-
έχω παραδώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου στις 30/12.
Μπορώ να βγάλω προσωρινές πινακίδες για δύο τρείς μέρες το μήνα και που γίνεται αυτό? -
Μπορώ να βγάλω προσωρινές πινακίδες για δύο τρείς μέρες το μήνα και που γίνεται αυτό? -
Θες δηλαδή πινακίδες 'Β-free' ή 'a-la-carte'......
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Μπορώ να βγάλω προσωρινές πινακίδες για δύο τρείς μέρες το μήνα και που γίνεται αυτό?χλωμό το κόβω φίλε μου πάντως εάν μάθεις κάτι με ενδιαφέρει και μένα.
Εχω μισό χρόνο που έχω αποχωρηστεί το 'μωρό μου' έ ήθελα να πω το 3ο μωρό γιατί θα πέσει παντόφλα απο την γυναίκα και μου έχει λήψει αφάνταστα.... -
Προσωρινές πινακίδες στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω μπορούν να προμηθευτούν μόνο οι έμποροι αυτοκινήτων, (ΔΟΚ....).
Εάν τώρα κάποιος θέλει να κινήσει το αυτοκίνητο του, πρέπει να μεταβεί στην εφορία, από όπου με μικρό κόστος, μπορεί να προμηθευτεί προσωρινή άδεια δύο ή τριών ημερών και για συγκεκριμένη μετακίνηση (παράδειγμα για το κτεο). Σίγουρα αυτό ισχύει για τα φορτηγά, δεν είμαι σίγουρος για τα επιβατηγά. -
Ρώτησε πρώτα στην τροχαία αν γνωρίζουν γιατί αν σε πιάσουν εκείνοι θα σου κόψουν το τσεκ που ειναι αρκετά αλμυρό. Μην ξεχνάς ότι με τις πινακίδες θα χρειαστείς και ασφάλεια για 2-3 μέρες γιατί και εκεί το πρόστιμο είναι αλμυρό
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι με τις πινακίδες θα χρειαστείς και ασφάλεια για 2-3 μέρες γιατί και εκεί το πρόστιμο είναι αλμυρόΣτα κομμάτια το πρόστιμο!!!
Η Στραβή μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη!!! -
Aν το αμαξι ειναι παλιο και μπορει να παρει πινακιδες ιστορικου εχει καλως....
Αλλιως δεν -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι με τις πινακίδες θα χρειαστείς και ασφάλεια για 2-3 μέρες γιατί και εκεί το πρόστιμο είναι αλμυρό
Στα κομμάτια το πρόστιμο!!!
Η Στραβή μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη!!!Έχω πληρωμένη ασφάλεια μέχρι τον Απρίλιο, για να την μεταβιβάσω στο επόμενο αυτοκίνητο που όμως θα αγοραστεί αργότερα (αναποφάσιστος αγοραστής),
αλλά το ΚΤΕΟ έληξε στις 20/12/05 -
Ο φίλος KRIEZA έχει δίκιο. Μόνο αν το αμάξι μπορεί να χαρακτηριστεί αντίκά μπορεί να πάρει προσωρινή άδεια κίνησης μέσω ΦΙΛΠΑ ή και από αλλού ίσως. Σε καμία άλλη περίπτωση εντός αν το ασφαλίσεις και το περάσεις ΚΤΕΟ κάτι που δεν συμφέρει έτσι κι αλλιώς. Ακόμα όμως και σαν ιστορικό αν χαρακτηριστεί νομίζω παίρνει άδεια κίνησης μόνο για τους αγώνες που διοργανώνονται από τη λέσχη συν όποιες κινήσεις χρειάζονται για να υποστηρίξουν τη συμμετοχή όπως το πήγαινε έλα και η μετακίνηση για συντήρηση.
-
GeorgeTabs 500ευρώ πάει το μαλλί ......
Προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας