-
Σύμφωνα με το τεστ του CAR (το είχα ανεβάσει σε παλιότερο ποστ) είναι υποδεέστερο του ΜΧ5
-
Και μιλάμε πάντα για το νέο ΜΧ5, δηλαδή θα είναι ... (ναι Lotusnick, περιμένω να το οδηγήσω λέμε )
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και μιλάμε πάντα για το νέο ΜΧ5, δηλαδή θα είναι ... (ναι Lotusnick, περιμένω να το οδηγήσω λέμε )Blepo emathes, meta to Elan incident.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σύμφωνα με το τεστ του CAR (το είχα ανεβάσει σε παλιότερο ποστ) είναι υποδεέστερο του ΜΧ5Mipos ginete na mas dwseis ksana to link?
Meta apo ena quick search pou ekana den to brika.Mipos eitan Solstice VS Mx5 kai oxi to Opel GT?
-
Πάντως, με 260 τουρμπάτα άλογα, που με μια εξάτμιση και ένα πρόγραμμα θα φτάνουν τα 300, και καμιά 35αριά κιλά ροπής, θα είναι συμπαθητικό, τουλάχιστον στις ευθείες .
Αρκεί όμως να μπορείς να στείλεις **όλα **τα ηλεκτρονικά για ύπνο. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σύμφωνα με το τεστ του CAR (το είχα ανεβάσει σε παλιότερο ποστ) είναι υποδεέστερο του ΜΧ5Καλά ρε παιδιά,ακόμα με τίς κουκούλες δέν ήταν αυτό το αυτοκίνητο μέχρι πρίν λίγες μέρες;Πότε έγινε γνωριμία από το κάρ;
(εγώ έχω ακούσει ότι ακόμα δέν δώθηκαν φωτογραφίες του εσωτερικού του)
-
Mε το solstice ήταν το συγκριτικό, υπάρχει στο τόπικ για το pontiac
-
Άλλο το Solstice και άλλο το Sky-Opel GT. Κοινό πάτωμα έχουν, αλλά το στήσιμο είναι διαφορετικό. Αναμένουμε λοιπόν άλλο τεστ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εγώ έχω ακούσει ότι ακόμα δέν δώθηκαν φωτογραφίες του εσωτερικού τουΚαπου εχω δει μια φωτο. Μπεζ με μαυρη κα8ετη κονσολα, καμια σχεση με του Solstice.
-
Σε μερικες φωτο που εχω δει ,το νεο opel gt εχει διπλα ψαλιδια μπρος πισω,οτι εχουν δλδ και τα NA NB.
Το πατωμα ονομαζεται kappa pltaform και ναι ειναι κοινο με το sky και solstice.
Σιγουρα με 260 αλογα θα υπαρχουν αλλαγες στην αναρτηση σε σχεση με ενα απλο sky.Το μοτερ ειναι 'ψαγμενο¨'.
Εχει dual scroll τουρμπινα(νομιζω πως τετοια εχουν μονο τα jap spec subaru),για καλυτερη και αμεσοτερη αποκριση στις χαμηλες στροφες,καθοτι με εναν σωληνα μικρο σε διατομη δινει ταχυτητα στα καυσαερια και spollarei την τουρμπινα στις χαμηλες,ετσι ωστε να μην εχει lag.
Οι μπιελες και τα πιστονια ειναι forged(σφυρηλατα),εχει direct injection δλδ τα μπεκ ειναι μεσα στον θαλαμο και κατω απο τις βαλβιδες εισαγωγης.
Αυτο θα δινει ομοιομορφη καυση του μιγματος.
Η γραμμη τροφοδοσιας εχει μεταβλητη πιεση(σε direct injection ειναι απαραιτητο).
Η αντλια βενζινης ειναι στο ντεποζιτο.
H πιεση του turbo θα ειναι 20psi=1.25 bar.
Εχει intercooler αερος/αερος.
Επισης τα πιστονια απο μεσα εχουν oil jets για να ψυχονται.
Oι βαλβιδες εξαγωγης ειναι sodium filled.
Υπαρχει επισης μεταβλητος χρονισμος full στις βαλβιδες εξ/εισ.
Θα εχει ηλεκτρονικο γκαζι
και το μοτερ ειναι τετραγωνο 86mmx 86mm με συμπιεση 9,2/1
Μεταξονιο 2415mm,βαρος 1320 κιλα.Looks promising....!
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
Σε μερικες φωτο που εχω δει ,το νεο opel gt εχει διπλα ψαλιδια μπρος πισω,οτι εχουν δλδ και τα NA NB.είσαι σίγουρος γι' αυτό; (Το Solstice έχει πάντως)
-
-
εχω μαζεψει αρκετες φωτο ψαχνοντας στο net εδω και μερες...!
μπορειτε να τις δειτε ...http://www.dropshots.com/day.php?userid ... e=20060314
-
Πολυ γουσταρω τη διχρωμια σε εσωτερικα αυτοκινητων. Και ξαναλεω μπραβο στην Οπελ, πραγματικα πολυ ομορφο αμαξι. Θελω ενα μαυρο, με διχρωμια εσωτερικου μαυρο-κιτρινο παρακαλω. Ευχαριστω -
Assembly site: Spring Hill, Tenn.
Application: 2007 Pontiac Solstice GXP
Type: 2.0-liter DOHC turbocharged I4
Displacement
(cu in/ cc): 122 / 1998
Bore x stroke
(in x mm): 3.38 x 3.38 / 86 x 86
Block material: 319 aluminum
Cylinder head material: 356 T6 aluminum
Intake manifold: cast aluminum
Exhaust manifolds: cast stainless steel
Compression ratio: 9.2:1
Valve configuration: overhead cam; four valves per cylinder
Valve lifters: hydraulic lash adjuster, roller finger follower
Firing order: 1-3-4-2
Fuel system: Gasoline high-pressure, variable-rail pressure, spark ignition direct injection (SIDI)
Horsepower
(hp / kW): 260 / 194 @ 5300 rpm (SAE certification pending.)*
Torque (lb.-ft. / Nm): 260 / 353 @ 2000 – 5300 rpm (SAE certification pending.)*
Fuel shut off: 6300 rpm
Crankshaft: forged steel
Connecting rods: forged steel
Additional features: air-to-air intercooled dual scroll turbocharger system, variable valve timing, electronic throttle control, pressure-actuated piston cooling jets, extended-life spark plugs, extended-life coolant, GM oil level sensor, extended-life accessory drive belt, Nimonic sodium-filled exhaust valvesκαι τα βασικα engine specs.
Το ιδιο μοτερ οπως βλεπετε θα φορα και το opel gt kai to sostice GXP -
Μεγακλή, λες να απειλείται το S2000; Λογικά δε θα είναι τόσο σπορ και κοφτερό το Opel, ίσως όμως είναι πολύ καλύτερο για drift, με τόση ροπή που θα έχει από τόσο χαμηλά .
-
και γω πιστευω οτι σε απολυτη οδηγικη συμπεριφορα s2k δεν θα ειναι,αλλα πλαισιο καλο εχει ,με διπλα ψαλιδια,διαβασα οτι θα εχει και μπλοκε.Ολα αυτα ειναι καλο compination για ευχαριστο driving.
Ειλικρινα δεν ξερω πως θα στριβει,αν και πιστευω θα ειναι διαφορετικο απο sky/solstice λογω opel και λογω αυξημενης ιπποδυναμης.Παντως αν ερθει με 35κ (ακομα και με 40κ ευρω) στην Ελλαδα,πιστευω οτι miata,s2k κλπ θαχασουν μεριδιο απο την αγορα διοτι το opel gt θα προσφερει τα 'φτηνοτερα' 260 αλογα!!!
Δια στοματος προεδρου GM ,ειπωθηκε οτι η τιμη θα κρατηθει χαμηλα γιατι στοχευουν σε μεσο αγοραστικο κοινο.
Δεν ειναι τυχαιο που και στο site της Opel(http://www.opel.de) η τιμη που αναγραφεται ειναι 30κ. -
Αν κρατηθεί σε τόσο χαμηλά επίπεδα η τιμή, τότε σίγουρα θα πάρει πελάτες από S2K, και γιατί όχι και από τα ακριβά MX-5.
-
Ένα μειονέκτημα έχει... είναι OPEL
Σοβαρά τώρα, αν τα SPECS αποδειχθούν εξίσου εντυπωσιακά και στο δρόμο, με αυτή την εκτιμώμενη τιμή θα κλείσουν πολλά σπίτια
Αν τώρα μείνουν ορισμένοι στο ότι είναι OPEL...
-
Να δω μετά ποιος θα αγοράσει το μεγάλο RX8..
Opel / Vauxhall GT