-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.
Και με ποια κριτήρια θα το προσδιορίσετε αυτό εσείς που βρίσκεστε εκεί ψηλά;
είσαι σίγουρος;
-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Ελεύθερη ήταν η επιλογή. Μέχρι και Ford T έβαζες.
Δεν αντιλέγω.
Απλά νόμιζα οτί μιλάμε για γκαράζ ονείρων.
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.Δεν θα συμφωνησω μαζι σου...δεν μπορεις να ξερεις ποια ηταν τα κριτηρια εκεινου που ψηφισε το γκαραζ των ονειρων του.
Υπαρχει περιπτωση καποιος να σκεφτηκε με βαση τα παιδικα του χρονια και απωθημενα του. Αλλος να ψηφισε σκεπτομενος εαν πραγματι ειχε την δυνατοτητα να εχει στην κατοχη του αυτα τα αυτοκινητα, να καλυπτουν ολες του τις αναγκες...μπορουμε να σκεφτουμε πολλους λογους που οδηγησαν καποιον στην επιλογη του!
Τελος να σου πω, οτι η αυτοκινητιστικη κουλτουρα του καθε ενα, φαινετε περισσοτερο απ'την συμπεριφορα του στο δρομο και απ'το αυτοκινητο που πραγματικα εχει και πως το διατηρει, παρα μεσα απο μια φανταστικη επιλογη αυτοκινητων που το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων δεν μπορουν να τα αποκτησουν...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Τελος να σου πω, οτι η αυτοκινητιστικη κουλτουρα του καθε ενα, φαινετε περισσοτερο απ'την συμπεριφορα του στο δρομο και απ'το αυτοκινητο που πραγματικα εχει και πως το διατηρει, παρα μεσα απο μια φανταστικη επιλογη αυτοκινητων που το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων δεν μπορουν να τα αποκτησουν...
ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ!
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ψήφισαν στο ονειρικό γκαράζ τους, αυτοκίνητο(-α) που κατέχουν ήδη.
-
Åëåýèåñç Þôáí ç åðéëïãÞ. ÌÝ÷ñé êáé Ford T Ýâáæåò.
Äåí áíôéëÝãù.
ÁðëÜ íüìéæá ïôß ìéëÜìå ãéá ãêáñÜæ ïíåßñùí.
Áðü ôï üôé èá âãÜëåé ç äçìïóêüðçóç èá êñéèåß êáé ôï óõíïëéêü ìÝóï åðßðåäï áõôïêéíéôéóôéêÞò êïõëôïýñáò ôùí óõììåôå÷üíôùí êáé ðéèáíþò üëïõ ôïõ öïñïõì. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.
Και με ποια κριτήρια θα το προσδιορίσετε αυτό εσείς που βρίσκεστε εκεί ψηλά;
είσαι σίγουρος;
Προφανώς ειρωνικό...
Πίστευα πως θα το καταλάβαινες. -
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Δεν αντιλέγω.
Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.Δεν θα συμφωνησω μαζι σου...δεν μπορεις να ξερεις ποια ηταν τα κριτηρια εκεινου που ψηφισε το γκαραζ των ονειρων του.
Υπαρχει περιπτωση καποιος να σκεφτηκε με βαση τα παιδικα του χρονια και απωθημενα του. Αλλος να ψηφισε σκεπτομενος εαν πραγματι ειχε την δυνατοτητα να εχει στην κατοχη του αυτα τα αυτοκινητα, να καλυπτουν ολες του τις αναγκες...μπορουμε να σκεφτουμε πολλους λογους που οδηγησαν καποιον στην επιλογη του!
Καλά τα λες φίλε μου αλλά ακόμα και με το δικά σου κριτήρια δεν ισχύει το 'Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.' ?
Εαν οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο είτε με τα δικά σου είτε με τα δικά μου κριτήρια τότε ως προς το τι να γίνονται?
Ίσως να γίνονται για να φαίνονται τα κριτήρια τα ίδια και όχι τα αυτοκίνητα , δεν αντιλέγω σε αυτό.
Τέλος πάντων είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα φανούν η κουλτούρα , οι ανάγκες ή ότι άλλο θέλεις να παρατηρήσεις εσύ ως πρωταρχικό το οποίο όμως τελικά καταλήγει και αυτό στην νοοτροπία και την κουλτούρα μας την ίδια.
Να σου πω οτί οι απόψεις μας αν το καλοσκεφτείς δεν διαφέρουν , μην φανατίζεσαι σαν τους άλλους που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν στη κουβέντα του συγκεκριμένου θέματος και που είναι άσχετοι και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.
Εδώ ακούσαμε οτί η Μ3 είναι θρύλος.Ένα αμάξι που δεν πληρεί ακόμα τα κριτήρια να γίνει κλασσικό καθότι ξεκίνησε η κατασκευή του το 1986 και πρόλαβε να γίνει θρύλος κιόλας.Και θρύλος με ποιες περγαμηνές?
Αλήθεια αν η Μ3 είναι θρύλος τότε η GTA πρέπει να είναι όλα τα άλλα κεφάλαια της μυθολογίας μαζί.
Θα με συγχωρέσεις τώρα , θα επανέλθω αργότερα γιατί καθότι νέος στο φόρουμ έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα παλαιοτέρων δημοσιεύσεων.
Σπάνια συναντάς τόση ασχετοσύνη παρέα με τέτοια έλλειψη στοιχειωδών τρόπων ευγένειας και πλήθος προσωπικών επιθέσεων. -
Θα με συγχωρέσεις τώρα , θα επανέλθω αργότερα γιατί καθότι νέος στο φόρουμ έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα παλαιοτέρων δημοσιεύσεων.
Σπάνια συναντάς τόση ασχετοσύνη παρέα με τέτοια έλλειψη στοιχειωδών τρόπων ευγένειας και πλήθος προσωπικών επιθέσεων.Στο είπα και αλλού: αν δεν σε ικανοποιεί το επίπεδο αυτού του φόρουμ ('ασχετοσύνη'), μπορείς να αναζητήσεις κάτι άλλο, καλύτερο, αλλού!
Στην 'έλλειψη στοιχειωδών τρόπων ευγένειας και πλήθος προσωπικών επιθέσεων', έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου (ή την κοτρώνα σου αν προτιμάς), παρά την ελάχιστη σε διάρκεια (μόλις μερικές ημέρες) της ύπαρξης του username 'Italian' στο 4Τforum.
Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε 'Italia vs the World' ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή διαξιφισμού το παρόν τόπικ, από ΚΑΝΕΝΑΝ. Επόμενα ποστ προς αυτή την κατεύθυνση θα σβήνονται.
Αρκετά!
[moderator]
-
@ 'Italian' αν θέλεις κάνε τον κόπο να μας γράψεις τα 5 (τόσα επιτρεπόταν να βάλουμε) αυτοκίνητα που θα ήθελες να έχεις εσύ στο γκαράζ των ονείρων σου.
Έτσι κι εμείς θα ξέρουμε τις επιλογές σου, όπως θα δείς κι εσύ τις δικές μας στις προηγούμενες σελίδες.
Έτσι νομίζω ότι η σηζήτηση θα είναι σε πιο σωστή βάση. -
Δεν αντιλέγω.
Καλά τα λες φίλε μου αλλά ακόμα και με το δικά σου κριτήρια δεν ισχύει το 'Από το ότι θα βγάλει η δημοσκόπηση θα κριθεί και το συνολικό μέσο επίπεδο αυτοκινιτιστικής κουλτούρας των συμμετεχόντων και πιθανώς όλου του φορουμ.' ?
Εαν οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο είτε με τα δικά σου είτε με τα δικά μου κριτήρια τότε ως προς το τι να γίνονται?
Ίσως να γίνονται για να φαίνονται τα κριτήρια τα ίδια και όχι τα αυτοκίνητα , δεν αντιλέγω σε αυτό.
Τέλος πάντων είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα φανούν η κουλτούρα , οι ανάγκες ή ότι άλλο θέλεις να παρατηρήσεις εσύ ως πρωταρχικό το οποίο όμως τελικά καταλήγει και αυτό στην νοοτροπία και την κουλτούρα μας την ίδια.
Να σου πω οτί οι απόψεις μας αν το καλοσκεφτείς δεν διαφέρουν , μην φανατίζεσαι σαν τους άλλους που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν στη κουβέντα του συγκεκριμένου θέματος και που είναι άσχετοι και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.
Εδώ ακούσαμε οτί η Μ3 είναι θρύλος.Ένα αμάξι που δεν πληρεί ακόμα τα κριτήρια να γίνει κλασσικό καθότι ξεκίνησε η κατασκευή του το 1986 και πρόλαβε να γίνει θρύλος κιόλας.Και θρύλος με ποιες περγαμηνές?
Αλήθεια αν η Μ3 είναι θρύλος τότε η GTA πρέπει να είναι όλα τα άλλα κεφάλαια της μυθολογίας μαζί.
Θα με συγχωρέσεις τώρα , θα επανέλθω αργότερα γιατί καθότι νέος στο φόρουμ έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα παλαιοτέρων δημοσιεύσεων.Σε καμια περιπτωση δεν φανατιστηκα και απλα ειπα την γνωμη μου στο συγκεκριμενο θεμα. Δεν διαφωνω επισης οτι οι δημοσκοπησεις σε πολλες των περιπτωσεων εκφραζουν το κοινο συναισθημα, την γνωμη των πολλων...
Εν μερη, σκεπτομενος ξανα, εχεις δικιο οτι πραγματι ενα κομματι της αυτοκινητιστικης κουλτουρας του φορουμ φαινετε μεσω αυτης της δημοσκοπησης...ομως θεωρω οτι επειδη η αυτοκινηση εχει απο μονη της μια ευρεια εννοια ετσι και τα κριτηρια επιλογης ειναι πολλα και διαφορα.
Οσον αφορα την κουλτουρα του φορουμ και την πρωτη 5δα, νομιζω οτι ειναι εμφανες πως οι sport κατασκευες ειχαν την καλυτερη τους! Το οτι η Μ3 ειναι πανω απ'την GTA (παραδειγμα), δεν νομιζω οτι υποδηλωνει ελειψη αυτοκινητιστικης κουλτουρας, γιατι οπως προανεφερα τα κριτηρια επιλογης αλλαζουν. Για να γινω πιο κατανοητος θα σου πω το εξης...
Ας υποθεσουμε οτι για εσενα μια παλια Alfa GTAm ειναι το συμβολο της pure, sport, γεματο feeling οδηγησης. Θα την επελεγες για τα Κυριακατικα πρωινα σε καποια ορεινη διαδρομη...απ'την αλλη εγω δεν θα την επελεγα και θα εκανα την ιδια διαδρομη με ενα caterham, ειμαι λιγοτερο pure, sport η' το αυτοκινητο που επελξα δεν εχει feeling!? Φυσικα εχει μεγαλυτερη ιστορια το αυτοκινητο σου (Alfa), το δικο μου απ'την αλλη ομως ειναι καλυτερο σε handling και αποτελεσματικοτητα...
Θελω να σου πω οτι καποια πραγματα ειναι σχετικα λοιπον....τωρα, αν καποιος συνφορουμιστας επελεγε 3 SUV, 1 Hummer & ενα αυτοκινητο πολης, ναι η διαφορα αυτοκινητιστικης κουλτουρας, θα ηταν διακριτη, χωρις αυτο να ειναι αρνητικο κατα την γνωμη μου!
Γενικα δεν μου αρεσει να 'κομματοποιω' την αυτοκινηση...υπαρχουν διαφορες σχολες, οι οποιες εχουν δειξει καλα και μη δειγματα γραφης.
Δεν νομιζω οτι το ποστ μου ειναι επιθετικο και νομιζω επισης οτι δεν ξεφευγει απ'τα ορια...
-
Ο Θέμης πρέπει επίσης να ζητήσει συγγνώμη από μερίδα μελών (όχι από εμένα πάντως) που δεν είχαν δυνατότητα στη φόρμα υποβολής να δηλώσουν 'φτιαγμένο' το επιλεγόμενο όχημα!
-
Ο Ιεραποστολισμός πρέπει να σταματήσει. Την Διαφώτιση μπορεί να την βρει ο καθένας μας μόνος του!
Οσον αφορά στους 'ασχετους', φαντάζομαι ότι υπάρχουν και Φόρα με 'σχετικούς'.
Οποιος λοιπον δεν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο του 4ΤΦ μπορεί να αναζήτησει αυτό που του λείπει αλλού. -
Δεν αντιλέγω.
Σπάνια συναντάς τόση ασχετοσύνη παρέα με τέτοια έλλειψη στοιχειωδών τρόπων ευγένειας και πλήθος προσωπικών επιθέσεων. -
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Δεν νομιζω οτι το ποστ μου ειναι επιθετικο και νομιζω επισης οτι δεν ξεφευγει απ'τα ορια...
Για τις ακρότητες που αναφερόμουν δεν αφορούσαν εσένα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ 'Italian' αν θέλεις κάνε τον κόπο να μας γράψεις τα 5 (τόσα επιτρεπόταν να βάλουμε) αυτοκίνητα που θα ήθελες να έχεις εσύ στο γκαράζ των ονείρων σου.
Έτσι κι εμείς θα ξέρουμε τις επιλογές σου, όπως θα δείς κι εσύ τις δικές μας στις προηγούμενες σελίδες.
Έτσι νομίζω ότι η σηζήτηση θα είναι σε πιο σωστή βάση.Μου έβαλες μια πολύ καλή σκέψη.
Θα επανέλθω. -
...και βασικα επειδη εγω δεν ανεφερα τις επιλογες μου, αν και εγραψα στο συγκεκριμενο τοπικ ( )....ειναι οι εξης:
-
Porsche 911 GT3 RS - διοτι ειναι το αυτοκινητο που παντα ηθελα
-
Radical SR8 - διοτι το ενα απολυτο trackday car ειναι απαραιτητο
-
Ferrari F40 - διοτι κατα την γνωμη μου ειναι το απολυτο (pure) supercar
-
Maserati Grandsport - διοτι ενα ομορφο GT ειναι παντα απαραιτητο
-
Pagani Zonda roadster - διοτι ειναι το Pagani και ειναι roadster
-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Σωστότατος ο VW16v!Θα μου κανεις καποιο απ'ολα δωρο,κατα προτιμηση το GT3 Rs, ειναι ο διακαης ποθος αλλωστε...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Σωστότατος ο VW16v!
Θα μου κανεις καποιο απ'ολα δωρο,κατα προτιμηση το GT3 Rs, ειναι ο διακαης ποθος αλλωστε...
Πάρε νουμεράκι και περίμενε στη σειρά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ψήφισαν στο ονειρικό γκαράζ τους, αυτοκίνητο(-α) που κατέχουν ήδη.Μάλλον αυτοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ψήφισαν στο ονειρικό γκαράζ τους, αυτοκίνητο(-α) που κατέχουν ήδη.
Μάλλον αυτοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι
Πέστα Χρυσόστομε
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!