-
ναι για δρομο μιλαω
-
τοτε μπες στο http://www.rx8club.gr kai koita....
-
Μια βόλτα ακόμα με το Challenge του φίλου μου εχτές και ξαναθυμήθηκα τι μου αρέσει και τι με χαλάει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Για τα καλά νομίζω ότι δεν αξίζει να αναφερθώ ξανά, είναι γνωστά και τα έχω αναφέρει τόσες φορές. Αυτό που μου έκανε (αρνητική) εντύπωση ήταν ο τρόπος που οι ανωμαλίες φτάνουν στην καμπίνα κι αναφέρομαι στο ηχητικό μέρος της υπόθεσης. Δεν περιμένεις από ένα τόσο στιβαρό και ποιοτικό αυτοκίνητο να χωλαίνει τόσο σε αυτόν τον τομέα. Πραγματικά κρίμα, θυμίζει φθηνότερες κατασκευές. Από εκεί και πέρα, είναι τρομερή η ζέστη που εισέρχεται στην καμπίνα από το κεντρικό τούνελ. Ο φίλος μου αναφέρει ότι οι αποσκευές του βράζουν, προφανώς εξαιτίας των καζανακίων της διπλής εξάτμισης.
Γενικά πάντως, είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο all-round μοντέλο. Μπορεί να μην κάνει πολλά πράγματα τέλεια, τα καταφέρνει όμως σε όλους τους τομείς πάρα πολύ καλά και τελικά αυτό είναι που μετράει. -
Ο χρήστης kozo έγραψε:
ο πατερας μου εχει το cosmo. με normal οδηγηση και εκτος πολης (μενει επαρχια) του καιει περιπου 11lt/100km...προφανως αν πας παντα στα κοκκινα καθε αμαξι καιει πολυ περισσοτερο, ποσο μαλλον ενα τετοιο αυτοκινητο. εκτιμω οτι πανω απο 17lt/100km δεν θα καιει το cosmo σε τετοια περιπτωση.
Δεν κανουμε μια ανταλλαγη να μου δωσεις το cosmo να σου δωσω το R..να δω καταναλωση στα δικα μου χερια
-
α, με εσενα αλλαζει το πραγμα. ανακαλω τα παραπανω
-
Μου έχει κάνει εντύπωση το εξαιρετικό ζύγισμα του RX8, και η θέση οδήγησης του (ακόμα ένα θετικό που προκείπτει απο τον Wankel). Δεν είναι αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης αλλά είναι το καλλήτερο φάρμακο για ξεκαυλ@μα.
Οσο για τις ανωμαλίες και το θόρυβο της καμπίνας, δε νομίζω οτι η μάζντα ανδιαφέρθικε να καλύψει και αυτούς που οδηγούν μέρτσ. Κλείσε τις μπροστινές πόρτες και θα καταλάβεις. Φοράει και 18άρια το άτιμο πράγμα απαγορευτικό για την Ελλάδα (αφου σε λίγο θα τρώς κλήση).
-
Mazda will recall all 2004, 2005, and many 2006 model year RX-8 sports cars to address an issue with the vehicle's unique rotary engine, according to trade publication Automotive News. The automaker is expected to officially announced the voluntary recall some time this week. Many engines will need to be replaced, according to the report. The move comes after the Japanese automaker came under fire from consumers over a number of serious problems with the engine. The issue involves damage to the catalyst resulting from oil leaks. Any engine that does not pass a vacuum test must be replaced.
-
Κρίμα!
popol@ros πηγή?
-
σιγα το κριμα ρε ... καινουργια μηχανη δε χαλασε κανεναν
-
Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου, θα διοργανωθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κοινός αγώνας των πρωταθλημάτων αυτοκινήτου και μοτοσικλετών supermoto. Πρόκειται για ένα αρμονικό συνδυασμό που επιτυγχάνουν δύο μεγάλες λέσχες η ΑΛΑ και η IRON TEAM, μετατρέποντας την γνωστή πίστα των Μεγάρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε αγωνίσματος, χωρίς καμία παραχώρηση σε θέματα ασφαλείας και παράλληλα δημιουργώντας τις συνθήκες για απόλαυση υψηλού θεάματος τόσο από αυτοκίνητα όσο και από μοτοσικλέτες. Ένα σημαντικότατο νέο είναι η διεξαγωγή σκέλους του MAZDA RX8 CUP. Πρόκειται για θεσμό που διεξάγεται Πανευρωπαϊκά και ένας από τους σταθμούς του κυπέλλου αυτού, εκτός από τις πίστες Varano, Misano, Monza, Vallelunga της Ιταλίας, το Spa, τη Rijeka και το Bahrain, θα είναι και ο δικός μας αγώνας κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να απολαύσετε τα φοβερά RX8 στην πίστα.
(από το motorsport.ert.gr) -
Θα πάμε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα πάμε;ΝΑΙ!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα πάμε;Θα ήθελα να τα δω αυτά ....... MAZDA RX8 CUP
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα πάμε;
Θα ήθελα να τα δω αυτά ....... MAZDA RX8 CUP
ψάχνεις πελάτες;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Áðü Üëëï topic êáé ó÷åôéêÜ ìå ó÷üëéï ðïõ Ýãéíå ãéá ôçí êáôáíÜëùóç ôïõ RX8:
Êñßìá ðïõ äåí åßíáé êáé âåíæéíÜò... ÐÜíôùò, *æþíôáò ***êáé **ìå ôï óõãêåêñéìÝíï RX, âëÝðù üôé ôá ó÷üëéá ðåñß êáôáíÜëùóçò ôïõ Renesis ïöåßëïíôáé ðåñéóóüôåñï óôï üôé ïé êÜôï÷ïß ôïõ äåí îÝñïõí ôé óçìáßíåé áõôïêßíçôï 200 ßððùí, ðáñÜ óôçí üíôùò áêüñåóôç üñåîç ôïõ ôåëåõôáßïõ. Å÷ôÝò ôï Challenge Ýêáøå ðåñß ôá 14 ëßôñá/100 ÷ëì, öïñôùìÝíï ìå 4 Üôïìá êáé clima ìïíßìùò áíáììÝíï, ìå 200Üñåò óôçí åèíéêÞ êáé æùçñïýôóéêç ïäÞãçóç óôïí åðáñ÷éáêü. Ðüóï Ýðñåðå äçëáäÞ íá êÜøåé; 7 ëßôñá; Ðüóï ëéãüôåñï èá Ýêáéãå Ýíá Golf GTi óôéò ßäéåò óõíèÞêåò; ¶íôå ãéáôß ðïëëÜ ëÝìå ÷ùñßò íá Ý÷ïõìå ðñïóùðéêÞ åìðåéñßá, ìïõ öáßíåôáé...Ïôáí ðáò ìå .....ôéò ðüñôåò & ìå áíÜðïäá ,áãáðçôÝ äÜóêáëå , ðÜíôá áõîÜíåôáé ï áåñïäõíáìéêüò óõíôåëåóôÞò êáèþò êáé ç êáôáíÜëùóç
-
Μα το RX είναι αεροδυναμικό και στο πλάι... Επίτηδες...
Rx8 club & forum ....