-
Εγώ ψήφισα:
- ενα κλασσικό που μου αρέσει και θέλω να το οδηγώ συχνά
και... (μαντέψτε!) - ενα κλασσικό που μου αρέσει και θέλω να το οδηγώ συχνά!!
Το σκούτερ το έχω ήδη, άσε που το παρκάρω απέξω από το γκαράζ! Τα μεγάλα ταξίδια τα κάνω πάντα με αεροπλάνο!!! Και δε θέλω σχόλια, γιατί ο τίτλος λέει 'Το γκαραζ των ονείρων σας' και όχι ''Ένα βολικό γκαράζ στη φάση που είστε και τα έχετε κάνει έτσι τα πράγματα'!!
Επιπλέον, ήθελα άλλα πέντε αυτοκίνητα, Θέμη! Μπορώ;EDIT: Για να μη με πάρετε στο ψιλό, το κάθε ένα από αυτά είναι για συγκεκριμένη χρήση...Να μη σας πω οτι ταιρίαζει ένα στην κάθε κατηγορία αυτοκίνητων, όπως αναφερθηκε πιο πάνω!
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Καθ' ότι το συγκεκριμένο γκαραζ μου θα υπήρχε εαν δεν θα είχα ανάγκη να δουλεύω ψήφισα
1.Ενα supercar για ταξίδια στους Ευρωπαικούς αυτοκινητόδρομους
2.Ενα μεγάλο ασφαλές ταξιδιάρικο sedan για μετακινήσεις με την οικογένεια
3.Ενα suv για βουνό και νησιά(αφού θα ξύνομαι να κάνω και καμιά εκδρομούλα)
4.Ενα σκληροπυρηνικό hatch για Μέγαρα και Σέρρες αφού όπως προείπα θα ξύνομαι...
5.Ενα μικρό πόλης για να μην επιβαρύνουμε την κυκλοφορία4/5, το supercar έγινε πισωκίνητο roadster. To 2 βέβαια δεν θα ναι πολύ μεγάλο, ούτε ιδιαίτερα άνετο
-
28 άτομα έχουν φηφίσει μέχρι στιγμής!!
-
Δεν το κάνει κάποιος Mod sticky για μερικές μέρες?
-
Εχει μπόλικο ενδιαφέρον και θα μείνει 'επάνω' από μόνο του!
-
Εγώ ψήφισα 2 αγωνιστικά πίστας (F1 και καρτ), το τελευταίο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ supercar, ένα κλασσικό αυτοκίνητο και ένα καθημερινό.
-
Τα αποτελέσματα ήδη έχουν αρχίσει και γίνονται ενδιαφέροντα!! Από αύριο που θα το δούν ακόμα περισσότεροι, θα γίνει σφαγή!!
Ακού προτάσεις για το πόσο ρόλο θα πρέπει να παίξει η σειρά προτεραιότητας που βάλαμε τα αυτοκίνητα (ποσοστιαίο συντελεστή δηλαδή αναζητάμε). Ποσοστό 100% σημαίνει ότι η κάθε θέση στη σειρά προτεραιότητας προσμετρά για μία ψήφο παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη.
Εγώ θα πρότεινα 25% συντελεστή για τη σειρά προτεραιότητας.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ακού προτάσεις για το πόσο ρόλο θα πρέπει να παίξει η σειρά προτεραιότητας που βάλαμε τα αυτοκίνητα (ποσοστιαίο συντελεστή δηλαδή αναζητάμε)Θα πρότεινα όλα να έχουν το ίδιο βάρος.
(θα ψοφίσω σύντομα...)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα πρότεινα όλα να έχουν το ίδιο βάροςΑυτό θα γίνει ούτως ή άλλως. Στα αποτελέσματα, είτε θα αναγράφεται ο ξερός αριθμός των ψήφων, είτε θα το δώσω ως διαφορετική λίστα, θα δούμε.
Αλλά για τη λίστα στην οποία θα μετρά η σειρά καταχώρησης;
Αυτή τη στιγμή για να καταλάβετε, η σειρά προτεραιτότητας αλλάζει τόσο πολύ το αποτέλεσμα που βγαίνουν πρώτα αυτοκίνητα που δεν ψηφίστηκαν από πολύ κόσμο, αλλά είχαν μπει πρώτα στην προτίμηση. Ίσως τελικά το ποσοτικό αποτέλεσμα να πρέπει να μετρά περισσότερο του ποιοτικού για να βγουν σωστά συμπεράσματα.
Θα δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι από αύριο. Ακόμα δεν το έχουν δει αρκετοί
-
1 ψήφος >
1η επιλογή > 0.5 2η επιλογή > 0.25 3η επιλογή > 0.15 4η επιλογή > 0.075 5η επιλογή > 0.025
Αυτό προτείνω εγώ..
-
Δεν ειχε γινει ξεκαθαρο απο την αρχη οτι παιζει ρολο και η σειρα.
Προσωπικα,τα εβαλα στην τυχη,οσον αφορα την σειρα εννοω... -
Το γράφει και στη σελίδα
Δεν πειράζει. Υποθέτω πως τελικά στα 'κύρια' αποτελέσματα δε θα μετρηθεί η σειρά, αλλά θα προστεθεί ως έξτρα στατιστικό σε διαφορετική λίστα αποτελεσμάτων
-
Η ψήφος σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!!
Maserati 3200 gt
Ferrari F430 spider
Bmw M3
Lancia Delta Integralleκαι...............
-
Αχ βρε Θέμη...
Ψήφισα ως εξής:
- Για την πόλη
- Για ταξίδι
- Για διακοπές-κάμπινγκ
- Για τις 'μικρές ώρες' στην παραλιακή, και
- Oποιαδήποτε έκδοση οποιασδήποτε χρονιάς του αιώνιου (τετράτροχου) έρωτά μου... για όλες τις ώρες.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αχ βρε Θέμη...Ψήφισα ως εξής:
- Για την πόλη
- Για ταξίδι
- Για διακοπές-κάμπινγκ
- Για τις 'μικρές ώρες' στην παραλιακή, και
- Oποιαδήποτε έκδοση οποιασδήποτε χρονιάς του αιώνιου (τετράτροχου) έρωτά μου... για όλες τις ώρες.
Και πολύ καλά έκανες, Τάκη, αλλά το 'αχ' πού κολλάει; Έκανες λάθος; Αν θες μπορώ να στα σβήσω να ξαναβάλεις
Εκτός αν βογγάς επειδή..ονειρεύεσαι
-
Εκτός αν βογγάς επειδή..ονειρεύεσαι -
Δε βαριέσαι! Μερικές φορές τα όνειρα, καλύτερα να παραμένουν όνειρα, αλλιώς χάνουν τη μαγεία τους (χαζομάρες του κ@λου λέω τώρα, μπας και με πείσω και δε με πάρει κι μένα από κάτω )
-
καλη φαση
-
Πριν πάω για ύπνο, ένα τελευταίο update.
47 ψήφοι μέχρι στιγμής και 131 διαφορετικά αυτοκίνητα. Στην κορυφή γίνεται σφαγή με μάχες για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση. Αύριο θα είναι καλή μέρα
-
@charmak, μπορείς να βάλεις ό,τι θες, αρκεί να μπορούν να το αγοράσουν λεφτά
Μας έκαψες τώρα! Δεν μου φτάνει ούτε το parking του carrefour!
Αυτοκίνητα που είναι προγραμματισμένα να βγουν σε λίγο καιρό παίζουν; Πχ 430 strandale;
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!