-
quaife atb
η΄
grt δισκατογιαννη.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
quaife atb
η΄
grt δισκατογιαννη.
Είναι ακόμα ένας που ασχολείται μόνο με κιβώτια εδώ θεσσαλονίκη!κάνει πολύ καλές κατασκευές.Δουλεύει στο Πολυτεχνείο.Με δικά του πράγματα τρέχουν πολλά 106 και renault σε ράλλυ.
-
κιβωτια???
τι εννοεις???
εμεις μιλαμε για μπλοκε διαφορικα.ΣΕ ΕΚΑΨΕ Η ΠΙΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
...θα το συζητησουμε απο κοντα και βλεπουμε...κατάλαβα...
θες καφέ.
οκ, αλλά όχι σήμερα γιατί έχει προκύψει 'date' -
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
κατάλαβα...
θες καφέ.
οκ, αλλά όχι σήμερα γιατί έχει προκύψει 'date'Καλα εσυ φανταρος στις Σερρες δεν εισαι?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
κιβωτια???
τι εννοεις???
εμεις μιλαμε για μπλοκε διαφορικα.ΣΕ ΕΚΑΨΕ Η ΠΙΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Και με μπλοκέ!Για να το θέσω καλύτερα γενικά με μετάδοση κίνησης σε αυτοκίνητα!!!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
κατάλαβα...
θες καφέ.
οκ, αλλά όχι σήμερα γιατί έχει προκύψει 'date'Καλα εσυ φανταρος στις Σερρες δεν εισαι?
Ποιος είναι Σέρρες και δεν μιλάει?
-
XAXXAXAXA
TOP....
ΣΠΥΡΟ για μετεκπαιδευση πηγε και ουτε καν εξω απο τη πιστα δε περασε το μαλογιο....
-
Χαιρετώ όλους!!! Δε μπόρεσα να έρθω Σερρες αλλά πρέπει να το ευχαριστηθήκατε ε;!!! Αυτό είναι! Αλί σ'εμάς ..... αχ.... τέλος πάντων...
Ένα έχω να πώ... record sp και πάσης Ελλάδος!!!!
Είναι αλήθεια οτι θα βγούν sp για το 2λιτρο;;; .... και αυτά τα selex τι φρούτο να'ναι άραγε;;; τα φοράει κανείς; -
Χαιρετώ όλους!!! Δε μπόρεσα να έρθω Σερρες αλλά πρέπει να το ευχαριστηθήκατε ε;!!! Αυτό είναι! Αλί σ'εμάς ..... αχ.... τέλος πάντων...
Είναι αλήθεια οτι θα βγούν sp για το 2λιτρο;;; .... και αυτά τα selex τι φρούτο να'ναι άραγε;;; τα φοράει κανείς; -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
κατάλαβα...
θες καφέ.
Ποιος είναι Σέρρες ρε?
Απλά την πρόπροηγούμενη εβδομάδα (από 5~11/11) ήμουν σε άσκηση (επίστρατος) στην 128 (πυροβολικό) στο Σιδηρόκαστρο.
Εννοείται ότι αν είχα μείνει θα ειδοποιούσα σχετικά.Ανέβηκα με το βραδυνό τραίνο Σάββατο βράδυ έφτασα Σιδηρόκαστρο 0300 πήγα ξενοδοχείο και Κυριακή πρωί στρατόπεδο.
Από το στρατόπεδο ξεμπερδεψαμε με καταταξη/ρούχα/οπλα και τα ρεστα απογευμα και φορτωθηκαμε στα σταγιερ για να παμε 54χιλιομετρα μακριά προς Σέρρες (για την ακρίβεια μετά τις Σέρρες, αν θυμάμαι καλά κοντά στο χωριό Ζύχνι) οπου μειναμε σκηνάκια μέχρι και Σάββατο 11/11 πρωί...
Βασικά τρελό γέλιο το όλο σκηνικό στην 'ασκηση'... και φυσικά καμία σχέση με αυτό που ζήσαμε σαν φαντάροι.
Την έκανα στα καπάκια (φώναξα ένα φίλο από Αθήνα και ήρθε και με πήρε) πήγαμε για καφέ και φαί Θεσσαλονίκη και γυρήσαμε Αθήνα... και στα καπάκια πήγα Κόρινθο στο ραλλυ που έτρεχε ο Νίκοςαν σας καλέσουν ποτέ να πάτε
ΣΠΥΡΟ για μετεκπαιδευση πηγε και ουτε καν εξω απο τη πιστα δε περασε το μαλογιο....
Ναι βρε @@ρολουκρητία...
είχα να κάνω μπάνιο 6 μέρες και ήμουν με το corolla 1,4 φίλου στην επιστροφή.
άσε που το Σάββατο το μεσημέρι ξεμπέρδεψα με την παράδοση του υλικού και την γενικότερη χαρτούρα στις 15:30
Τι να πήγαινα να κάνω στην πίστα...
Απλά για να πω ότι πήγα...
Είχε και ντραγκσερ εκείνο το ΣΚ σιχτιρ...Anyway
-
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Είναι αλήθεια οτι θα βγούν sp για το 2λιτρο;;; .... και αυτά τα selex τι φρούτο να'ναι άραγε;;; τα φοράει κανείς;Γίαννη, τα record για το δίλιτρο υπάρχουν αλλά δεν έχει γίνει εισαγωγή ακόμη!Τώρα περιμένουμε 2 τετράδες.Μία για εμένα και μία για τον Μίλτο.
Για τα selex, θα τα δοκιμασουμε σε αγωνιστικό!!!clio williams, και θα δούμε! -
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
κατάλαβα...
θες καφέ.
Ποιος είναι Σέρρες ρε?
Απλά την πρόπροηγούμενη εβδομάδα (από 5~11/11) ήμουν σε άσκηση (επίστρατος) στην 128 (πυροβολικό) στο Σιδηρόκαστρο.
Εννοείται ότι αν είχα μείνει θα ειδοποιούσα σχετικά.Ανέβηκα με το βραδυνό τραίνο Σάββατο βράδυ έφτασα Σιδηρόκαστρο 0300 πήγα ξενοδοχείο και Κυριακή πρωί στρατόπεδο.
Από το στρατόπεδο ξεμπερδεψαμε με καταταξη/ρούχα/οπλα και τα ρεστα απογευμα και φορτωθηκαμε στα σταγιερ για να παμε 54χιλιομετρα μακριά προς Σέρρες (για την ακρίβεια μετά τις Σέρρες, αν θυμάμαι καλά κοντά στο χωριό Ζύχνι) οπου μειναμε σκηνάκια μέχρι και Σάββατο 11/11 πρωί...
Βασικά τρελό γέλιο το όλο σκηνικό στην 'ασκηση'... και φυσικά καμία σχέση με αυτό που ζήσαμε σαν φαντάροι.
Την έκανα στα καπάκια (φώναξα ένα φίλο από Αθήνα και ήρθε και με πήρε) πήγαμε για καφέ και φαί Θεσσαλονίκη και γυρήσαμε Αθήνα... και στα καπάκια πήγα Κόρινθο στο ραλλυ που έτρεχε ο Νίκοςαν σας καλέσουν ποτέ να πάτε
Ναι βρε @@ρολουκρητία...
είχα να κάνω μπάνιο 6 μέρες και ήμουν με το corolla 1,4 φίλου στην επιστροφή.
άσε που το Σάββατο το μεσημέρι ξεμπέρδεψα με την παράδοση του υλικού και την γενικότερη χαρτούρα στις 15:30
Τι να πήγαινα να κάνω στην πίστα...
Απλά για να πω ότι πήγα...
Είχε και ντραγκσερ εκείνο το ΣΚ σιχτιρ...Anyway
To χωριό λέγεται Νέα Ζίχνη!Αρε έπρεπε να έρθω καμιά εξωτερική έφοδο!!!
Όποιος πάντως ανέβει και δεν μιλήσει θα είναι για μπάτσες!!
Και καλό σουβλάκι έχουμε , και ακανέ έχουμε και κορίτσια διαθέτουμε!!! -
οκ Μανθο ησουν διαφωτιστικος!
Thanks!Ασχετο τωρα,
υπαρχουν και αυτα οπως εχω ξαναπει: -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πολύ καλές τιμές βλέπω... Υπάρχει αντιπρόσωπος;
-
Μιλτο δε γνωριζω,αλλα και κατευθειαν παραγγελια, πιστευω θα ειχε ενδιαφερον!
-
ρυθμισα τα γραναζια λιγο μονος μου...
τον εξαγωγης τον εφερα λιγο πιο μπροστα και εβγαλα το βαρελλακι απο μαμα πνιχτες για να περνει αερα απο κατω...
το αμαξι παει εμφανως λιγο καλυτερα ψηλα χωρις να εχει χασει χαμηλα...
μετα ξαναγυρισα λιγο πιο κεντρο τον εξαγωγης με αποτελεσμα να χασει το αμαξι αρκετα χαμηλα και να ειναι το ιδιο ψηλα.πηγα και μια βολτα βαρυμποπη ...
για μια ακομα φορα χαρηκα με το πως στριβει το αμαξι και γυρισα ...αυριο εχει ευθυγραμμιση και θα δοκιμασω τη λογικη του χαρη.
απο 0.7 κλειστο(θετικο ) που ειμαι τωρα απο καθε μερια θα το γυρισω 1απο καθε μερια 2συνολο κλειστο να δουμε...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
To χωριό λέγεται Νέα Ζίχνη!Αρε έπρεπε να έρθω καμιά εξωτερική έφοδο!!!
Όποιος πάντως ανέβει και δεν μιλήσει θα είναι για μπάτσες!!
Και καλό σουβλάκι έχουμε , και ακανέ έχουμε και κορίτσια διαθέτουμε!!!Βασικά όχι μόνο για έφοδο αλλά για και για καφέ έπρεπε να ρθεις
πλάκα πλάκα πολύ ωραίο κρέας είχαν τα σουβλάκια.
τα τιμήσαμε δεόντος...Εννοείται ότι αν ξαναβρεθώ (και έχω έστω και λίγο χρόνο) θα ειδοποιήσω...
...επίσης άσχετο αλλά... καλό είναι όταν σφίγγουμε/ξεσφίγγουμε βίδες να μην τις κόβουμε....
-
κακιες...
και που να δεις που επεσε
σημερα η μερα ειναι αυτο που λενε γαμιωνταςςςςςςςς με παει
-
είδα... @@άρα...
επίσης είδα το τι χρειάστηκε για να βγει το υπόλοιπο...
Τα πάντα για το Peugeot 206