποτέ οτι μια ελεύθερη μπορεί να ναι΄τόσο αθόρυβη, τώρα αυτό που μετράει είναι να κρατήσει έτσι για πολύ καιρό.
-
Ο χρήστης kaisaras206 έγραψε:
Μια χαρά πάνε τα μπουμπάκια...
Τι ρούφηγμα είναι αυτό..σίγουρα έβγαλες την σκούπα...
Βέβαια με χάλασε λίγο που στρογγύλεψες αυτό το σκαλοπάτι ισχύως στις 4.000σαλ αλλά για δοκίμασε και καμια τελική να δούμε?Σπύρο (S3) πολύ καλή εξάτμιση, δεν περίμενα ποτέ οτι μια ελεύθερη μπορεί να ναι΄τόσο αθόρυβη, τώρα αυτό που μετράει είναι να κρατήσει έτσι για πολύ καιρό.
Τhanks Κωστα, και εγω το ελπιζω!
Eσυ βαλε ελευθερο καινουριο καταλυτη, να ξεδιπλωσει τις αρετες του το συνολο -
εγω παιζω την αδεια του 206 μου οτι θα ειισαι καισαρα 2+καροτσες απο οτι τωρα μολις πεταξεις το κουβα που λες καταλυτη
τελικα ειμαι 50-50% για μπλοκε.
ρε φουστη μου το αμαξι δε σπινιαρει με τιποτα. εσωτερικο τροχο παντα βιδωμενο.
ναι χαιρω πολυ κ9 μεγαρα και ανηφορικες φουρκετες σπινιαρει.
πεζο εχω οχι εβο....
και παπακι τα ιδια σκεφτεται....απο την αλλη δεν εχω κοστη τοποθετησης τιποτα.
το πρεσαρω κατευθειαν πανω στο 14.60 που εχω (με μεγαλα πλανητικα) το βαζω πανω κουτι και οταν θελω το μοσχοπουλαω πακετο με το 14.60 σε αξιοπρεπεστατα λεφτα. -
Πανο,εγω στη θεση σου δεν θα το εβαζα...
Με τη λογικη οτι δεν ξερω αν αξιζει να επενδυσουμε πανω απο καποιο Χ ποσο στα 206 μας.
Το σκεφτομαι δλδ καθαρα οικονομοτεχνικα.
Με το συναισθημα, θα το εβαζα το μπλοκε! -
σπυρο εδω ειναι το αναποδο.
οικονομοτεχνικα με συμφερει να το βαλω(θα κατεβασω σαζμαν,πουλιεται αμεσως μετα ειδικα πακετο με το 14/60,εχω τα λεφτα στην ακρη)συναισθηματικα δεν εχω πεισθει οτι θα με βοηθησει...
-
Παναγιώτη έπρεπε να ήσουν χθες στην Λέσχη να ακούσεις κουβέντα που είχαμε για τα μπλοκέ με Τάσο/Λευτέρη/Δημήτρη(RC)
Εγώ πλέον δεν το σκέφτομαι καθόλου...
απλά ανυπομονώ. -
Και για τι μπλοκέ μιλάτε?
-
μανθο μη συγκρινεις το δικο σου με τα 20κιλα ροπη ολα μαζι στις 3σαλ
με το δικο μου που ανοιγει ανοιγει ανοιγει και παλι βημα δε παει....
να στο πω διαφορετικα ποσους εχεις δει με μαμα 106 να εχουν μπλοκε?
κανεναν?????δεν ειναι τετοιο το ξεσπασμα στη δυναμη στα μαμα 1.6 που να δικαιολογει το μπλοκε...αν δεν εχεις σωστη αναρτηση...
ξαναφερω το παραδειγμα με το 206 του ψηλου(λαιον) που εμπρος ο αργυρης με το δικο μου περναγε φετες με εξαλτο διαλυμενα και εγω πισω να μη μπορω να βρω προσφυση και να ψαρευει το αμαξι.......
αν ειχα μια μετρια αναρτηση που δε παταει το αμαξι σωστα(ξεριες ποια λεω...) τοτε ναι το μπλοκε θα βοηθαγε να σωσω τη κατασταση.....
θα το συζητησουμε απο κοντα και βλεπουμε...
Τα πάντα για το Peugeot 206