-
περαστικα δεν θα πει τιποτα..
περαστικα κι αγυριστα να λες!!
καμια 70αρια γιγα ΑΚΡΩΣ προσωπικα και προσωποποιημενα δεδομενα κανανε φτερα for ever..
καθε μερα συνηδειτοποιω και κατι αλλο που εχασα και δεν το ειχα σκεφτει αρχικα..life sucks when you dont take regular backups..
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μελαγχολησα παντως οταν ειδα στα αποτελεσματα, οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα ηθελαν στο γκαραζ των ονειρων τους να εχουν εστω και ενα απο τα πεντε να ειναι ενα παλιο πανεμορφο αμαξι ειτε προπολεμικο ειτε ελαφρα μεταπολεμικο...
Το 131 Abarth δεν πιάνεται ως τέτοιο ε?
Έχουμε και 4 DS, που παρουσιάστηκε το 1955
ΛΑΘΟΣ! οι DS είναι 5, απλά η μία DS Cabriolet! κ μάλιστα
2πορτη όπως έβγαινε εκεί γύρω αρχές 60s κ αν θυμάμε σωστά σε 637 'κομάτια'... στην έκδοση που θα επιθυμούσα...Οπότε για εμένα έχουμε:
α) 1 ψήφος
β) 5 ψήφοι
γ) 3 ψήφοι
δ) 27 ψήφοι...
ε) (εδώ φανερώνεται η ... ηλικία...... πάει πολύς καιρός, πάνε πολλά χρόνια... δυστυχώς το.... ξέχασα... )Έστω κ καθυστερημμένα ΕΥΓΕ Θέμη εύχομε πάντα να έχεις τέτοιες όμορφες ιδέες !!!
Νικόλας
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Οπότε για εμένα έχουμε:
α) 1 ψήφος
β) 5 ψήφοι
γ) 3 ψήφοι
δ) 27 ψήφοι...
ε) (εδώ φανερώνεται η ... ηλικία...... πάει πολύς καιρός, πάνε πολλά χρόνια... δυστυχώς το.... ξέχασα... )Νικόλας
τι να πουμε κι εμεις ρε νικο που θυμομαστε τα 2 στα 5 μονο!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ΛΑΘΟΣ! οι DS είναι 5, απλά η μία DS Cabriolet! κ μάλιστα
ΝικόλαςΌχι cabriolet, decapotable!:D
Εύγε από εμένα για την επιλογή σου, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ (και πανάκριβη, δυστυχώς...)
ds decapotable:
http://home.zonnet.nl/CitCity/DS/ds-cabrio-dan.jpg -
αουτς.... υπάρχουν κ χειρότερα Πέτρο ε?
φίλε D-Jet σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Προσωπικά έχω ΧΟΝΤΡΟ κόλημα με αυτό το αυτοκίνητο κ γενικά με τα παλιά Citroen (κ Renault k lancia k alfa αλλά αυτό ας μην το κάνουμε θέμα.... -
Λοιπόν εγώ κάτι η εξεταστική κάτι κάτι δουλείες δεν ψήφισα
Επειδή όμως το δικό μου dream garage έχει πάνω από 5 αυτοκίνητα θα μοιραστώ μαζί σας μερικά από αυτά που τυχαία ή όχι και τόσο τυχαία μου έρχονται στο μυαλό
1.Citroen DS
2.Citroen SM
3.Citroen Traction Avant ( το απόλυτο super κλασσικό των ονείρων μου )
4.Ferrari Enzo
5.BMW M3Φυσικά είναι και άλλα πολλά αλλά δεν χωράνε...opterie πολύ μικρό γκαραζάκι μας έφτιαξες
-
-
καμια 70αρια γιγα ΑΚΡΩΣ προσωπικα και προσωποποιημενα δεδομενα κανανε φτερα for ever..
καθε μερα συνηδειτοποιω και κατι αλλο που εχασα και δεν το ειχα σκεφτει αρχικα..life sucks when you dont take regular backups..
-OFF TOPIC- Ασε mate...εγω τι να πω που εχασα μια 80αρα επειδη ετσι ξαφνικα του καπνισε του δισκου να φαει φλασια? Τραγουδια, παιχνιδια, φοτος ολα εκει μεσα/......Συμβουλη -μακρια απο Μαξτορ σκληρους..μεχρι στιγμης μου εχουν παραδωσει πνευμα 3. Seagate Barracuda ke τα μυαλα στα καγκελα. -ΟFF TOPIC-
-
Παιδιά, ας μη βάλουμε ο καθένας τη δική του πονεμένη ιστορία απώλειας δεδομένων, γιατί ο καθένας θα έχει τουλάχιστον από μία και είναι παντελώς άσχετο
-
Συγχαρητήρια, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ψηφοφορίες!
Τελικά εγώ ήμουν που ψήφισα τη Citroen SM. Η συμπάθειά μου προς τα μοντέλα της Citroen είναι δεδομένη. Η SM με άφησε άναυδο όταν την πρωτοαντίκρυσα σε ταξίδι μου στη Γαλλία, ενώ κάποτε είδα και μία στον Πειραιά.
Οι ψήφοι μου ήταν ως εξής (αν θυμάμαι καλά...):- Lamborghini Countach, παλιά μου αγάπη από φωτογραφίες.
- Ferrari 512TR, εντυπωσιάζει σε κάθα επίπεδο.
- Lancia 037 Rally, είμαι κάτοχος Lancia και (σχεδόν) οπαδός της φίρμας, αλλά (τώρα που το σκέφτομαι) καλύτερα να ψήφιζα τη Stratos ή την S4.
- Maserati 3200GT, με τέτοια υπεραυτοκίνητα παίρνει ξανά η Maserati τη θέση που της αξίζει.
- Citroen SM, τα είπα πριν.
Sorry για την καθυστέρηση, οι εφημερίες και το μωρό δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω νωρίτερα...
-
Με εξαίρεση την 3200 GT, Δημήτρη, η λίστα σου φωνάζει 'επιστροφή στα αυτοκινητιστικά 80s'
Καλώς ήρθες και 'ενεργά' στο forum και σε ευχαριστώ για την ψήφο σου
-
Ψάχνω τον δεύτερο που έδωσε ψήφο στο θεϊκό Πάντα 4x4, το παλιό..
-
Έριξα ιδέα για καινούργια ψηφοφορία σε αυτό το ποστ. Για πείτε γνώμες...
-
Κάτι για το παλιό, πράγματι θεικό Πάντα.
Βλέπω πριν από 2 εβδομάδες στην τηλεόραση ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ της Τσόκλη για την Τοσκάνη. Παρουσιάζει λοιπόν μια πλούσια κυρία με πολλά κτήματα. Έχει ένα τεράστιο κτήμα με αμπέλια, κλασσικό Τοσκάνης με λοφάκια, κυπαρίσσια κλπ. Είναι του στυλ λεφτά πολλά, εργάτες πολλοί να φροντίζουν τα χωράφια, ματσό δηλαδή, που όμως συμμετέχει στις εργασίες του κτήματος.
Ξέρετε τι αυτοκίνητο οδηγεί μέσα στους χωματόδρομους του τεράστιου κτήματος;
Ένα λευκό Φίατ Πάντα. Δεν κατάλαβα τι έκδοση. Classless αυτοκίνητο, δηλαδή. Έχει ξεπεράσει τα όρια της κατηγορίας του και οδηγείται από όλους.Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Classless αυτοκίνητοΚαι ageless (αγέραστο).
Ο ορισμός του αταξικού (και αγέραστου) αυτοκινήτου πάντως πρέπει να είναι ακόμα το Austin Mini.
-
fcgvbjn
-
Γιατι δεν κανει καποιος για τα πραγματικα γκαραζ των χρηστων αυτου του φορουμ, να δουμε που βρισκομαστε......εκτος αν εχει γινει ηδη και δεν το εχω δει, μου τυχαινει αυτο τελευταια και ολο τρωω πορτα.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Γιατι δεν κανει καποιος για τα πραγματικα γκαραζ των χρηστων αυτου του φορουμ, να δουμε που βρισκομαστε......εκτος αν εχει γινει ηδη και δεν το εχω δει, μου τυχαινει αυτο τελευταια και ολο τρωω πορτα.Εχει γίνει πολλές φορές!
'Τι αυτοκίνητο έχουμε?' -
Στατιστικά όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλώς ένα thread στο οποίο γράφουμε, αλλά έτσι δε βγαίνει συμπέρασμα.
Υπάρχει σκέψη από τους mods για να γίνει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή σε μορφή ψηφοφορίας, ώστε να υπάρχει στατιστικό αποτέλεσμα (τίποτε επίσημο φυσικά, για την πλάκα μας πάντα).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στατιστικά όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλώς ένα thread στο οποίο γράφουμε, αλλά έτσι δε βγαίνει συμπέρασμα.Υπάρχει σκέψη από τους mods για να γίνει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή σε μορφή ψηφοφορίας, ώστε να υπάρχει στατιστικό αποτέλεσμα (τίποτε επίσημο φυσικά, για την πλάκα μας πάντα).
Δυστυχώς Θέμη η ψηφοφορία έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Θέλει πολύ προσωπική δουλειά από κάποιο μέλος που θα δηλώσει εθελοντής
Όποιος νομίζει ότι έχει όρεξη και μπορεί να το κάνει, καλώς να ορίσει
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!