-
To αμερικανικο αδελφακι του,το sky redline το μετρησανε περιοδικα οπως car&driver κλπ και του δινουν 0-100=5,6 χειροκινητο και 5,2 το αυτοματο 0-400μ σε 14,2sec και σε καποια πιστα που το δοκιμασανε εγραψε ταχυτερο χρονο απο 350Ζ .
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Δεν συμφωνω οτι στα 36+ θα εχει προβλημα αφου και παλι δεν εχει ανταγωνιστες στην τιμη αυτη,μονο το miata NC 2.0 sport που παει 34000 η το miata RC 2.0 που παει 37κ.(τα οποια εχουν 160 ιππους και 19 κιλα ροπη)
Οσο για το premium paket (δερματινο σαλονι+ηχοσυστημα 6cd με MP3 και 7 ηχεια)κοστιζει 1250 ευρω,αλλα παιζει και καποια καλη εκπτωση απο τις αντ/πειες....!MEGAS το παράγγειλες? αν ναι καλορίζικο
απο οτι φαίνεται έχεις ρωτήσει αντ/πιες Ελλάδας, τελικά το premium paket είναι στα 35010 (μάλλον όχι απο οτι καταλαβαίνω) επίσης εκτός απο δερμάτινα καθ και 6δισκο CD τι άλλες διαφορές έχει. Κάτι με διαφορετική επένδυση στη κουκούλα κτλ που ισχύουν για το sky είναι και αυτά ή όχι? -
Το premium paket δεν ειναι μεσα στα 35010.
Ναι,εχω κανει order.
Διαφορες ,δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις,με τα sky εχουν καποιες βασικες ακομα και στο σχημα του καπο. -
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Το premium paket δεν ειναι μεσα στα 35010.
Ναι,εχω κανει order.
Διαφορες ,δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις,με τα sky εχουν καποιες βασικες ακομα και στο σχημα του καπο.Διαφορες της απλης εκδοσης με το premium packet εννοει...οχι με το sky.
Καλως να σου 'ρθει!
-
Μαλιστα.
οχι δεν εχει διαφορες σαν αυτες που ανεφερες.ευχαριστω m8.
-
Με το καλό! Είσαι ο πρώτος που το παρήγγειλε;
Περιμένουμε εντυπώσεις!
-
πρωτος δεν ειμαι,απο τους πρωτους θα ελεγα καλυτερα που παρηγγειλαν.
αλλα μονο 65 περιπου αμαξια στην Ελλαδα. -
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
πρωτος δεν ειμαι,απο τους πρωτους θα ελεγα καλυτερα που παρηγγειλαν.
αλλα μονο 65 περιπου αμαξια στην Ελλαδα.65 εννοείς για το 2007;
65 έχουν ήδη παραγείλλει;Καλόστριφτο,και καλή παραλαβή (πότε; )
Το είδα από κοντά σε αυτή την άθλια έκθεση που έγινε πριν 1,5 μήνα στο αεροδρόμιο και μου άρεσε πάρα πολύ!
Τι χρώμα το παρήγγειλες;
-
ετσι λενε οι αντ/ποι,μονο 65 περιπου αμαξια...δεν γνωριζω κατα ποσο θα ερθουν και αλλα μεσα στο 07.αλλα ξερω οτι θα βγει παγκοσμιως σε 2,200 κομματια μονο.
παραλαβη εεε?...ειδωμεν.μαυρο με μαυρα/κοκκινα δερματα
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
μαυρο με μαυρα/κοκκινα δερματα -
Megas καλοταξιδο και πεταχτοκωλικο...!
Μιας και εισαι ο πιο γνωστης επι του θεματος να σου κανω καποιες ερωτησεις να εχουμε τις απαντησεις συγκεντρωτικα.
1)Ποσο χρονο αναμονης εχει?
2)Σε ποσες εκδοσεις θα κυκλοφορει , τι τιμη θα εχει η καθε μια και τι διαφορες? (πχ απλη , premium , απλη+extras)
3)Ποιο ειναι το κοστος του μεταλλικου και αν θα διατιθονται μη μεταλλικα χρωματα (πχ το μαυρο) ?
4)Κοστος τελων/σηματος/πινακιδων κλπ ?
5)Ποσα ετη εχει εγγυηση ?
6)Ποτε θα κυκλοφορησουν τα πρωτα φλεβατη ή Μαιο ?
7)Αλλες σημαντικες infos που πρεπει να ξερουμε σχετικα με αγορα του ?Ευχαριστω εκ των προτερων
Y.Γ ξερω οι περισσοτερες απαντηθηκαν , αλλα επειδη πεσαν πολλες και διαφορετικες απαντησεις εγω τουλαχιστον καπου μπερδευτηκα
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Megas καλοταξιδο και πεταχτοκωλικο...!Μιας και εισαι ο πιο γνωστης επι του θεματος να σου κανω καποιες ερωτησεις να εχουμε τις απαντησεις συγκεντρωτικα.
1)Ποσο χρονο αναμονης εχει?
2)Σε ποσες εκδοσεις θα κυκλοφορει , τι τιμη θα εχει η καθε μια και τι διαφορες? (πχ απλη , premium , απλη+extras)
3)Ποιο ειναι το κοστος του μεταλλικου και αν θα διατιθονται μη μεταλλικα χρωματα (πχ το μαυρο) ?
4)Κοστος τελων/σηματος/πινακιδων κλπ ?
5)Ποσα ετη εχει εγγυηση ?
6)Ποτε θα κυκλοφορησουν τα πρωτα φλεβατη ή Μαιο ?
7)Αλλες σημαντικες infos που πρεπει να ξερουμε σχετικα με αγορα του ?Ευχαριστω εκ των προτερων
Y.Γ ξερω οι περισσοτερες απαντηθηκαν , αλλα επειδη πεσαν πολλες και διαφορετικες απαντησεις εγω τουλαχιστον καπου μπερδευτηκα
1.στις παραγγελιες που ηδη εχουν δωθει περιπου τελος φλεβαρη .
2.η απλη ειναι χωρις το premium paket ,και το premium paket εχει το δερματινο σαλονι ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ που ειναι 6αδισκο με mp3 και 7 ηχεια3.Το μεταλλικο κοστιζει περι τα 460 ευρω νομιζω και απο χρωματα εχει μαυρο,κοκκινο,κιτρινο,ασημι και ενα μπλε ανοιχτο
4.τελη,πινακιδες κανα 400 ευρω
5.νομιζω εχει 6 ετη στα μηχανικα οπως ολα τα οπελ.
6.....απαντηση νο.1.
7.παιζει και καλη εκπτωση. -
Ξέρετε αν προβλέπεται να βγει με άλλον υποδεέστερο κινητήρα? Μια φτηνή έκδοση με 1800 κυβικά και 140 άλογα θα πρέπει να ήταν αρκετά ανταγωνιστική για νεότερους (=φτωχότερους) και μια ενδιάμεση με 2000 και 200 άλογα για τους λιγότερο πυροβολημένους.
Σχετικά με την πρακτικότητα και τους χώρους μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι? Τι χώρο αποσκευών διαθέτει? Και μπορεί να είναι χειρότερο από το ΜΧ5 ?.... Μάλλον με την οροφή μαζεμένη μπορεί!! -
Αλλες εκδοσεις δεν αναμενονται.
φωτο του πορτ-μπαγκαζ με ειδικες τσαντες αποσκευων που εκμεταλλευονται καλυτερα τον χωρο..
-
Αυτο στο κέντρο, τι είναι;;;;;;
Μην μου πείς οτι δεν βγαίνει;;;
-
το ρεζερβουαρ της βενζινης!
-
και ακουμπά το πίσω τζάμι της ηλιοροφής
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και ακουμπά το πίσω τζάμι της ηλιοροφήςΤης ποιας?
Της οροφης σκετο μαλλον..
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
ετσι λενε οι αντ/ποι,μονο 65 περιπου αμαξια...δεν γνωριζω κατα ποσο θα ερθουν και αλλα μεσα στο 07.αλλα ξερω οτι θα βγει παγκοσμιως σε 2,200 κομματια μονο.
παραλαβη εεε?...ειδωμεν.μαυρο με μαυρα/κοκκινα δερματα
65 μόνο κομάτια?? Κρίμα θα μπορούσε να πουλήσει πολύ περισσότερα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
και ακουμπά το πίσω τζάμι της ηλιοροφής
Της ποιας?
Της οροφης σκετο μαλλον..
της τέντας τέσπα
καταλαβαινόμαστε φαντάζομαι
Opel / Vauxhall GT