-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πόσο κάνει το OPC 80-120? Kάπου εκεί πρέπει να είναι.
[80-110] 2.7 και 2.9(drive και 4τροχοι)
Δεν ξερω αν φτανει 3.8 το OPC στα 80-120...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ουπς!Τότε είναι ΟΚ.
Εν κινήσει επιδόσεις να περιμένετε κάτι αντίστοιχο του Astra OPC.
Πόσο κάνει το OPC 80-120? Kάπου εκεί πρέπει να είναι.
1319 κιλά το GT και 260 άλογα
1310 κιλά το OPC και 240 άλογαμάλλον κάτι καλύτερο θα έχει το GT.
btw το GT έξω βλέπω τιμές που ξεκινούν από τα
-
H μεταφορά της κίνησης πίσω κλέβει αρκετά από τα 20 άλογα της διαφοράς τους...
-
παλι απο το site της οπελ ειχα δει για το opc ,80-120 με 5η 6.2sec.
Κατι δεν μου παει και μενα καλα....ιδιο βαρος με το gt,με λιγοτερη ροπη και αλογα και να εχει 3sec πιο γρηγορο το 80-120...κατι δεν μου κολλαει..!
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
παλι απο το site της οπελ ειχα δει για το opc ,80-120 με 5η 6.2sec.Κατι δεν μου παει και μενα καλα....ιδιο βαρος με το gt,με λιγοτερη ροπη και αλογα και να εχει 3sec πιο γρηγορο το 80-120...κατι δεν μου κολλαει..!
αν είναι 6,2 θα είσαι ικανοποιημένος?
μπορεί να είναι απλώς typing error 6,2->9,2 (αισιόδοξος) -
υπαρχει το εξης θεμα...το opc πχ exei 6αρι σασμαν και η ρεπριζ με 6,2 ειναι με 5η που σημαινει οτι ειναι πιο κοντη σαν σχεση απο την αντιστοιχη 5η του gt,αρα δεν ειναι συγκρισιμοι οι χρονοι.
καλο θα ηταν να ειχαμε την αντιστοιχη ρεπριζ σε αλλο αμαξι με 5αρι σασμαν.σ.σ...το βαρος του gt ειναι 1395 κιλα ΜΕ τον οδηγο(χοντρικα περι τα 70 κιλα)..τουλαχιστον ετσι λεει στο opel.de,αρα net weight περιπου στα 1325.
-
καλησπερα και απο εναν αλλο φανατικο του gt,
ηδη εχω μιλησει με μερικους που ειδα σε αυτο το τοπικ.Οσο αφορα το σασμαν του. Ναι ειναι φτιαγμενο για αμερικη που σημαινει μακριες σχεσεις. Το καλο ειναι οτι αυτο διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο βαζωντας κορονωπήνιο ( με μεγαλυτερο final drive) απο το Solstice ή το sky 2.4 me ta 170 αλογα.
Τωρα ειναι turbo αυτο σημαινει οτι με μια εξατμιση και ενα προγραμμα θα αλλαξει εντελως το μοτερ σαν αποδοση. Μονο με εξατμιση magnaflow εβγαλε το ιδιο μοτερ στην αμερικη 260 ροδα και 35 κιλα ροπη στην ροδα!
Τωρα θα ηθελα πληροφοριες απο εγκυρες πηγες για το ποσο θα ισχυει η εκπτωση των 1500 ευρο. Καποιος ειπε Ιανουαριο και καποιος αλλος Μαιο. τι ισχυει τελικα?
-
Συνεχίζουμε στους ‘‘Κατασκευαστές & Μοντέλα’’
moderator
-
-
Κ εμενα εχει αρχισει να μ'αρεσει πολυ. Κ οταν ερ8ει ο καιρος για καινουριο αυτοκινητο 8α παιχτει αγωνας μετα3υ αυτου κ του ΜΧ5.
Στη φωτο του εσωτερικου δε φαινεται να εχει μικρο χωρο για τα ποδια? -
Οχι ρε γαμωτο ...βιαστηκα να παρω αμαξι ...ποσο πιανουν τα opc στην αγορα ειπαμε?
Εχει και την αγαπημενη μου πινακιδα!
-
Πούλα όσο είναι ακόμα καιρός....
Η πινακίδα λογικά δε θα πηγαίνει με το αυτοκίνητο...
Με 260 ίππους στον τρόχο, θα είναι πάρα πολύ γρήγορο. -
Eγω παραγγελνω το δικο μου σημερα σε ασημι
-
Ο χρήστης OpelGTDimitris έγραψε:
Eγω παραγγελνω το δικο μου σημερα σε ασημιΚαι τι μας το λες δηλαδη?
Τι μας ενδιαφερει? -
Με κλειστή την οροφή μου φαίνεται αίσχος....με ανοιχτή είναι
-
Καλα ρε παιδια μην βαρατε.αντε να δουμε και στον δρομο τι θα κανει
-
είναι πολυ ομορφο το άτιμο
για την ακρίβεια γ@μει
-
το μονο που με χαλασε ειναι οτι ειναι Opel αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα τοσο 'αυτοκινητο' και τοσο ομορφο.
-
Ο χρήστης OpelGTDimitris έγραψε:
το μονο που με χαλασε ειναι οτι ειναι Opel αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα τοσο 'αυτοκινητο' και τοσο ομορφο.Ε,βγάλε και συ το σήμα της όπελ ρε παιδί μου,και βάλε της βόξχολ
-
αυτο ειναι ακομα χειροτερο τα βριζουν οι ιδιοι οι αγγλοι
Opel / Vauxhall GT