-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τα χοντρά λεφτά (ιδιαίτερα στην πώληση ηλεκτρονικών ειδών) είναι στα αναλώσιμα του προϊόντος και όχι στο ίδιο το προϊόν. ... αλλά το κ'ερδος από τα μελάνια...
Πολύ σωστό αυτό!
Τον εκτυπωτή τον αγόρασα ~150
-
[quote='Wagner669'][quote='aserf']Πολύ σωστό αυτό!
Τον εκτυπωτή τον αγόρασα ~150 -
[quote='aserf'][quote='Wagner669'][quote='aserf']Πολύ σωστό αυτό!
Τον εκτυπωτή τον αγόρασα ~150 -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σκεφτηκες ποτε να παρεις εναν Ηope & Pray με 5 κεφαλες???
Βγαινουν μαϊμου μελανια, πριν βγει ο εκτυπωτης:)Τι 'ναι πάλι τούτο;
Υ.Γ. Είμαστε λίγο off-topic και θα μας την που σε λίγο βέβαια
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σκεφτηκες ποτε να παρεις εναν Ηope & Pray με 5 κεφαλες???
Βγαινουν μαϊμου μελανια, πριν βγει ο εκτυπωτης:)Τι 'ναι πάλι τούτο;
Υ.Γ. Είμαστε λίγο off-topic και θα μας την που σε λίγο βέβαια
ΗΡ = Hewlet Packard = Ηope & Pray
-
HP aka Hope&Pray το οποίο δεν συμμερίζομαι καθόλου και ΕΙΔΙΚΑ στους εκτυπωτές που είμαι στον 5ο και απόλυτα ικανοποιημένος
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
HP aka Hope&Pray το οποίο δεν συμμερίζομαι καθόλου και ΕΙΔΙΚΑ στους εκτυπωτές που είμαι στον 5ο και απόλυτα ικανοποιημένος2 πολυμηχανηματα πεταμενα
1 σκανερ πεταμενο
1 ΗΡ6515PPC παραλιγο να δει τον τοιχο με αρκετα μετρα ανα sec...
2 λαπτοπ καμενα το ενα δεν ξεκινησε ποτε και το αλλο εκαιγε τος σκληρους δισκους...
Αλλα οι εκτυπωτες ειναι μια χαρα.
Γιατι καταναλωνουν μελανι -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γιατι καταναλωνουν μελανιΓια να είμαστε και εντός thread, ο τρόπος του μεγαλοεπιχειρηματία για να σου παίρνει τα λεφτά
Είχα HP printer και... χάλασε (έπαψε να τραβάει τα χαρτιά με τον καιρό) , εξού και η αλλαγή σε Canon, απ' τον οποίο είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Όταν τον πήρα μάλιστα είχα κάνει μελέτη και τότε είχε τα φθηνότερα μελάνια σε 5κέφαλους 6κέφαλους εκτυπωτές που κοίταζα και είχε και ιδιαίτερα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.
Υ.Γ. Αυτό το Hope & Pray ομολογώ ότι δεν το ήξερα, είναι όμως πολύ πετυχημέν. Thanks για την ενημέρωση
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τις προαλλες ημουν στη Ρωμη και πηγα στο Castel Romano (εμπορικο τυπου Factory) για ψωνια. Εχεi τη θεμελιωδη διαφορα απο τα δικα μας οτι δεν προκειτai για εναν τσιμεντενιο κολοσσο, αλλα για ενα συγκροτημα απο καλαισθητα σπιτακια σε πλακοστρωτα δρομακια σαν ενα μικρο χωριο.
Αυτο εχω (εχουμε, νομιζω) με τα εμπορικα τυπου The Mall. Τσιμεντο στο τσιμεντο της τσιμεντουπολης (για να μην πιασω τις κοινωνικες συνεπειες)Αντίστοιχο είναι πιστεύω το Mediterranean Cosmos στην Θεσ/νίκη.
Δωρεάν (open air) πάρκινγκ, μόνο 2 όροφοι όπου ο πάνω είναι κάμπριο το καλοκαίρι!! , πολλοί εξωτερικοί χωροί κτλ..
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Γιατι καταναλωνουν μελανιΓια να είμαστε και εντός thread, ο τρόπος του μεγαλοεπιχειρηματία για να σου παίρνει τα λεφτά
Είχα HP printer και... χάλασε (έπαψε να τραβάει τα χαρτιά με τον καιρό) , εξού και η αλλαγή σε Canon, απ' τον οποίο είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Όταν τον πήρα μάλιστα είχα κάνει μελέτη και τότε είχε τα φθηνότερα μελάνια σε 5κέφαλους 6κέφαλους εκτυπωτές που κοίταζα και είχε και ιδιαίτερα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.
Υ.Γ. Αυτό το Hope & Pray ομολογώ ότι δεν το ήξερα, είναι όμως πολύ πετυχημέν. Thanks για την ενημέρωση
Το Hope & Pray προεκυψε οταν ενας συνεργατης παραπονεθηκε για περιεργους ηχους στο λαπτοπ του.....
Μπαινω... Και βλεπω οτι το λαπτοπ καπνηζει....
Ανοιγω τα καπακια και του κανω Hope & Pray it's the RAM (and not the HD) -
**Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Αθήνας **
Το γεγονός που προβλέπεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της αγοράς είναι το άνοιγμα του τεράστιου πολυκαταστήματος της εταιρείας Αττικά Πολυκαταστήματα AE στο ριζικά ανακαινισμένο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Το συγκρότημα αυτό, επιφανείας 28.000 τ.μ., βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου, Αμερικής, Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και το οποίο έχει συνολική έκταση 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Τη διαχείριση του κολοσσιαίου αυτού πολυκαταστήματος έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία, μέτοχοι της οποίας είναι οι: Elmec Sport 25%, Ηπειρωτική AE (Elmec Sport και κ. Σάμι Φάις) 25%, Ridenco 10%, K. Λαμπρόπουλος 10%, Soreal (εταιρεία συμφερόντων κ. K. Τσουβελεκάκη), Αλ. Σγουμπόπουλος (10%) και Βασιλική Φωκά - Στ. Οικονομίδης 10%. H αναφορά των συμμετεχόντων στο εγχείρημα δεν γίνεται τυχαία αφού οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είναι ορισμένα από τα ισχυρότερα ονόματα που ελέγχουν την αγορά επώνυμων ενδυμάτων και υποδημάτων. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η πρόβλεψη των εκπροσώπων του εν λόγω επιχειρηματικού σχήματος, σύμφωνα με την οποία στο συγκρότημα αυτό θα γίνεται ένας ετήσιος τζίρος της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ.
Το ΒΗΜΑ, 19/12/2004 , Σελ.: D13
Κωδικός άρθρου: B14345D131
ID: 266981Tελικά τι γίνεται με αυτό το τεράστιο πολυκατάστημα;;;; Εσεις που είστε στην Αθήνα θα ξέρετε.....Ξεσκίζει;;; Λέω να κατέβω το αλλο ΣΚ για δουλειές και σκέφτομαι να το επισκεφθώ....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τις προαλλες ημουν στη Ρωμη και πηγα στο Castel Romano (εμπορικο τυπου Factory) για ψωνια. Εχεi τη θεμελιωδη διαφορα απο τα δικα μας οτι δεν προκειτai για εναν τσιμεντενιο κολοσσο, αλλα για ενα συγκροτημα απο καλαισθητα σπιτακια σε πλακοστρωτα δρομακια σαν ενα μικρο χωριο.
Αυτο εχω (εχουμε, νομιζω) με τα εμπορικα τυπου The Mall. Τσιμεντο στο τσιμεντο της τσιμεντουπολης (για να μην πιασω τις κοινωνικες συνεπειες)Αντίστοιχο είναι πιστεύω το Mediterranean Cosmos στην Θεσ/νίκη.
Δωρεάν (open air) πάρκινγκ, μόνο 2 όροφοι όπου ο πάνω είναι κάμπριο το καλοκαίρι!! , πολλοί εξωτερικοί χωροί κτλ..
το κοσμος ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο αποψη κατασκευαστικης πιοοτητας και επιλεγμενων υλικων
Πολυ προχειροτητα και κακοτεχνειες παντου -
Ολα αυτα τα εγχωρια εμπορικα κεντρα ειναι πιασεκολα. Τιμες πανακριβες.
Για εκτυπωτη εγγυηση παρτε μονο epson. Για οθονες eizo, για φορητα σε πολυ καλες τιμες και αξιολογα acer και οπωσδηποτε γυναικα ή γκόμενα με μεγαλα ( . )( . ) -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Tελικά τι γίνεται με αυτό το τεράστιο πολυκατάστημα;;;; ....Ξεσκίζει;;; Λέω να κατέβω το αλλο ΣΚ για δουλειές και σκέφτομαι να το επισκεφθώ....
Δεν έχει και μεγάλη σχέση με το Mall, σαφώς πιο πολιτισμένο, πιο κομψό, γενικά πιο κυριλέ, πιο 'πυκνό' με άλλη αρχιτεκτονική εσωτερικά και βέβαια δεν υπάρχει αυτή μπίχλα που βρίσκεις στον 3ο όροφο του Mall.Η καφετέρια δε λέει και πολλά αλλά δεν πας για να πιείς καφέ εκεί.
Στα 'συν' του ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μετρό.Αυτή την εντύπωση μου άφησε εμένα
το οποίο δεν συμμερίζομαι καθόλου και ΕΙΔΙΚΑ στους εκτυπωτές που είμαι στον 5ο και απόλυτα ικανοποιημένος
+1
Στον 3ο εγώ και με πρώτο τον άριστο 930C που τον κράτησα 5 χρόνια και λόγω δουλειάς τον είχα σκίσει κι ένα Pavilion της σειράς ZD που έχει το αδέρφι μου, και έχει τραβήξει του λιναριού τα πάθη χωρίς να βγάλει την παραμικρή ζημιά.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
και οπωσδηποτε γυναικα ή γκόμενα με μεγαλα ( . )( . )Συγγνωμη για το offtopic, αλλα χαιρομαι ιδιαιτερα που η χρηση των breasties εξαπλωνεται. Ελπιζω μια μερα τα breasties να ξεπερασουν σε χρηση τα κοινα και ξεπερασμενα πια smilies.
Για αναφορα, σας παραθετω και τη λιστα με breasties ωστε να ξερετε να τα αποκωδικοποιειτε:
(o)(o) Tέλεια στήθη ( + )( + ) Ψεύτικα σιλικονάτα στήθη (*)(*) Στήθη με τις ρόγες ψηλά (@)(@) Στήθη με μεγάλες ρόγες { O }{ O } Μεγάλα στήθη (oYo) Στήθη μέσα από Wonderbra ( ^ )( ^ ) Παγωμένα στήθη (o)(O) Πρησμένο στήθος (Q)(Q) Στήθη με σκουλαρίκια (:o)(o) Στήθη δαγκωμένα από βρυκόλακα \o/ \o/ Τα στήθη της γιαγιάς ( - )( - ) Στήθη που ακουμπούν στο τζάμι του ντους < o >< o > Στήθη μετά απο ηλεκτροσόκ |o||o| Στήθη ανδροειδούς
Ξανα, συγγνωμη για το offtopic.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
το κοσμος ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο αποψη κατασκευαστικης πιοοτητας και επιλεγμενων υλικων
Πολυ προχειροτητα και κακοτεχνειες παντουναι η ποιοτητα των υλικων δεν φαινεται να ειναι και καλητερη, χαρακτηρηστηκο το οτι συνεχως μπαζει νερα σε διαφορα σημεια το κτηριο, μια η οροφη δεν κλεινει
τεσπα, απο αρχιτεκτονικης πλευρας ειναι μπροστα ομως. νομιζεις οτι κανεις βολτα στην αγορα, σε ενα μικρο χωριο και οχι σε ενα πολυκαταστημα. αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που ξεσκιζει σε αντιθεση με αλλα εμπορικα της πολης.
θυμαμαι ειχα εναν καθηγητη που ελεγε οτι τα εμπορικα ποτε δεν θα καταστρεψουν την αγορα της Θεσσαλονικης. γιατι με τοσο ηλιο που εχουμε,η γυναικα θελει να κανει βολτα στην αγορα, να χαζεψει και να χαρει την καλοκαιρια.να πιει και εναν καφε εξω. οχι να μπει σε μια μεγαλη οικοδομη.
αυτος ειναι και ο λογος που τα εμπορικα δουλευουν πολυ σε σε χωρες που εχουν κρυο. γιατι ο κοσμος θελει να παει να κλειστει σε ενα μεγαλο κτηριο να μην τον επηρεαζει η κακοκαιρια.
ο καθηγητης μαλλον τοτε δεν μπορουσε να προβλεψει την υπαρξει εμπορικου που να μοιαζει με αγορα. που να μοιαζει με χωριοσυγνωμη για το μεγαλο ποστ
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
**Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Αθήνας **Το γεγονός που προβλέπεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της αγοράς είναι το άνοιγμα του τεράστιου πολυκαταστήματος της εταιρείας Αττικά Πολυκαταστήματα AE στο ριζικά ανακαινισμένο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Το συγκρότημα αυτό, επιφανείας 28.000 τ.μ., βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου, Αμερικής, Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και το οποίο έχει συνολική έκταση 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Τη διαχείριση του κολοσσιαίου αυτού πολυκαταστήματος έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία, μέτοχοι της οποίας είναι οι: Elmec Sport 25%, Ηπειρωτική AE (Elmec Sport και κ. Σάμι Φάις) 25%, Ridenco 10%, K. Λαμπρόπουλος 10%, Soreal (εταιρεία συμφερόντων κ. K. Τσουβελεκάκη), Αλ. Σγουμπόπουλος (10%) και Βασιλική Φωκά - Στ. Οικονομίδης 10%. H αναφορά των συμμετεχόντων στο εγχείρημα δεν γίνεται τυχαία αφού οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είναι ορισμένα από τα ισχυρότερα ονόματα που ελέγχουν την αγορά επώνυμων ενδυμάτων και υποδημάτων. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η πρόβλεψη των εκπροσώπων του εν λόγω επιχειρηματικού σχήματος, σύμφωνα με την οποία στο συγκρότημα αυτό θα γίνεται ένας ετήσιος τζίρος της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ.
Το ΒΗΜΑ, 19/12/2004 , Σελ.: D13
Κωδικός άρθρου: B14345D131
ID: 266981Tελικά τι γίνεται με αυτό το τεράστιο πολυκατάστημα;;;; Εσεις που είστε στην Αθήνα θα ξέρετε.....Ξεσκίζει;;; Λέω να κατέβω το αλλο ΣΚ για δουλειές και σκέφτομαι να το επισκεφθώ....
Εγω παντως σε αυτο το μαγαζι ΔΕΝ μπορω να ψωνισω με τπτ, δεν με βολευει καθολου. Απο την αλλη Στα ΝΟΤΟS Galleries Lampropoylos (παλιος λαμπροπουλος) ειμαι μια χαρα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
και οπωσδηποτε γυναικα ή γκόμενα με μεγαλα ( . )( . )
Συγγνωμη για το offtopic, αλλα χαιρομαι ιδιαιτερα που η χρηση των breasties εξαπλωνεται. Ελπιζω μια μερα τα breasties να ξεπερασουν σε χρηση τα κοινα και ξεπερασμενα πια smilies.
Για αναφορα, σας παραθετω και τη λιστα με breasties ωστε να ξερετε να τα αποκωδικοποιειτε:
(o)(o) Tέλεια στήθη
( + )( + ) Ψεύτικα σιλικονάτα στήθη (*)(*) Στήθη με τις ρόγες ψηλά (@)(@) Στήθη με μεγάλες ρόγες { O }{ O } Μεγάλα στήθη (oYo) Στήθη μέσα από Wonderbra ( ^ )( ^ ) Παγωμένα στήθη (o)(O) Πρησμένο στήθος (Q)(Q) Στήθη με σκουλαρίκια (:o)(o) Στήθη δαγκωμένα από βρυκόλακα \o/ \o/ Τα στήθη της γιαγιάς ( - )( - ) Στήθη που ακουμπούν στο τζάμι του ντους < o >< o > Στήθη μετά απο ηλεκτροσόκ |o||o| Στήθη ανδροειδούς
> >Ξανα, συγγνωμη για το offtopic. Τι κώδικας είναι; **Βίζουαλ** μπέιζικ?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τι κώδικας είναι;
Βίζουαλ μπέιζικ? -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Για εκτυπωτη εγγυηση παρτε μονο epson. Για οθονες eizo, για φορητα σε πολυ καλες τιμες και αξιολογα acer και οπωσδηποτε γυναικα ή γκόμενα με μεγαλα ( . )( . )
για το τελευταίο να συμφωνήσω...
για τα άλλα στο τόπικ ΑΝΕΚΔΟΤΑ πλιτς....
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]