-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στατιστικά όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλώς ένα thread στο οποίο γράφουμε, αλλά έτσι δε βγαίνει συμπέρασμα.Υπάρχει σκέψη από τους mods για να γίνει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή σε μορφή ψηφοφορίας, ώστε να υπάρχει στατιστικό αποτέλεσμα (τίποτε επίσημο φυσικά, για την πλάκα μας πάντα).
Eγώ το συζήτησα με τον Θέμη. Να δούμε, μπορεί και να το κάνουμε.
-
Για να δούμε...
...κι ένα από το κοντινό μέλλον
5.Υπάρχουν και πολλά άλλα γμτ...
όπως αυτό (γιατί οι παλιές αγάπες δεν κρύβονται):
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Για να δούμε...Ολα τα λεφτά η **Miura **και η **GTO **(και φυσικά, ο φτωχός συγγενής της, η 328GTB...αχ βαχ....). Ωραίο και το Ζ, βεβαίως, βεβαίως...
Το αλογάκι στην Lancia τι παίζει ?
Δεν είναι ανάγκη να φαίνονται οι φωτογραφίες και στην παράθεση, ειδικά αν το αρχικό post είναι στην ίδια σελίδα.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το αλογάκι στην Lancia τι παίζει ?
Μάλλον ο ιδιοκτήτης της είπε να τονίσει την -ελέω μοτέρ- συγγένεια με την ferrari!
Κάποιος πρέπει να του πει, όμως, ότι σε τέτοια αυτοκίνητα δεν 'επιτρέπονται' τέτοια αυτοκόλλητα...
-
Όντως, εκεί έχει θέση άλλο αυτοκόλλητο, HF με ελεφαντάκι.
-
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς !μην ξεχνάς κ τα ... 'φίδια'....
πάλι καλά που υπάρχουν κ οι 'ασπίδες' να προστατευτούμε λίγο...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
πάλι καλά που υπάρχουν κ οι 'ασπίδες' να προστατευτούμε λίγο...Το εν λόγω φίδι έτρωγε σαρακηνούς μαζί με τις ασπίδες τους!
-
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς !Από το ζωολογικό μου κήπο πάντως και μόνο το λέοντα να είχα από τη λίστα, τρισευτυχισμένος θα ήμουν.
-
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς !τον ταύρο τον άφησες επίτηδες έξω επειδή άλλαξε υπηκοότητα;
-
Ένα μυαλό έχω ο χριστιανός και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο... Τον ξέχασα τελείως τον ταύρο. Ε όχι κι άλλαξε υπηκοότητα, μια χαρά τον βρίσκω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς !
τον ταύρο τον άφησες επίτηδες έξω επειδή άλλαξε υπηκοότητα;
Τα κουνέλια τα ξεχάσατε ορισμένοι μου φαίνεται!
-
Με μπερδέψατε τελείως...
-
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους ΙταλούςΕσύ τι μιλάς ρε; Το σηματάκι της Mazda που έχει ένα γλάρο δε σε πείραξε;
-
ωωωχχχ 'γλαρόσουπα' τα κάναμε...
-
¶ëïãá, åëÝöáíôåò, æùïëïãéêüò êÞðïò ãßíáìå ìå áõôïýò ôïõò Éôáëïýò
Åóý ôé ìéëÜò ñå; Ôï óçìáôÜêé ôçò Mazda ðïõ Ý÷åé Ýíá ãëÜñï äå óå ðåßñáîå;
ãëáñüóïõðåò
-
Άλογα, ελέφαντες, ζωολογικός κήπος γίναμε με αυτούς τους Ιταλούς
Εσύ τι μιλάς ρε; Το σηματάκι της Mazda που έχει ένα γλάρο δε σε πείραξε;
Μη φας! Έχουμε γλάρο.
-
Έτσι και μάθει ο Καββαθάς ότι σκοτώσατε το γλάρο του για να τον φάτε θα δείτε τι έχετε να πάθετε!
-
έχουμε 3 ποστ με γλάρο/γλαρόσουπα κ μία προειδοποίηση... χμμμμ μάλλον άρχισε να βρωμάει μπαρούτι εδώ μέσα....
Δεν είναι ο γνωστός γλάρος του Κ.Κ., μην ανησυχείς ....
-
sfzdxcgvb
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!