-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κανα Exit-Poll δεν υπάρχει;Και εμένα με βασανίζουν λίγο οι επιλογές μου..
Απο αυτά που ψήφισα πιστεύω οτι ένα θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις,ενώ το άλλο θα το έχω ψηφίσει μόνο εγώ..
Έπρεπε πάντως να βάλω και ένα Evo IV Tommi Μakkinen αλλά δε χώρεσε στις επιλογές μου..Εεεχμμμ... Ενο VI?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεεχμμμ... Ενο VI?Καταραμένοι λατίνοι!!!
-
Fobero topik! Dialeksa ta prota 5 pou mu irthan sto mialo pu tha ithela na exo xoris to kritirio ton lefton kathos ke xoris to kritirio (autokinito polis, bounou klp). Kathara oneirika cars.
Gia mena 2 Germanika, 1 aggliko ke 2 italika
-
Επειδή μερικά πράγματα τα θεωρούμε αυτονόητα και δε σκέφτηκα να το διευκρινίσω στην αρχή, να σας πω ότι γενικώς, το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένο. Τα δεδομένα που βάζετε καταχωρούνται σε μια βάση δεδομένων και τα αποτελέσματα ενημερώνονται αυτόματα.
Δεν κάθομαι με το χεράκι να διαβάσω και να μετρήσω τι έβαλε ο καθένας. Όλα γίνονται (σχεδόν) αυτόματα. Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να παρακαλέσω να βάζετε όσο δυνατόν πιο 'valid' περιγραφές στα μοντέλα και όσο πιο λιτές γίνεται. Αυτό το λέω γιατί κάποιος μου έγραψε μέχρι και 'οδηγίες' πάνω στο πεδίο του μοντέλου
Φυσικά δεν τρέχει τίποτα, θα τα διορθώσω, αλλά αν θέλετε κάτι, να μου το λέτε μέσω PM. Μη γράφετε ολόκληρη έκθεση ιδεών στα κουτάκια της φόρμας Αυτά είναι αυστηρά για να γράφετε το μοντέλο του αυτοκινήτου, και μάλιστα όσο πιο απλά γίνεται. Δηλαδή καλύτερα να βάλετε 'Golf' σκέτο, παρά 'Golf GTi Sportline Edition with electric seats and frappe shaker'
Υπερβάλλω λίγο, αλλά νομίζω πιάσατε το νόημα
144 ψήφους και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Σας ευχαριστώ όλους!!
-
Database normalization.
-
Το γράψουμε ένα απλό golf GTi έχεις δίκιο Θέμη ότι θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά αλλά μπορεί το όνειρο του άλλου να είναι το golf GTi πρώτης γενιάς των 70's. Κάτι ανάλογο έγινε και στην δικιά μου ψήφο. Οπότε μερικές φορές λίγη περιγραφή δεν είναι αναγκαία?
-
Ναι, Μιχάλη, έχεις δίκιο. Αν καταστήσει κάποιος σαφές το ότι επιθυμεί προηγούμενη γενιά, τότε αυτό θα αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα (όπως και έχει ήδη γίνει). Για παράδειγμα υπήρχαν αρκετές ψήφοι για Μ3 παλαιότερων γενιών, οι οποίες θα φανούν στα αποτελέσματα ως διαφορετικές γενιές και όχι ως 'Μ3' για όλες τις γενιές.
Απλώς αυτό που δε χρειάζεται είναι η έκδοση. Για παράδειγμα, TT 180 και TT 225, για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι το ίδιο αμάξι και θα ενοποιηθούν ως 'ΤΤ'. Στατιστικά θέλουμε να βγάλουμε, όχι να αγοράσουμε αυτοκίνητο. Και για να δουλέψουν τα στατιστικά σωστά, πρέπει να εκμαιεύσουμε από τα δεδομένα τη σωστή πληροφορία
-
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μόλις δύο άτομα ψήφισαν. Έπεσε τραγικά ο ρυθμός.
Μήπως να το βάζαμε όλοι στις υπογραφές μας για διαφήμιση; Αν το βάλουμε 20 άτομα, θα ανέβουν οι ψήφοι σε καμιά 500αριά μές το νερό
-
Βγάλε μια φωτογραφία από τις 3 φωτογραφίες που έχεις και την ξαναβάζεις όταν τελείωσει η ψηφοφορία.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μόλις δύο άτομα ψήφισαν. Έπεσε τραγικά ο ρυθμός.Μήπως να το βάζαμε όλοι στις υπογραφές μας για διαφήμιση; Αν το βάλουμε 20 άτομα, θα ανέβουν οι ψήφοι σε καμιά 500αριά μές το νερό
Πολλοί δεν είναι 500; Τόσοι δεν μπαίνουν ουτε στο forum...
Άμα μπορείς γράψε πως φτιάχνεται αυτό το link..Θα το βάλω και εγώ. -
Βάλτε αυτό στην υπογραφή και είστε έτοιμοι! Quote και το βλέπετε
-
Η μεγαλύτερη ψηφοφορία του 4ΤF ever! για να δουλέψει.
-
Χαχαχα!!! Καλόοοο!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η συμπαράστασή σας θα ανταμειφθεί όταν θα ευχαριστώ όσους με βοήθησαν!!!
-
Άντε να βοηθήσω και γω!
Μπορείς να με ανταμείψεις με μια βόλτα με το miata, αν και εφόσον...
-
5 αυτοκινητάκια κι από μένα
Για να δούμε τί θα δούμε..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορείς να με ανταμείψεις με μια βόλτα με το miata, αν και εφόσον...Εγώ την θεωρώ δεδομένη!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μπορείς να με ανταμείψεις με μια βόλτα με το miata, αν και εφόσον...
Εγώ την θεωρώ δεδομένη!!!
Θα μπεις πρώτος εσύ ή εγώ;
-
Παιδιά, ας το πάρω με το καλό και πηγαίνω όλο το φόρουμ μετά
Και στην τελική, σιγά την Elise που είναι το ΜΧ-5
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, ας το πάρω με το καλό και πηγαίνω όλο το φόρουμ μετάΑυτό θα το θυμάμαι!
-
Ρε παιδιά, έχω βρει τα 4 και κόλλησα στο 5ο!
Κι αυτά τα 5 είναι τα πρώτα που μου'ρθαν. Κάποια άλλη στιγμή θα ψήφιζα διαφορετικά...(εντάξει, όχι για όλα)
Ψάχνω ένα ψιλομικρομεσαίο σπορ και ωραίο σε εμφάνιση...
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!