-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Posoi psifisan mono pisokinita?
(Ektos apo emena, twra pou to skeftome...)
Posoi mono mprostokinita?
Posoi mono 2porta?Το μάμησες και ψόφησε
Η πληροφορία που υπάρχει είναι:
- φηφοφόρος (μυστικό)
- μάρκα
- μοντέλο
- χώρα
Βάσει αυτών των στοιχείων μπορούμε μόνο να μαγειρέψουμε στατιστικά.
-
Οπτέριε, ενα μεγάλο μπράβο κι απο μένα!
Αν και η ψηφοφορία ειναι ψιλο-εγκάθετη εδω που τα λέμε, Μ3 στην κορυφή;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον, 6 άτομα ψήφισαν μόνο ιταλικά, 3 μόνο γερμανικά και ένας μόνο αμερικανικά.
Βρε ποιός να είναι...
Κι όμως, δεν είναι αυτός που νομίζεις
Φυσικά δε θα πω ποιος είναι. Είπαμε, η ψηφοφορία είναι μυστική, ώστε να μπορεί και σε μελλοντικές ψηφοφορίες να ψηφίζει ο καθένας χωρίς ταμπού. Εκτός αν ντρέπεστε εμένα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φυσικά δε θα πω ποιος είναι. Είπαμε, η ψηφοφορία είναι μυστική, ώστε να μπορεί και σε μελλοντικές ψηφοφορίες να ψηφίζει ο καθένας χωρίς ταμπού. Εκτός αν ντρέπεστε εμένα
Άστα αυτα! Για κοίτα λίγο στον υπολογιστή σου το 'λογισμικό' που θα απενεργοποιηθεί σε λίγο..... Τους ψηφοφορους τους ξέρουμε ήδη
-
Το ποιοι ψήφισαν πάντως δεν είναι μυστικό
^SS^
007
993cc
Adon
Aerandir
ALEX SSGTi
Alex_Design
alexk
Alfa Romeo
Alfa_156_GTA
AMG
Angel!!!!
ANT3
archi
Argyrismm
Ari_Vatanen
Aristotelis
aserf
ast
athanasios
avel
A-Viper7
Babbis
Bagus
bebes
bimmer
Blackrazor
Blacktan
bmw_m3_csl
Bruce
bujinkan
Castor
catalyst
cavallino
charmak66
Chrisxek
chrmes
citastak
ClioDriver
CLSFox
cmarin
coperrolo
Coyot
dgrgtc
dimitrios
Dimitris Mpistiolis
dimsabas
diperr
D-Jet
doctor_pin
dog80
drgiannopoulos
droemmen
e_avgo
ekonel
el-em
elteo
Euripides
f1pilot
FABIAWRC
FACE
Felleas
funis
G60POWER
gatony
GFON
giorgos_gr
Go_For_Pole
gpan
grc πανος
greo
gskarmou
GTI_
gv2000
gvala
Hachiroku_GR
HARRY999
Hil
HILUXBOY
hrdoukas
HUNTER
iliasd
j.marr
jacob
jgio1987
JimClark
jimmcom
johnnypatras
kapsopod
karalisd
Kid
KingManos
kinq1
kostas_20vt
kouk
krieza
Krusenstern
Lamp
lefos-WRX
lkar
lokatzis
lotusnick
mad_n
maiden
mak
manosk
manosm3
marras
meco
melos86
mgr
MichalisS
mika_hakkinen
mozarle
mperedim
msamaro
Mythos_GR
NajaNaja
nasos/156ti
nass
nek
nickolas
Nikos_bugs
NiSmo24
nkaragou
nmaggioros
opterios
p3tran
pad
padwrc
Pai Mei
paisios
PAL
panark
panoz
passat1.8t
patro
pavlos
pavlos23
PG220
Phaethon
piko
pinky
pksarm
popol@ros
potge
rallycards
rallyeman
rebel
rocsta
ronaldinio
scientist
Sikatidaidep
silencer51
skullone
skye
sokos
sounworks57
Spidey_TS
spiros.k
Spitfire
StAz
stefanos147
strassenmeister
stratospuma
syele
TakisB
tan
taurus
tazio
tazz
technik
tel
teneatis
thanos21
theo111r
Theofaman
timkoul
tsilis
tsoukas77
v@silis
vagemm
Vasilakis
VATANEN
vic
visconti
vmantas
Volk_gr
wannabe
xristos2002
xtkz
yeoryiosb
ΒΑΣΙΛΗΣ
Δημήτρης Τραφαλής
Ιωάννης
Νεκταριος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ -
Θέμη συγχαρητήρια!!!
Καλή δουλειά και ωραία παρουσίαση!
Να κάνω μόνο κανα δυο παρατηρήσεις;
Έχασα ένα από τα 'δικά μου' , την 250gt spider calif.
Επίσης 308GTO δεν υπάρχει αν δεν κάνω τραγικό λάθος...
Τέλος, αν προσθέσετε μαζί με τις 'ξερές' 911 όλα τα σκόρπια 997 βγαίνει μπροστά από τη φερράρι ενώ αν προσθέσετε και τα υπόλοιπα 911 (930, 993, 996 κλπ κλπ) νομίζω περνά και την Μ3...Ποιός ψήφισε το smart roadster;;;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τέλος, αν προσθέσετε μαζί με τις 'ξερές' 911 όλα τα σκόρπια 997 βγαίνει μπροστά από τη φερράρι ενώ αν προσθέσετε και τα υπόλοιπα 911 (930, 993, 996 κλπ κλπ) νομίζω περνά και την Μ3...Δεν ξέρω αν αυτό είναι δίκαιο. Έτσι ευνοούνται αυτοκίνητα που έχουν το ίδιο 'διακριτικό' για πολλές γενιές, κάτι που δεν ισχύει π.χ. για τις Ferrari που έχουν όλες άλλο διακριτικό. Και αυτό αφορά και τις '911' και τις 'Μ3'. Θα έπρεπε όσοι ψήφισαν 911 ή Μ3 να αναφέρουν και ποιό μοντέλο, αλλιώς πρέπει να ενωθούν τα παρόμοια μοντέλα Ferrari διαφορετικών γενεών (π.χ. 308, 328, 348, 355, 360, 430).
Είναι πολύπλοκο τελικά.
-
Ποιος άλλος εκτός απο μένα ψήφισε τη Citroen SM??
Μπράβο Θεμη κορυφαία δουλειά.
-
Ας γράψω και εγώ τα δικά μου:
Porsche Carrera GT
Toyota Supra
Audi RS4
Mercedes A200T
Mercedes ML65 AMG(By Brabus) -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ποιος άλλος εκτός απο μένα ψήφισε τη Citroen SM??Μπράβο Θεμη κορυφαία δουλειά.
Nομίζω ο Chrmes!
-
Ωραία, 13 ψήφους η Pagani Zonda, 12 το ΜΧ5. Άρα θα μπορώ να κοκορεύομαι ότι το αυτοκίνητό μου είναι σχεδόν ισάξιο της ιταλίδας . Μια χαρά...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τέλος, αν προσθέσετε μαζί με τις 'ξερές' 911 όλα τα σκόρπια 997 βγαίνει μπροστά από τη φερράρι ενώ αν προσθέσετε και τα υπόλοιπα 911 (930, 993, 996 κλπ κλπ) νομίζω περνά και την Μ3...Ναι, αλλά αν το κάνεις αυτό, τότε πρέπει να προσθέσεις και όλες τις Μ3, οπότε πάλι μπροστά θα βγούνε.
Κάτι που ίσως θα έπρεπε να κάνω σαν έξτρα, είναι να δώσω αποτελέσματα ανεξαρτήτου γενιάς. Δηλάδη όλες οι Μ3, 911, Lancer, Impreza κλπ μαζί.
-
911 turbo
Ferrari 430
Nissan skyline R34
BMW X5 4.8is
Golf GTI
Mitsubishi EvoIX -
Συγχαρητήρια κι από εμένα για την προσπάθεια και τη δουλειά!
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραία, 13 ψήφους η Pagani Zonda, 12 το ΜΧ5. Άρα θα μπορώ να κοκορεύομαι ότι το αυτοκίνητό μου είναι σχεδόν ισάξιο της ιταλίδας . Μια χαρά...Σωστός ο dimsabas! Άρα το corsa μου (που απορώ ποιος το ψήφισε) είναι ισάξιο με Porsche carrera GT, Porsche Cayenne, Renault Alpine, Mercedes SL 500 AMG κλπ κλπ
Kai pios psifise to Renault Traffic?
Na ksero an xreiastei na kano metakomisi na me boithisei, giati me auta pou dialeksa egw oute balitsa den koubalaoΤι να κάνω ρε παιδιά 5 αμάξια είπε το αφεντικό, να μην πάρω κι ένα βανάκι; Πάντα ήθελα ένα. Αν ο opterios μας μοιράσει ό,τι διαλέξαμε, pm me για τη μετακόμιση
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Na ksero an xreiastei na kano metakomisi na me boithisei, giati me auta pou dialeksa egw oute balitsa den koubalaoΤι να κάνω ρε παιδιά 5 αμάξια είπε το αφεντικό, να μην πάρω κι ένα βανάκι; Πάντα ήθελα ένα. Αν ο opterios μας μοιράσει ό,τι διαλέξαμε, pm me για τη μετακόμιση
Εφυγεεε!!!
-
8 άτομα το Smart. Ελπίζω να εννοούμε το Brabus.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Thanks gia to offer
Elpizo na se boleuei ena apo ta parakato giati to kalokairi isws metakomisoFerrari 365
McLaren F1
Lotus Elise/Exige
Lotus/Caterham 7(idanika to SLR)
Noble M400Eutyxos pou ebala mesa tin F1 kai mporo na perno kai 2 epibates se ena apo ta amaksia
-
Asxeto
Alla apo ta amaksia pou psifisa, 1 to exo idi, exo boltarei ta 2 kai exo katsei se ena (F1 pou dystyxos den ekane passenger rides).
To 5o (365) tha to eperna prwta apo ola logo emfanisis opote to na to odigousa den tha eixe kai megali epiroi stin epilogi mou.Eseis?
Posa odigisate?
Posa exete katsei aplos mesa?
Kai posa apla onireueste....Isws tha eprepe na eixame balei auti tin epilogi kata tin psifoforia Themi
-
Μπράβο Θέμη !!!
Από τα αυτοκίνητα που ψήφισα . ..
α. 2 ψήφους
β. 18
γ. 19
δ. 8
ε. 21Να την ξανακάνεις την ψηφοφορία .... θέλουμε επανάληψη
-
Good work mate!
- Porsche Carrera GT
- Ferrari 250 GTO
- Aston Martin V8 Vantage
- Lamborghini Diablo
- Mercedes-Benz 300 SL
Απο αυτα που ψηφισα μονο στην Αστον εχω κατσει μεσα. Την Πορσε επιτελους την ειδα για πρωτη φορα στην εκθεση προσφατα, τον Διαβολο τον εχω δει στο δρομο συγκεκριμενα στο Birmingham σε κιτρινο χρωματακι και τα υπολοιπα 2 μαλλον αμφιβαλο να τα δω ποτε....ο ''γλαρος'' ειναι πλεον στο μουσειο της Μερκας στη Γερμανια και η Φερραρι μαλλον σε κανα μουσειo της εταιρειας στο Μαρανελλο
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!