-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η δική μου 5αδα είναι η καλύτερη!
η δική μου 5άδα είναι η ΣΩΣΤΗ!!!!!ολα ΟΠΕΛ τα εβαλες?????
Please ban popol@ro!!!!
-
τι χαμός θα γίνει μετά που θα είσαστε όλοι κάτω απο τη βάση
μόνο ο nass θα περάσει που αντέγραψε! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι χαμός θα γίνει μετά που θα είσαστε όλοι κάτω απο τη βάσηΠάντως, το δημοφιλέστερο από όσα έβαλες μέχρι στιγμής είναι στην 11η θέση
Μην πεις ποιο είναι όμως και χαλάσεις το σκηνικό
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
τι χαμός θα γίνει μετά που θα είσαστε όλοι κάτω απο τη βάση
Πάντως, το δημοφιλέστερο από όσα έβαλες μέχρι στιγμής είναι στην 11η θέση
Μην πεις ποιο είναι όμως και χαλάσεις το σκηνικό
-
Πάλι δεν κατάλαβαν το θέμα της έκθεσης!
Πάλι θα πέσουν οι βάσεις!
Θα βρωμίσουν τα ΑΕΙ με κουλούς υπερεαλιστές.opterie το καλό που σου θέλω να αξίζει η υπομονή!
θέλουμε-απαιτούμε κανονική παρουσίαση με κάρτες και pie-charts, χρονική εξέλιξη της μάχης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών -
Δηλώσεις των πρωταγωνιστών δεν έχω...αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη υπό κατασκευήν
-
καλώς άσε τις δηλώσεις για το ΙΙ - το γκαράζ πέρα απο τα όνειρα σας
καλό κουράγιο με τα υπόλοιπα
over and out -
Αντε ρε Θέμη .... μας γκάστρωσες με τα αποτελέσματα
Οχι τίποτα άλλο , έχω περιέργεια να δω αν ένα από fan cars που ψήφισα το έχει επιλέξει κανένας άλλος !!
-
Βασίλη, κι εγώ βιάζομαι να σας τα πω, αλλά αφού οι ψήφοι αυξάνονται ακόμα, δεν την σταματάω.
Στα 172 είμαστε
-
Βασίλη, κι εγώ βιάζομαι να σας τα πω, αλλά αφού οι ψήφοι αυξάνονται ακόμα, δεν την σταματάω.Στα 172 είμαστε
deadline 200
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
deadline 200Και κάποιος είχε πει ότι αποκλείεται να τα φτάσουμε...ε, Στέλιο;
Πάντως, ακόμα και τώρα που η ψηφοφορία είναι λίγο πριν τα κλεισίματα, η στη δεύτερη θέση υπάρχει ισοβαθμία 2 αυτοκινήτων και το τέταρτο ακολουθεί με 1 ψήφο διαφορά
-
Επειδή θα χρειαστώ όλο το bandwidth της γραμμής μου σήμερα για έναν online αγώνα, η σελίδα της ψηφοφορίας θα είναι offline από τις 10 το βράδυ (και λίγο νωρίτερα) μέχρι τις 1-2 το πρωί.
-
Επειδή θα χρειαστώ όλο το bandwidth της γραμμής μου σήμερα για έναν online αγώνα, η σελίδα της ψηφοφορίας θα είναι offline από τις 10 το βράδυ (και λίγο νωρίτερα) μέχρι τις 1-2 το πρωί.online αγωνα το λεμε τωρα????
(καμια καινουργια παραγωγης της jennas θα εχει σε πρωτη προβολη )
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
(καμια καινουργια παραγωγης της jennas θα εχει σε πρωτη προβοληΓιατί, άμα είναι να δούμε Jenna, πρέπει να κλείσουμε τη γραμμή; Δεν κατάλαβα
Και όπως καταλάβατε, η σελίδα είναι και πάλι online
-
Μην κάνει ΚΑΝΕΙΣ κλικ στην υπογραφή μου!!!
-
Το είδα. Θεϊκό
-
Το είδα. Θεϊκό -
Πάντως για να μη παρατείνω την αγωνία σας, να σας πω ότι δεν περιμένω να πιάσουμε συγκεκριμένο αριθμό ψήφων για να λήξω την ψηφοφορία. Απλώς περίμενω να δω πότε θα βρω λίγο χρόνο να ετοιμάσω διάφορα διαγράμματα που έχω σκεφτεί. Όταν καταλήξω στον τρόπο παρουσιάσης των αποτελεσμάτων, θα λήξω και την ψηφοφορία.
Ενημερωτικά, είμαστε στο 182 μέχρι στιγμής. Αν ακολουθήσουμε το ρυθμό των τελευταίων δύο ημερών, 200αρίσαμε μέχρι το ΣΚ
-
Οpterie κάνε έναν έλεγχο στα pm σου σε παρακαλώ πριν την καταμέτρηση!
**Άλλαξα 3 στα 5!! **
Αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκα με την πρακτικότητα... Άλλωστε για όνειρα μιλάμε!
Bruce, πάλι δεν την έβαλα την ΜP4... -
Στα 200 θα σου προτεινα Θεμη να ποσταρεις τα αποτελεσματα.....
Εγω ειχα πει οτι 150 θα μαζευτουμε ευκολα,αλλα δεν περιμενα ~200.....
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!