-
Παλιό, καλό site!
Δείχνει να κάνει άψογη δουλειά και τον έχουμε υπόψην μας τα βράδυα που ονειρευόμαστε πού στεγάζουμε τα 'μωρά' μας!
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Θέμη αυτο το εχεις δει?
http://www.ultimategarage.com
Καθίστε πρωτα..Ένα παρόμοιο γκαράζ είχα δεί στην ΕΤ1 σε ένα ντοκυμαντέρ για αυτοκίνητα.Πρέπει να ήταν το ίδιο...
-
Συμφωνω. Κοκκινη.-
-
Επειδή είμαι μεταξύ άλλων και πρακτικός άνθρωπος, ομαδοποίησα τις επιλογές μου:
Δύο Toyota, ένα μικρό πόλης (για το 70% των μετακινήσεων) και ένα πραγματικό τζιπ.
Δύο ΒΜW, ένα roadster (το παληό) και μία λιμουζίνα (3).
Ένα υπεραυτοκίνητο 'για κουλούς' , πισωμήχανο και τετρακίνητο (997). -
Παιδιά, όλα γενικώς κυλάνε ομαλά...εκτός από ένα αμάξι που είναι δεύτερο αυτή τη στιγμή και ανεβαίνει επικίνδυνα...
ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ!!!! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Ορίστε, άρχισε να φανερώνεται η παράγκα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, όλα γενικώς κυλάνε ομαλά...εκτός από ένα αμάξι που είναι δεύτερο αυτή τη στιγμή και ανεβαίνει επικίνδυνα...ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ!!!! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
Aν υποψιαστώ ότι είναι γνωστό και μη εξαιρεταίο γιαπωνέζικο τζιπ, θα πεθάααανωωωω!
Ή μήπως όχι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παιδιά, όλα γενικώς κυλάνε ομαλά...εκτός από ένα αμάξι που είναι δεύτερο αυτή τη στιγμή και ανεβαίνει επικίνδυνα...
ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ!!!! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
Aν υποψιαστώ ότι είναι γνωστό και μη εξαιρεταίο γιαπωνέζικο τζιπ, θα πεθάααανωωωω!
Ή μήπως όχι;
Αν είναι αυτό, το ψήφισα κι εγώ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ή μήπως όχι;
Γκουχ, γκουχ, και γω!
Φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... Όπως και να το κάνουμε, ο γύρος του κόσμου με μια ferrari, ΔΕΝ γίνεται! Γι' αυτό χρειάζεται ένα!
-
Ναι, μάλλον αυτό που υποψιάζεστε είναι...!!
-
Θέμηηηηηηηηηηηηηηη
Μην επηρεάζεις τον κόσμο λέμε
-
Ρε παιδιά. είναι λογικό οι περισσότεροι μέσα στα 5 να επιλέξουν και το απόλυτο όχημα για εκτός δρόμου διαδρομές
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ή μήπως όχι;
Γκουχ, γκουχ, και γω!
Φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... Όπως και να το κάνουμε, ο γύρος του κόσμου με μια ferrari, ΔΕΝ γίνεται! Γι' αυτό χρειάζεται ένα!
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο το ψήφισα κι εγώ
-
πφφφ... τι ψηφισατε ρε!!?!???!?!
'γκαραζ των ονειρων σας', λεει η ψηφοφορια..
μαλλον τα πιο extreme ονειρα τα εχω εγω..
Opterie, κανε ενα τσεκ ρε συ και πες μου!
τι γιαπωνεζικα τζιπ και πρασν΄αλογα λενε εδω???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γκουχ, γκουχ, και γω!
Φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... Όπως και να το κάνουμε, ο γύρος του κόσμου με μια ferrari, ΔΕΝ γίνεται! Γι' αυτό χρειάζεται ένα!Ακριβώς για τον ίδιο λόγο το ψήφισα κι εγώ
Έτσι έτσι έτσι....
+1 -
Είναι υποχρεωτικό να πάρουμε μόνο αυτοκίνητα;
Εχώ θέλω λίγο πιο μεγάλο γκαράζ, να βάλω μέσα και το βυτιφόρο -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΘέμηηηηηηηηηηηηηηηΜην επηρεάζεις τον κόσμο λέμε
Προσπαθώ να τους επηρεάσω αρνητικά, μπας και σταματήσουν να το ψηφίζουν και αποφύγουμε το ρεζίλι
Πάντως, αν το σκεφτείς λογικά, δεν είναι παράλογο το ιδανικό γκαράζ των ονείρων να έχει κι ένα τζιπ. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν ένα καλό και μεγάλο SUV και δεν μπορούν να αποκτήσουν, οπότε μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω το αποτέλεσμα...
..κάπως...
-
Εγώ με όσα λέγονται εδώ, συνεχίζω να πιστεύω πως τελικά το γκαράζ των ονείρων 'μας', μόνο ονειρικό δεν θα αποδειχθεί πως είναι και τα όποια συμπεράσματα θα είναι ατυχή και πολύ 'προσγειωμένα' σε αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε και θα θέλαμε και όχι σε αυτό που κυριεύει τα όνειρά μας το βράδυ...
Η ψηφοφορία θα αποδείξει του λόγου το αληθές...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εγώ με όσα λέγονται εδώ, συνεχίζω να πιστεύω πως τελικά το γκαράζ των ονείρων 'μας', μόνο ονειρικό δεν θα αποδειχθεί πως είναι και τα όποια συμπεράσματα θα είναι ατυχή και πολύ 'προσγειωμένα' σε αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε και θα θέλαμε και όχι σε αυτό που κυριεύει τα όνειρά μας το βράδυ...Η ψηφοφορία θα αποδείξει του λόγου το αληθές...
Δεν έχεις κι άδικο, όμως πρώτη φορά είναι. Αν το καθιερώσουμε, μπορούμε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε πιο 'αξιόπιστες' ψηφοφορίες στο μέλλον.
Οψόμεθα. Οι ψήφοι αυτή στιγμή είναι 113.
Υ.Γ.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν και η σελίδα είναι down και καθότι δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να δω τι φτιαίει ακριβώς (μάλλον μου άλλαξε IP η tellas ). Για όσους θέλουν να ψηφίσουν δοκιμάστε ξανά από αργά το απόγευμα, ή στη χειρότερη από αύριο -
καλα.
νικητη θα εχει?
πρεπει να βραβευτει αυτος με την πιο μεγαλη(καλη) φαντασια!!οσο για τζιπ, εγω εβαλα μεσα και μια Brabus S600 V12 twin turbo. αμ πως?
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!